χαχαχα...παντως το σουβλιστο αρνι θα το βλέπω με αλλα ματια φετος ...
Printable View
χαχαχα...παντως το σουβλιστο αρνι θα το βλέπω με αλλα ματια φετος ...
Ευτυχώς Μάρα που συμμετέχεις και κάνεις πλάκα και εσύ , γιατί και με ένα άλλο άτομο τότε γράφαμε άσχετα και είδα ότι διαγράφηκε από το φόρουμ. Το παρατήρησε κανείς?
απο που ξεκινησαμε και που καταληξαμε οχι απλα στο φαγητο αλλα στα αμελετητα!!!!!!!
πας κοντρα στην φυση σου κοριτσι μου...εγω ειμαι σε φαση που πρεπει να βρασω στο ζουμι μου λογω "ασθενειας" ..αλλα εσυ το βλεπεις ποσο θες να βγεις απο ολο αυτο μην αρκεισαι στις φαντασιωσεις ... και ο τυπακος του φβ μια φαντασιωση ειναι... το σωμα ζητα απολαυσεις που αυτος δεν μπορει να στις προσφερει.. τι φοβασαι?
εμενα !!!!!!!!! Να ζησω !!!!! Τα θελω μου!!!Το οτι δεν μπορω αλλο σκαρτες καταστασεις.... Το οτι δεν μου εχει τυχει τπτ της προκοπης ....
Καλα υγιη εντελως δεν με λες εχω και εγω τα θεματακια μου.... οσο για την ¨ασθενεια¨σου ειχες πει οτι ησουν καλυτερα απλα το θεμε ειναι πιο πολυπλοκο σε σενα ... Το να κανεις αργα βηματακια λογω παρελθοντος..
σημειωση :( το φβ ηταν δικαιολογια για επαφη δεν τον γνωρισα απο εκει )
Τι έγινε ρε παιδιά?Όλοι 33 ετών είμαστε εδώ πέρα?Και το Mnimonio τα ίδια,κι εγώ 33 αλλά και άλλα παιδιά!
εγω δεν κατακρινω τις ιντερνετικες γνωριμιες ... ειμαστε στον 21ο αιωνα.. και σε ολον τον πλανητη ο κοσμος ετσι γνωριζεται πλεον..ειτε ερωτικα ειτε φιλικα...και αυτο που κανουμε τωρα μεσα απο οθονη ειναι...δεν γελασαμε? δεν περασαμε ομορφα?
στατιστικα για να σου τυχει κατι της προκοπης πρεπει να σου τυχουν και καποια της ανεπροκοπης. οπως λέγαμε για τους αντρες οτι αν δεν φανε χυλοπιτες δεν θα βρουν αυτο που θελουν ..ετσι και για εμας.... θα φαμε τα μουτρα μας αναγκαστικα σε καποιες περιπτωσεις..και θα ζησουμε... και θα πάμε παρακάτω. μεχρι να ερθει αυτο το της προκοπής . θελει τολμη το θεμα..και βλεπεις οτι το εχεις
τι εννοεις ακριβως φοβασαι εσενα και τα θελω σου?
οτι μεχρι τωρα δεν ζουσα με αυτα ... Ετσι ειχα μαθει... Και αν θελεις αυτη η περιτωση ηταν ας πουμε στα θελω μου... Δεν τολμουσα ποτε ηθελα ασφαλεια ... Η ζουσα κυριως νε ο.τι ηθελα οι αλλοι η με ο.τι μου εδειχναν οι αλλοι οικογενεια, κοινωνικος περογυρος, τοτε φιλοι
Τωρα για τα της ανεπροκοπης εμενα η πλεοψηφια ηταν ετσι ... Μεγαλωνω κι ολας μαζι με εμενα και οι ανασφαλειες μου που δεν τις λες και λιγες... και η μη υπαρξη αυτοπεπεοιθησης που εχω δουλεψει πολυ σε καλο δρομο βρισκομαι εχω βελτιωθει... Ο καιρος περναει κι ολα μενουν στασιμα...
όταν σταματάμε να κοιτάμε τα θέλω μας και αρκούμαστε στα θέλω των άλλον κάπως έτσι γινόμαστε
ναι είναι καλές η λακκούβες μας μαθαίνουν να οδηγήσαμε καλύτερα στον κάλο δρόμο.....
δεν μπορεί να έχει μόνο λακκούβες ο δρόμος που διαλέξαμε..... κάπου θα βρούμε άσφαλτο και τότε να δεις!!!!
θα συμφωνησω με τον giang ( παρολο που προτιμω να μην εχει δικιο γτ το παιρνει πάνω του)...
καταλαβαινω ποσο υπουλα μας επιβαλλονται τα θελω των αλλων και ποσο δυσκολα βρισκουμε τα δικα μας..εγω προσωπικα αυτο προσπαθω να βρω τωρα.
τα στασιμα μονο εμεις μπορουμε να τα κινησουμε...με οποιον τροπο..ασε τους αλλους να κρινουν ..αυτο ξερουν να κανουν μονο...τις συνεπειες της μοναξιας σου μονο εσυ τις ξερεις και μονο εσυ τις επωμιζεσαι... ακομα και μια κακη επιλογη ειναι καλυτερη απο την μη επιλογη
Κανείς δεν είπε ότι ολα σε κάθε περίπτωση θα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα... Θα πέσεις θα ξανασηκωθείς αρκετές φορές...
Αλλα μέχρι να βρεις κάποιον να σε καλύπτει υπάρχει κενό... Τεράστιο ... Και άντε να τον βρεις ετσι όπως έχουμε γίνει..
Ξανάβρθαν στη μόδα τα προξενιά... Αρχίζει η θείτσα εχω ενα καλό παιδί , με καλή δουλειά . Να γίνει το κονε και συνήθως αυτές οι περιπτώσεις ειναι αρκετά " προβληματικές"