...μη κλειώ! παρακολουθώ εναγωνίως!
...μη κλειώ! παρακολουθώ εναγωνίως!
Του ζήτησα πολλες φορές να προσέχει τα λόγια μου !
Αυτος τα δικά του ! Πραγματικά , δεν εχει νοημα τέτοια κουβέντα !
Που σαι βρε Pappas ???????????
..μα το τελευταίο του ποστ είναι εντελώς αφοπλιστικό...
ποιο τελευταίο του ποστ ?
Αυτο που λεει για υστεριες lol...α ρε krino...
πλακα κανω φυσικα...δεν συμφωνω καθολου με τη συμπεριφορα του Krino.
Πες μου για ποιες υστερίες μιλάς για να σου απαντήσω !
οκ
Εγω? ή ο krino?
Εγω προσωπικα δεν βλεπω τετοιο πραγμα (υστεριες)...γελασα με τον τροπο που θελει να μπαλωσει τα πραγματα...και χωνει ταυτοχρονα ομως...αγνωσται αι βουλαι του Krinou.
Στο μπαλωμα και στις υπεκφυγές είναι μανούλα !
Μου πρότεινε να μου παραδώσει και μαθήματα !
Αλλα δεν θα πάρω ! :P
Quote:
Originally posted by Kleiw
Απογοητευτηκα, απλα !
Πολυ καλως,
αμα απαγοητευτηκες μην μου ξαναμιλησεις απλως.
Δεν νομιζω κανεις να σε υποχρεωσε κανεις για το αντιθετο.
Αν θες, προτιμω και εγω με την σειρα μου να συνομιλω με ατομα που ειναι γοητευμενοι με την παρτη μου.
Δικαια πραγματα....
..μη κρίνο!
ελα μωρε μη και μα....
ο κρινος ειναι ατομο που ποτε δεν παρακαλαγε, αντιθετα εκανε περα πολυ ευκολα κοσμο.
Και αμα μουλαρωσω ειμαι περαν του δεοντος δυστροπος.
Ακου απαγοητευμενη!!!
Οξω ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Βρε krino ξέρεις τι θα πει διάλογος ?Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Απογοητευτηκα, απλα !
Πολυ καλως,
αμα απαγοητευτηκες μην μου ξαναμιλησεις απλως.
Δεν νομιζω κανεις να σε υποχρεωσε κανεις για το αντιθετο.
Αν θες, προτιμω και εγω με την σειρα μου να συνομιλω με ατομα που ειναι γοητευμενοι με την παρτη μου.
Δικαια πραγματα....
Αλλα πάλι λες τα δικά σου και αγνοείς τον συνειρμό μου !
(εγω παντως δεν θελω να συνομιλω με ατομα που ειναι γοητευμενα με την παρτη μου και ουτε καν θελω να συμφωνουν μαζι μου, μου αρεσει η λογική αντιπαράθεση ! Εσυ που το προτιμας, χαιρομαι που με ενημερώνεις !(και ολους τους υπολοιπους βέβαια) )
COOL:)Quote:
ο κρινος ειναι ατομο που ποτε δεν παρακαλαγε, αντιθετα εκανε περα πολυ ευκολα κοσμο.
Οξω ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Οξω απο τι ?Quote:
ελα μωρε μη και μα....
Και αμα μουλαρωσω ειμαι περαν του δεοντος δυστροπος.
Ακου απαγοητευμενη!!!
Οξω ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Μπας και σου ανήκει το φορουμ ?
it takes 2!Quote:
Ομως ο δικός μου στόχος είναι ο διάλογος και εκεί αποτύχαμε παταγωδώς σαν ομάδα !
Δεν θα σχολιάζα τις δικές σου φωνές και υστερίες , αλλα ................
...παρασκευή βράδυ.. σε λίγο βγαίνω, αν και η ώρα μου είναι μετά τα μεσάνυχτα:P
..δεν θέλω να το σοβαρέψω.. καλά κάνεις θα μου πείς..
αλλά βρε κλειώ, βρε κλειώ, έχεις μία έκρηξη που ακυρώνει τον πολυπόθητο διάλογο που ζητάς.
Βρε keep μου, αν ήταν άλλος στη θέση του κρίνο, με τις πόρτες και τους κουφούς και άλλα πολλά, δεν θα έγραφε τέτοια κατευναστικά ποστάκια.
Βρε Κρίνο, μονιάστε να πάει στην ευκή:D..
Υ.Γ.Βρε κλειώ, άλλαξε κι εσύ σημείο στίξης σου λέγω. Έίναι σαν να είσαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.. σρυ αλλά ψυχαναγκάζομαι φοβερά.
Αυτά φίλοι μου.:cool:
Το ξέρω !Quote:
Originally posted by Sofia
it takes 2!Quote:
Ομως ο δικός μου στόχος είναι ο διάλογος και εκεί αποτύχαμε παταγωδώς σαν ομάδα !
δεν υποχρεωσα ποτε κανενα να συνομιλει μαζι μου, αντιθετα ειμαι μπορει κανεις μοναχικος τυπος και τελευταια επιλεκτικος.
Αν καποιος νομιζει οτι δεν αξιζει να με διαβαζει, κακως μου απαντουσε μεχρι στιγμης.
Οτι γραφω κατ εμε τα θεωρω κοσμηματα και δεν θα κατσω να διαπραγματευτω με κανενα το τι και πως ειμαι.
Και αυτο ισχυει για τους παντες που τυχον διαβαζουν αυτο το μυνημα.
Οποιος λοιπον δεν κανει κεφι η νιωθει απαγοητευμενος, τον δρομο του παρακαλω πολυ.
Δεν μου αρεσει ουτε να ενοχλω αλλα φυσικα ουτε να με ενοχλουν
τελεια παυλα
Reina, καλο ποτάκι κ καλη διασκέδαση:)...θα τα βρουν τα παιδια νομιζω!
εχεις καμια αντίρρηση εσυ σε αυτο?Quote:
Originally posted by Sofia
COOL:)Quote:
Οξω ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!
καλη διάθεση να υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
και διαθεση επικοινωνιας:)! και κατανοησης:):):)
σοφια εισαι πονηρη εσυ για αυτο δεν απαντας....
τεσπα αρκετη συζητηση εκτος θεματος ανοιξαμε.
Βρε συ, παιρνει αυτα που γράφω και λέει τα δικά του, χωρις να ακολουθει τον συνειρμό !!Quote:
Originally posted by Reina
αλλά βρε κλειώ, βρε κλειώ, έχεις μία έκρηξη που ακυρώνει τον πολυπόθητο διάλογο που ζητάς.
Βρε keep μου, αν ήταν άλλος στη θέση του κρίνο, με τις πόρτες και τους κουφούς και άλλα πολλά, δεν θα έγραφε τέτοια κατευναστικά ποστάκια.
Υ.Γ.Βρε κλειώ, άλλαξε κι εσύ σημείο στίξης σου λέγω. Έίναι σαν να είσαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού.. σρυ αλλά ψυχαναγκάζομαι φοβερά.
Μου κάνει και επιθεση
1. γιατι δεν διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα, θεωρώντας οτι πρεπει σωνει και καλα να ημουν κατι που δεν είμαι
2. γιατι (χωρις να το εχω πει και χωρις να ισχυει) θεωρει οτι ανηκω στις γυναικες που θελουν να φροντιζουν και να καθαρίζουν και αυτο είναι που προσφέρουν στην σχέση και μιλάει με απαξιωτικά λόγια
και αλλα.......
και μου λες να μην εχω εκρηξη ?
Πως να κανω διάλογο ?
ειμαι πονηρη?! προσωπικο σχόλιο?οπως νομιζεις.....
Quote:
Βρε συ, παιρνει αυτα που γράφω και λέει τα δικά του, χωρις να ακολουθει τον συνειρμό !!Quote:
Originally posted by Reina
Μου κάνει και επιθεση
1. γιατι δεν διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα, θεωρώντας οτι πρεπει σωνει και καλα να ημουν κατι που δεν είμαι
2. γιατι (χωρις να το εχω πει και χωρις να ισχυει) θεωρει οτι ανηκω στις γυναικες που θελουν να φροντιζουν και να καθαρίζουν και αυτο είναι που προσφέρουν στην σχέση και μιλάει με απαξιωτικά λόγια
και αλλα.......
και μου λες να μην εχω εκρηξη ?
Πως να κανω διάλογο ?
κλειώ μας, δεν με διόρισε κανείς δικηγόρο κανενός, αλλά κατά την άποψή μου, αν ο κρινο σε πρόσβαλλε κάπου τόσο καλυμμένα που δεν το κατάλαβα, πάσο.
Μέχρι τώρα βλέπω κάποιον που υποστηρίζει απόψεις πολύ αναλυτικά, σε καλά επιχειρήματα και τονίζει διαρκώς την ατομικότητά του χωρίς να διασύρει.
Εν γένει όποια κατάσταση πυροδοτήθηκε δεν ήταν παρθενογέννεση..του κόλλησες άσχημα και εσύ..τον προκάλεσες με τον τρόπο σου αλλά όχι πάντα με τρόπο..
Το σχόλιο με την υστερία μου φάνηκε οτι έγινε με δόση χιούμορ από τον ίδιο και κατά τι ερωτισμό:P (προσωπική άποψη-μη βαράς κρίνο, θα χαλάσει το μακιγιάζ).
αυτά για τώρα.
Η δικια μου πυροδότηση υπήρχε, αλλα το μονο που ήθελα είναι εναν άξιο αντιπαλο για μια λογική αντιπαράθεση !
Δεν θελω να παιρνουν τα λογια μου και να λενε οτι τους κατεβει χωρις να ακολουθουν τον συνειρμό και προπαντων δεν θελω να μου προσδίνουν λόγια και χαρακτηρισμούς που δεν μου ανήκουν !
Εσυ μπορει να είδες άλλα, αλλα επετρεψε μου να διαφωνήσω !
Για προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχει και το u2u.Έλεος πια!!! American bar το κάνατε :mad:
Λυπάμαι για την προσωπική αντιπαράθεση Λα Βιτα .
Θα μου επιτρέψεται ενα τελευταίο (ελπίζω) μήνυμα, εκτός θέματος .
Νιώθω οτι κανείς δεν κατάφερε ακριβώς να μπει στον δικό μου κόσμο σκέψεων, ακολουθώντας τους συνειρμούς, και να μου δώσει μια απάντηση στο ερώτημα που γεννιέται σε αυτόν τον κόσμο ! Τουλάχιστον κατι τέτοιο δεν φαίνεται απο τις απαντήσεις ! Εναποθέτω λοιπον τις τελευταίες μου ελπίδες στην Μαρίνα και σου έστειλα Μαρίνα σε προσωπικό μήνυμα μια πιο σαφή ελπίζω κατάθεση αυτού του κόσμου και του ερωτήματος που παραμένει αυτή τη στιγμή αναπάντητο και γεννιέται απο τις εμπειρίες μου !
Ελπίζω να ξέρεις πως θα βρείς τα μηνύματα , μιας και είσαι καινούργια στο φόρουμ !
Και μια, αν θέλετε, συμπληρωματική απολογία για την παραπάνω συμπεριφορά μου ! Με τον φίλο κρίνο, νιώθω οτι δεν μπορώ να συζητήσω πλέον το θέμα, διότι φαίνεται οτι δίνει απαντήσεις σε εμένα νομίζοντας οτι εκπροσοπω ενα είδος γυναικών που όπως λέει δεν σέβεται !
Θέλω απο τον συνομιλιτή μου, να στηρίζεται στα γραφόμενα μου οταν μου απαντάει και να μην μου προσδίδει λόγια και χαρακτηρισμούς που δεν μου ανήκουν. Δεν εκπροσοπω κανέναν άλλον παρά τον εαυτό μου και προσπαθώ με σαφήνεια και ειλικρίνεια να καταθέσω τις δικές μου απόψεις και εμπειρίες . Αν θέλεις απαιτώ απο αυτόν που μου απαντάει, να προσέχει τι γράφω ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αδυναμίας του φίλου κρίνου, κατ\' εμε πάντα, υπάρχει στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου θέματος !
Εξέφρασα μια άποψη για τον Νίτσε (μου αρέσει να τον διαβάζω αλλα ο ίδιος απέτυχε να ισορροπήσει κ.λ.π) και ο φίλος κρίνο μου απαντάει (αφου σε βάζει να σκέφτεσαι , δεν απέτυχε) και τα μηνύματα συνεχίζονται και συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει κατανόηση στο τι θέλω να πω ! Φταίω εγώ ? Ειπα πουθενά οτι απέτυχε σαν φιλόσοφος ? Δεν ήμουν σαφής ? Τι ?
Ισως κάποιος με καταλάβει , ίσως και κανένας !
Συγνώμη και ευχαριστώ !
Ο καθενας κανει οτι μπορει για να μπει στις σκεψεις του αλλου...και να πει και αυτο που θελει...μερικοι ισως να μη προσπαθουν να μπουν αρκετα και να προσπαθουν να πουν απλως αυτο που θελουν.
Ε οχι δε φταις πουθενα μη το βλεπεις ετσι....Quote:
Φταίω εγώ ? Ειπα πουθενά οτι απέτυχε σαν φιλόσοφος ? Δεν ήμουν σαφής ? Τι ?
Και εμεις σε ευχαριστουμε για τις σκεψεις σου...το συγγνωμη ειναι περιττο τουλαχιστον για μενα.Quote:
Συγνώμη και ευχαριστώ !