Αποψη του δικαιωμα του ασ λεει οτι θελει δε θα χαρακτηριζει. Κ με τροπο παντα ασ πει οτι θελει δε με νοιαζει ο τροποσ με τρελενει
Printable View
Αποψη του δικαιωμα του ασ λεει οτι θελει δε θα χαρακτηριζει. Κ με τροπο παντα ασ πει οτι θελει δε με νοιαζει ο τροποσ με τρελενει
πραγματικα μενω εκπληκτος με την συζητηση που εχετε ανοιξει!
γιατι τετοιο παθος?
ειναι τοσο σημαντικο αυτο το θεμα και ασχολειστε τοσες μερες?
εδω η χωρα μας βρισκεται μεταξυ σφυρας και ακμονος παλι ,και εσεις καταναλωνετε τοση ενεργεια μαλωνοντας μεταξυ σας για κατι τετοιο?
Για κάποια φασιστακια ένα εχω να πω.Η σιωπή του ελεύθερου λόγου δεν θα περάσει.
Ουτε ακομα και με τον εκφοβισμο του θανατου.ειμαι ετοιμος να πεθανω για τα ιδανικα μου.
Εσένα rea πως σου αρέσει να σε προσεγγίσει κάποιος; τι πρέπει να κάνω;
τι είναι η λοβοτομή;
rea γκουγκλαρα τι είναι η λοβοτομή και είδα ότι είναι κάτι κακο.Γιατι μου φερεσαι έτσι; Εγώ σου είπα κάτι καλό.Μήπως μου το κρατας μανιάτικο από τότε που ήσουν ban και δεν μπορεσα να σου απαντήσω στο εμαιλ που μου είχες στείλει και μου ζήταγες βοήθεια; Παρόλα αυτά είμαι έτοιμος να ακούσω την επόμενη αυτοθυσία που θα μου ζητήσεις.Ακόμη να πω προς όλα τα αγαπητά μέλη του φόρουμ ότι η πρόταση για ένα δικό μου (σας) φόρουμ ισχύει ακόμη.Εδώ μέσα είδαμε όλοι ότι η τεχνική υποστήριξη ειναι για τα πανηγύρια.Εσείς νιώθετε ασφάλεια εδώ μέσα; Δε μου στείλατε όμως και το εγχείρημα δε μπορεί να προχωρήσει χωρίς την δική σας πολύτιμη συνδρομή. Παρόλα αυτά περιμένω ακόμη την επικοινωνία σας στο [email protected] για τα περαιτέρω.
Αντε βρε κινητοποιηθείτε.Ερχεται και ο βαλεντίνος όπου να`ναι και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί και αγαπημένοι :)
ποιος ξερει γιατι χρησιμοποιουσαν την λαβοτομη?????
Στα αρχικα σταδια της ιατρικης και ειδικα στον αγνωστο κοσμο του εγκεφαλου πειραματικα θα βρηκαν οτι κατ αυτον τον τροπο ο ανθρωπος μετα εχει απωλεια μνημης και απωλεια γενικως.
Αν θυμαμαι καλα, βολεψε καποιες ηγεσιες στο να αποχαυνωσει μεγαλα μυαλα. Για να μην παω σε συνωμοσιολογικο σεναριο φαινεται πως η επεμβαση στον ανθρωπινο εγκεφαλο δεν ειναι τοσο απλο σπορ.
Για αυτο και μας εχουν τιγκαρει- μυησει στην υποθεση τεχνητη νοημοσυνη, να μας τσιπαρουν να τελειωνουν. :p
Εχουν 100% δικιο, ο κολλητος μου ηταν αγροτης , τα ξερω απο πρωτο χερι , ειμαι μαζι τους , να τα κανουν λιμπα , εδω θελει η ΕΕ να μειωθουν οι αγροτες σε 2-3 % , που ειναι σε ολη την Ευρωπη , ενωεμεις εχουμε 20 % , οποτε παιζεται πλεον η επιβιωση τους , φοβαμαι μην εχουμε ξκαι νεκρους , αν ημουν αγροτης , μονο πεθαμενος θα παραταγα τα μπλοκα , αν και κατα την γνωμη μου , θελουν οι Ευρωπαιοι , να δειξουν οτι φτασαν τους Ελληνες στο οριο , ωστε να δικαιολογησουν το κονδυλι που θα επιβαρυνθουν οι Ευρωπαιοι φορολογουμενοι , για την αποπληρωμη του χρεους , εμεις δεν μπορουμε να το πληρωσουμε , με τιποτα , μας θελουν υπαλληλους στις πολυεθνικες τους , τα παλιοκαθικα , και να εκμεταλλευτουν αυτοι την αγροτικη μας κληρονιομια ..............
αντιλογος: και εγω ειχα μια γνωστη που πηρε ενα χωραφακι για να τσεπωσει επιχορηγησεις και επιδόματα ... και αποσο ειχα ακουσει γενικα στην επαρχια αυτες οι λαμογιες ηταν πολυ συχνο φαινομενο και πολλοι αγροτες φαγανε καλα... δεν θα πρεπε να υπάρχει ενας ελεγχος στο που πάνε τα λεφτα μας?.. εγω ειμαι εμπορος ..πληρωνω ασφαλεια καθε μηνα, εκεινοι γιατι να πληρωνουν μια φορα τον χρονο και τα υπόλοιπα να τα δινω εγω?
και πως γινεται στην λαικη, οι πάγκοι των παραγωγων να εχουν τις ιδιες τιμες με τα εμπορευματα που πουλάνε οι μεσαζοντες?
και τι ειδους διαμαρτυρια ειναι να κλεινουν τις εθνικες, εμεις τι φταιμε?...
Oντως , υπαρχει ενα 15% των αγροτων , που τα τσεπωνουν χοντρα , το υπολοιπο 85% πειναει , τα περισσοτερα τα τσεπωνουν οι μεσαζοντες , τοχω ζησει το πραμα , δεν ειμαι αγροτης , οπως ξερεις , ελεγχος στην Ελλαδα ? ανεκδοτο ειναι αυτο ? οι μεσαζοντες τα παιρνουν μπιρ παρα απο τους παραγωγους , γι αυτο εχουν τις ιδιες τιμες με την λαικη ..............ο κολλητος μου , εχει 1800 δεντρα ελιες , 120 στρεμματα , την ελια , την επαιρνε ο μεσιτης 1.2 - 1.5 ευρω , και εφτανε στην λιανικη 6-7 ευρω , εβγαζε καθαρα 5-6.000/ετησιως , με πολυ προσωπικη εργασια , και γιαυτο νοικιασε το κτημα , 3.000 / χρονο , και πηγε Γερμανια , και τωρα του ζητανε και φορους , ενφια , απο τις 3.000 ..........................................ο μεσιτης ειχε παρει στον γυιο του , αμαξι 50.000 ευρω ..................τι φταιμε εμεις ? δεν φταιμε , αλλα αμα παιζεται η επιβιωση του αγροτου , οχι το κερδος , η επιβιωση , το τονιζω , ολα ειναι πιθανα ........................ας σηκωσει πλεον καποιος κεφαλι σε αυτην την χωρα , που ειναι στο ελεος του καθε μαλακα πολιτικου , ειτε Ευρωπααιου , ειτε Ελληνα ..............και τα γραφω αυτα , οντας απο τους ευνοημενους , οχι αγροτες , ξερεις ρεα ποιους , σουχω πει .........................
Θα σ πω εγω που πειναω κ ξερω γτ πειναω γτ ο αγροτησ δε μπορει να πουλησει λιανικη γτ οι αδειεσ στη λαικη δινονται σε εμπορουσ
Γτ καθε αγροτησ επρεπε να χει μαγαζακι κ να πουλαει αυτα που βγαζει κ κανα δυο μαλακιεσ ακομα γτ ο τροποσ δουλειασ ειναι απαρχιωμενοσ κ δουλευουν με τσαπα κ φτυαρι γτ δεν κανουν μαζικη παραγωγη θα σ αναλυσω την ελια για να καταλαβεισ τι ειναι επαγγελματιασ
Κρατασ λεφτα για λιπασματα κ ραντιζεισ κ κλααδευεισ πολλοι δε βαζουν λιπασματα για οικονομια δεν ξερουν να τα ριξουν οικονομικα ολα ειναι ο τροποσ που δουλευεισ εγω ξερω ολη τη δουλεια απο το χωραφι μεχρι να γινει μπουκαλι σε ραφι χωρισ λεφτα τσαμπανταν με σελιδεσ φμπ κ διαφημιση στη γκουγκλ ειμαι προγραμματιστησ κατα τα αλλα εκει που ο αλλοσ πληρωνει για μια σελιδα εγω την κανω μονοσ διαφημιση στο φμπ με κοινα στοχευσησ τσαμπα διαφημιση γκουγκλ τσαμπα δεν τα κανω για να μη χαλασω την πιατσα πουλαω τενεκεδια γτ αυτο με συμφερει περισσοτερο απο ολα αυτα που σ λεω γτ ειναι μπουρδελακι το κρατοσ κ η αγορα
Θεσ να μπεισ μεσα κανε ολα αυτα κ πουλα οχτω ευρω για να βγουν ολα αυτα πρεπει να πουλασ δεκαπεντε κ εικοσι ευρω το κιλο για να καταλαβετε τι ειναι ελλαδα η πιατσα λεει οχτω εγω πουλαω πεντε γτ τα ζυγισα κι ασ ερθουν οικονομολογοι να τουσ το αποδειξω ειναι μπουρδελο το κρατοσ δεν ευνοει την επειχηρηση ξερω ολη τη δουλεια αναλυτικα μεχρι κ το τελευταιο ευρω κ ολουσ τουσ τροπουσ απο οικονομικο μεχρι ακριβο φτιαξτε το κρατοσ να τα κανουμε ολοι αλλα ειναι καρναβαλια οι πολιτικοι η αγορα κανει κουμαντο τα καρναβαλια να φυγουν απο τη μεση δε μπορω να τουσ βλεπω ξερω πωσ δουλευουν ολοι πλεον αυτη ειναι η αληθεια
Eιμαι της παλιοτερης εποχης , αυτη ειναι η γνωμη μου , παντα εκ πειρας , ποια ειναι η δικη σου ? διοτι τα λογια αποκαλυπτουν πολλα για τον χαρακτηρα και την ιδιοσυγκρασια τοτυ ανθρωπου , το ποσο πιστευει στον εαυτο του , το ποσο αντιληψη εχει , το χιουμορ του , γενικα το ποιον του .................και αυτα ειναι διαχρονικα , δεν ισχυει τι ειναι της μοδας...........
Ρε παιδιά,αν δω μια άγνωστη που να μου αρέσει,πως την προσεγγίζω?
Τι να της πω δηλαδή?Πως την εντυπωσιάζω και πως την κεντρίζω το ενδιαφέρον?
Δεν ξερω αν το διαβασες , ισως απευθυνομουν στον wrsrp , επειδη δεν σε βλεπω ναυτοσχεδιαζεις , εκανα το εξης πειραμα , ειχα μια φωτογραφικη ( απλη των 100 ευρω ) , σεναν πεζοδρομο ημουν , Χαλανδρι , και ελεγα σε κοπελες να με φωτογραφισουν ( εχω και καποια ηλικια , μειονεκτημα οταν απευθυνεσαι σε νεωτερες κατα πολυ , οι μεγαλυτερες ηταν μακραν πιο ανετες ) , γιατι ειναι καινουρια η μηχανη ( εδω μπορεις να πεις οτι εισαι απο αλλη πολη ) , ολες δεχτηκανε , και 2 στις 10 ( σε καμμια 10αρια τοκανα ) ειχε ορεξη για περαιτερω κουβεντουλα , ειμαστε σε δημοσιο μερος , 23.00 ωρα , λιγο ακαταλληλη , παντως λειτουργησε το πειραμα ..............τωρα αμα σου αρεσει κιολας , βλεπω να πεφτει μουγκαμαρα , εγω βλεπω τις παντες σαν φιλες , οχι σαν υποψηφιες , ετσι ειμαι πιο ανετος , αμα τις εβλεπα σαν υποψηφιες , θα μεπιανε κι εμενα μουγκαμαρα .......
Δεν ειναι ρομαντικα αυτα , ειναι ρεαλιστικοτατα , υπαρχει μια μικρη μεριδα γυναικων , συνηθως μικρης ηλικιας , με οχι ιδιαιτερη αντιληψη /ρεαλισμο , που οντως ενδιαφερεται για το ιματζ και το λαιφσταιλ , αλλα αυτες δεν ενδιαφερουν ουτε τον WJSRP , ουτε τον Γουαι και προφανως οχι εμενα , μην τις τσουβαλιαζουμε ολες ................ δλδ τι ιματζ , το ιματζ/λαιφσταιλ ( που μας πασαρε ο εξυπνακιας ο Κωστοπουλος με τα κωλοπεριοδικα του , χρειαζεται χρηματα ) , και πλεον κατερρευσε το ιματζ , υπο το βαρος της οικονομικης ανεχειας ...........
Μπορεί αρκετές γυναίκες, μικρότερης συνήθως ηλικίας, να ενδιαφέρονται για το image και το lifestyle, αλλά μη μας λες ότι οι άντρες ενδιαφέρονται για τις ταπεινές κοπέλες με όχι ιδιαίτερη εμφάνιση, γιατί είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιες από εμάς μέσα στο forum που, από τη μια, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε επιλέγουμε να είμαστε ήπιων τόνων και, από την άλλη, δεν είμαστε το πρότυπο της ποθητής γυναίκας (για να το θέσω κάπως κομψά, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία κοπέλα). Επίσης, μια φορά σε ρώτησα αν ένας άντρας θα επέλεγε να είναι με μια κοπέλα που αντιμετωπίζει πρόβλημα, οποιοδήποτε πρόβλημα, εν συγκρίσει με μια γυναίκα και δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Μη μας "πουλάς παραμύθι" κιόλας...
δεν θυμάμαι καν την ερώτηση σου.και δεν πουλάω κανένα παραμύθι.οι γυναικες είναι ότι να'ναι γενικώς και όχι οι αντρες.Εσύ βρίσκεις για πλάκα ένα αντρα αγόρι η ότι άλλο θέλεις μπαίνοντας απλά στο φεισμπουκ.Ο άντρας δεν μπορεί να κάνει το ίδιο.όλες βρίσκεται αντρα πανεύκολα.Μην ξανακούσω Ότι παίζει ρόλο ή εμφάνιση Γιατί αυτα είναι αστεία.δικές ανασφαλειες που σας τις δημιούργησε το λαιφσταιλ και λοιπές κκωλοφυλαδες.δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια ντροπαλή κοπέλα με καλή καρδιά ανεξάρτητου εμφανισης.εδώ θα πω ότι υπάρχουν και κάποιοι αντρες θύματα του λαιφσταιλ.βλέπε ξανθιά χαζογκομενα κλπ. αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία σε αντίθεση με τις γυναικες που είναι η πλειοψηφία
Γιατι καλε δεν μπορει ο αντρας δεν μπορει να βρει εξ ισου ευκολα γυναικα , αυτο πρωτη φορα το διαβαζω ...............................το θεμα ειναι οι γυναικες ΤΙ ΣΟΙ αντρα θα βρουν , στο easy ..........
Ο άντρας είναι Πολύ πιο ελαστικος με τα ελαττώματά μιας γυναίκας.κάνει υποχωρήσεις που ποτέ δεν θα τις έκανε μια γυναίκα.είναι σχεδόν ανιδιοτελής προς τις σχέσεις του.βέβαια μπορεί και να είμαι λαθος
Καλά, εντάξει, έζησα για να το "ακούσω" και αυτό. Εμένα πάντως άντρες μου είχαν προτείνει να βρω ένα αγόρι με την ίδια αναπηρία με εμένα ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση και κοινά. Φυσικά το είπαν με καλή πρόθεση και είναι πολύ εντάξει άτομα, αλλά αυτό δείχνει πως όλοι, όλοι όμως, κάνουν διακρίσεις. Και το πρόβλημα θα παραμένει πρόβλημα και για τον άντρα και για την γυναίκα. Καμιά διαφορά. Καμιά ευαισθησία και καμία απολύτως ανιδιοτέλεια. Δεν ξέρω αν είσαι όντως "ρομαντικός" ή μας κοροϊδεύεις - δεν μπορώ να το ερμηνεύσω αλλιώς.
Oτι ειμαστε πιο απλα οντα εμεις οι αντρες , αληθευει ...........οτι ο αντρας ειναι πιο ελαστικος με τα ελατωμματα μιας γυναικας , δεν θα συμφωνησω , και τα δυο φυλα , εχουν γινει στην εποχη αυτη πολυ απαιτητικα , παλια δεν ηταν ετσι ..............................