Τί εννοείς γενικότερα; Εγώ πάντως δεν εννοώ ότι φοβάμαι μήπως πάθω κάτι επειδή δεν νιώθω καλά σωματικά...το τρέμουλο προκλήθηκε από το φόβο...και ούτε μπορώ να αναπνεύσω καλά εξαιτίας του...
Printable View
Μ' εμένα δεν είναι παιχνίδια, είναι ξεκάθαρη πρόκληση προβλημάτων από συγκεκριμένο άτομο...δεν μπορώ άλλο πια, δεν μπορώ! Δεν μπορούνε να καταλάβουνε ότι δεν κάνει να ταράζομαι;;; Πριν πάλι ήμουν στην κουζίνα να φτιάξω ένα σάντουϊτς και μου ήρθε η τάση να κοπώ, ευτυχώς κρατήθηκα...πριν λίγες βδομάδες όμως όχι κι αυτό εξαιτίας του ίδιου ατόμου...φτάνει, φτάνει πια!!! Με καταλαβαίνεις κι αυτό είναι καλό αλλά πώς να ηρεμήσω ξέρεις;
Έχεις δίκιο απλά είμαι τόσο πανικοβλημένη που είπα να ρωτήσω...ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται...γιατί μου το κάνει αυτό, γιατί;;;; Δεν ζήτησα εγώ να γεννηθώ...αυτή με έφερε με το ζόρι στη ζωή χωρίς να με ρωτήσει καν, αν είχα επιλογή θα διάλεγα να μην γεννηθώ...κι αφού δεν μπορεί ή δεν θέλει να μου κάνει τη ζωή καλύτερη τουλάχιστον ας μην μου την κάνει χειρότερη...έχω άδικο;;;;
Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα μας.
Νιώθω μόνη μου, εντελώς μόνη μου. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να ενδιαφέρεται για μένα. Έχω πρόβλημα και δεν έχω κανέναν να μιλήσω, είμαι μόνη μου στον κόσμο :(
.......................
τι τουσ κανατε ρε παιδια κ θελουν το κακο σασ;
........................
κ γιατι ειδικα εσασ κ οχι κανενα αλλο τι ειστε εσεισ?
.........................