Α, ο αδελφός μου είναι Ζυγός... ♥ Κι εγώ απ' το κομμωτήριο γύρισα, χρειαζόμουν κούρεμα, τα μαλλιά μου είχαν μακρύνει πολύ...
Printable View
Ξύπνησα πριν λίγο και πήρα το αντιψυχωτικό και περιμένω μέχρι να δράσει αλλά τρέμω κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι απαίσια...
Το καθε πρωινο σου , Κυκνε , καρμπον ειναι , ολο κατι παει στραβα !!! δεν σου πανε τα πρωινα , εισαι απογευματινος Κυκνος !
Κυκνε μπορεις να ξυπνησεις και να σκεφτεσαι με αισιοδοξια οτι ολα θα πανε καλα να γελας να διασκεδαζεις και να βγαινεις τις βολτες σου;
Πρεπει να σκεφτεσαι θετικα οτι εισαι μια κουκλαρα που απλα ετυχε καποιος να προσπαθησε να σου δειξει το ενδιαφερον του με ακομψο τροπο και ειναι ωραιο να βγαινεις και να διασκεδαζεις αφου καποιος εκει εξω θα σου δειξει οσα αισθανεται και θα εισαι υπεροχα οταν ερθει η καταλληλη στιγμη να βρεθειτε.Να σκεφτεσαι με σκεψεις που σε γεμιζουν ευτυχια και θα ερθει οτι καλυτερο για σενα.
Πρεπει καθε στιγμη να αφηνεις πισω τις σκεψεις που σου χαλανε τη διαθεση και να βλεπεις τα πραγματα με αισιοδοξια.Ξαναδιαβασε το προηγουμενο μηνυμα μου και κανε τη σκεψη αυτη εικονα στο μυαλο σου.Ασε το σκοταδι να φυγει απο οσα σε βασανιζουν και δωσε μια χαραμαδα στο φως να σε κανει και παλι να χαμογελας και να περνας ωραια.
Καλημέρα! :)
Αν κι είναι πολύ νωρίς μήπως είναι κανένας ξύπνιος; Εγώ ξύπνησα πρώτα στη 01:00 και μπόρεσα να ξανακοιμηθώ αλλά τώρα δεν μπορώ...
παλι αυπνη εισαι μωρε;; ελπιζω να σε πηρε λιγο ο υπνος..
Εχω φιλο γιατρο , και μουχει πει , οτι η χειροτερη απωλεια , κραταει ενα χρονο . Παραπανω θεωρειται κτθλψη , και χρηζει αντικαταθλ/ ο ασθενης .
Εμενα πεθανε ο Θειος , αδελφος του πατερα μου , προ 10 ημερων , τον ξεχασα κι ολας , τι νοημα θα ειχε να τον σκεπτομαι ? παει , εφυγε , τελειωσε . Εμεις οι ζωντανοι τι κανουμε ? οι ζωντανοι με τους ζωντανους , κι οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους .
εχεις δικιο Μακ αλλά απλά η απωλεια ειναι απωλεια και ο καθενας εχει τους χρονους του που προσαρμόζεται σε αυτή. εμενα οταν πεθανε ο παπους μου, πατερας μου δηλαδη, επειδη ειχε ταλαιπωρηθει πολύ τις πρωτες μερες ενιωθα μια σχεδον ανακουφιση που ξεκουραστηκε...μετα ξεκινησε να μου λειπει. γεγονός που ακόμα δεν εχει περασει απλά το "σκεπασε" ο χρονος και τον σκεφτομαι με νοσταλγία..
Ψυχίατρος είναι ο φίλος σου; Όσο για αντικαταθλιπτικά παίρνω εδώ και χρόνια πολύ πριν πεθάνει ο θείος...
Όσο για το πένθος, δεν μπορώ να το δω τόσο ψυχρά και λογικά...εγώ υποφέρω γιατί μου λείπει όπως κι η γιαγιά κι ο παππούς μου...μου έχει μείνει μεγάλο κενό, έχω χάσει σημαντικά στηρίγματα...
Μπορεί κάποιος να μου κάνει λίγο παρέα; Νιώθω σαν να πρόκειται να συμβεί κάτι κακό και φοβάμαι πολύ...
κυκνακο μου ... περασες καλα την ημερα σου ? κλεισε ματια και κανε ασκηση αναπνοων με καποιες θετικες εικονες... θα περασει η ανησυχια.
Εντάξει, ήταν μια ήσυχη, συνηθισμένη μέρα...τίποτα ιδιαίτερο...μόνο το μωρό είδα λίγο φευγαλέα πριν το πάρουν για να πάνε επίσκεψη κι ήταν μια στιγμιαία χαρά, αυτό ήταν το ασυνήθιστο της μέρας...δεν τολμώ να κλείσω τα μάτια, φοβάμαι...και με τις ασκήσεις αναπνοών δεν τα καταφέρνω καλά...Μείνε για λίγο αν μπορείς, όταν έχω παρέα μπορώ ν' αντέξω πιο εύκολα τον φόβο μέχρι να καταλαγιάσει λίγο έστω...
Ναι,ναι ηθελα να σου πω οτι ο τιτλος του θεματος μου θυμιζει απο την παιδικη ταινια "Πενταμορφη και το τερας" που ρωταει η Μπελ και ο Μορις οταν μπαινουν στο καστρο "ειναι κανεις εδωωωω ?"
Πες μου μια παιδικη παλαιας κοπης αγαπημενη.
Ακουστα Κυκνακο μου.
Κάτσε να σου δείξω, ήταν πολύ ωραία κινούμενα σχέδια:
https://www.youtube.com/watch?v=sqtFNcLiqEw
Τώρα σου θυμίζει τίποτα; Δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι, αν είσαι μικρότερη μου ίσως να μην το πρόλαβες...
Πω πω, τώρα θα μείνω κι εντελώς μόνη στο σπίτι γιατί οι γονείς μου θα βγουν και θα φρικάρω...εκτός κι αν με βοηθήσει το ηρεμιστικό που πήρα...
Κυκνε μου, οπως εχουμε ξανα πει, σε περιπτωση που κινδυνευσεις εχεις το τηλεφωνο απο κοντα, προσπαθησε με μια ευχαριστη σειρα, με ενα βιβλιο, μη τη γραφη σου σε ενα σημειωματαριο να ξεγελασεις τον φοβο. Συν οτι αν χρειαστεις κατι επειγον οι γονεις σου θα ερθουν.
Οσο βουνο και αν φανταζει κανεις τις προσπαθειες σου και θα δεις σιγα σιγα μικρες διαφορες. Την θυμηθηκα την σειρα αλλα δεν την παρακολουθουσα. Θα την εχω στα υπ'οψιν.
ΑΑΑΚΟΥΣΤΑΑΑ ?????... μίλησες με τοση απλότητα για την καντη καντη????... φφφφφ!!! αυτη η νεολαια εχει αποθρασυνθει εντελως!!!! ο τερη ηταν ο πρωτος μου ερωτας...αααχχχ...μιλαμε για την καλυτερη παιδικη σειρα εβερ!!!! μεχρι και η μεταγλωτηση τους ειχε πετυχει!!!
μην φοβασαι κυκνακιιιι... γινε σαν την καντη καντηηηηη!!!!
Ναι, τώρα που θα φύγουν θα πάρω το ασύρματο δίπλα μου για κάθε ενδεχόμενο και για να νιώσω πιο ασφαλής...αλλά μην με αφήσετε μόνη μου παρακαλώ, δεν θέλω να πάω στο κρεβάτι και να δω τηλεόραση τώρα γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω αυτή τη στιγμή, είμαι σε κατάσταση ετοιμότητας με τα νεύρα στην τσίτα...
Εγω ανακοινωνω οτι λογω βροχης παιζουν διακοπες ρευματος και μπορει να γινω εξαφανιζολ.
Κυκνε μπες σε καποιο αλλο thread να κανεις κουβεντουλα αν δεις και δεν απανταν εδω.
Καταλαβαίνω κι εγώ μια φορά είχα κλείσει τον υπολογιστή για ασφάλεια γιατί έριχνε και κεραυνούς...αν κοπεί το ρεύμα θα κάνεις ρομαντική ατμόσφαιρα με κεράκια... :)
Ευτυχώς εδώ δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα γιατί αν σβήσουν και τα φώτα τότε είναι που θ' αρχίζω να τσιρίζω, φοβάμαι το σκοτάδι ακόμα κι όταν είμαι στα καλά μου...
Ναι, κάτι τέτοιο θα κάνω αν χρειαστεί σ' ευχαριστώ για την ιδέα! Πάω να πάρω το τηλέφωνο, μόλις έφυγαν...αν κι είναι νωρίς ακόμα...σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου μιλάτε πάντως, με κάνετε να νιώθω καλύτερα... :)
γκρρρρρρ...αυτη φταει που χωρισαν τα παιδια!!!...απο τοτε επρεπε να καταλάβω το μεγαλο μάθημα ζωης ... οι μοιζερες κοτες τελικα πάντα κερδιζουν!!!! ;ρ...
ναι κυκνακι θα συμφωνησω με την σισι...μπες και διαβασε αλλα θρεντ ..μην καθεσαι να ταιζεις το τερας... πρεπει να ξεχαστεις ...μην γινεσαι σουζαννα ...χαχαχαχαχα... αληθεια που ειναι ο ελις? να ριξει καμια πενια ??..το χαπι για τον υπνο το πήρες?
penia εχω παραγγελια μισο λεπτοhttps://www.youtube.com/watch?v=uE2U4b_BOqs
Όχι, είναι νωρίς ακόμα στις 22:00 το παίρνω...
Χα χα, σκεφτόμουν να βάλω εγώ ένα τραγουδάκι αλλά είναι ρομαντικό, δεν είναι πενιά...θα το βάλω να το ακούσω μήπως και με βοηθήσει παραπάνω...
Άσχετο, πήγα και στο σαλόνι να κλείσω την τηλεόραση κι ο Τζέρυ (ο γάτος μου) κοιμάται του καλού καιρού μέσα στη ζεστούλα (είναι ανοιχτό το κλιματιστικό) κι όπως τον χαϊδεψα γουργούρισε από ευχαρίστηση...αυτή είναι ζωή, κοιμάται ανέμελος...(αν και τώρα ξύπνησε, μάλλον πείνασε γιατί πήγε στην κουζίνα)
χαχαχαχα...πωωπωω...αυτος δεν ακουγεται καν!! ... αρε ελις που τους βρισκεις τετοιυς θησαυρους!!..ακου τωρα για να σε βαλω στο κλιμα... θελουμε κατι ομορφο για να γλυκανει το βραδυ μας ..να ζεστανει λίγο το κυκνακι που βρισκεται σε κρισουλα... με επιασες αστερακι μου?? ;)