Και εγω συτο πιστεύω οτι έχω κσι οχι καταθλιψη..αλλα την αλλη βδομαδα θσ παω ξανά σε ψυχιατρο και θα δούμε κατι παραπάνω ξερει αυτός χάχα. .
Printable View
Πιο πιθανό είναι να .... αυτοιαθούμε παρά να συμφωνήσουμε σε κοινή μέρα συνάντησης!:)
καλημερα στο παρεακι μου πως ειμαστε σημερα?
Καλημερα καλη βδομαδα..τι να σου πω..καλυτερα λιγο αισθάνομαι. .δεν εχω αυτό το βαρύ πλακωμα στο στηθος οταν ξυπνάω και χτες το βραδυ ξεραθηκα πραγματικα..τωρα θα δειξει μεσα στην μερα..παντως απο σκεψεις εκει δεν φευγουνε..οσο και να λεω αντρεα μην σκεφτεσε. .εκει επιμονή. Χαχα καλημερα
Γιατί δεν το κάνουμε την Τετάρτη που είναι και αργία; :)
Εμένα με έχουν πιάσει οι ψυχαναγκασμοί μου ρέα. Πρωί πρωί, ήθελα να ψάξω στο αμάξι μην μου έχουν πέσει πράγματα από κάτω. :)
Καλημέρα ρέα. Έλεγξα μια φορά. :o Επέστρεψα μετά σπίτι και σκέπτομαι πως και κάτι να μου έπεσε, δεν χρειάζεται να στεναχωριέμαι, διότι είναι υλικό αντικειμενο και θα μπορούσα να το αντικαταστήσω. Ψιλολειτουργεί για να είμαι ειλικρινής.
Εσύ είσαι καλά; :) Πως περνάς τη μέρα σου;
Παιδια εγω χθες ειδικα κοιμομουν σχεδον ολη μερα. ισως καλο ισως κακο. παντως δεν ξυπνουσα με κακη διαθεση. το βραδυ πολλα ονειρα ομως...πολυ ζωντανα. το πιο ομορφο ηταν η αισθηση οτι ξυπνησα στο παιδικο μου δωματιο για αρχή :)
μιλησα με νεο ψυχιατρο. ειναι καθετος στο να μην παιρνω λεξοτανιλ αλλα θα τα ελαττωσουμε ειπε σταδιακα. ζητησε και οτι εξεταση εχω κανει γενικα μεσα στο ετος ...δεν ξερω γιατι αλλα μου φανηκε σοβαρος. θα δειξει. ο αλλος επειδη του ακυρωσα το ραντεβου λογω δουλειας "μουτρωσε" και δεν μου ανανεωσε ραντεβου.δεν το θεωρω καλη αρχη αυτο..
Kαλημέρα παίδες!!!Η Ρέα παιδιά,θα είναι πολύ δύσκολο να έρθει,καθώς έχει φοβία πως θα είναι κακόκεφη και θα μας χαλάσει το ραντεβού.
Πράγμα δηλαδή που δεν ισχύει καθώς και χάλια να είναι στην συνάντηση,εμείς θα την προσέξουμε ακόμα περισσότερο!
Αλλά αυτό είναι προσωπικό του καθενός,δεν μπορούμε να επιμείνουμε.
Αν δεν είναι ευέλικτος καλό είναι να αλλάξεις ψυχίατρο. Κι εγώ σιχαίνομαι τις αλλαγές και η ψυχολόγος μου ακύρωσε τη συνεδρία αυτήν τη βδομάδα, να πέσω να την φάω; :/ Δεν έχει λογική αυτό, είναι δικό μου πρόβλημα, όχι δικό της.
Απαπα.Ακύρωσε τον.Λεφτά του δίνεις,και κρατάει και μούτρα?Εγώ από κάτι τέτοια ξενερώνω.Quote:
Fleur:ο αλλος επειδη του ακυρωσα το ραντεβου λογω δουλειας "μουτρωσε" και δεν μου ανανεωσε ραντεβου.δεν το θεωρω καλη αρχη αυτο..
Σε Ψυχοθεραπευτή πας,αν είναι να σου χαλάει ο ψυχισμός,τι να τον κάνεις???
ναι αυτο με ξενερωσε και μενα Σταύρο.
Μιλάμε για εκείνον που ήταν τυπικός στο ωράριο;
ναι γιαυτον. αλλα παραειναι. τον ενημερωσα απο παρασκευη απογευμα για το ραντεβου της Τριτης. ειναι δυνατον;;;
Κοίτα, εμένα αν μου το έλεγε αυτό, θα είχα ξενερώσει από την αρχή. :( Ήθελα να στο πω, αλλά δεν το είπα γιατί ήσουν ενθουσιασμένη και προτίμησα να μην σε επηρεάσω. Θα ξενέρωνα γιατί είμαι ήδη πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου και θα αισθανόμουν πως τώρα και αν πρέπει να είμαι αυστηρός, για να μην στεναχωρηθεί ο ψυχίατρος. Ο σωστός επαγγελματίας θα ανεχτεί να καθυστερήσω και 2-3 λεπτά και θα βρει τρόπο να κλείσει ομαλά τη συζήτηση, πιστεύω.
Fleur πάρε ένα κομματάκι για να χαλαρώσεις τώρα!
https://www.youtube.com/watch?v=6z21lutiG7w
χαχαχαχα ευχαριστώ Σταύρο :)
συμφωνω με τον 2ο γιατρο, δεν μου αρεσει καθόλου το λεξοτανιλ και γενικα τα εθιστικα χαπια!.. μπραβο του! και επιτελους ενας γιατρος που ζηταει εξετασεις και ιστορικο!!!...
αντρικο μου όσο λες να μην σκεφτεσαι το αντίθετο αποτελεσμα θα εχεις. τα ξερω αυτα τα σεναρια του μυαλού ποσο βασανιστηκα μπορουν να γινουν ... ελπίζω σύντομα να βελτιώσεις την αγωγη σου
Ρεα μου εκανε και μενα πολυ θετικη εντυπωση αυτό. και δεν ήταν βιαστικός καθολου στο τηλεφωνο. δεν με αγχωσε δηλαδη. και πραγματι με αντιμετωπισε σαν γιατρος για αρχή.
ναι βρε παιδί μου!!... γτ να ειναι τόσο σπάνιο πια να συναντας εναν γιατρο που συμπεριφερεται σαν γιατρος???... ποσο ελληναρες πια? γι αυτο κ γω τους εχω σιχαθει και δεν το ρισκαρω πια... απαπα
βρε σταυρο... πολυ πεσμενο το τραγουδακι !!!..τετοια σου γραφω με την ντουζινα...:cool: χεχεχε
δεν ξερω ρε συ..ειναι αλλωστε και παντα θεμα χημειας...ειδικα για ψυχιατρο
είδες τι μου αφιερωσε;;;; δηλαδις πως να του παρου;
τι να σι πω τσουπραμ του στοιχισι που διν τουν αφηκουν να καν αλλες μαγνητικουρες κι ξισπάει οπου βρει !!!
χαχαχα...σιγουρα ειναι θεμα χημειας ... αφου οι μονοι πελατες που υπολογιζουν ειναι οι φαρμακευτηκες!
χαχαχαχαχαχαχαχα είσαι και εσυ ελαφρώς νουμερο σαν και μενα να ξερεις...
θα κάμνει με του νεου έτους μην τριλινισι....σιγα μη δεν καμνει αλλες
Η Ρέα έχω παρατηρήσει πως τους αγαπάει όλους στο Forum!!!Μιλάμε τέτοια αγάπη δεν υπάρχει!!
Η Fleur είναι λίγο πιο πονηρή...!Ακόμα δεν μπορώ να την ψυχολογήσω 100%....Ενώ της είχα ζητήσει να μου πει το μικρό της όνομα,έκανε πως δεν άκουσε...!
Κάτι φοβάται...!Που θα πάει όμως,θα την ψυχογραφήσω...!
Από το στυλ γραφής η Ρέα φαίνεται πως είναι ηλικιακά πιο μεγάλη από την Fleur αλλά αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με ότι έχετε γράψει εσείς οι ίδιες οι κοπελίτσες..!!
Αυτά σαν μερικές παρατηρήσεις!Το βραδάκι οι υπόλοιπες παρατηρήσεις...!!
Σήμερα είμαι πιο καυστικός είναι η αλήθεια αλλά εσείς με τσιγκλάτε!Δεν φταίω!!;)
χαχαχα... ειμι και πουλι νουμιρο!!....
ωχου μαναμ με πιρ κιμενα η μπάλα!!..μαρι ..με μεγαλώνει το γραψιμ ? θα γραφου πιο νεανικια τουδε κ ξης.... και μην ξεχνατε.... σας αγαπω!!! χαχαχαχαχα
σου εγραψα καλέ ονομα. εσυ δεν το είδες ακόμα...τς τς τς
Απίστευτο...Όντως μου το είxε γράψει το όνομα της η Fleur αλλά επειδή η συγκεκριμένη λέξη εκτός από όνομα,χρησιμοποιείται και στην μουσική,με μπέρδεψε!
Και θεώρησα πως ήταν κάποια έκφραση,την Googlάριζα αλλά μάταια...!Δεν έβγαζα άκρη!
Sorry Fleur!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ την γκουγκλαρισε λεει