Quote:
Originally posted by Dalia
Κρίνο είχες πει ότι δεν μπορεί κανένας εδώ μέσα να σε κάνει να νευριάσεις.Από ότι βλέπω ο picker κάτι πάει να κάνει..:P
οχι ρε φιλικα μιλαμε....
επειδη τον ειπα βλακα???
μπαααααααα....
δεν νομιζω να παρεξηγηθηκε.
Printable View
Quote:
Κρίνο είχες πει ότι δεν μπορεί κανένας εδώ μέσα να σε κάνει να νευριάσεις.Από ότι βλέπω ο picker κάτι πάει να κάνει..:P
οχι ρε φιλικα μιλαμε....
επειδη τον ειπα βλακα???
μπαααααααα....
ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο PICKER ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ :D
Ξερεις, ακομα και μεταξυ των επιστημονων υπαρχουν διαφωνιες σε απειρα θεματα.
Σωστα.. Κι ειναι κριμα να το ακουω απο σενα μια απλοικα κατασταλλαγμενη εξηγηση του τυπου :οι γυναικες δεν καπνιζουν και δεν ζουν επικινδυνα, ενω το θεμα εχει να κανει με πολλους αλλους παραγοντες κι ακομα δεν εχει υιοθετηθει ομοφωνο συμπερασμα απο την επιστημονικη κοινοτητα.
Απο τα λεγομενα σου λοιπον κρατω αυτην την φραση.
Δεν διαφωνω, οτι οπως λες εχεις ενα καλο μυαλο. Ειναι κριμα ομως να το χρησιμοποιεις αυτοκατασροφικα και να το κανεις ενα ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ μυαλο.
Σωστά..Μάλλον το ευχαριστιέται.Ετσι τον κόβω.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
οχι ρε φιλικα μιλαμε....
επειδη τον ειπα βλακα???
μπαααααααα....
Οπότε μην διακόπτουμε..συνεχίστε! :P
Ωχ μωρε Μανθες με τον αφορισμο στο χερι κι εσυ!
Quote:
Originally posted by picker
ή η γκομενα σου ειναι *******
αυτο πως το αιτιολογεις???
Quote:
Originally posted by weird
γελατοθεραπεια κανω!!!Πικ, αρχιζω να σε συμπαθω, αληθεια.
χμμμ να βοηθησεις ομως τον πικερακο να ξεπερασει το ζητημα του 100%.
Απο οτι ειδες τα επιστημονικα ποστ δεν βοηθανε...
;)
τι ειδους προκληση ειναι αυτη?Quote:
Quote:
;)
Φυσικα και ο σκοπος μου ΔΕν ειναι να τον κανω να το ξεπερασει κι εκατο τοις εκατο μαλιστα!
χαχαχα
ΕΛΕΟΣ.
ΩΧ ΡΕ WEIRD ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ; ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;
ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ :cool:
Κανενας δεν μπορει να σωσει κανεναν, ισως λιγη βοηθεια να δωσει, ΟΣΟ ο αλλος τον αφηνει. Ετσι πιστευω κρινε.
Quote:
τι ειδους προκληση ειναι αυτη?Quote:
Quote:
;)
Φυσικα και ο σκοπος μου ΔΕν ειναι να τον κανω να το ξεπερασει κι εκατο τοις εκατο μαλιστα!
χαχαχα
ΕΛΕΟΣ.
οκ, επειδη ειδα οτι το εψαξες το θεμα.
Θα μου πεις, ας μεινει και με το προβλημα.
Αστο πικερ, δεν εκατσε.
:P
Ναι, φυσικα και το προτιμω. ΑΠλα αναρωτιεμαι γιατι ολο σπονδες πετας για τους αλλους, αυτο ειναι ολο.Quote:
Originally posted by MANTHES
ΩΧ ΡΕ WEIRD ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ; ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;
ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ :cool:
Συμφωνώ..Αν ο άλλος δεν ακούει τίποτα και δεν θέλει να αλλάξει ότι και να του πεις χαμένο πάει.Οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση τζάμπα το κουράζουμε.Στου κουφού την πόρτα...Quote:
Κανενας δεν μπορει να σωσει κανεναν, ισως λιγη βοηθεια να δωσει, ΟΣΟ ο αλλος τον αφηνει. Ετσι πιστευω κρινε.
Quote:
οκ λοιπον,
οσο σε αφηνει ο πικερ κανε οτι μπορεις.
;)
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Quote:
Οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση τζάμπα το κουράζουμε.Στου κουφού την πόρτα...
δεν ειναι παντα το ζητουμενο να βγαλεις ακρη νταλια.
Συζητηση κανουμε και ανταλλασουμε αποψεις,
αυτο και μονο εχει ενδιαφερον.
Αλλωστε ο πικερ, δεν φαινεται να τραβαει ζορια, μια χαρα ειναι ο ανθρωπος.
Αντε καλα, αφου ξερεις τι προτιμω Μανθ:PPP
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ
Δεν κουραζομαστε μονο για τον πικερ, υπαρχουν κι αλλοι οι οποιοι μπορει να ωφεληθουν απο τη συζητηση.Quote:
Quote:
οκ λοιπον,
οσο σε αφηνει ο πικερ κανε οτι μπορεις.
;)
Α, οκ οι ηθικολογοι ειναι αυτοι που δεν το δειχνουν και τους οποιους διαρκως υποννοεις. Το απολαμβανω παντως:)Quote:
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ
[quote]Originally posted by krino
[quote]Originally posted by picker
[quote]Originally posted by krino
Quote:
ρε βλακας εισαι η το βλακα κανεις???
Αντε απο εδω κακομοιρη, που νομιζεις οτι ολος ο πλανητης εχει στραβωθει απο την μαλακια και εσυ εισαι ο μονος που κουβαλας το αγιο φως.
Εεεεε μα πια!!!
Πριν από δέκα σελίδες, τρεις μέρες και δυο θέματα, τα έβαλες μαζί μου επειδή είπα ότι ο πίκερ είναι απλά ηλίθιος και βλαμμένος.
Xαίρομαι που δικαιώθηκα, αν και χρειάστηκε τόσος κόπος, χρόνος και φαιά ουσία από την πλευρά σου...
Eυχαριστώ....
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
τι βλεπω εδω??
ανοιξε το τριωδιο???
:cool:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
σορρυ που δεν εχω χρονο να ασχοληθω με τετοιους ειδους ψυχοπαθειες....
οντως εκει πρεπει να εισαι ειδικος....
και εγω δεν....
:D
ΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ
Eπειδή έχω πάψει να ασχολούμαι.........θα μείνω μόνο σε αυτό που είπε ο MANTHEΣ και κόβω....κρίνα μαραμένα.
Eπιτέλους έπεσαν οι μάσκες!!!!
YΓ. Nα στε καλά πάντως, μου φτιάξατε τη μέρα!!!!
Quote:
Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους. Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι. Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!
Πόσα ψέμματα λες, πόσο υστερικά κρεμασμένος είσαι απ τη γυναίκα, πόσο λίγος νιώθεις μπροστά της, πόσο τη μισείς για την αδυναμία σου!!!
Πόσο λιγος κι αδυναμος μπροστα στην ΓΥΝΑΙΚΑ. Φοβος και μισος... απο ποσο παλια αραγε ξεκινησαν ολα αυτα?Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
Ειναι τραγικο να τα εχουν οι γυναικες ολα ετοιμα στο πιατο, ενω ο αντρας να ειναι καταδικασμενος μια ζωη να παλευει να κερδισει την εκτιμηση τους. Να ερθουν αυτες σε μενα, σιγα μην τους κανω τη χαρη οπως οι αλλοι. Εχω πλεον σκληραγωγησει αρκετα τον εαυτο μου στη μοναξια και οσο για το σεξ... ευτυχως πουτανες υπαρχουν πολλες!
Πόσα ψέμματα λες, πόσο υστερικά κρεμασμένος είσαι απ τη γυναίκα, πόσο λίγος νιώθεις μπροστά της, πόσο τη μισείς για την αδυναμία σου!!!
Η μια αποτις δυο σχεσεις που καταφερες να κανεις, εληξε γιατι πηγες σε ******* ενοσο η κοπελα σου ειχε περιοδο κατα τα λεγαμενα σου. Δεν αντεξες τις ορμες σου εκεινο το διαστημα! Ποσο εθισμενος εισαι αληθεια? Αν δεν παρεις τη δοση σου ανα τριημερο, φανταζομαι, ποσο δυσκολο θα ναι για σενα.Quote:
Επισης φιλε, διαβασε το εξης, νομιζω σε αφορα. Απαγορευεται η αντιγραφη του, σου παραθετω καποια σημεια.
Εθισμός στο σεξ: Αυτά που πρέπει να ξέρετεΣχετική ιστοσελίδα: http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1064
Ο εθισμός στο σεξ είναι μια πραγματική ψυχική διαταραχή η οποία μπορεί να επηρεάζει σοβαρά την κοινωνική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή των ατόμων που υποφέρουν.
…….
Το άτομο υποφέρει πραγματικά και η προσωπική και οικογενειακή του ζωή κινδυνεύουν να καταστραφούν από τις συνέπειες της ψυχαναγκαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς.
Υπολογίζεται ότι 3% έως 5% των ενηλίκων πάσχουν από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά. Η διαταραχή αυτή παρουσιάζεται περισσότερο στους άνδρες παρά στις γυναίκες
………………….
Τα κυριότερα σημεία και συμπτώματα της ψυχαναγκαστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς είναι τα ακόλουθα:
• Η σεξουαλική συμπεριφορά γίνεται προβληματική διότι συνοδεύεται από έμμονες ιδέες, επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες, επηρεάζει τις σχέσεις με τους άλλους
• Ύπαρξη πολλαπλών σεξουαλικών συντρόφων ή εξωσυζυγικών σχέσεων
• Σεξουαλικές επαφές με σειρά από άγνωστους συντρόφους συμπεριλαμβανομένων και των κοινών γυναικών
……………………………….
Όσο περισσότερο το άτομο ψάχνει να λύσει τις ανάγκες του διαμέσου του σεξ, τόσο περισσότερο νιώθει ότι δεν μπορεί να το πετύχει.
Ο ασθενής νιώθει όλο και περισσότερο απογοητευμένος. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί το σεξ σαν ένα τρόπο για να ξεφύγει από άλλα προβλήματα που το βασανίζουν όπως η μοναξιά, η κατάθλιψη, το άγχος και το στρες.
………………..Τα ψυχολογικά τραύματα που πιθανόν ένα παιδί να έχει υποστεί, μπορεί να του δημιουργούν ντροπή ή το αίσθημα ότι δεν αξίζει τίποτα. Τα αισθήματα αυτά δυνατόν να προκαλούν στρεβλώσεις στις σχέσεις του παιδιού με τους άλλους όταν μεγαλώσει και παράλληλα να προκαλούν διαταραχές στη σεξουαλική του συμπεριφορά.
Τα άτομα που υποφέρουν από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά διατρέχουν διάφορους σοβαρούς κίνδυνους:
• Προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην οικογένεια και στις συζυγικές σχέσεις
• Δημιουργία χρεών λόγω δαπανών που είναι αναγκαίες για την εκπλήρωση των σεξουαλικών αναγκών όπως για παράδειγμα για σκοπούς πορνείας, πορνογραφίας, τηλεφωνικών υπηρεσιών για σεξ και άλλων εξόδων
• Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως το AIDS, η γονόρροια, τα χλαμύδια, η σύφιλη απειλούν όχι μόνο το άτομο που πάσχει από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά αλλά και τους διάφορους συντρόφους που έχει κατά καιρούς
Η ψυχοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος που συμβάλλει στη καταπολέμηση του προβλήματος. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική.
Ειδικοί γιατροί μπορούν να βοηθήσουν τον ασθενή να αναγνωρίσει καλύτερα το ρόλο του σεξ σαν ένα μέρος μιας σχέσης αγάπης. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν τον ασθενή να αντιμετωπίζει καλύτερα τα ψυχικά τραύματα που έχει υποστεί κατά την παιδική ηλικία και που οδηγούν στην ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά.
Οταν η επιθυμια, γινεται εξαρτηση, ειναι αναμενομενο να μισεις το αντικειμενο της επιθυμιας σου.
Η κακουργα η γυναικα! τολμα να κρατα αναμεσα στα ποδια της το φαρμακο σου! Αυτο που σε κανει καλα, τη δοση σου. Και δεν τα ανοιγει ευκολα η κακουργα! Παρα μονο οι πουτανες. Ναι, αυτες.
χεχεχεχεχεχεχεQuote:
Η κακουργα η γυναικα! τολμα να κρατα αναμεσα στα ποδια της το φαρμακο σου! Αυτο που σε κανει καλα, τη δοση σου. Και δεν τα ανοιγει ευκολα η κακουργα! Παρα μονο οι πουτανες. Ναι, αυτες.
Μα σοβαρά τώρα.. πιστεύετε αυτά που λέει??????
Ισως. Ειναι δικαιωμα σου να μην τον πιστευεις ( εξαλλου οκαθενας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει )Woman, θεωρω ομως οτι ο πικ μας ανοιγεται και εκφραζει τις πραγματικες του αποψεις.
Τότε μην τον ειρωνεύεσαι και προσπάθησε να τον βοηθήσεις (αν την θέλει και την χρειάζεται δηλαδή την βοήθεια)!Quote:
Ισως. Ειναι δικαιωμα σου να μην τον πιστευεις ( εξαλλου οκαθενας εδω μεσα μπορει να γραφει οτι θελει )Woman, θεωρω ομως οτι ο πικ μας ανοιγεται και εκφραζει τις πραγματικες του αποψεις.
WOMAN ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Tι εγινε ρε? Παλι ελειπα και με θαβατε??? Ποιος φοβαται τις γυναικες και νιωθει αδυναμος? Πατε καλα ρε γυναικακια???
Πρεπει να σας εχουν πειραξει πολυ τα γραφομενα μου, δεν εξηγειται αλλιως... Χαχαχα!!!
Αχ μωρο μου... με καταλαβαινεις σιγα-σιγα :-)Quote:
Εγώ λοιπόν Picker θα προτιμούσα να δώσω άλλα ονόματα στο θέμα σου όπως \"Μην αγοράζετε έρωτα\" ,\"Μην πουλιέστε στις γκόμενες\" κ.α
Δεν τον ειρωνευομαι. Η εκτιμηση σου του υφους μου ειναι λανθασμενη, αλλα δεν εχεις κι αδικο, ειναι ευκολως παρεξηγισιμο.Quote:
Originally posted by Woman
Τότε μην τον ειρωνεύεσαι και προσπάθησε να τον βοηθήσεις (αν την θέλει και την χρειάζεται δηλαδή την βοήθεια)!Quote: