Κοπελα μου με αδεια χερια θα πας στο σπιτι του; Εννοειται οτι θα του πας ενα καλο φαγακι, οι αντρες τα εκτιμανε αυτα.
Printable View
Κοπελα μου με αδεια χερια θα πας στο σπιτι του; Εννοειται οτι θα του πας ενα καλο φαγακι, οι αντρες τα εκτιμανε αυτα.
Βασικα δεν το θεωρώ ιδιαίτερα κακό να παω κάτι να φάμε για το μεσημέρι αφού θα είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να σημειώσω ότι του εχω πει ήδη πριν συναντηθούμε ότι ξέρω λίγα πράγματα στο μαγείρεμα και ότι θα μάθω. Την προηγούμενη φορά του πηγα φαΐ στο οποίο με βοήθησε η μάνα μου. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ. Και κάτι ακόμα θα μπορούσε να με βγάλει για φαγητό αλλά στο συγκεκριμένο δεν θέλω να το κατακρίνω γιατί μπορεί να μην θέλει να ξοδέψει για φαγητό. (δεν περισσεύουν σε όλους) θα μπορούσαμε βέβαια να φτιάξουμε κάτι εκεί (μου το πρότεινε η μάνα μου στην οποία δεν το είπα επακριβώς) αλλά δεν ξέρω τι διαθέτει από κουζινικά στα ντουλάπια του και θα θεωρούσα απαράδεκτο να τα άνοιγα για να δω ακόμα δεν γνωριστηκαμε. Την προηγούμενη φορά που πηγα τα φάγαμε κρύα μιας και δεν είχε να τα ζεστάνουμε. Τώρα δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά τα πράγματα στο νέο του σπίτι. Η μητέρα μου είχε μια απορία πάντως δηλαδή κάθε φορά που θα πηγαίνεις πρέπει να του πας και φαΐ;
Ενας άντρας είναι ευτυχισμένος με τρία πράγματα σε μια σχέση:
1.Καλό σεξ
2.Καλό φαγητό
3.'Οχι γκρίνια
Τα συμπεράσματα δικά σου...
Καταλαβαίνω αυτό που γράφεις white πολύ καλά. Δεν γκρινιάζω καθόλου σε αυτόν και γενικώς προσπαθώ να το αποφεύγω στους άλλους. Μόνη μου γκρινιάζω όμως γιατί θέλω να αναλύω κάποια πράγματα για να ξέρω τι αντιδράσεις είναι σωστές ώστε να είμαι κι εγώ εντάξει για να μην εκμεταλλεύονται και οι άλλοι κάποια πράγματα. Δεν έχουμε κάνει ακόμα σεξ εν τω μεταξύ.
νικη σου εκλεψε λεφτα απο την τσαντα σε εβαλε να καθαρισεις το σπιτι ηταν αγενης και θα ξανασυντηθειται??????? γιατι ? ειλικρινα πες μου γιατι..
Ειλικρινά Νίκη πιστεύω ότι τα προβλήματά σου δημιουργούνται γιατί δεν μιλάς. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν αντιδράς; Π.χ. σου είπε τώρα να φέρεις φαγητό όταν βρεθείτε και λες δεν θες να τον πιέσεις για έξω. Το καταλαβαίνω. Αφού όμως έχεις κι εσύ την απορία αντί να κάθεσαι να αναρωτιέσαι τι κουζινικά έχει και αντί να θες να κάνεις τον ντεντέκτιβ όταν είσαι σπίτι του για να δεις τι έχει στα ντουλάπια γράψτου στο επόμενο μήνυμα ότι πιστεύεις ότι θα είναι πιο ωραία να μαγειρέψετε μαζί σπίτι του και ότι θα έχει πιο πολύ πλάκα και θα φάτε και ζεστό φαγητό της ώρας αντί να το φέρνεις κρύο και ξαναζεσταμένο. Και κάντε κάτι απλό που δεν θα χρειάζεσαι βοήθεια πχ μια μακαρονάδα. Αλλά κάνε κάτι ώστε να δεθείτε και να έρθετε πιο κοντά, δηλαδή
1. ΜΙΛΑ - πες του την ιδέα σου, δες πώς θα αντιδράσει
2. Κάντε πράγματα μαζί - δεν είναι παράλογο να μαγειρέψετε παρέα και πιστεύω ότι θα σας φέρει πιο κοντά
πες τα ρε μελισσα.
σιγα μην κουβαλησεις μαζι και την ζωντανη κοτα και το καλαθι με τα φρεσκα αυγα...
Θα δω πως θα είναι τα πράγματα και την άλλη φορά αν και φοβάμαι λίγο. Μετά το μαγείρεμα υπάρχει τελεία όχι ερωτηματικό. Είναι όπως το γράφω παραπάνω. Η μητέρα του του στέλνει κάπου κάπου και την άλλη φορά μου είπε ότι είχε γιατί του έφερε ο ξαδέρφος του. Παραπάνω δεν με συμφέρει να ρωτήσω. Δεν είναι και πρώτη φορά που μένει μόνος. Δεν θα του πηγαίνω και συνέχεια. Θα παω τώρα πάλι ξανά με φαΐ και θα του πω αν συζητηθεί για την επόμενη. Σιγά σιγά θα φέρει πράγματα στο σπίτι. Μου είχε πει ότι αν μένω θα μαγειρεύουμε.
το θεμα δεν ειναι να του φερεις- να μη του φερεις, ποιος του παει, ποιος του φερνει.
το προβλημα ειναι ολη αυτη η μικρομεσαια μιζερια, ενω ακομα δεν εχετε τπτ απολυτως, ουτε καν ερωτικη σχεση.
η ξενερα του αιωνα.
τι να πω...
Αυτό ακριβώς
Αν κατάλαβα καλά γιατί δεν τα έχω διαβάσει κ όλα:
1ο ραντεβού όλα οκ.
2ο ραντεβού σου ζητάει φασίνα, σε στέλνει σε εξωτερικές δουλειές, δε σε βγάζει ούτε για 1 ποτό κ σε κλέβει κ από πάνω (!)
3ο ραντεβού απαιτεί φαγητό κ ποιός ξέρει κ τί θα προκύψει στην πορεία.
Δεν θα εντυπωσιαζόμουν καθόλου αν στο 4ο ραντεβού την έβλεπε κ επισήμως νταβατζής..... Έκπληξη θα μου προκαλούσε μόνο αν (έστω κ μετά από αγανάκτηση) του το αρνιούσουν ή έστω, ακόμα κ αν τελικά έλεγες όχι, δεν το σκεφτόσουν πολύ σοβαρά στο ενδιάμεσο κ δεν το συζητούσες μήπως κ το κάνεις.....
Νίκη, αν ήσουν εκ φύσεως πολυγαμική κ συνειδητά είχες- δεν είχες σχέση, ήθελες να πας 1 test drive όποιον σου γυαλίσει, τότε οκ μια χαρά κάνει,ς θέμα δικό σου, εδώ δεν ηθικολογούμε, ή τουλάχιστον είμαι η τελευταία που θα ηθικολογήσω. Όμως το να κερατώνεις σχεδόν ψυχαναγκαστικά τους πάντες για να "ισοφαρίσεις" την άσχημη κ μειωτική συμπεριφορά που υφίστασαι, αυτό δεν είναι υγιής αντίδραση, μόνο τον εαυτό σου φθείρεις..... Διαλέγεις μάλλον τέτοιου είδους ανθρώπους λόγω χαμηλής (ή να πω ανύπαρκτης.....?) αυτοεκτίμησης κ αυτοσεβασμού. Κανονικά σε τέτοια άτομα δεν θα έπρεπε να ρίξεις ούτε 1/2 ματιά. Πώς περιμένεις να σου φερθούν τέτοιοι άνθρωποι, πόσο μάλλον αν κουβαλάς μια τεράστια ταμπέλα με κεφαλαία νέον γράμματα που αναμοσβήνουν κ γράφουν "απελπισμένο θύμα"? Για να επιβεβαιώσεις το λάθος αντρικό πρότυπο που έχεις στο μυαλό σου αλλά ίσως κ επειδή εσύ η ίδια δεν πιστεύεις πως αξίζεις κάτι καλό, πας κ επιλέγεις τα χειρότερα κατακάθια της αγοράς. Κ να πω πως τους θες για 1-2 βράδια, να πω άντε κ πάει στα κομμάτια.....Εσύ από το 1ο (ιντερνετικό κιόλας !) "καλημέρα" το πας σε γάμους κ συμβιώσεις. Ξέρεις πώς μεταφράζεται αυτό στον άλλον, σε συνδυασμό πάντα κ με την υπόλοιπη συμπεριφορά σου....? Μεταφράζεται σε "απελπισμένη, που θέλει κάποιον για σοβαρή σχέση, διαθέτει μηδενικές απαιτήσεις κ απεριόριστες αντοχές κ ανοχές σε κακομεταχείριση, άρα ρίχνουμε κ 2-3 ξεπέτες, αφού πρώτα της πετάξουμε το δήθεν δόλωμα της σχέσης για να τσιμπήσει, ξεζουμίζουμε το θύμα που δεν αντιδράει σε τίποτα, εκμεταλλευόμαστε ό,τι εκμεταλλευόμαστε κ δρόμο....".
Κ αν νομίζεις ότι τέτοιους άντρες τους "εκδικείσαι" ή παίρνεις το αίμα σου πίσω με το να τους κερατώνεις, σόρυ αλλά κάτι τέτοιο δεν παίζει. Δεν νοιώθουν κάτι για εσένα, ούτε το βλέπουν ως σχέση, να εκμεταλλευτούν θέλουν για όσο πάει, άντε αναλόγως χαρακτήρα να τους τσούξει λίγο ο εγωϊσμός. Τίποτα άλλο παραπάνω.
Μπααααα...... σε 1η φάση είναι καλά. Μετά βαριέστε γιατί η κοπέλα γίνεται δεδομένη. Έλα πες την αλήθεια τώρα, στην πραγματικότητα σας αρέσει να σας βγάζει η κοπέλα λίγο κ την πίστη, δεν τα θέλετε πάντα κ όλα εύκολα.... Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ισχύει το 1ο μαζί με 1 "καλή" δόση φτυσίματος (αναλόγως κ το χαρακτήρα βέβαια, άλλοι όσο τους περιφρονείς τόσο κολλάνε, άλλοι σηκώνουν λίγο ΄φτύσιμο" ίσα- ίσα απλά να διατηρείται το ενδιαφέρον τους, υπό την έννοια ότι συνήθως αν κάποιος καταλάβει σωστά ή λάθος πως σε έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά χάνει το ενδιαφέρον του, είναι αυτό που λέμε πως το παιχνίδι της κατάκτησης είναι πιο ενδιαφέρον από την κατάκτηση). Αλλά γενικά πιστεύω πως αν τα λαμβάνετε όλα αδιαμαρτύρητα από την κοπέλα, γρήγορα βαριέστε. Έχω δει μάλιστα κ περιπτώσεις που σας αρέσει πολύ να μπαίνατε στην κουζίνα χάριν μια κοπέλας.
Να μας βγάζει την πιστη; Φτύσιμο; Συγγνώμη αλλα εγώ μιλάω για μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού,αλληλοβοήθειας και ειλικρίνειας.Αυτό που περιγράφεις είναι διαγωνισμός εγωισμού,διπλωματικό παιχνίδι και πόλεμος νεύρων.Νομίζω ότι αυτό που λες χαρακτηρίζει μικρής ηλικίας ζευγάρια.Αν σε βαρεθεί κάποιος ενώ είσαι τόσο καλή μαζί του μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι λάθος άνθρωπος να κανεις σχέση.Δεν έχει να κάνει με τους υπολοιπους άντρες.Δεν νομίζω ότι αν κάποια με φτύσει θα κολλήσω. Καλο είναι να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.Αν δεν υπάρχει ποιος ο λόγος να χάνεις χρόνο.Εννοείται ότι θα μπω στην κουζίνα για χάρη τις κοπέλας μου! Το είπες λες και θα περάσει τις πόρτες τις κολάσεως η κάποιο άβατο μέρος. Απλά αυτά είναι τα τρία βασικά που κάνουν έναν άντρα ικανοποιημένο.Ούτε σημαίνει ότι θα τα εκτιμήσουν όλοι ούτε ότι άμα κανεις αυτά θα πάει να πάρει βέρες.
Στις τελευταίες 2 προτάσεις συμφωνώ. Κ στα υπόλοιπα συμφωνώ, αλλά αν δεν πρόσεξες, έγραψα τη λέξη "συνήθως". Κ δυστυχώς, οι περισσότερες σχέσεις που βλέπουμε γύρω μας δε χαρακτηρίζονται κ ιδιαίτερα υγιής...... λίγο- πολύ στις πιο πολλές περιπτώσεις το πάνω χέρι το έχει αυτός που αισθάνεται τα λιγότερα κ οι περισσότεροι (άντρες- γυναίκες) κολλάνε εκεί που ζορίζονται λίγο κ εκεί που τους έχουν λίγο στο φτύσιμο.... Δε μίλησα για το ποιό είναι το ισορροπημένο μοντέλο σχέσεων, είπα για το τί βλέπουμε συνήθως γύρω μας.
1ο ραντεβού ήταν αρκετά καλά στο 2ο επίσης του πήγα φαΐ. 3ο θα του παω πάλι φαγητό και λογικα θα προχωρήσουμε. Πολυγαμική είμαι κατά κάποιον τρόπο και ήμουν πάντα αλλά να τον εχω νταβατζή αυτό παραπάει. Όπου ήμουν σχεδόν πάντα μίλαγα και με άλλους παράλληλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τους συναντούσα πάντα. Αν ήμουν πιο κοινωνική και δεν βαριόμουν ίσως. Τέτοια συμπεριφορά πρώτη φορά συνάντησα. Έτυχε να βγω και με πιο ευγενικούς. Αυτοί που μου αρέσουν ακόμα και για σχέση τους βλέπω εξωτερικα πρώτα μετά κάποιες φορές ανακαλύπτω ότι δεν μου ταιριάζουν. Τέτοιου είδους άντρες ξέρω ότι δεν τους εκδικούμαι γιατί κι εκείνοι την δουλειά τους κάνουν άρα ούτε εκείνοι νιώθουν άσχημα οπότε είμαστε καλά. Όμως δεν με έλκουν ούτε για την πλάκα μου άτομα με τον χαρακτήρα που έχει δείξει. Με ξαδέρφους φίλους κλπ αυτών που γνωρίζω όμως δεν θα ασχολιόμουν καθόλου. Θα ήθελα όμως να εχω κάτι σταθερό και καλό και το ότι του ανέφερα για κάτι σοβαρό ήθελα να ξεκαθαρίσω την θέση μου από την αρχή γιατί δεν θέλω να μπλεξω πάλι σε χαζοσχέσεις. Δεν το έκανα αυτό κι άλλες φορές. Μόνο με 10 εχω κάνει κάτι παραπάνω σε όλη μου την ζωή αλλά είχα και πολλούς άλλους πιο μικρή που ήταν μόνο φάσεις η σχέσεις που δεν ήταν ολοκληρωμένες. Δεν πιστεύουν όλοι ότι μπορεί να σκέφτομαι κάτι τέτοια η να κάνω και μου το έχουν πει γιατί το πρόσωπο μου βγάζει μια αθωώτητα.
Στα 27 δηλαδή τώρα πόσες πιθανότητες έχει κάποιος να κάνει μια ουσιαστική σχέση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε γάμο ας πούμε με πραγματικά αισθήματα χωρίς να υπάρχει κάποιο συμφέρον; μιας και δεν είναι ο άλλος πια παιδάκι να νιώσει πράγματα για τον άλλον νιώθωντας ενθουσιασμό και να τον αγαπάει με κλειστα τα μάτια; νομίζω καμία. Βέβαια όλα θέλουν χρόνο αλλά όταν έχεις ζήσει και 5 πράγματα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να νιώσεις πράγματα που σίγουρα θα είναι πιο συνειδητοποιημένα και θα βλέπεις ξεκάθαρα και κατά πόσο τα αξίζει και ο άλλος
Το ακύρωσε και δεν πηγα. Τώρα θα ξανασυζητησουμε για να παω μου είπε
Νικη εχεις μπλεξει με βλαχαδερα.Στο σπιτι σου,στα ερωτικα σου,παντου :mad:
εγω ακομα απορω..
αν εισαι βεβαιη οτι σου πηρε ΚΑΙ λεφτα μεσα απο την τσαντα ο τυπος, πως και ΓΙΑΤΙ σκεφτεσαι να συνεχισεις τις συναντησεις...
συγγνώμη αλλα στα 27 είναι το πιο πιθανό να κάνει κάποιος μια ουσιαστική σχέση που οδηγεί σε γάμο.Ισα ισα πιο μικροί συνήθως κάνουμε σχέσεις απλά για να περνάμε καλά.Όσο για το συμφέρον,βγάλε από το μυαλό σου επιτέλους ότι όλοι θέλουν να σε εκμεταλλευτούν και αν κάποιος θέλει να παντρευτεί,πρέπει να έχεις μεζονέτα,προίκα και καλή δουλειά.Ok ο τύπος μπορεί να είναι playboy,κλέφτης,όλα τα κακά.Όσο όμως έχεις στο μυαλό σου ποσο άσχημα σε φέρθηκε o πρώην,πως θα τον εκδικηθείς κάνοντας "χαρούμενους" άλλους και παρατώντας τους και ότι για να παντρευτεί κάποιος πρέπει να έχει όφελος,θα πέφτεις πάνω σε τέτοιους.Καλύτερα να αφήσεις τους άντρες για λίγο και να τα βρείς με τον εαυτό σου γιατί με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα και ευτυχισμένη δεν θα είσαι και βούτυρο στο ψωμί τους είναι κάποια που τους κάνει την "εξυπηρέτηση" και εξαφανίζεται ξαφνικά.Νομίζω ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση και ενώ νομίζεις ότι τους παίζεις,είσαι εσύ το θύμα σε κάθε περίπτωση.Στα 27 του δεν είναι δύσκολο να καταλάβει σε τι φάση βρίσκεσαι και να το χρησιμοποιήσει.Μείνε λίγο καιρό μονη,συμφιλιώσου με τον εαυτό σου,με το αντιθετο φίλο και όταν είσαι αποφασισμένη να κανεις μια σχέση με καλές προθέσεις,αφέσου.Όλο αυτό μου μοιάζει με ρωσικη ρουλέτα.Λες και κάποιος από τους δυο πρέπει να χάσει.Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει αγάπη,ειλικρίνεια,συνεννόη ση και αμοιβαία εμπιστοσύνη.Στην περίπτωση σου τα στοιχεια που υπάρχουν στο τραπέζι είναι sex,καχυποψία,μηδέν επικοινωνία και φόβος.Πριν κανεις sex με κάποιον,του μαγειρέψεις,αρραβωνιαστεί� �ε,κοίτα να αγαπηθείτε,να δείτε άμα ταιριάζετε και άμα θέλετε να είστε μαζί.
Ναι μου πήρε λεφτά είμαι σίγουρη γι'αυτό. Τώρα γιατί θέλω να τις συνεχίσω είναι άλλη ιστορία. Σίγουρα δεν θα ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά για πολύ αν συνεχίσει έτσι. White έμεινα για ένα διάστημα μόνη κι αυτό όχι από επιλογή δική μου. Έγιναν πολλά μέσα στον χρόνο αυτό και με τον γαμπρό μου που έβαζε λόγια για μένα. Σεξ εχω να κάνω ένα χρόνο ακριβώς. Είχα όμως ευκαιρίες αλλά ένιωθα πιεσμενη από το σπίτι και δεν αποφάσιζα να βγω. Τον Αύγουστο ήταν να κάνω κάτι πάλι με κάποιον αλλά δεν είχε στυση. Μου είχε πει ότι το πρόβλημα το είχε από Απρίλιο και ίσως ήταν από κούραση. Όχι δεν είπα αυτό να πω σε οποιονδήποτε να προχωρήσουμε με την προϋπόθεση να αρραβωνιαστουμε. Αλλά είμαι της άποψης ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να ξεκαθαρίζεις την θέση σου από την αρχή για το τι θέλεις. Ελεύθερη σχέση, ένα βράδυ κι ύστερα γειά, σχέση(εμένα αυτό θα με ενδιέφερε αλλά πρέπει να δεις και τι άνθρωπος είναι ο άλλος πάντα) έτυχε να κάνω όμως και κάτι με κάποιους χωρίς να εχω σχέση.
Να σου πω κατι,εμενα μου κανει εντυπωση που ταυτοχρονα:
α)μενεις σε μικρο μερος χωρις πολλες ευκαιριες για δουλεια και κοινωνικοποιηση
β)μπορεις ομως και γνωριζεις καμποσους γκομενους που τους παιζεις και κομπολοι
γ)και ενω εχεις τοσους θαυμαστες δεν μπορεις να βρεις ενα σωστο για κατι πιο σοβαρο και καθεσαι και ασχολεισαι με αυτον τον βλακα
Εχω καταλαβει κατι λαθος?
Το ίντερνετ κάνει θαύματα γι'αυτό. Παλιότερα που είχα και κάποιες δραστηριότητες πχ σχολείο, δουλειά, έβγαινα με την ξαδέρφη μου στην πόλη της με κοίταζαν. Δεν έβγαινα με όλους βέβαια. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ ίσως δεν χειριζόμουν τα πράγματα σωστά
Το ιντερνετ και τωρα το εχεις και μπορεις να το χρησιμοποιησεις ομως..
Ξέρω αλλά τώρα αποφεύγω να γνωρίσω άλλους προς το παρόν. Όταν έπρεπε να το κάνω πιο πριν είχα κατάθλιψη και μετά κοίταζα κάποιους μόνο για πλάκα. Τώρα που θέλω πιέζομαι. Θα δω τι θα κάνω με αυτόν από τον χαρακτήρα που θα δείξει πάλι
Πήγα σήμερα σπίτι του και μου ξανάέκλεψε 10 ευρώ το έκανα θέμα χωρίς όμως να τον κατηγορήσω ανοιχτα. Και του είπα ότι και τώρα και την άλλη φορά δεν τα βρήκα μέσα στην τσάντα, ότι είμαι σίγουρη ότι τα είχα μέσα ότι δεν τα βρίσκω στο δρόμο. Είχε αμηχανία. Δεν θα τον ξανασυναντήσω. Τώρα πρέπει να πω στο σπίτι μου ότι με έκλεψε δύο φορές και να σταματήσουν να ελπίζουν
Να ελπίζουν σε τί;
Στο ότι θα εχω κάτι σοβαρό μαζί του. Τέλος πάντων τους το είπα και τελείωσε όλα καλά
Μάλλον το δεύτερο
Δε νομιζεις ρε κοριτσαρα οτι αυτα εινια πραγματα που προκυπτουν και δεν μπορεις να τα καθορισεις εξ' αρχης? Οκ το one night stand μπορεις να το ξερεις εξ' αρχης οτι θα ειναι γτ ετσι το εχεις κανονησει στο κεφαλι σου αλλα δεν χρειαζεται να το πεις απ' την αρχη γτ 1) κατ αρχην (κατ' εμε) τα παντα ειναι one night stand μεχρι αποδειξεως του εναντιου και 2)μπορει να σου βγει αλλιως μετα. Οσο για τα αλλα 2 (σχεση και ελευθερη σχεση) αυτα σιγουρα δεν μπορεις να τα ξερεις εξ αρχης χωρις να γνωρισεις τον αλλον και να δοκιμασεις τη χημεια σας σε ολους τους τομεις. Τεσπα απ' ο,τι διαβαζω αποσπασματικα απ το παρων θεμα εχεις πονεσει και ταλαιπωρηθει πολυ. Χωσου λιγο στη φαση με το σκεπτικο οτι κατ' αρχην δε χρειαζεσαι κανεναν τους και ειδικα δε χρειαζεσαι γαμο! και αν ποτε παντρευτεις και θες να πετυχει πρεπει να το κανεις για εναν καλυτερο λογο απ' τις πιεσεις της οικογενειας σου!! αφοσιωσου στο να καλλιεργησεις τον εαυτο σου και να εισαι ολοκληρη, ετσι θα ελξεις και εναν ολοκληρο ανθρωπο.
* και επιτελους μετακομισε απο κει σ΄εχει φαει το μερος
Μακάρι να μπορούσα να μετακομίσω αυτό θέλω αλλά πως; όλα είναι θέμα χρημάτων. Σε πόλη τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα από όλες τις απόψεις.
Μπορείς προσωρινά να βρεις πράγματα να κάνεις εκτός σπιτιού.Ισα ίσα να μην είσαι κλεισμένη σε αυτό το περιβάλλον.
Τι να κάνω; τώρα λένε να μην ξαναβρώ κανέναν από φεϊσμπουκ και να μου κάνουν κανένα προξενιό. Τους είπα ότι αυτοί φταίνε που ανακατεύονται και δεν μπορώ ουσιαστικά να βάλω χι κατευθείαν σε όποιον ξέρουν ότι υπάρχει αν δεν μου αρέσει γιατί οκ μπορείς να μιλήσεις στους άλλους για θέμα χαρακτήρα και να το τελειωνεις μια ώρα αρχίτερα αν όμως σε θέμα προξενιου τώρα μπορεί να είναι κανένας καλός έξυπνος εργατικός συμπαθητικός,να ενδιαφέρεται για όλα Αυτα φαίνονται προς τα έξω. Εγώ όμως μπορεί να δω ότι έχει πολύ μικρό η ότι έχει προβλήματα στύσης αξεπέραστα. Αν πω ότι απλά δεν τον θέλω θα με πάρουν με τις πέτρες αφού δεν έχει κάτι κακό. Θα ντρέπομαι να πω ότι δεν μου κάνει στο σεξ.
Πρώτα απ όλα μην τους ανακοινώνεις ότι υπάρχει κάποιος στην ζωή σου,από την πρώτη φορα που θα βγείς με κάποιον.Τι είναι αυτό το δικό σου!Εγώ ξέρω μιλάς στους γονείς για τον σύντροφο σου,όταν πια τα πράγματα σοβαρεύουν και θες να κανεις πράγματα μαζί του.Όταν θα πρέπει να λείπεις μέρες από το σπίτι.Και αυτό για να μην ανησυχούν,όχι για να ετοιμάζουν φόρεμα για τον γάμο.Σχετικά με το προξενιο.Εδώ μονοι μας δεν μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο,με τα δικά μας κριτήρια.Θα στον βρούνε οι δικοί σου,με τα δικά τους κριτήρια και θα σου κάνει;Από όλα όσα δεν θα σου αρέσουν σε κάποιον που άλλοι θα διαλέξουν για σένα,εσένα αυτό που σε φοβίζει είναι μην έχει μικρό λιλί;Το ότι κάποιος είναι "καλός έξυπνος εργατικός συμπαθητικός" δεν σημαίνει ότι είναι και ο κατάλληλος για σένα.Εκτος και αν το μονο που σε νοιάζει είναι να έχει δουλειά,να σε πάρει από το χωριο και να έχει μεγάλο μόριο.Όσο για το facebook,ο ερωτας παραμονεύει παντού.Στα πιο απίστευτα μέρη.Μπορεί να βρείς τον άντρα τις ζωή σου παντού.Στο facebook,στο ανσανσέρ,από ένα λάθος sms,στην αίθουσα αναμονής στον οαεδ.Δεν κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους ανάλογα από που τους πρωτοείδαμε.Το καλύτερο είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου,να τους αφήσεις όλους τους υπολοιπους στην ζωή τους και να κοιτάξεις πως θα περνάς καλά ξεφεύγοντας από το χωριο.Ούτε μωρό είσαι να πρέπει οι γονείς σου να παίζουν τόσο μεγάλο ρολο στην προσωπική σου ζωή αλλα και από την άλλη ούτε σε πήραν τα χρονια να θες μέσα στην χρονια να έχεις άντρα και παιδί.
Το ξέρω εγώ αυτό θέλω να το ανακοινώνω τελευταία στιγμή αλλά με πιέζουν πλέον λόγω του ότι παντρεύτηκε η αδερφή μου. Το θέμα είναι ότι μένω μαζί τους και θα καταλάβουν λόγω τηλεφώνων λόγω συχνών εξόδων και δεν εχω τι να πω. Γι'αυτό η πόλη είναι καλύτερη επίσης και οι παρέες για να μπορείς να λες παραμύθια.
Δεν χρειάζεται παραμύθια.Ένας φίλος μου είναι.Να μην τους αφήνεις να σε πιέζουν,εσύ θα λες "εμένα η δουλειά με νοιάζει,δεν με νοιάζουν οι γάμοι",να το κόψουν.