γεια σας tass k gramle
gramle πηγες το μικρο?
γεια σας tass k gramle
gramle πηγες το μικρο?
Καλημέρα Ιντερ!
Πως είσαι σήμερα;
κανενα πρωι δεν ξυπναω καλα
αλλα προσπαθω!
εσυ?
Καλούτσικα...
Το Σ/Κ με είχε πιάσει μία μελαγχολία και ένα νταούνιασμα, δεν ήξερα τι ήθελα. Από την μιά να φύγω κάπου μακριά, από την άλλη να μείνω εκεί που ήμουν χωρίς να κουνάω ούτε πόδια ούτε χέρια... Χθες το βραδάκι μόνο κάπως ψιλοσυνήλθα με την γιορτή του παιδικού της μικρής και την επίδειξη της ρυθμικής (είχαμε βλέπεις 2 εκδηλώσεις την μία πίσω από την άλλη, καημένο μου παιδάκι..). Τα΄μπηξα και στις δύο και ηρέμησα κάπως. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι σήμερα δεν έχω καμμία μα καμμία απολύτως όρεξη για δουλειά...
ωχ κι εσυ,ε?
8ωρο δουλευεις?
Αχα.... (μεταφρασμένο: ναι)
Τασουλινι μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Ουτε κι εγω θελω να μαθει ο δικος μου για τη γνωριμια ιντερνετ. Το σκεφτομαι απο χτες που σου βρηκα την προσκληση τι να πουμε γιατι το φανταστηκα οτι κι εσυ θα ειχες το ιδιο προβλημα. Αν λεγαμε οτι γνωριζομαστε μεσω δουλειας? Εγω δουλευω σε κατασκευαστικη εταιρεια. Εσυ? μηπως βρουμε καποια ακρη ετσι.
Δουλεύω σε ναυτασφαλιστική. Καμμία σχέση...
Εγώ σκέφτηκα μήπως του έλεγα για κάποιο μαγαζί όπου πηγαίνοντας να ψωνίσω για παιδικά ρούχα συμπέσαμε και πιάσαμε ψιλοκουβένα και κάποια στιγμή αναφερθήκαμε στο πως είναι τα παιδιά μας και μου είπες ότι επειδή ο αδερφός σου (που είναι αλήθεια) έχει το κατάστημα με τα παιδικά και ψάχνει για παιδάκια για επιδείξεις και μιάς και ο γιός σου θα πάρει μέρος στην μεθαυριανή αν θα ήθελα να έρθω και αν η κόρη μου κάνει να το συζητούσαμε να έπαιρνε μέρος και εκείνη σε μία μελλοντική επίδειξη... Πως σου ακούγεται; Το μόνο που με κολλάει είναι α) ότι πιθανώς να του φανεί παρατραβηγμένο και να μην το πιστέψει και β) θα πρέπει να κάνουμε ότι έχουμε ξαναειδωθεί έλα μου όμως που δεν... ειλικρινά δεν ξέρω και γω.
Κοιτα, ειναι λιγο τραβηγμενο σε μαγαζι με ρουχα, και τετοια οικειοτητα που σου εδωσα και προσκληση. Ασε που εχω να παω καιρο για ψωνια και δεν θα το χαψει ο δικος μου. Καμια ιδεα ρε παιδια? τι να πω δεν ξερω. Σκεφτομαι....
Για το 2ο κολλημα ομως μην ανησυχεις, θα ιδωθουμε να σου δωσω την προσκληση οποτε δεν θα ειμαστε δυο ξενες. Το θεμα ειναι τι θα πουμε για το πως γνωριστηκαμε. Μεσω δουλειας ειναι το καλυτερο. Τι ακριβως ασφαλιζετε? να πω οτι ειχα ερθει σε επαφη μαζι σου για να ασφαλισω κατι απο τη δουλεια. Εγω δουλευω στο τμημα κατασκευων αιολικων παρκων. Μηπως ασφαλιζετε και τετοια πραγματα?
Καλημερα ιντερακι μου,Quote:
Originally posted by interappted
γεια σας tass k gramle
gramle πηγες το μικρο?
οχι ακομη δεν τον πηγα γιατι περιμενω τηλεφωνο τους να κλεισουμε ραντεβου. Μου ειπαν οτι θα με παρουν ως την Τριτη. Αλλά δημοσιο ειναι αυτο, δεν περιμενω και πολλα. Θα παρω εγω αν δεν με παρουν ως αυριο
Δυστυχώς μόνο καράβια ασφαλίζουμε και εγώ είμαι στο λογιστήριο οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μιλήσαμε για κάποιο τιμολόγιο αλλά από που και ως που; Οντως η δουλειά είναι η πιό καλή δικαιολογία όμως πρέπει να είναι πιστευτή και από τον δικό σου και από τον δικό μου και εγώ δεν έχω κάνει καθόλου κουβέντα στον δικό μου για κάποια σχετική γνωριμία μαζί σου. Θα φανεί πολύ περίεργο και στους δυό τους και θα τους μπούνε ψύλλοι στα αφτιά και δεν θα έχουν και άδικο. Μην πάμε και για μαλλί και βγούμε κουρεμένες στο τέλος...
Μονο καραβια, λοιπον. Ακου. Περισυ ειχα παει με ενα σκαφος διακοπες. Να πουμε οτι ο ιδιοκτητης το ειχε ασφαλισει στην εταιρεια σας και επειδη ειναι μακρυα (απο Θεσσαλονικη) με εβαλε εμενα να ερθω στην εταιρεια σας να παρω καποιο χαρτι και εκει γνωριστηκαμε, περισυ το καλοκαιρι. Δεν γιναμε και επιστηθιες φιλες αλλά τα ειπαμε λιγο για τα παιδια μας και που και που τηλεφωνιομασταν το χειμωνα αλλά πολυ σπανια και γι\' αυτο δεν τους το ειπαμε. Τωρα μετα απο καιρο σε πηρα εγω τηλεφωνο, ορμωμενη απο το γεγονος της επιδειξης να σε ρωτησω αν θα ηθελες να φερεις την μικρη καθοτι μου ειχες πει οτι θα σου αρεσε να δει κατι τετοιο. Ξερω γω? για σκεψου κι εσυ κατι. Καταρχας ασφαλιζετε σκαφη?
Ναι!
Καλό μου ακούγεται... Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πιστευτό στον δικό σου; Γιατί εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή θα γνωριστούνε και θα πιάσουν την κουβέντα (σίγουρα όχι το βράδυ της επίδειξης αλλά κάποια άλλη στιγμή μελλοντικά που ενδεχομένως θα βρεθούμε ως ζευγάρια...)
ναι, σιγουρα. Ο δικος μου δεν την ψαχνει και πολυ.
Το θεμα ειναι τωρα να σου δωσω την προσκληση και να σε δω απο κοντα για να μην φανει οντως οτι σε βλεπω πρωτη φορα κι εγω. Αν μπορεσουμε να βρεθουμε θα πουμε και κανα δυο λεπτομερειες απο κοντα για το τι ακριβως θα τους πουμε. Ε, δεν ειμαστε και ηθοποιοι να το παιξουμε και τοσο καλα. Που ειναι η δουλεια σου?
Κορίτσια το παρατραβάτε και δε θα σας βγεί σε καλό (άποψή μου) άσε που μηδέν κρυπτόν υπό του ήλιου....
Για δε λέτε κάτι πιο απλό και προς το αληθινό τεσπα.
Να γνωριστήκαμε τις προάλλες στο κωμμοτήριο πχ (λέω εγώ τώρα μιας και μένετε και κοντά...) και τα είπαμε λίγο και είπαμε να βρεθούμε και στην επίδειξη ...
Αμα μπλέξετε πολλά θα φανεί ότι κάτι κρύβετε.... και δεν υπάρχει λόγος.
Η δουλειά μου είναι στον Πειραιά. Πάντως θα συμφωνήσω (για άλλη μιά φορά) με τον Ex. Οποιος βιάζεται σκοντάφτει και φοβάμαι και εγώ πως θα βρεθούμε μπλεγμένες και κατηγορούμενες για πράγματα που δεν έχουμε κάνει και άντε να τα ξεμπλέξεις μετά... Μήπως να το αφήναμε για αυτή την φορά και να το οργανώναμε καλύτερα για την επόμενη; Καλύτερα να είμαστε οργανωμένες και να έχουμε προετοιμάσει κάπως το έδαφος και από τις δύο πλευρές.. Για φαντάσου να μας υποψιαστούν για παράνομη σχέση; χαχαχαχα αυτό μας έλειπε...
Καλή και η λύση του κομμωτηρίου αλλά πως βρέθηκες εσύ από τα μέρη σου στο Π. Φάληρο ή στα Βριλλήσια (στο ένα κάνω βαφή και στο άλλο κουρεύομαι) και γιατί δεν είπαμε τίποτα στους αμφότερους συντρόφους μας; Νομίζω η δουλειά είναι καλύτερη λύση...
Ρε παιδια χαλαρωστε λιγο. Δεν νομιζω πια να γινουν τοσο τραγικα πραγματα, δεν κρυβουμε πια και κανενα μυστικο της ΝΑΣΑ. Θα ειμαστε χαλαρες και δεν προκειται να γινει τιποτα. Αλλά βρε Τασ δεν θελω να αγχωνεσαι. Αστο καλυτερα. Πιεζεσαι και δεν ειναι καλο. Αστο για του χρονου.
Κάτσε γιατί είμαι και παρορμητικο άτομο και δεν μου αρέσει να τρενάρω καταστάσεις... Θα του κάνω τώρα σε λίγο ένα τηλέφωνο και θα του πω ότι μου έκανες την πρόταση για την Τετάρτη, ότι γνωριστήκαμε όντως μέσω δουλειάς αλλά χωρίς ιδιαίτερες επαφές, ότι έχω να σε δω από πέρισυ και έχουμε μιλήσει κανά δυό φορές στο τηλέφωνο και ότι όταν είχες έρθει στο γραφείο είχες δει μία φωτογραφία της μικρής και μου είχες πει ότι ήταν πολύ όμορφη και αν θα με ενδιέφερε να έρθω κάποια στιγμή σε κάποια επίδειξη του αδερφού σου και μιάς και ήρθε ο καιρός σκέφτηκες να με καλέσεις. Καλό;
ναι μωρε Τασ. Μην αγχωνομαστε πια και τοσο για το τιποτα. Δεν θα μας ανακρινουν κι ολας. Μια γνωριμια πριν ενα χρονο που σε θυμηθηκα εγω γι αυτο το λογο. Δεν θα κατσει κι ολας να σε ρωταει και για το \"και\" που ειπαμε. Εγω πιστευω πως ειναι αναξιο λογου. Και στην επιδειξη δεν θα πουμε και πολλα. Θα εισαι με τον αντρα σου και το παιδακι σου, θα πιειτε ενα ποτο, θα δειτε την επιδειξη και θα φυγετε. Μαζι θα πουμε τα τυπικα, γεια σου, τι κανεις, χαρηκα (για τον αντρα σου που θα μας συστησεις) και αυτο ηταν ολο. Εγω ουτως ή άλλως θα ειμαι backstage να ντυνω τον μικρο.
Τασ μου, εγω θα φυγω σε λιγο απο την δουλεια. Πες μου τι θα κανεις γιατι πρεπει να συνεννοηθουμε
Θρίαμβος! Την Τετάρτη θα σας δούμε εκεί!
Εντωμεταξύ του είπα ότι έχουμε να ειδωθούμε από πέρισυ και τα έχουμε πει κανά δυό φορές τηλεφωνικά οπότε γλυτώνουμε και το να εξηγήσουμε γιατί δεν έχουμε ειδωθεί τώρα κοντά. Το email μου είναι [email protected]. Αν έχεις μέηλ στείλε μου το να σου δώσω τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία.
Φιλιά!
σου εστειλα μεηλ, παρε με τηλ. γιατι θα φυγω
Ολα οκ λοιπόν! Θα τα πούμε κι από κοντά επιτέλους!
Αχ, πολυ χαρηκα που μιλησαμε. Και δεν θελει αγχος. Ουτως ή αλλως εχουμε πει οτι δεν γνωριζομαστε καλα, οποτε δεν θα φανει οτι λεμε ψεμματα
Σωστά. Ασε που από τεχνικής άποψης θα έχουμε ήδη γνωριστεί πριν από το βράδυ της επίδειξης οπότε και τυπικά ψέμματα δεν λέμε!
Είμαστε όμως πολυμήχανες οι γυναίκες τελικά, δικαίως μας φοβούνται οι άντρες! χαχαχαχαχαχαχα!!
...ναι. πειθουμε τους εαυτους μας οτι μας φοβουνται ενω εδω και δυο σελιδες τρεμει το φυλλοκαρδι μας τί και πώς να του δικαιολογησουμε (!) μια νεα γνωριμια. Αλήθεια, τί φοβάσαι και δεν τολμάς να του πεις την αληθεια διατηρωντας καθε δικαιωμα σου να μην αποκλυψεις το παρον σάητ;Quote:
Originally posted by Tass
δικαίως μας φοβούνται οι άντρες! χαχαχαχαχαχαχα!!
Πρώτον είναι κάτι που δεν θέλω να το μοιραστώ μαζί του γιατί για μένα εδώ είναι σαν το ημερολόγιο μου με την διαφορά ότι είναι interactive. Δεύτερον υπήρξα κάποτε μέλος και σε άλλο σάιτ διαφορετικού μεν χαρακτήρα μέσα από το οποίο όμως έκανα πολλές γνωριμίες με πολύ αξιόλογα άτομα, δυστυχώς όμως η αντίδρασή του δεν ήταν καθόλου θετική (ήταν καχύποπτος όσο αφορά τα κίνητρά μου, ότι έψαχνα γκόμενους, ότι τον \"έθαβα\" πίσω από την πλάτη του, ότι προτιμούσα την ηλεκτρονική μου παρέα περισσότερο από το να είμαι κοντά του) με αποκορύφωμα να μου κάνει ολόκληρο σκηνικό για να διαγραφτώ διαφορετικά θα είχα αντίποινα, πράγμα που έγινε κιόλας. Δεν έχω καμμία διάθεση να ξαναμπώ σε αυτή την διαδικασία και επειδη εδώ έχω αναφερθεί και σε κείνον και σε γεγονότα που έχουμε μοιραστεί και επειδή έχω ήδη καεί στον χυλό φυσάω και το γιαούρτι, προτιμώ να μην του το πω. Πες το δειλία, πες το έλλειψη εμπιστοσύνης, πες το κουτό ή ανασφαλές και σίγουρα σε όλα μέσα θα πέσεις όμως δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να εμπλακώ σε διαμάχες μαζί του και ειδικά τούτη την συγκεκριμένη περίοδο που διανύω και τον 5 μήνα εγκυμοσύνης μου και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιό ήρεμη και χαλαρή.
αντίποινα;;; δηλαδή;
Ο σύντροφός μου έχει τρομερές ανασφάλειες σε ότι αφορά θέματα εμπιστοσύνης. Επειδή κάποια στιγμή στην ζωή του εμπιστεύτηκε κάποιες γυναίκες οι οποίες η κάθε μιά τον πρόδωσε με τον τρόπο της και τον πλήγωσαν πολύ έχει έκτοτε σχηματίσει την άποψη ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτ... και αργά ή γρήγορα θα σου την φέρουν οπότε πρέπει να είσαι πάντοτε σε επιφυλακή και έτοιμος να χτυπήσεις το κακό στην ρίζα του.
Κάποια στιγμή λοιπόν είχε πειστεί ότι κάτι έπαιζε με κάποιο παληκάρι παντρεμένο με το οποίο συνομιλούσαμε τακτικά μέσα στο φόρουμ και με τον οποίο είχαμε μιλήσει κάποια στιγμή δυό φορές στο τηλέφωνο για θέματα διαζυγίου γιατί δεν πήγαινε καλά στον γάμο του και τον είχε πάρει άσχημα από κάτω. Ο δικός μου πίστεψε ότι εγώ και ο άλλος ψαχνόμασταν να κάνουμε κάτι και έγινε έξαλλος από ζήλεια και πανικό στην σκέψη ότι μπορεί και να γίνει κάτι τέτοιο. Αρχισε λοιπόν τις απειλές του στυλ ότι θα πάει να τον βρει, ότι θα ενημερώσει την γυναίκα του για το τι συμβαίνει, ότι θα πάει στην δουλειά του να λογαριαστούνε και κάτι τέτοιες αηδίες. Συν τοις άλλοις πήρε από το κινητό μου όλα τα τηλέφωνα των φίλων μου μέσα από το φόρουμ και τους ζητούσε το λόγο επειδή κάναμε παρέα. Ασε, εκείνη η εποχή ήταν από τις χειρότερές μας. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κουράστηκα τόσο από την παράλογη συμπεριφορά του, από την καταπιεστική του ζήλεια και από όλα αυτά που γινόντουσαν, πολλά από τα οποία και μπροστά στα παιδιά μας που διαγράφτηκα από το σάιτ και δεν ξαναμπήκα αν και ενδόμυχα δεν ήθελα καθόλου να το κάνω.
Τώρα δεν θέλω να του πω ακόμα τίποτα γιατί δεν νιώθω έτοιμη να ξαναμπώ σε παρόμοιο λούκι, αν και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ γιατί μετά από τόσο καιρό έχει διαπιστώσει ιδίοις ώμασι ότι δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης από μεριάς μου και ότι δεν παίζω τέτοια παιχνίδια και πράγματι δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Θεωρώ ότι το να μην του πω ότι συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ δεν είναι μεμπτό, ούτε ότι θα τον βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο και θέλω προς το παρόν να το κρατήσω για μένα και μόνο. Το έχω συζητήσει και με την ψυχολόγο μου στην οποία είπα ότι δεν θα το κρατήσω κρυφό για πάντα αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να το κοινοποιήσω. Δεν αρέσουν ούτε σε μένα τα μυστικά προς το παρόν όμως θεωρώ πως είναι καλύτερο να μην το πω ακόμα, δεν θέλω άλλωστε να το πω, δεν είμαι έτοιμη.
Σωστό; Λάθος; Για μένα έχει λίγη σημασία αυτή την στιγμή. Προς το παρόν κοιτάζω τον εαυτό μου και την ηρεμία μου και αργότερα που θα είμαι σε θέση θα ασχοληθώ και με αυτό.
τι να σου πω.. περι ορεξεως..
απλά, επειδη απο οσα εχω καταλαβει εισαι σε δευτερο γαμο μαζι του, μου φαινεται πολυ θλιβερο να εχεις τετοια σκ...ά στη σχεση σου. θα πρεπει να τον αγαπας πολυ για να τον ανεχεσαι
δεξιά επάνω στη σελίδα
τρίτη σειρά το δεύτερο κουμπάκι (u2u) :)
Ναι τον αγαπώ πράγματι πολύ αν και ώρες ώρες ακόμα και εγώ αναρωτιέμαι γιατί ανέχομαι κάποια πράγματα....Quote:
Originally posted by anitak
τι να σου πω.. περι ορεξεως..
απλά, επειδη απο οσα εχω καταλαβει εισαι σε δευτερο γαμο μαζι του, μου φαινεται πολυ θλιβερο να εχεις τετοια σκ...ά στη σχεση σου. θα πρεπει να τον αγαπας πολυ για να τον ανεχεσαι
Δεν μπορουμε να κραταμεκαποια πραγματα και για τον εαυτο μας? Γιατι δηλαδη θα επρεπε να τα λεμε ολα? Ο δικος μου ο αντρας δεν ειναι καθολου ζηλιαρης. Απεναντιας ειναι στο αλλο ακρο. Και παλι ομως δεν θελω νατου πω για το site. Εχω πει εδω μεσα καποια προσωπικα πραγματα, εχω βγαλει τα εσωψυχα μου. Αν ηταν να τα μαθει θα προτυμουσα να του τα πω εγω η ιδιακαι οχι να τα μαθει απο εδω μεσα. Που το κακο να μην θελεις να μαθει ο αντρας σου οτι εισαι σε ενα forum? Μην τα αναλυουμε ολα και τοσο πολυ.
Θα του πεις οτι θα ερθεις να παρεις την προσκληση?
ΟΧΙ.
Σαν της 28ης Οκτωβρίου ένα πράγμα...
κι αν σε παρει τηλ?
gramle σορυ που χωνομαι αλλα τελικα τον πηγες τον πιτσιρικα στο Ν.Ηρακλειο?
Αν με πάρει τηλ θα του πω ψέμματα, όμως σπάνια παίρνει, όταν έχει δουλειά -που πάντα έχει- τον ψάχνω, δεν με ψάχνει.
το σορυ μωρε ιντερ?
Δεν με πηραν ακομη τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου και εσυ ρωτας αν τον πηγα? Θα τους παρω ομως εγω τηλ, τωρα αμεσως γιατι αν το αφησω σ\' αυτους κλαφτα χαραλαμπε....