...χαχαχχαχα!
Printable View
σκεφτομαι την πολυ αστεια ατακα που μου ειπε ενα φιλαρακι (εκτος φορουμ) για μια κοινη γνωστη και δεν μπορω να σταματησω να γελαω:
"Μη δει παρτ@ύζα, αμέσως να τρέξει. Μήπως περισσέψει καμιά π@ύτσα και γι' αυτήν!"
μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω, το μεντιουμ....
κι αλλα λεφτα χαμενα...
Σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να ξυπνάω νωρίς το πρωί γιατί δεν έχω κανέναν να μιλήσω, όλοι κοιμούνται...
ενα σ/κ καθηλωμενοι επιτοπου, λογω εκλογων :(
Οπωσδηποτε η τοποθετηση σιδερενιας ταπας ειναι κατασκευαστικο λαθος , αλλα αν εβαζαν μπρουτζινη ταπα θα δημιουργουνταν ηλεκτρολυση ( θα φρακαρε ) . Οπως και ναναι , σωστο δεν ειναι . Παντως εχω ενα aprilia 11 χρονια τωρα , προβληματα δεν εχει . Συμφωνω για τους Ιαπωνες .
Η συνεχεια στο επομενο ποστ.........
Εμείς μετά από την ψήφο κλασικά, παραλιακά για τσιπουράκι, με φίλους που έρχονται από μακριά για να ψηφίσουν.
Πότε γιορτές, πότε εκλογές, δεν προλαβαίνουν να μας λείψουν!
(Αστεία-αστεία, τελευταία σα να ψηφίζουμε πολύ συχνά! Αλλά συνήθως είναι καλοκαίρι.)
Τώρα, αν αύριο χιονίσει, που δεν το βλέπω, ας είναι καλά και το βουνό εδώ δίπλα! Παντού τραβιέται το άτιμο το τσίπουρο (και το κρασάκι), όρεξη να έχεις και καλή παρέα!
Ύστερα σου λένε ν' αλλάξεις χώρα!
Αν δεν είχε πεθάνει ο Φώσκολος, θα έλεγα ότι άρχισε να γράφει στο φόρουμ...
........... ότι άμα κάτι δεν τραβάει, δεν τραβάει κ τέλος. Δεν το ζορίζεις. Απλά.
Σκέφτομαι ότι με έχει πιάσει πάλι το αυτοκαταστροφικό μου, άντε να δούμε αν θα καταφέρω να βγάλω τη νύχτα στα μαλακά...
Mου θυμησες μια ιστορια που ειχα διαβασει , που μπορει να είναι και αληθινη .
Ο βασιλιας ειχε έναν αστρολογο - μεντιουμ και τον ειχε πολύ σε εκτιμηση.
Καποια στιγμη μαθαινει από τους αυλικους του ότι το μεντιουμ συνωμοτει εναντιον του . Ετσι αποφασιζει να τον σκοτωσει .
Αλλά και το μεντιουμ επιασε καποια πραγματα και ηταν προετοιμασμενος.
Ο βασιλιας κρυβει τους φρουρους του πισω από τις κουρτινες και τους λεει μολις δωσει το συνθημα, να βγουν και να σκοτωσουν το μεντιουμ .
Ερχεται το μεντιουμ στο παλατι και ο βασιλιας τον ρωταει .
Ξερεις ποτε θα πεθανεις ?
Το μεντιουμ ψυχραιμα απανταει
Θα πεθανω 3 μερες πριν από σας .
Μολις το ακουει αυτό ο βασιλιας , αλλαζει γνωμη και φροντισε για το υπολοιπο της ζωης του να εχει το μεντιουμ στα οπα οπα .
Περναγε ζωη χαρισαμενη το μεντιουμ .
Τελικα διαψευτηκε το μεντιουμ και μετα από χρονια πεθανε πρωτος ο βασιλιας και το μεντιουμ απλα συνεχισε στο καινουργιο του αφεντικο .
Τι νύχτα ήταν κι αυτή πάλι, μέσα στα όνειρα...ξύπνησα στις 02:30 αρχικά κι αναθεμάτιζα που ήταν τόσο νωρίς...άντε να τελειώσουμε και με τις εκλογές να ησυχάσουμε...
cry me a river
Καλυτερα να εισαι ευχαριστημενος σε αυτη τη ζωη,παρα να ελπιζεις πως θα εισαι στην επομενη.Αναπαυσου εν ειρηνη.
Πόσο άχρηστη και χαζή είμαι, ίσως αυτή να ήταν η ευκαιρία μου αλλά έλα που με τρομάζει η αποτυχία της...
Η σίγουρη αποτυχία κύκνε είναι όταν δεν προσπαθούμε για ότι θέλουμε.
Μμμ, ήταν αρκετά απλό αυτό που ήθελα ήθελα ν' ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και να πηδήξω έξω αλλά δεν το έκανα γιατί σκέφτηκα ότι ίσως απλά τραυματιστώ ή ακόμα χειρότερα μείνω παράλυτη και δεν πετύχω το σκοπό μου, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να το είχα προσπαθήσει;
καθενας με το βιολι του...
Το'πα και το'κανα ...! Δεν ψηφισα!!
μνη.. ουτε εγω ;)
για να δουμε τι θα κανει το tσιπραλεξ
Μπα δεν το λες και τόσο απλό αυτό κύκνε. Καλύτερα που δεν το έκανες
Ότι αύριο κλείνει ένας χρόνος από τότε που εχω να τον ακούσω να μου μιλάει. Μετά από εκείνον κανείς όσο και να προσπάθησα. Έμεινε πολύ και θα έμενε κι άλλο αν δεν έβαζα το τέλος που έπρεπε από καιρό. Έστω να μπορούσα να τον εχω κρυφά. Και είχα τόση λαχτάρα για εκείνον
Αυτή η ζωή είναι η πρόγευση της επόμενης. Αν μεσα σου νιωθεις ευχαριστημένος και γαλήνιος για ό,τι είσαι και οτιδήποτε σου συμβαίνει (ό,τι κι αν ειναι αυτά), το αισθημα αυτό θα συνεχίσει και στην επόμενη ζωή.
Για παράδειγμα, οι τυψεις για όσους έβλαψες θα σε ακολουθούν, ασχέτως αν παριστανεις τωρα τον ευτυχισμένο. Όπως κι όταν κανεις κάτι καλό για σενα και τους αλλους, η ανταπόδοση μεσα σου ειναι γαλήνη και χαρα.
Αμα πιστευεις σε επόμενη ζωή, το τι συμβαίνει σ' αυτή τη ζωη δεν ειναι καθόλου άσχετο με το τι θα σε βρει στην αλλη. Εκει απλά θα βιώσεις την ανταπόδοση γι αυτα που κανεις τώρα, μάλλον την ανταπόδοση ήδη τη βιώνεις στη σκέψη σου.
Δεν υπάρχει λόγος να κάνω προσπάθεια ούτε τρόπος επικοινωνίας πια. Ας έχει ο καθένας την ζωή του. Καλύτερα δεν θέλω να εχω άγχος πια για εκείνον.
τα αναλυσαμε ολα στο χθεσινο ξενυχτι. αντε να δουμε τι απ ολα μας περιμενει , τωρα...
τοτε ισως δινεις συμβουλες που ουτε ο ιδιος δνε πιστευεις . :)
δεν χρειαζεται πολυς χρονος για να διαβασεις αυτα στα οποια απαντας. εγω τουλαχιστον που διαβαζω ογκους βιβλιων για διαφορα επιστημονικα θεματα της ειδικοτητας μου, ασχολουμαι ελαχιστα λεπτα για να 'ενημερωθω" πριν απαντησω, εδω.
το θεμα αυτο της νικης το ειχα πραγματι διαβασει κι απ οτι θυμαμαι μιλαει για εναν ανδρα αρραβωνιασμενο που επιπλεον την κακοποιησε και της πασαρε κι εναν φιλο του που την βιασε...
αν θεωρεις καλο να επιμεινει να τον ξανασυναντησει, μας το λες...
Δεν ξέρω αν χώρισε αλλά γενικώς είχε κι άλλες κι εκείνη το υποπτευόταν και χώριζαν πολλές φορές. Δεν θέλω τίποτα να ξέρω πια γι'αυτόν. Ούτε που είναι ούτε τι κάνει. Τελευταία φορά τον είδα τον Αύγουστο τυχαία με φιλο του. Δεν με πρόσεξε. Δεν θέλω να τον δω ξανά με ενοχλεί να τον βλέπω. Έτσι κι αλλιώς ούτε συμβιβασμούς δεν ήθελε να κάνει και δεν τον ένοιαζε αν εγώ προσβάλλομαι προς τους άλλους. Να ήταν διαφορετικός, να μην έκανε κάποια πράγματα και κυρίως να σεβόταν. Ίσως είχε κάποιο πρόβλημα. Ίσως να μην ήταν τόσο καλά. Όσο ήμουν μαζί του το σκεφτόμουν πολλές φορές αυτό. Αλλά ότι και να λέμε εγώ είχα μεγαλύτερο πρόβλημα