free σε νιώθωωωω.....Αχ πώς σε νιώθω! Από μικρό κοριτσάκι που με έβαζε η νονά μου να κάνω προσευχή, θυμάμαι, ότι μετά το "Πάτερ Ημόν" παρακαλούσα να αδυνατήσω... έχω ανάψει και γω κεράκια και ναι, μπορεί να είναι χαζό, αλλά είναι αυτό που ζητάω τελικώς!... Και ναι, και σε αστέρια το έχω ζητησει, και σε βλεφαρίδες που έπεσαν και μετά "κόλλησαν στο σωστό δάχτυλο" (πάνω ή κάτω) κλπ...
Σε νιώθω, σε νιώθω και σε καταλαβαίνω.... Αλλά με μένα τουλάχιστον λειτουργεί ότι όταν είμαι ψύχραιμη (ή πολύ ερωετευμένη) τότε αδυνατίζω κιόλας... Δλδ όταν η ψυχολογία μου μπορεί να στηρίξει την απόφασή μου για σωστή διατροφή, και όχι ο πόθος μου για αδυνατισμα.
smoke χαλάρωσε βρε καρδιά μου!!! Αυτά τα έχεις συζητήσει με τον ψυχολόγο σου? ότι έχεις λανθασμένη εικόνα για το σώμα σου? Και γω το είχα πάθει αυτό, πριν από 2-3 χρονάκια που ήμουν μια χαρά σωματάκι (γιατί κατάφερα επιτέλους να κανω τη σωστή διατροφή τρόπο ζωής) νόμιζα ότι ήμουν γουρούνα...και ότι οι άλλοι μου έλεγαν κολακευτικά λόγια όλη την ώρα για να με κάνουν να νιώσω πιο άνετα λέγοντάς μου ψέμματα που θα μου έφτιαχναν την ψυχολογία μου...
Συζήτησέ το με τον ψυχολόγο σου.. στο κάτω κάτω αυτός δεν έχει λόγο να συ πει ψέμματα για το πώς είσαι! Και πλέον μπορείς να απολάυσεις το σώμα σου και τα κιλά σου! και όχι να αγχώνεσαι για αυτά! κρίμα είναι!!! χαλάρωσε και θα ξαναβρεις την αυτοπεποίθησή σου...