Αν θες να μιλαμε και στο φεισμπουκ ευχαριστως,θα δεις τι τρελλα κουβαλαω κοινως.χαχαχα
Printable View
Τελεια θελω!! :P
Μολις φτασω τα 50 μηνυματα θα στειλω μηνυμα γιατι προς το παρον δεν με αφηνει :p
εχεις βαλει μοτερακι στο πληκτρολογιο δεν υπαρχει αλλη εξηγιση
α σα κ μενα δηλαδη το πιστευεις οτι γραφω συνεχεια μυνηματα στο κινητο χωρις να βλεπω τι κουμπια παταω? εχω γραψει τοσα πολα μυνηματα που πανε τα δαχτυλα μου αυτοματα
το βραδυ παλι τα ιδια.εντερο στα κλαρια.τωρα το πρωι δυσκοιλιοτητα.βαρεθηκα πια.....
πραγματικα σκεφτομαι να κανω λαπαροσκοπηση να δω τι γινεται εκει κατω γιατι πονανε και οι οωθηκες (παρολο που στον υπερηχο φαινονται μια χαρα)
αν ειχες κατι τοσα χρονια δν θα μας μιλουσες τωρα!!! κοιταξες κ το λεπτο εντερο φανταζομαι με τη μαγνητικη! τι νομιζεις οτι θα μπορουσες να εχεις?
εχω εντερο κ σταμαχι απο το 2008 (τι ΔΕΝ εχω να μου πεις?) οι κολικοι εντερου ειναι δυσκολο πραγμα το ξερεις κ το ζεις!!! πιο πολυ φοβασαι η πονας??? αντικειμενικη απαντηση θελω!!!αν ησουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη ,θα σε ενοχλουσε τοσο αυτος ο πονος????... η ο φοβος σου τον μεγιστοποιει???
ΦΟΒΑΜΑΙ, παρα πολυ και δε θελω να ζω ετσι.δε ξερω αν ο φοβος το μεγιστοποιει αλλα με τοσα ψυχοφαρμακα δε θα πρεπε να χω βελτιωση?ο πονος ειναι ανεκτος αλλα ενοχλητικος και συνεχης.Ναι, αν μου περναγε αυτο θα ημουν ο ιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη.παλια μου φταιγαν ολα αλλα ημουν καλα.τωρα που δεν ημουν εμαθα να το εκτιμω αυτο το συναισθημα και δε θελω τιποτα αλλο
Καλημερα σε ολους!δε ξεκινησε πολυ καλα για μενα.χθες ανακαλυψα οτι δεν εχει ελεγθει το λεπτο εντερο αλλα μονο το παχυ.ΩΡΑΙΑ.Αλλος ενας λογος να ανυσηχω.πηρα τη γαστρεντερολογο μου και μου ειπε οτι χρειαζονται αλλες εξετασεις για αυτο και οτι θα φαινοταν στην αξονικη που εχω κανει.ρε παιδια 4 γαστρεντερολογους εχω επισευθει ουτε ενας δεν μου ειπε να κανω?αφου εχω συμπτωματα που μοιαζουν με παθησεις του λεπτου εντερου.τωρα ανυσηχω για πιθανη ενδομητριωση και για ειλεο,νοισο τοθ κροην κλπ.....
νομιζω οτι εξετασεις εκανες ξανακανες κ ξανακανες κλπκλπκλπ νομιζω οτι θα τα καλυτερα να κλεισεις αυτο το κασετοφωνο κ να πεταξεις τη κασετα απο το παραθυρο... δε σου κανει καλο αντιθετα ταλαιπωρισαι χωρις λογο.
Ερικα, και εγω τους τελευταιους δυο μηνες εχω ζαλαδες μουδιασματα, δεν μπορω να φαω και να κοιμηθω, μεχρι πριν ημουν ο πιο χαρουμενος ανθρωπος στη γη, μεχρι που επαθα την κριση αγχους. Ολα αυτα ειναι μεσα στο μυαλο μασ, και εγω νομιζα πως εχω ΣΚΠ, καρκινο στον εγκεφαλο, διαβητη, λευχαιμια, και πολλα αλλα. Εκανα μαγνητικη δεν εδειξε τιποτα, εκανα εξετασεις αιματος παλι τιποτα.Το ξερο μας το κεφαλι που εχει κολλησει εκει φταιει. Εγω θα σου ελεγα να επενδυσεις πιο πολυ στην ψυχοθεραπεια και στο να καταλαβεις τι σου φταιει και νιωθεις ετσι, παρα να τρεχεις στους γιατρους για μια διαγνωση που δε 8α ερθει ποτε, γιατι απλα δεν εχεις τιποτα!Και στο λεω εγω που βρισκομαι στην ιδια κατάσταση.
ναι , ωραια τα λεσ αλλα μολις πηρα τις εξετασεις της μαστογραφιας (ετσι την εκανα τυπικα γιατι λενε οτι στα 35 πρεπει να κανεις τη πρωτη ψηφιακη) διαγνωση? πΥΚΝΟΙ ΜΑΣΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕς ΜΕΓΕΘΟΥς ΟΖΩΔΕΙς ΣΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΑΣΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΝΩΔΟΥΣ ΙΣΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΙΝΟΚΥΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΤΩΝ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. Ο γυναικολογος μου λειπει αλλα ολο αυτο καλο δεν ακουγεται.αλλος ενας λογος να ανυσηχω.σκεφτομαι ηδη τη μαστεκτομη
αρα!η απο εντερο θα παω η απο μαστο η απο οτι να ναι.....αρα σε τι να ελπιζω?αυτο που σκεφτομαι μονο ειναι οι επιπωνες διαδικασιες (εγχειρησεις, χημειοθεραπειες και δε συμαζευεται)....δε θελω τιποτα.απλα να μη ποναω και να φυγω ησυχα
Μην γινεσαι ηττοπαθης.οι μαστοι κατα κυριο λογο εχουν παντα καποια οζακια χωριςνα σημαινει κατι κακο.ειναι λογω ορμονικων διαταραχων και τιποτε περισσοτερο.κανεις μαστοψηλαφιση γενικοτερα;εγω ειχα κανει πριν χρονια υπερηχο μαστου διοτι εβγαζα ενα υποκιτρινο υγρο απο την μια θηλη και τελικα ηταν απλα διαταραχη ορμονικη καθως το ιδιο εβγαλε η κυτταρολογικη και η υπερηχογραφικη εξεταση κι εχω και κληρονομικοτητα καρκινου μαστου απο την θεια μου.φετος θα επρεπε να κσνω πρωτη φορα στη ζωη μου μαστογραφια αλλα αν δεν σταματησω να παραγω γαλα επι δυο χρονια τωρα δεν γινεται να κανω οποτε λεω αμην να σταματησω.
καλημερα κι οποιος αντεξει
χρονια πολλα σε ολους για τη γιορτη της μεγαλοχαρης.ειθε να μας δινει σωματικη και ψυχικη υγεια σε ολους
ωραια!!!ολος ο κοσμος χαιρεται κι εγω ποναω και επιπλεον ξαναπαρουσιστηκε η candida στο στομα.ουτε μηνας δε περασε απο την αγωγη....
εγω σε καταλαβαινω εχω στοματιτιδα 8 μηνες και ολες οι εξετασεις αρνητικες
μεχρι καρκινο νομιζα πως εχω
τελικα νομιζω πως ειναι ψυχοσωματικο κι αυτο ,ειχα και candida και σπαστικη κολλητιδα,με τα ψυχοφαρμακα εφυγε
χρειαζετε αντιψυχωτικα για να μην σωματοποιεις