Quote:
Originally posted by interappted
ναι καμια φορα ακομα κ σαν ερασιτεχνης της ζωης μπορεις να πετυχεις πολλα
Quote:
κ τι θα κανω με αυτο το \"φαινομενο \"της ζωης?
αυτο ειναι στο χερι του καθενα αν τη στειχιωσει κ απλα επιβιωνει η αν μετα απο εναν μεγαλο συναισθηματικο κυκλο κανει κ τον κυκλο της ζωης
Quote:
μας αρεσει η οχι η ζωη-η φυση δεν σταματαει συνεχιζεται κ μεις ως μερη της αυτο ωφειλουμε να κανουμε
Quote:
κι εγω οπως θα διαβασες πολυ συχνα το μονο που εμπιστευομαι ειναι η ιδια η φυση
το ενστικτο της μανας κ το ενστικτο της επιβιωσης
η σκεψη καμια φορα μπορει να αντιφασκει αλλα το ενστικτο ειναι εμφυτο
δεν ξερω γιατι εχω βοηθηθει τοσο σκεπτομενη τη φυση
αλλα σκεφτομαι πως ολα τα οντα ακομα κ το πιο \"κακο\"οδηγουμενα απο το ενστικτο της μητροτητας καταφερνουν να μεγαλωσουν τα μικρα τους προστατευοντας τα
απο τους κινδυνους
κ στις πιο αντιξοες συνθηκες το ενστικτο της επιβιωσης τα κανει ανθεκτικα κ παντα η φυση βρισκει τον τροπο της να συνεχισει ....ολα ειναι ενας κυκλος μια αλυσιδα κ η
προσπαθεια μου να νιωσω οτι κ εγω οπως ολοι ειμαστε μεσα σε αυτον τον κυκλο σε αυτη την αλυσιδα μπορω κ εντασσομαι κ συνεχιζω
οποτε σπαω πολυ συχνα (ισως κ αυτο απο ενστικτο)κοιταω τον ουρανο
σκεφτομαι τι ειμαστε απο κει πανω,,κατοικοι του πλανητη γη
Quote:
ειναι το πιο δυνατο ζωο του πλανητη
Quote:
κι οταν βλεπεις τοσο καλους μηχανισμους στη φυση δεν πρεπει να αμφιβαλλει κανεις για τους δικους του μηχανισμους
Κρύβεις αλλά και πλέον φανερώνεις απίστευτη δύναμη κορίτσι μου!
Σήμερα γύρισα σπίτι καταβεβλημένη από μία ακόμα...κηδεία. Μέσα σε 14,5 μήνες χρειάστηκε να πάω σε 5 εκ των οποίων οι 3 συγγενείς α και β βαθμού.
Δεν έχω να πω τίποτα γι\' αυτό αλλά και μπροστά σε αυτά που έγραψες Ίντερ μου. Είναι όλα πέρα για πέρα αληθινά! Ήθελα να τα συγκεντρώσω όλα για να φαίνονται ακόμα πιο
δυνατά. Μπράβο κορίτσι μου!