Μπράβο μανάρι μου,πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!!!!!!!
Πάντα τέτοια-όσο πιο καλές σκέψεις κάνεις,τόσο πιο καλά θα είσαι πάντα!
Printable View
Παιδια εγω επαιρνα 10 μγ σιπραλεξ εδω κ 4 βδομαδες καπως με βοήθησαν στην ορεξη αλλα ειχα πονους στους μυς κ μηδεν λίμπιντο κ ακουσα πως το κοβεις πολυ δυσκολα κ γυρισα μισο σεροξατ που το ξερα απο παλια. Παιδια ειμαι χαλια απο ενταση κ αγχος απο τοτε που το αλλαξα ειδικα δεν εχω κουραγιο για τιποτα. Φρικαρα το αγχος χτυπησε κοκκινο.
Εχει αλλαξει κανεις; Τι να κανω η γιατρος μου πε αύξησε το σεροξατ κ παρε ΖΑΝΑΞ....
βοηθεια
Δοκιμασε το και βλεπεις πως θα παει. Μην σου δημιουργει επιπροσθετο αγχος η θεραπεια απο μονη της. Σιπραλεξ ειχα παρει για 3 μερες και φρικαρα γιατι ξυπνουσα το βραδυ και εκαιγαν τα αυτια μου. Τελος παντων, εφοσον τα σεροξατ τα εχεις ξαναπαρει δεν εχεις κατι να φοβασαι.και τα ζαναξ θα σε χαλαρωσουν, μεχρι να αρχισουν να λειτουργουν τα σεροξατ. Μην αφηνεις τον εαυτο σου στα κοκκινα
Γεια σας κ παλι παιδια ( παλι μονολογω :-) :-) )
Boom,Στελιο, Sfardakla?? Που πηγατε ολοι καλε??
Rainy, εχω αλλαξει. Καποια αντικαταθλιπτικα δεν μου ταιριαζαν. (Καλα εκτος απο την -λιμπιντο, κ αυξηση βαρους κτλ)
Θελει λιγη υπομονη. Να κ εγω εχει 5 μερες πιυ ξεκινησα αντικαταθλιπτικα κ με προειδοποιησε ο γιατρος οτι θα παρει τουλαχιστον 20 μερες κ πρεπει βα υποστω την ζαλη, την ναυτια, πονοκεφαλο.
Κ για το αγχος (προαιρετικα) να παρω αγχολυτικο, μεχρι να δρασουν τα αντικαταθλιπτικα.
Υπομονη θελει. Καλη δυναμη :-) :-)
Καλημερα! Τι κανεις currant; Εχεις προβλημα προσαρμογης με τα φαρμακα; Αυτο ειναι το μονο δυσκολο,χρειαζεται λιγο υπομονη.Αλλωστε και'γω αυτο κανω!Δυστυχως η φαρμακοθεραπεια εχει και την σκοτεινη πλευρα της. Οι αλλοι ολοι εξαφανιστηκαν; Χαιρετω και τα νεα παιδια της συζητησης. Οι γιατροι φιλοι μου κανουν πειραματα! Δεν λεω οτι αυτο γινεται παντοτε και απο ολους σκοπιμα,αλλα η ειδικοτητα του ψυχιατρου ειδικα,το εχει αυτο το κουσουρι! Ειναι βλεπεις η ευκολη λυση. Παρε μια χουφτα φαρμακα και βλεπουμε! Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο,δεν ειμαστε και'μεις αμοιροι ευθυνων. Θελουμε εδω και τωρα την μαγικη λυση! Και ποια ειναι αυτη; Φαρμακα. Ευχομαι μονο να μην υποστουμε τις παρενεργειες τους σε βαθος χρονου,που και πολλες ειναι και σοβαρες.
Γεια σας!! Ελα βρε Στελιο εμφανιστηκες :-) :-)
Που ειναι οντως οι αλλοι??
Υπομενω τις παρενεργειες. Σημερα εκτη μερα.
Εσυ πως εισαι??
γεια χαρα νταν δικοι μου!!τι μου κανετε?
σορυ για την μινι εξαφανιση αλλα οοοολο το σκ ειχα ενα σεμιναριο κ ελειπα απο το σπιτ.δεν μπορουσα φυσικα να μπω νετ απο καπου.
σας διαβασα ομως κ βλεπω μια δυσκολια σχετικα με τα φαρμακακια σας.
ενα εχω να πω! ΥΠΟΜΟΝΗ! περασα κ γω φρικτα με το στρες μεχρι να δρασουν , τα ξερετε, μη τα ξαναλεω κ σας ζαλιζω, αλλα το αποτελεσμα ηταν καλο.αξιζει.
θα τα καταφερετε μια χαρα.εγω ειχα ξεκινησει απο 6/4 ladose κ για αυτο τωρα ειμαι καλυτερα.θελει χρονο.
επισης το λαντοζ δνε μου επηρρεασε την λιμπιντο καθολου.ειμαι η ιδια που ημουν πριν.εχω κ τις μελαγχολιες μου κ ολα , σαν να μην εχω παρει καποιο φαρμακο , απλα δεν εχω στρες αυτο το τρελλο που με επιανε κ καταθλιψη.
κουραγιο σε ολους παιδια! εδω ειμαστε να τα λεμε..μην ανησυχειτε για τιποτα γιατι οσο ανησυχειτε αντιστεσκεστε στην θεραπεια σας.αποδεχτειτε αυτο που εχετε αυτην την στιγμη κ σεβαστειτε την θεραπεια σας.οταν εχουμε κατι αρρωσταινουμε κλπ..ο οργανισμος θελει λιγο βοηθεια,ενα boost να παρει τα πανω του.οπως οταν εχουμε μια αλλη ασθενεια..
ομως τα χαπια δεν ειναι μαγικα..θελουν κ απο εμας προσπαθεια.που σημαινει ασκηση, καλους φιλους, ωραιες ασχολιες, βολτιτσες κ γελιο.
κ ας μη τον νιωθετε παιδια..με το ζορι κ σιγα σιγα θα ανακαμψετε.
μη νομιζετε οτι κ γω δνε φοβαμαι ακομα κλπ κλπ..ειμαι καλα αλλα εχω ακομα εναν φοβο..αλλα κανω υπομονη.
κ δινω συνεχεια τροφη στο μυαλο μου να κανει πραματα.
αλλωστε βλεπετε νομιζω οτι δεν ειστε οι μονοι στον κοσμο που παθαινει αυτα.γυρω σας αν ρωτησετε παιρνουν πολλοι αντικαταθλιπτικα κλπ...
δυστυχως ειδικα στις μερες μας το στρες κ η καταθλιψη βαραει κοκκινα!
Καλημερουδια φιλοι μου! Λοιπον εσυ μπουμ τα ΣΚ μας την κοπανας τωρα τελευταια! Πλακα κανω,καλα κανεις και φευγεις κοριτσι μου,να μην καθεσαι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι και ιδιαιτερα αν δεν εχεις παρεα. Το ιδιο ισχυει και για'σενα currant.Εχεις λιγες παρενεργειες,κανε λιγη υπομονη ακομη,το ξερεις οτι ειναι θεμα χρονο να υποχωρησουν και να παραμεινει μονο η ευεργετικη δραση του φαρμακου.Εγω ειμαι κομψι,κομψα. Με ενοχλησε το εντερο αυτες τις μερες και σκεφτωμαι να διακοψω το φαρμακο. Δεν γινεται να μπαλωνεις μια τρυπα και να ανοιγεις μια αλλη!!Δεν ξερω αν συμφωνειται αλλα ετσι μου φαινεται. Και να σου πω μπουμ,ειμαι σιγουρος οτι το λαντοζ μου κανει την ζημεια.Αν μπεις σε ξενογλασσα σαιτ θα δεις οτι κανουν αυτη την παρενεργεια εξαιρετικα σπανια. Φαινεται πως ειμαι η εξαιρεση του κανονα! Ενας νευρολογος μου ειπε οτι προκειται για σπλαχνικη υπερευαισθησια,κατι λιαν σπανιο αλλα υπαρκτο. Για να ειμαι ειλικρινης φοβαμαι λιγο τωρα αλλα νομιζω πως δεν εχω αλλη επιλογη.Ισως πρεπει να το αφησω στον Θεο ολο αυτο και φυσικα να μην καθισω με τα χερια σταυρωμενα.Καμια φορα σκεφτωμαι αν αξιζει να παιρνω χαπια μονο και μονο για την αποπροσωποποιηση.Ενταξει και η διαθεση μου δεν ειναι η καλυτερη αλλα μηπως πρεπει απλα να κανω την υπομονη μου; Περιμενω απαντηση κουκλες και κουκλοι!
ΣΤΕΛΙΟ μου κανε ο.τι εσυ νιωθεις! εμεις δε θα σου πουμε τι να κανεις. ο γιατρος ειναι ο μονος που μπορει να σου πει.εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου πριν το κανεις μηπως σου αντικαταστησει το φαρμακο με καποιο αλλο? ή μηπως να επαιρνες βαλσαμοχορτο ας πουμε.το χεις δοκιμασει?
Το βαλσαμοχορτο ειναι πολυ καλο οπως και αλλα βοτανα.Θα δω τι θα κανω.Ο Θεος βοηθος απο'δω και περα.
ε παρε βαλσαμοχορτο σε ταμπλετες.απλα κ αυτο κανει 1 μηνα να δρασει.ειναι πολυ καλο εχω ακουσει.κανει καλη δουλεια.στον ψυχιατρο-φιλο σου τα ειπες αυτα?κ οτι σκεφτεσαι να το κοψεις?
Γεια σας παιδακια ομορφα!!
Ηρθε κ η Boom μας :-) :-)
Στελιο μου συμφωνω με την Boom. Ο γιατρος γνωριζει ολα αυτα? Τι προτεινει?
Μηπως θα υποχωρησει σε καποιες μερες?
Εμενα στο παρελθον ενα αντικαταθλιπτικο εφερε ακμη. Μετα απο μηνες υποχωρησε. Επισης ενα αλλο ακαθησια για πανω απο μηνα. Παντως συζητα το με τον γιατρο. Περιμενουμε νεα σου
Ειναι δυνατον βρε currant,επι σχεδον ενα μηνα να με ενοχλει;Και παλι εκανα υπομονη,αλλα εχει τρεις,τεσσερις μερες που με ενοχλησε περισσοτερο.Τον γιατρο τον ψαχνω.Ασε ωρες,ωρες,νιωθω οτι βρισκομαι σε αδιεξοδο..
Σε καταλαβαινω απολυτα Στελιο. Αγορι μου εδω ειμαστε κ εμεις μαζι σου
Αχ βρε currant,σ'ευχαριστω. Λεω καμια φορα φερνει κατι δοκιμασιες αυτη η ζωη,που φαινονται ανυπερβλητες.Ομως να σου πω κατι;Δεν ηρθε και το τελος του κοσμου...ακομη!Δεν ξερω τι πιστευεις γενικα,για την ζωη,τον Θεο κλπ,εγω παντως θεωρω οτι περναω μια δοκιμασια,για καποιο συγκεκριμενο λογο.Εχει ξανασυμβει κι'αλλη φορα στην ζωη μου και με την βοηθεια του Θεου,βγηκα νικητης.Και πιστεψε με ηταν μια αφορητη κατασταση.Ακομη και τωρα αναρωτιεμαι πως αντεξα τοτε. Λογικα και ανθρωπινα δεν εξηγειται παντως. Τελος παντων να μην σε κουραζω με τα δικα μου,αλλωστε εγω το ειπα πρωτος:οχι μεμψιμοιρια και αυτολυπηση! Δεν μπορει, κατι καλο τελικα ισως βγει απ'ολο αυτο!
ναι βρε στελιο..αυτο που θα βγει απο ολο αυτο ειναι οτι θα γινεις ακομα πιο δυνατος.!
Eλπιζω μονο να μην το λες ειρωνικα μπουμ. Παντως οπως και να΄χει,δεν εχω παραπονο απο κανεναν,κι'αν ειπα κατι καποια στιγμη,που ισως ηταν φαουλ ζητω συγνωμη.
Στελιο μου τις προαλλες το σκεφτομουν αυτο. Περι δοκιμασιας. Επειδη κ εγω πιστευω στον Θεο.
Σκεφτομουν οτι περναω μια δοκιμασια. Σημερα για εβδομη μερα θα το παρω το βραδυ.(κ μετα τις 15 μερες η δοση θα αυξηθει)
Εχω ζαλαδες, ναυτια, περιεργα ονειρα. Δυσαρεστα. Δεν εχω διαθεση να κανω τπτ κ οτι κανω το κανω με το ζορι. Μεθαυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο.
Με χωρισε κ ο φιλος μου τις προαλλες. ( πριν δυο μερες)
Τοτε γυρνωντας σπιτι απο περπατημα, ξεσπασα σε κλαμα με λυγμους. ( ΓΙΑ ΟΛΑ)
Σκεφτηκα οτι ειναι μια δοκιμασια ισως.
Παντως Στελιο εδω ειμαστε. Στηριζει ο ενας τον αλλον.
(Βρηκες ακρη με τα πμ?)
Μιλωντας για δοκιμαςιες και οφελη, θελω να μοιραςτω μια σκεψη μου.
Αυτο που εχω καταφερει μεσω της ψυχοθεραπειας και θεωρω μεγαλο κερδος, ειναι οτι εχω γινει καλυτερος ανθρωπος παιδια. Λιγοτερο επικριτικη και πιο καλοσυνατη και χαμογελαστη με τους αλλους ανθρωπους.
Αγάπη μόνο!
Τελικα μετραει πολυ η επιλογη γιατρου. Εγω παλι (τωρα κ στο παρελθον) οταν κανω ψυχοθεραπεια,
Μιλαμε για το πως περασα τις μερες που γενικα ( πριν το καθε ραντεβου)
Πως ενιωθα ,με τι ασχοληθηκα. Με λιγα λογια τπτ ουσιωδη.
Στο επομενο ραντεβου πρεπει να το συζητησω μαζι του.
αλημερα στελιο!!
ειναι δυνατον να μιλαω ειρωνικα σε σενα ??? αυτο που εγραψα ειναι αυτο που πιστευω.οτι ναι θα γινεις πιο δυνατος μετα απο ολο αυτο.δεν εχει καθολου μεσα ειρωνια βρε.καμια σχεση!! με παρεξηγησες....ο γραπτος λογος ειναι περεξηγισιμος..
τι κανεις πως εισαι?τελιακ σταματησες τα χαπια? μιλησες με γιατρο?
καλημερα σε ολους καταρχην! τι κανετε οι υπολοιποι?εγω ειμαι καλα..καθε μερα κ καλυτερα.
νιωθω κανονικα οπως πριν απο ολο αυτο.επισης ξεκινησα μαγνησιο αναβραζον το οποιο μειωνει το στρες, χαλαρωνει το σωμα κ αι το πευμα.το βρηκα στο φαρμακειο.
δοκιμαστε το.βιατμινουλα ειναι καλο κανει κακο δεν κανει.
φιλια σε ολους ! περιμενω νεα σας!
Καλησπερα παιδια!Ζητω συγνωμη για την απουσια μου,αλλα ετυχε κατι εκτακτο και επρεπε να λειψω εκτος της πολης μου.Ευτυχως ολα πηγαν καλα. Εγω δοξα τω Θεω ειμαι καλουτσικα. Μπουμ δεν παρεξηγηθηκα καλε!! Εχω καταλαβει το πνευμα σου και εισαι ο.κ! Εσεις πως ειστε η currant τι κανει;
Καλησπερα !!
Χαιρομαι που εισαι καλα Στελιο :-) :-)
Κ εγω το παλευω!!
αντι να σκεφτεστε 24 ωρες ειδικους αναρωτιεμαι γιατι δεν εξιοποιειτε καλυτερα αυτη τη σελιδα πχ διαβαστε αυτο
http://www.e-psychology.gr/personali...ndios-nikolaos
Ελα βρε κουραντ τι κανεις; Επρεπε για καποιον σοβαρο οικογενειακο λογο να λειψω. Ευτυχως ολα πηγαν καλα! Ποιος σου ειπε Αλαξανδρε οτι ψαχνουμε ολη την ωρα ειδικους;Εγω προσωπικα δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τους λεγομενους ψυχιατρους και ψυχαναλυτες. Θεωρω δε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ασχετοι και παπατζηδες! Πιο θολη επιστημη απο την ψυχιατρικη δεν νομιζω πως υπαρχει.Αβυσσος γαρ η καρδια του ανθρωπου!
δεν ξερω τι ειναι αυτο που σου προκαλεσε την κριση αγχους αλλα ισως ουτε κι εσυ να γνωριζεις γιατι καμια φορα συσσωρευεται αγχος απο μικρα απλα ισως καθημερινα πραγματα και ξεσπαει ασχημα καποια στιγμη που δεν το περιμενουμε. Το σιγουρο ειναι οτι αφενος κατι γυριζει στο μυαλο σου και σε αγχωνει , η σε απογοητευει, και αφετέρου το αγχος διογκωνεται απο τον φοβο σου οτι δεν μπορεις να ελεγξεις αυτο που σου συμβαινει οπως εκανες μεχρι σημερα αφου εικαζω οτι εισαι ανθρωπος που αισθανεται και ειναι δυνατος και που δεν λυγίζει ευκολα. Θα σου προτείνω να ΜΗΝ παιρνεις χαπια και να αρχισεις να πινεις αθωα τσαγακια ειτε πασιφλώρας με βάλσαμο (θα τα βαζεις και τα 2 μαζι σε βραστο νερο με λιγο μελακι και μετα απο 10 λεπτα σουρωνεις κ πινεις) , είτε βαλεριανας με βαλσαμο με τον ιδιο τροπο παρασκευης που περιγραφω ειναι πολυ αποτελεσματικα στο εγγυωμαι.Το βαλσαμοχορτο ειναι το αντικαταθλιτικο φυτο το οποιο εχει μελετηθει απο πολλους ομοιοπαθητικους. Η αλλη μυ συμβουλη ειναι να βρεις εναν καλο ψυχολογο και να αρχισεις συνεδρίες. Αυτό που βιώνεις ειναι η εκφανση τον συσσωρευμένων φοβων σου απο μικρη/ος, του θυμου σου , το οποιο το βιωνεις σαν κριση πανικου. Να θυμασαι οτι ολοι οι φυσιολογικοι ανθρωποι κατω απο συνθηκες εχουν μεγαλη πιθανοτητα να βιωσουν τουλαχιστον 2 ψυχωτικά επεισοδια στην ζωη τους. ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ τα χαπια . Αυτη ειναι η αποψη μου. Η δυναμη του μυαλου σου θα σου δωσει την χαμενη σου κυριαρχια στο κορμι και στην σκεψη σου και οχι το μαγικο φιλτρο ενος χαπιου.
η εκφραση συσορευμενων αρνιτικων συναισθηματων δηλQuote:
Αυτό που βιώνεις ειναι η εκφανση τον συσσωρευμένων φοβων σου απο μικρη,
Quote:
του θυμου σου , το οποιο το βιωνεις σαν κριση πανικου.
πχ... https://www.google.gr/#q=%CE%BD%CE%B...B9%CF%83%CF%89Quote:
του θυμου σου
Quote:
Η δυναμη του μυαλου σου θα σου δωσει την χαμενη σου κυριαρχια στο κορμι και στην σκεψη σου
εμενα μ αρεσει κ μελισσοχορτο ειναι ενα φυτο που μυριζει σα γλυκο λεμονιQuote:
πασιφλώρας με βάλσαμο
διαβασες τη σκεψη μουQuote:
ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ τα χαπια
Ελα βρε Στελιο :-) :-) Τελικα σου ξαναστειλα πμ. Δεν τα λαμβανεις?
10η μερα σημερα με το αντικαταθλιπτικο..Νιωθω περιεργα ακομα. Αμαν και τα δυσαρεστα γεγονοτα δεν σταματουν για λιγο..Να ηρεμησουμε..εχω καποιες παρενεργειες.. Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι σαν καταστολη τα μεσημερια. Κ ποτε δεν ημουν του μεσημεριανου υπνου.
Ενταξει θελει υπομονη, ουτε μηνας περασε. Εσυ πως νιωθεις?
Η Μπουμ μας που ειναι? :-) :-)
καλημερα μαναρια! τι κανετε?στελιο?χαθηκες κ τρομαξα! ανησυχησα βρε αδερφε! στειλε ενα σημαδι ζωης..
οπως εχεις καταλαβει θα πρεπει να δινεις καθημειρνη αναφορα!χεχε!
εγω εχτες δεν μπηκα φορουμ το απογευμα κ επεσα κ νωρις για υπνο.
γενικως ειμαι απολυτα καλα.νιωθω οπως πριν παθω ολα αυτα κ καθε μερα κ καλυτερα.δεν εχω στρες κλπ..
δοξαζω τον θεο μερα με την μερα που ειμαι καλυτερα .
δνε παιρνω αλλα φαρμακα παρα μονο το αντικαταθλιπτικο μου κ ειχα καλη αναταποκριση οπως κ πιο παλια.
ε αυτα.πειτε μου τα νεα σας! περιμενω..φιλια!
Καλησπερα! Εχω στειλει π.μ σε μπουμ και currant,τα λαβατε; Currant υπομονη,υπομονη,υπομονη!Το ξερεις οτι θα αρχισουν λιαν συντομως οι καλες ημερες.Ευκαιρια για μεσημεριανη σιεστα στο κατω,κατω,ετσι δεν ειναι;Να παιρνεις παραδειγμα απο την μπουμ και να μην φοβασαι καθολου ο.κ;Και'γω ειμαι καλουτσικα μπορω να πω και περιμενω πρωτα ο Θεος και τα καλυτερα! Συμφωνω περεμπιπτοντως με την τοποθετηση της Αναστασιας.
Καλησπερα!! Στελιο δεν ελαβα κανενα μηνυμα απο σενα..
Συμφωνω κ εχεις δικιο :-) :-)
Χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα!!!!
στελιο δεν πηρα κανενα προσωπικο μνμ! σβησε τα μνμτα σου γιατι αν εχεις πολλα αποθηκευμενα δεν ερχονται...
πως ειστε παιδια?ελειπα σημερα κ τωρα περασα να πω ενα γεια.
εγω ειμαι μια χαρα.σας φιλω!
Καλησπερα παιδια.Θα κοιταξω τα μνμ μου,και θα ξαναστειλω.Εγω σημερα δεν ειμαι στα πολυ καλα μου. Ειναι φυσιολογικο αυτο πιστευετε;Με παιρνει απο κατω οταν μου βγαινουν τετοια συναισθηματα, πανω που παω να νιωσω καλα...Εσεις πως ειστε;
τα συναισθηματα αλλαζουν καθε δευτερολεπτο κ ειναι φυσιολογικο..μη το σκεφτεσαι κ τοσο πολυ.κ μην το αναλυεις κ τοσο πολυ.εγ ειμαι πολυ καλα τελευταια γενικως κ εχθες το πρωι ενιωθα καπως απαισια..δνε εδωσα σημασια.ετυχε οκ..μετα εφτιαξε η διαθεση μου κ ημουν καλυτερα.
ανθρωποι ειμαστε οκ.δεν γινεται να ειμαστε συνεχεια τελεια.η διαθεση επηρρεαζεται απο τα παντα, απο ενα ονειρο που εμεις δεν θυμομαστε αλλα το ασυνειδητο το εχει κρατησει, απο τον καιρο, απο την συννεφια κ τον ηλιο, απο τις σχεσεις μας με τους γυρω μας..απο ολα.
αραξε κ μη το σκεφτεσαι.
εγω ειμαι καλα.εχω καλη διαθεση κ ηρεμη.κοιμαμαι πολυ κ ομορφα.γενικως εχω φτιαξει πολυ κ νιωθω οπως ημουν πριν τον ματωμενο απριλη(χαχαχαχα)..καποιες φορες ομως νιωθω κ γω καπως αλλα λιγο..οχι τοσο ωστε να επηρρεαζει την καθημερινοτητα μου.
γενικως παντως εχω ησυχασει ηρεμησει, εχω ξεκινησει παλι να κανω ονειρα, να νιωθω τα παντα γυρω μου, να μην φοβαμαι κ τοσο, σιγουρα εχω καποιες ανησυχιες αλλα οκ.
απλα αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι οτι εχω ησυχο υπνο κ κοιμαμαι πολλς ωρες κ ξεκουραζομαι.αυτα.και στα δικα σας ευχομαι με υγεια!!
Ελα βρε μπουμ μου καλησπερα! Να'σαι καλα κοριτσι μου ευχαριστω.Εχεις δικιο,η διαθεση μας αλλαζει και ειναι φυσιολογικο αυτο,δεν ειμαστε μηχανες! Απλα ξερεις παντα σε μια αλλαγη της διαθεσης,υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου,ο φοβος της υποτροπης.Και αυτο ομως ειναι λαθος τελικα.Στενοχωριομαστε προκαταβολικα για κατι ανυπαρκτο την δεδομενη χρονικη στιγμη.Ευτυχως και'γω κοιμαμαι καλα και ησυχα δοξα τω Θεω και για να πω την αληθεια το μονο που νιωθω ακομη αν και μειωμενο αρκετα ειναι η αποπροσωποποιηση.Κατα τα αλλα δεν μπορω να πω,καλα ειμαι.Χαιρομαι παντως που πλεον εισαι σουπερ,ετσι να μεινεις fore ever and ever!
Η currant τι κανει; Που χαθηκες εσυ;
Γεια σας παιδακια ομορφα. Συγνωμη που ελειψα δυο μερες. Ειχα κ εγω Στελιο μου το ιδιο συναισθημα. Με πηρε απο κατω.. Λιγο καλυτερα σημερα!!
Εσυ Στελιο πως νιωθεις σημερα?
Ελα ccurrant μου,καλησπερα. Καλε δεν σας προλαβαινω εσας τις δυο!! Ζαλιστικα ο ανθρωπος σημερα! Τωρα μολις σου εγραφα στο αλλο ποστ που ξεκινησε η μπουμ και για να πω την αληθεια στενοχωρηθηκα ρε γαμωτο τωρα με την μπουμ...Αμαν ρε παιδι μου,μολις το κοριτσι ενιωσε καλα να παρει η ευχη να παρει! Εγω ενταξει καλυτερα,απλα η αποπροσωποποιηση η, η ιδεα της δεν ξερω,επιμενει ακομη,αν και μειωμενη βεβαια. Κατα τα αλλα καλουτσικα. Ελπιζω και στα καλυτερα για ολους μας και το εννοω το ολους μας ρε παιδια. Εσυ currant ολα καλα,με την θεραπεια σου ο,κ; Αρχισες να νιωθεις οτι κατι κινειται;
Κ εγω ελπιζω κ στα καλυτερα για ολους μας επιτελους Στελιο!!
Σημερα 14η μερα που θα το παρω. Αχ δεν ξερω, μπορει να ημουν καλυτερα αν δεν συνεβαιναν τοσα δυσαρεστα μεσα στο Μαη.. Τελος παντων. Κουραγιο για ολους :-) :-)