Εχει σχεση εδω και κατι μηνες
Printable View
Εχει σχεση εδω και κατι μηνες
Μην στελνεις τιποτα γιατι παιζει να το παρει οτι την σκεφτεσαι ακομα. Ουσιαστικα εσυ τι θα καταλαβεις αν στειλεις? Αφου εχει σχεση ευχαριστω θα σου πει και το μονο που θα εχεις καταφερει θα ειναι να καταλαβει οτι τη σκεφτεσαι ακομα
αν οντως την σκεφτεται ακομα τοτε γιατι να μην το εκφρασει? τι και αν καταλαβει η κοπελα οτι την σκεφτεται ακομα? ειναι κριμα να καταπιεζονται συναισθηματα αξαιτιας του εγωισμου
Ρε φίλε αφού δεν σ έστειλε αυτη εσύ γτ να τις στείλεις?Γράψτην τελείως ....τις δίνεις πολλή αξία...μην ασχολείσαι καν...
Εγώ απο απλη ευγενεια θελω να το καταλάβει αν κ εγώ τη σκεφτομαι...αλλα με ενα χρόνια πολλα δε νμζω να καταλάβει τπτ αλλο
Αν θες να καταλαβει οτι την σκεφτεσαι στειλτης. Αυτο θα καταλαβει σιγουρα
Εσυ την σκεφτεσαι συνεχεια? Δεν σου χει περασει καθολου? Ποσοι μηνες εχουν περασει?
Εχει περασει 1 χρονος φυσικα την εχω ξεπερασει αλλα ηταν ο πρωτος μ ερωτας κ εγω το ιδιο γ αυτη ο πρωτος της ερωτας...την χώρισα το μετανιωσα εκλαψα αλλα υπαρχουν αυτα τα βραδυα που γυρνάει στο μυαλο μου και θελω να της μιλησω...αλλα κατα κόρον την εχω ξεπερασει ολοκληρωτικα
Έτσι μου βγαινει
Και εμενα ετσι μ.βγαινει με τον πρωην μ συν οτι εγινε τωρα εγινε εκεινος εχει σχεση εγω εχω σχεση αλλα μιλαμε και μερικες φορες βγαινουμε και οι 4 μας .τωρα βεβαια θα μ πειτε και τι με αυτο? Τιποτα απλα ειναι κριμα να χαλας μια καλη σχεση επειδη δεν τα βρηκατε στον ερωτικο τομεα .unforgiven κανε οτι λεει η καρδια σου ομωςνα εχεις παντα στο μυαλο σου οτι σχεση μαζι της δεν πρεπει να ξανα κανεις για να χαλασε την πρωτη φορα υπαρχει κίνδυνος να ξαναχαλασει .αν.μπορεις να διαχωρισεις αυτα στο μυαλο σ στελε της με προσοχη ομως
προτιμω να κανω οτι μου βγαινει παρα να το μετανιωνω μετα επειδη δεν το εκανα. ο εγωισμος στην ακρη παιδια!
Μερικές φορες λεω εντάξει ηταν ο ερωτας μου..εγινε οτι εγινε απλα θελω να ξερω τι κανει πως είναι αν περναει καλα κτλ.
Αλλα καποιες αλλες φορες θελω να την είχα εδω στην αγκαλια μου να μ λεει οτι δε θα μ αφησει ποτε και τα λοιπα...δε ξερω ..
Απο αυτη κ μετα δεν εχω κανει σχεση δε ξερω γιατι δεν προκύπτει κατι...
Δηλαδή δε θα ξαναβρω ποτε κοπέλα ;;τι εγινε;;
Θα μ απαντησετε;
Γεια σου unforgiven θα ξαναβρεις κοπελα!!!!αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!! Κι οταν θα βρεις πιστεψε με ουτε θα σου περναει απο το μυαλο η πρωην ουτε θα σκεφτεσαι αν της στειλεις χρονια πολλα. Παντως φυσιολογικο ειναι να την σκεφτεσαι καμια φορα.
Το μεγαλο ερωτημα ειναι ομως αλλο!θες να βρεις αλλη κοπελα ή τις απορριπτεις ολες. Σε ρωταω γιατι κι εγω τωρα που χωρισα οποιος και να μου την πεσει τρωει χ. Ακομα και κουκλος να ειναι. Τοσο πολυ που κι εγω απορω με τον εαυτο μου. Ασε που σκεφτομαι οτι αν δεν ειναι εκεινος δεν προκειται να κοιταξω ποτε κανεναν ολους θα τους απορριπτω. Ο χωρισμενος καμια φορα εχει και την αυρα του αφηστε με ησυχο και δυσκολα τον πλησιαζουν
μερικες αλλα δεν μ αρεσαν αληθεια....γβαυτο δεν εκανα κατι...