Μπράβο βρε Lina, μου θύμισες αυτό που ήθελα κι εγώ να ρωτήσω... εμένα τα νύχια μου γεμίσαν άσπρα σημάδια για πρώτη φορά, ξέρετε από αυτά που λένε ότι γίνονται από έλλειψη ασβεστίου... Κι εγώ από τη δίαιτα το ' παθα άραγε???
Printable View
Μπράβο βρε Lina, μου θύμισες αυτό που ήθελα κι εγώ να ρωτήσω... εμένα τα νύχια μου γεμίσαν άσπρα σημάδια για πρώτη φορά, ξέρετε από αυτά που λένε ότι γίνονται από έλλειψη ασβεστίου... Κι εγώ από τη δίαιτα το ' παθα άραγε???
ʼντε... μπας και μας πει κανένας τι να κάνουμε! Δεν έχω αντίρρηση να πάρω ασβέστιο.
Θα σου έλεγα να πας σε γιατρό, αλλά στο παρελθόν όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα και πήγα στον γιατρό αφού με κοίταξε περίεργα που είπε να μην χτυπάω τα νύχια μου σε σκληρές επιφάνειες (;;;;;;;;;) και να μην τα δαγκώνω, πράγμα που δεν έκανα βέβαια αλλά δεν μου έδωσε περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση (βλέπεις ήταν και γιατρός του ΙΚΑ, κουράστηκε ο καημένος)
Δική μου συμβουλή, επειδή έχω και γώ μόνιμα μετά την εγκυμοσύνη αυτό το πρόβλημα στα νύχια μου είναι δείγμα έλλειψης βιταμίνης Ε. Υπάρχει στο φαρμακείο το Eviol αμπουλάκια στρογγυλά με λαδάκι μέσα βιταμίνης Ε. Πολύ φθηνό και πολύ θαυματουργό.
Κάθε βράδυ σπάτε με μια βελονίτσα την αμπούλα και βάζετε μια σταγονίτσα σε κάθε νυχάκι, απαλό μασάζ στα δακτυλάκια και μετά νάνι.
Καλό είναι να πάτε και σε μια καλή αισθητικό άκρων (μανικιούρ) και να περιποιήστε τακτικά τα χεράκια και τα ποδαράκια σας. Χάρτινη λίμα για λιμάρισμα και πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.
Φυσικά τα αμπουλάκια Eviol καταπίνονται και βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος και σε βοηθούν να έχεις καλή διάθεση.Αυτά.Μάκια
Update 29/05/2006 : 131.4kg :D:D:D:D:D:D
Μπράβο ρε Γιάννη! Σκίζεις!
Λοιπόν, θα δοκιμάσω την Ε στα νύχια, να δούμε τι θα γίνει.... Τα ξέρω αυτά τα χαπάκια τα στρογγυλά. Ξέρεις τι κάνουν μ' αυτά; Τα σπάνε μ' ένα ψαλιδάκι, και αλοίφουν τη βιταμίνη απευθείας γύρω γύρω από τα μάτια και σε όλο το πρόσωπο και είναι λέει καλύτερο κι από τις πιο ακριβές κρέμες. Ομολογώ πως για τα νύχια δεν το είχα φανταστεί... Ευχαριστώ και ...οψόμεθα!
αυτο ηταν λοιπον κολλησα.....
ανεβαικοταβαινω 500 γραμμαρια πανο κατο εδς και 3 εβδομαδες
100 ακριβως εδειξε χτες η ζυγαρια...τα νευρα μου!!!!
εγω κατεβηκα στα 83 κιλα επιτελους μετα γεμισμα:-) και δεν τρωω πια ουτε παγωτο ουτε γλυκα τα σταματησα..
μπραβο Βερουλα!!
φρεντο δεν μπορω να θυμηθω αν εχεις κανει επεμβαση η οχι...Quote:
Originally posted by freddo
αυτο ηταν λοιπον κολλησα.....
ανεβαικοταβαινω 500 γραμμαρια πανο κατο εδς και 3 εβδομαδες
100 ακριβως εδειξε χτες η ζυγαρια...τα νευρα μου!!!!
η εκπτωση που σου καναμε στα 88 κιλα λειτουργησε τελικα....Quote:
Originally posted by lina
ΜΗ! ΜΗ! ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΑΙ!!!!!!!
Αυτά κάνω κι εγώ και έχουν γίνει τα νεύρα μου ασανσέρ. Χαλαρά και πρόσεχε όσο μπορείς να μην κάνεις ατασθαλίες. Λέω ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. Εγώ είμαι κολλημένη πάλι στα 86, αλλά τουλάχιστον ξεπέρασα την κρίση κι έχασα ό,τι είχα βάλει." Βγάλε τη γλώσσα " στα φαγητά κι αυτά θα τσαντιστούν και θα σ' αφήσουν ήσυχη...
μηπως να γραψεις τωρα 84 και να προσπαθησεις να τα δικαιολογησεις ? :)
μπραβο κλειω!!Quote:
Originally posted by kleiw
Ξέχασα να σας πω με το ατύχημα κι όλα αυτά ότι ζυγίστηκα την Παρασκευή και είμαι 119 κιλά! Ελπίζω να μην τα πάρω τώρα με την ξάπλα!!!!!!!!
ψυχραιμια και ολα θα πανε καλα...αν συνηθισεις την ξαπλα κατασταση σου σε συνδυασμο με την διατροφη, ετσι και θα συνεχισεις. δεν υπαρχει λογος να την χαλασεις στην πορεια.
Σε ευχαριστώ πολύ 2sweet!!! Η αλήθεια είναι πως ξέφυγα 2 φορές αλλά τώρα επανήλθα δυναμικά!
19/9/2006
88,4 KGS
μπραβο Κλεονικη !!!!!
και εις κατωτερα :)
γεια σας. μπηκα τυχαια μια μερα στο site και βλεποντας το τι εχετε καταφερει θελω και εγω να ξεκινησω διαιτα γιατι ηρθε η ωρα μου δεν παει αλλο, εχω να χασω αρκετα κιλα αλλα θα ηθελα αν ξερει κανεις καμια διαιτα που να φευγουν γρηγορα τα κιλα γιατι απογοητευομαι πολυ γρηγορα και τα παραταω.
ευχαριστω πολυ.
δεν ξερω πως να το πω
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!!
δε θυμαμαι ποσο καιρο εχω να ζυγιστω, λιγο βαριομουν και λιγο φοβομουν...λιγο νοιωθω οτι παρατρωω καλα για να χανω κιολας...
μολις ζυγιστηκα κι εχω χασει 2 κιλα....
ισως λιγο κλεμενο το ζυγισμα γιατι ζυγιστηκα τωρα νηστικη με πρωινο μονο, ενω συνηθως ζυγιζομαι πρωι νηστικη...
ομως ειδα 2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!! θα τα διεκδικησω!!!!!!!!!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!
(τελος του πανηγυρισμου, καλησπερα σας :))
οχι κουκλα μου, δεν εχω να σου πω καμια διαιτα που να φευγουν γρηγορα τα κιλα..Quote:
Originally posted by gogo_thess
γεια σας. μπηκα τυχαια μια μερα στο site και βλεποντας το τι εχετε καταφερει θελω και εγω να ξεκινησω διαιτα γιατι ηρθε η ωρα μου δεν παει αλλο, εχω να χασω αρκετα κιλα αλλα θα ηθελα αν ξερει κανεις καμια διαιτα που να φευγουν γρηγορα τα κιλα γιατι απογοητευομαι πολυ γρηγορα και τα παραταω.
ευχαριστω πολυ.
κι εγω εχω πολλα κιλα και χανω αργα, και τρωω σαν ανθρωπος...γιατι να σου προτεινω να φας το κεφαλι σου?
το απογοητευεσαι γρηγορα και τα παρατας ειναι το προβλημα!
κι εγω γιαυτο τα παρατουσα...
αποφασισα να μην απογοητευτω και να μη τα παρατησω , οσο χρονο κι αν παρει, με ανταλλαγμα να μη πεινασω και να μην αρρωστησω...καλη ανταλλαγη δεν ειναι?
λοιπον, το κανα....ζυγιστηκα!!!
υπολογιζα απ το φαι που εκανα οτι ειμαι περιπου 1-2 κιλα συν, με καλυτερη προβλεψη να ειμαι στα ιδια..
κι ομως εχω χασει ενα κιλο ακομα!
ειλικρινα θα ειμαι ευτυχης αν θα μπορω να τρωω στο μελλον οσο ετρωγα αυτο το μηνα κι απλα να μη παχαινω, οχι να αδυνατιζω...
οστοσο θα προσπαθησω να βελτιωθω γιατι εχω δρομο ακομα..
οι μονοι οροι που μου ειχα βαλει και δεν παρενεβην τελευταιως, ηταν το καθημερινο πρωινο, την υποχρεωτικη σαλατα και το υποχρεωτικο φρουτο...
σε ολα τα υπολοιπα και κυριως στις ποσοτητες (δυστυχως) ειχα κανει μεγαλες εκπτωσεις, ΕΚΤΟΣ απο τα γλυκα , που αν κι εφαγα ηταν ελαχιστα...(ουτε πιτσες, πιτα-γυρο, πατατες τηγανητες, τυροπιτες, η ψωμια περαν του πρωινου, εφαγα...)
Sweet μου, ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!!! Μπραβο!!! Ενα κιλο ειναι ενα κιλο!!!! Σου εύχομαι καλη συνεχει αστην κάθοδο!!
σ ευχαριστω για τις ευχες εβελυν:)
εχασα ενα κιλο ακομα..
αντιλαμβανομαι οτι ειμαι σε φαση καθοδου απο το οτι χανω ενω τρωω πραγματικα ΚΑΛΑ. Οχι υπερβολικα, αλλα καλα .
αν βρω την διαθεση να προσπαθησω θα εχω διαφορα, αλλα δεν ξερω αν θα συμβει..
αρκει να αναφερω οτι εχω ενα κολλημα με τα κασιους τελευταιως και τρωω σχεδον καθημερινα μερικα :)
σουητ!
τι συμπτωση! και γω εχασα ενα κιλουδακι ενω εχω αυτον τον καιρο ενα κόλλημα με τα καρυδια και καθε πρωί τρώω καμμια δεκαρια κομματια με 1 κ.γλ ταχινι και 1 κ.γλ μέλι. Τελικά αυτο το πρωινο με κρατάει χορτάτη μέχρι τις 14.00 ανετα που τρωω μεσημεριανο.
Αντε παιδια καλο κουραγιο!Πίσω και τα φάγαμε(τα κιλα εννοω)
:)
σε συγχαιρω και για το κιλουδακι και για την υγειινη παχυντικη επιλογη..
μπορει να εχει τις θερμιδουλες του το πρωινο σου, αλλα ειναι γεματο θρεπτικα συστατικα και επιπλεον ειναι πρωινο, αρα ακομα πιο ευεργετικο για τον οργανισμο σου.
νομιζω οτι αν οταν δεν μπορουμε να περιορισουμε τις θερμιδες, κανουμε τις θρεπτικοτερες επιλογες απ τις πιο αχρηστες (πχ καρυδια με μελι αντι πατατακια και τουρτες)
ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε και ο οργανισμος μας θα μας ανταμοιψει...
(εγω παλι τα κασιους τα τρωω βραδυ, δυστυχως :))
61.5/57/47
Αντε πότε θα έρθει το Πάσχα...!!!!
γιατι σταματησε αυτο το θεμα τοσο καιρο?
το βρισκω πολυ ενδιαφερον και πολυ ενθαρρυντικο!!!
λοιπον 10/1/2007 (ΚΑλη Χρονια)
75
εγώ (πια) δεν ζυγίζομαι ούτε μέσα στην ημέρα,ούτε μέσα στην εβδομάδα αλλά μόνο στον διαιτολόγο μου,μία φορά τον μήνα.
Και αυτό το κάνω γιατί δεν θέλω η όλη διαδικασία να μου γίνει βραχνάς και να λέω πω-πω δεν έχασα ούτε γραμμάριο,ή πήρα 500 γρμ κλπ.
Το θεωρώ ψυχοφθόρο :)
Ισως να εχεις δικιο!
ειναι ψυχοφθορα η διαδικασια του ζυγισματος
(εγω ειχα αρρωστησει τοσο που τοσο πριν οσο και κατα την
διαρκεια βουλιμικων επεισοδιων ανεβοκατεβαινα στην ]
ζυγαρια να δω ποσο χανω και δεν σταματουσα αν δεν εφτανα εκει που ηθελα!
ειναι απολυτα αρρωστο αυτο το ξέρω!)
το θεμα ειναι οτι πλεον πιστευω οτι θα μου
εδινε κουραγιο και θα με πεισμωνε περισσοτερο
να βλεπω την προσπαθεια και τα αποτελεσματα των αλλων!
θα ειχα εναν ακομα στοχο : Να γραψω λιγοτερα την επομενη εβδομαδα ή μηνα!
κανω λαθος? πραγματικα θελω την γνωμη σας σε αυτο...
Κι εγώ σήμερις ζυγίστηκα...( Το κάνω πιο συχνά τελευταία νομίζω...)
Η ένδειξη : 56,2 κιλά...
Σαν να έπεσα αρκετά...
Kleanthi....μήπως παραείσαι λίγα κιλά???
Quote:
Originally posted by angel_sky
το θεμα ειναι οτι πλεον πιστευω οτι θα μου
εδινε κουραγιο και θα με πεισμωνε περισσοτερο
να βλεπω την προσπαθεια και τα αποτελεσματα των αλλων!
θα ειχα εναν ακομα στοχο : Να γραψω λιγοτερα την επομενη εβδομαδα ή μηνα!
κανω λαθος? πραγματικα θελω την γνωμη σας σε αυτο...
angel αν αυτό πιστεύεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και ότι θα σε βοηθήσει μην το σκέφτεσαι καθόλου!!Να ζυγίζεσαι όσο συχνά θα σε κάνει να νιώθεις καλά :)
Όχι οκ είμαι για το ύψος και για το επίπεδο της τωρινής σωματικής μου δραστηριότητας...Παλιά ήμουν αρκετά περισσότερα αλλά έκανα και βάρη...:)Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Kleanthi....μήπως παραείσαι λίγα κιλά???
ετοιμαζομαι να γίνω νυφούλα και έχω αγχωθεί απίστευτα. 1.60 72 κιλα στοχος -20κιλα. καλή μας επιτυχία.
Κι εγω ετοιμαζομαι να γινω νυφουλα!!!!!Quote:
Originally posted by fat_butterflylilly
ετοιμαζομαι να γίνω νυφούλα και έχω αγχωθεί απίστευτα. 1.60 72 κιλα στοχος -20κιλα. καλή μας επιτυχία.
και φυσικα εχω αγχωθει γιατι με πιεζουν να παμε για νυφικο, αλλα σκεφτομαι πως αν δειχνω χοντρη θα πληγωθω ανεπανορθωτα......
Εγω παντρευομαι Μαιο...εσυ???
με το καλό κοριτσια!
πιστευω οτι αν οργανωθείτε
θα ειστε κουκλες και οι δύο!
να προτεινω κάτι?
ειστε και οι δυο στην ίδια φάση
αν επικοινωνείται μεταξυ σας (με email η U2U)
πιστεύω οτι θα μπορέσετε να βοηθησετε ή μια
την άλλη!
εχουμε αρχίσει με ενα άλλο μέλος του forum
που εχουμε να χάσουμε τα ιδια κιλα
και επικοινωνούμε και στ΄αληθεια εμενα
μεχρι στιγμής με βοηθαει- γράφουμε τι τρωμε καθε
μέρα και θυμιζει η μια στην άλλη το νερο!
ιδεα ριχνω....για να βοηθησω αν μπορω!
αλλωστε ειναι πιο ευκολο να πεις σε εναν αγνωστο βλακεια
εκανα σημερα εφαγα 1 σοκολατα παρα σε εναν δικο σου ή
στον ευατο σου ,κανω λαθος?
κορίτσια η ώρα η καλή σας εύχομαι κάθε ευτυχία :)
15/1/2007
74,3
καλά για αρχή νομίζω
23/1/2007
74,6
Aαααα! Θέλω κι εγώ... Είναι πολύ καλό αυτό, να κρατάμε ένα ημερολόγιο και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Εγώ αυτό έχω ανάγκη, την πείνα την συνήθισα (που λέει ο λόγος...), την στήριξη χρειάζομαι, γιατί πιέζω εγώ τον εαυτό μου, με πιέζουν και δικοί μου άνθρωποι, νισάφι πια! Θα γίνω κορμάρα αλλά ας απολάυσω και την πορεία λίγο
76/67,7/56
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
10 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ.
145 ΚΙΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΦΙΛΙΑ!!