σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι
Printable View
σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι
εφυγες?
μπες εδώ
http://www.e-psychology.gr/forum/support/index.php?act=frame&room=General%20Chat
Για τι θεσεις προκειται που ζητανε εγγραφο οτι εισαι ψυχικα υγειης?
Και αν ναι μηπως το αναφερει οπως παρακατω?
\"Δεν πάσχει από ψυχικό νόσημα που δεν επιτρέπει την άσκηση των ανωτέρω καθηκόντων\"
Δωσε μου λεπτομερειες να το ψαξω εγω.
Ρε σεις.....Βλέπω κιεγώ το τόπικ μου κόκκινο, λέω κάποιος μου γράφει τι κάνεις περπ, πώς είσαι;
Ντροπή σας!:mad:
Συγγνωμη perpatontas που καναμε hijack το post σου:(
μην έχεις παράπονο ρε περπ
δες το σαν ανάσταση του θρεντακίου σου
υγ:τι κάνεις; πως είσαι;
Να το δω σαν έμμεση δημοσιότητα δλδ ε :P
χούμορ έκανα!
υ.γ Τώρα μας θυμήθηκες έεεε;;;; perpatontas in parapono mode:)
χιούμορ ε; κι εγώ το πήρα σοβαρά:(
...:-Ρ
δεν ξερω ακριβως τι λεει το ψυχοχαρτι αλλα την επομενη φορα που θα παω για δουλεια θελω χαρτι απο ψυχιατρο κ οσοι με ξερουν δεν θελουν να μου το δωσουν
αν ειναι δυνατο καθε φορα που θελω εργασια να πρεπει να περασω απο χιλιους γιατρους αστα τα αλλα αλλα κ απο ψυχιατρο? θα εχω προβλημα στο μελλον γιατι ξεστομισα σε εναν τι χαπια περνω αχ κ υπαρχει το αποριτο κ παλι σκατα τα εκανα
ενα χαρτι ειναι λεει σαν του παθολογου ολοι γυρω μου το περνουν ευκολα κ απλα εγω να δω παρω
γιατί δεν στο δίνουν;Quote:
Originally posted by lina
δεν ξερω ακριβως τι λεει το ψυχοχαρτι αλλα την επομενη φορα που θα παω για δουλεια θελω χαρτι απο ψυχιατρο κ οσοι με ξερουν δεν θελουν να μου το δωσουν
πρέπει να πάρεις από συγκεκριμένους ψυχίατρους χαρτί;
Ε αν δεν σου το δίνουν αυτοί πήγαινε σε κάποιον άλλο ψυχίατρο.Quote:
[quote][i]
αυτο θα κανω θα παω σε αλλον
dalia εκανα μια μεγαλη βλακεια σημερα ειπα ενα ψεμα που κοστιζει πολλα
ειναι κανεις εδω?
χρειαζομαι βοηθεια
εχετε στο σπιτι σασ ιντερνετ?
δεν αισθανιμαι καλα ειναι κανεισ εδω?
ειπα ενα ψεμα στο θειο μου ενω η μανα μου του ειπε την αληθεια κ εγινε μπερδεμα.η μανα μου του ειπε οτι ημουν αρρωστη κ δεν πηγα αγγλικα κ γω του ειπα οτι ημουν καλα κ πηγα κ τωρα δεν μου σηκωνει το τηλ παρεξηγηγηκε ειναι αυτοσ τοσο σοβαροσ λογοσ να μην μου ξαναμιλησει?
πολυ ευκολα παρεξειται ο κοσμος δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα καθμαι ολη μερα στο κρεβατι λετε να παθω κ καταθλιψη?
Δεν μου φαίνεται Λίνα μου σοβαρό το ψέμα που είπες ώστε να μην σου μιλάει ο θείος σου.
Από που μπαίνεις εσύ στο ίντερνετ?Από ιντερνετ καφέ?
Δεν ειναι καθολου σοβαρος λογος να μη σου μιλαει.
Απο την αλλη δεν ξερω και το χαρακτηρα του θειου σου παντως δεν ειναι σοβαρος λογος.
Μην ανησυχεις πολυ.
μπορείς να του ζητήσεις συγγνώμη και όλα καλά. μην τρελλαίνεσαι.:)Quote:
πολυ ευκολα παρεξειται ο κοσμος δεν εχω διαθεση να κανω τιποτα καθμαι ολη μερα στο κρεβατι λετε να παθω κ καταθλιψη?
Ισως και να μην εχει παρεξηγηθεί καν.Ισως να είχε κάποια δουλειά όταν τον πήρες τηλ ή να μην το άκουγε.Ξαναπροσπάθησε να του μιλήσεις και να δεις αν όντως παρεξηγήθηκε.
πολύ σωστά.
με ξαναπηρε τηλ ο θειος μου μιλισαμε ολα οκ
ξερετε τι μου περναει απο το μυαλο? οτι ο καινουριος νομος που ζηταει χαρτι ψυχιατρου βγηκε εξετιασ μου
ποσο καιρο κανει ναβγει ενασ νομος?
ναι απο νετ καφε μπαινω
ο νομος περι ψυχιτρου βγηκε μολις εφυγα εγω απο την δουλεια μου περιεργο δεν ειναι πριν δεν υπηρχε
τωρα θα αρχιζουν ολοι να γραφουν η να αγοραζουν τα φαρμακα για να μην φαινονται πουθενα στα βιβλιαρια τους θα κρυβονται ακομη πιο πολυ οι οσοι εχουν προβληματα με την ψυχικη τους υγεια για μπορουν να μπουν σε δουλεια
kai kati allo περιμενω να βγουν κατι θεσεις τωρα για να μπω για δουλεια υπαρχει ενας ανθρωπος που ξερειτο ιστορικο μου μπορει να μεσολαβησει ωστε να μην μπω σε εργασια? πρεπεινα εχει στοιχεια για να μου κανει κακο? μπορει να γινει αρση του ιατρικου αποριτου?
τι ποσοστο επι τις εκατο ειναι οι ψυχικες παθησεις?ξερι κανενας να μου πει?
Μην σκέφτεσαι τέτοια παρατραβηγμένα πράγματα βρε Λίνα μου.Σίγουρα δεν είσαι η μοναδική που έχεις ψυχολογικό πρόβλημα.Quote:
ξερετε τι μου περναει απο το μυαλο? οτι ο καινουριος νομος που ζηταει χαρτι ψυχιατρου βγηκε εξετιασ μου
ποσο καιρο κανει ναβγει ενασ νομος?
το παρατραβαω λογω τις ασθενειας μου μερικεσ φορες
αχ τι θα κανω στη ζωη μου?μου φαινετε τοσο μεγαλη αυτη η ζωη
εξετειας μου βγηκε ο νομος στο λεω εγω τωρα να δεισ τι εχει να γινει ολοι θα αγοραζουν ολοι τα φαρμακα να μην γαφοντε πουθενα
Την ίδια σκέψη κάνω κι εγώ :(Quote:
αχ τι θα κανω στη ζωη μου?μου φαινετε τοσο μεγαλη αυτη η ζωή
Για ποιο λόγο να θέλει να σου κάνει κακό?Quote:
kai kati allo περιμενω να βγουν κατι θεσεις τωρα για να μπω για δουλεια υπαρχει ενας ανθρωπος που ξερειτο ιστορικο μου μπορει να μεσολαβησει ωστε να μην μπω σε εργασια? πρεπεινα εχει στοιχεια για να μου κανει κακο? μπορει να γινει αρση του ιατρικου αποριτου?