Quote:
Originally posted by interappted
καραγουσταρω!!!!!με εφτιαξες
1.(στο τηλ)εχω δουλεια τωρα κλεισε θα σε παρω εγω μετα-Δικιά μου Απ:Να μη με πάρεις ποτέ,ναι δουλειά το λέμε τώρα..
2)μ\'αγαπας?Δικιά μου Απ:Και αύριο και μεθαύριο σαν την Eurobank...ή σε συμπαθώ...
3)δεν ειμαι σε θεση να κανω σχεση(*:mad: γιατι στο ζητησα???*)Δικιά μου απ:(σε γκόμενο)Δηλαδή εννοείς να βρισκόμαστε κατά καιρούς για να εκτονώνουμε την λίμπιντό μας αλλά να βγαίνουμε και με άλλους;(το έπαιζα ανήξερη)και στο τέλος...\"Γι\'αυτά υπάρχουν και οι επαγγελματίες\"
3)μα καλα τι φρικη εφαγες τωρα?(Αυτό δεν το έχω ακούσει ακόμα)
4)εισαι υπερβολικη(Το έχω ακούσει)
5)θα με χαζεψεις εσυ ρε
6)προτρεχεις να βγαλεις συμπερασμα(αυτό το έλεγε ο παραπάνω που δεν ηθελε σχέση όταν του κοπάνησα \"Σε ποια λίστα του καρνέ των ραντεβού σου με έχεις;\")
7)(μετα το σεξ)ντυσου τωρα εχω ραντεβου με κατι φιλους και βιαζομαι/(πριν το σεξ)\"Με συγχωρείς πω!!!Ξέχασα τον καπνό στο αυτοκίνητο.Μισό λεπτό να κατέβω...\"Σημ:Κατέβηκε να πάρει τα προφυλακτικά..
8)πωπω με πιεζεις /κάτι παρόμοιο σε ερώτησή μου \"Γιατί σε εγκατέλειψαν οι προηγούμενες είπαμε;\"Απ του τύπου:\"Δεν ξέρω λέμε\"
9)εισαι ανησυχη
9)σου πηρα λουλουδια (*γαβ*)/Το είχε κάνει ένας τύπος την μέρα του Αγ.Βαλεντίνου κι εγώ επειδή δεν ήξερα πως να το χειριστώ συναισθηματικά-ντρεπόμουν,αηδίαζα στην ρομαντικούρα του-τον απέφυγα εκείνη τη μέρα κι αυτός ψαχνόταν γιατί....
10)με ποσους εχεις παει πριν απο μενα?/Κάτι παρόμοια μου πέταξαν..\"Δεν το κάνεις και επάγγελμα να βγάζεις λεφτά;\"ήταν χοντράδα του τύπου..
11)ξεκολλα/το έλεγε μια φίλη με στυλ και ύφος και με κολλούσε ακόμα περισσότερο
12)αααα!!δεν υποφερεσε?που πηγα κι εμπλεξα??
13)θα σε πειραζε να ειχαμε μονο σεξουαλικη επαφη??/Το βλέπεις εκείνο το καρπούζι με την τρύπα;Σε περιμένει...
14(μετα απο απουσια 2 ημερων)μωρο μου ειχα κατι δουλειες-Θα πάω με τον κολλητό μου διακοπές αλλά θα σε σκέφτομαι τρελά..και πόσο θα ήθελα να είσαι κι εσύ μαζί μου αλλά δεν γίνεται...
15)κανε μου ναζακια....
16)ντυσου αυριο κυριλε/Τι φούστα είναι αυτή;Σε μοναστήρι ήσουν;
17)ποιος ηταν στο τηλεφωνο?(*ο μπομπ ο σφουγκαρακης*)
18)σοβαρα μιλαμε τωρα
19)εχεις παει σε κανενα γιατρο?αντε γιατι πολλα ψυχολογικα εχεις/Γκόμενος που είχε φάει χυλόπιτα-Να πας σε ψυχίατρο
20)δεν το περιμενα αυτο απο σενα(*ολο εκπληξεις ειμαι-κακες*)
21)εγω φταιω που σηκωσα το τηλεφωνο
22)εχεις δει πως φαιροντε οι αλλες γυναικες?
23)πως την εχεις δει εσυ τωρα?
24)καλα ρε πως κανεις ετσι...
25)ελα να δεις ενα dvd στο σπιτι μου...(*ο γκουσγουνης*)/Πάμε στο σπίτι μου να δούμε ταινία;Όταν πάμε ανακαλύπτει ότι δεν έχει καλές ταινίες και λέει να γυρισει καινούρια
26)καλα ρε λεσβια εισαι κ σ\'αρεσει η jolie τοσο/είσαι λεσβία;(γιατί ελεγα σε φίλη μου τι όμορφη που είναι-Η Τζολί είναι το πρότυπό μου)
27)αλλα σε ρωταω και αλλα απαντας
28)μη σκαλωνεις σε μικροπραγματα
29)αχ τι μωρακλα εισαι??/τι καύλα,τι μωρό,τι μανάρα(γενικά η κάθε προσπάθεια μίμησης τσόντας)
30)απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα σε ερωτευτηκα(*τι λεει ο ανθρωπος για να πηδηξει*)/τσου..το καλύτερο...από Τούρκο..Μόλις με έβλεπε αναστέναζε,έδειχνε την καρδιά του και μου έλεγε στα τούρκικα ότι με αγαπά κι ότι θέλει να μου περάσει δαχτυλίδι..
31ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ -μωράκι και τα σχετικά από τύπους με τους οποίους δεν έχω οικειότητα απαγορεύεται...ρητά
Καλά μου έδωσες ιδέες.Εγώ να δεις πως καραφτιάχτηκα...Σου κάνω edit..παραπάνω