την εχω κανει πολυ μικρη 271kb. αλλα τπτ
Printable View
την εχω κανει πολυ μικρη 271kb. αλλα τπτ
δε μου ρχετε τπτ αλλο :S
κανενας πιο γνωστης?
και γω ειχα ανεβασει με τον τροπο που ειπε η cherie δεν ξερω αν γινεται αλλιως ολο και καποιος θα μας πει, γιατι και γω μη νομιζεις ολο απο σποντα τα kaταφερνω, και ολο το ξεχναω :P
Πήγαινε στο imageshack.us για να τις ανεβάσεις και μετά κάνε εδώ ένα πόστ με το λινκ που σου δίνει με forum code
Κάνω μία προσπάθεια κι εγώ,μήπως καταφέρω τπτ...Quote:
Originally posted by *Katie
Μια χαρά γίνεται!Επί τη ευκαιρία αυτή είναι το μετά,βέβαια είμαι στα 62 κιλά,αλλά καλά να είμαστε θα τα ξαναφτάσω :blush:
Τα μπουτάκια όπως βλέπετε είναι το προβληματικό μου σημείο...:sniff:
http://imageshack.us/photo/my-images/841/86087886.jpg/
επιτελους τα καταφερα. ευχαριστω φιλιπαρα !!
Κέιτι μήπως η εικόνα δεν είναι jpeg?μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ
Τα κατάφερες!Πολύ μεγάλη η διαφορά!Μπράβο σου!:thumbup:
Εντυπωσιακή η διαφορά Katie, μπράβο.
Έχεις, και είχες πάντα δλδ, πανέμορφο χαμόγελο και φανταστική επιδερμίδα, φτού σου μη σε ματιάσω.
Τώρα Φίλιππε μήπως ξέρεις πως σβήνεται κιόλας?:yes:
απίστευτη διαφορά!!! φυσικά συμφωνω με τα σχόλια του filippara!!!
cherie μου θα σε φωναζω Kαιλι ! απ την Μινογκ! εισαι μια τοσοδουλα κουκλιτσα! τι εχουνε τα μπουτια σου παιδι μου? θες να τσιριξω???? οπως τσιριζουν οι αδερφες;??
Katie μου πρεπει να πω με ειλικρινια οτι και στις 2 τις φωτογραφιες εισαι πολυ κουκλινα και το χαμογελο ειναι ολα τα λεφτα!:roll:
Η διαφορα πολυ μεγαλη! και που εισαι ακομα!!!!! μοντελινα μου σαν σουιδεζα θα γινεις , εισαι και ξανθουλα! θα σε αλυσoδεσει ο αντρας :P
Εγώ πάντως δε βλέπω κανένα προβληματικό σημείο και επίσης δε βλέπω γιατί χρειάζεται να φτάσει 7 κιλά κάτω από αυτό το βάρος. Κούκλα είσαι και με πανέμορφο σώμα.Quote:
Originally posted by Cherie
Μια χαρά γίνεται!Επί τη ευκαιρία αυτή είναι το μετά,βέβαια είμαι στα 62 κιλά,αλλά καλά να είμαστε θα τα ξαναφτάσω :blush:
Τα μπουτάκια όπως βλέπετε είναι το προβληματικό μου σημείο...:sniff:
Για να τη σβήσεις κάνε edit και απλά σβήσε το κείμενο ανάεσα στις αγκύλες.
Μιτσόκολο μου ευχαριστώ!Αν και την περνάω αρκετούς πόντους!χιχιχι...
Φίλιππε,η αλήθεια είναι πως γενικά δεν καίγομαι να χάσω κιλά,να κάνω γυμναστική χρειάζεται...:crazy:
Ο λόγος που προσπαθώ να χάσω λίγα ακόμα είναι καθαρά για το θέμα των πολυκυστικών,μήπως και διορθωθεί και δεν χρειάζομαι κάθε μήνα θεραπεία με χάπια.
Ευχαριστώ πάντως:)
cherie καλα κουκλα. μπραβο για την προσπαθεια σου. εσυ παιδακι μου πρεπει να τρως πιο λιγο και απο μας του εγχειρισμενους για να τα χασεις αυτα που θες .
φιλιπαρα, ρια, cherie, μιτσοκολο σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. εχω πολυ δρομο ακομη και ελπιζω να τα καταφερω. σημειωτεον δεν ειμουν ποτε αδυνατη. απο εδω και περα ειναι ενα αγνωστο μονοπατι για εμενα. ειδωμεν. μιτσοκολο μου χρωστας μια φωτο εστω και για λιγο. περιμενω....
katie, αποπνεεις τοση γλυκα κ τοσο θετικη ενεργεια!!!
εισαι φοβερα εντυπωσιακη!!
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ συμφωνω με φιλιππαρα!!!
cherie, δε θα σχολιασω :P
Πως ειπαμε οτι βαζουμε φωτος??? :p
katie ΛΑΜΠΕΙΣ κυριολεκτικα! απο τις πιο ωραιες φωτος που εχω δει. τα συγχαρητηρια μου! και μην το παρακανεις προς τα κατω γιατι χαλαει το δερμα :) εισαι κουκλα! το χαμογελο σου τα σπαει
καλα οσο για το δερμα.... απιθανο. και ντυσιμο, στυλ, μαλλι, φτου φτου!!
τσερι βλεπω μια μαυρη μινιον σιλουετα, δεν ξερω τι παιζει με τους μηρους. παντως συμφωνω οτι χρειαζεσαι γυμναστικη, οχι διαιτα. καλη συνεχεια!:thumbup:
εδω στα 140 φευγα
ευχαριστω smart. και να σκεφτεις οτι αισθανομαι οτι ειμαι πολυ παχια, μαλλον επειδη εχει γινει αποτομα.ολοι μου λενε καλα λογια και εγω λεω ..με δουλευουνε, μεχρι που εβγαλα τον εαυτο μου φωτο για να καταλαβω τι εχω κανει. μονο στις φωτο το αντιλαμβανομαι.
Κατι μου ενταξει.. θα σου δειξω αυριο αν θελεις.. για την ωρα εχω προχειρη αυτην εδω που εδειξα προσθες στα παιδια, μεσα στο περσινο μου παντελονι http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=2620&page=154
Ζωητσα να βαλεις!!! και φροντισε να βαλεις και μια κοντινο στα ματια να υπνωτιστουμε ολοι παρεα! :lol: :love:
μιγκ κατι κουφο εχεις κανει με σκρινσοτ? :P αντε περιμενουμε και το μετα! :)
να μαι και εγω ,,,,
εγω,,,
καλα !!!!! ουαουυυυυυυυ!!! εντομεταξυ καμια χαλαρωση και τα σημαδια σου σχεδον ανυπαρκτα. καλα εισαι απιστευτη!!! μπραβο βρε μιτσοκολο μου δινεις κουραγιο.Quote:
Originally posted by mitsokolo
Κατι μου ενταξει.. θα σου δειξω αυριο αν θελεις.. για την ωρα εχω προχειρη αυτην εδω που εδειξα προσθες στα παιδια, μεσα στο περσινο μου παντελονι http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=2620&page=154
Click μου φταίει μάλλον το ότι είμαι στο πλάι και δεν φαίνεται τόσο καλά!
Zωή αν κάνεις quote κάτω κάτω λέει επιλογή αρχείου,κάνε λίγο πιο μικρό το μέγεθος της εικόνας και θα στη βγάλει.
ζωητσα καντο αμα θελεις με το imageshack οπως εκανε η Κατι, και κανε ψ/π το λινκ για τα φορθμ που θα σου εμφανισει απο κατω, γιατι και γω μη νομιζεις ολο τα ξεχναω, διαφορετικα στην προηγουμενη σελιδα λεει τον τροπο νομιζω η cherie και η σμαρτ αντε περιμενουμε τις ματαρες! μην τις σωησεις σε σκωτοσα! χαχαχαχα
Quote:
δεν ξερω πως αλλα αν πατησετε πανω στο εγω. .. βγαινει η φωτο ..
ματαρες!! και πολυ μεγαλη διαφορά! μπραβο σου! καλη συνεχεια πας παρα πολυ καλα!:thumbup:Quote:
ειναι το πριν ... 3 μερες πριν την επεμβαση για την ακριβεια ..
η διπλανη ειναι απο χθες το βραδυ ..
και διπλα ενα κοντινο για την mitsokolo Μου!
ζωητσα, τι κουκλαρα εισαι κ εσυ!!!!
τι χρωματα!!!
(αλλος ανθρωπος με πριν , αλλα ειναι κ το στιλ ρε γμτ... που τα κιλα δε σου επιτρεπουν η σε κανουν να πιστευεις οτι δε σου επιτρεπουν να εχεις!! εγω το παθαινω παντως).
καλα, μην επιτρεψεις ποτε ξανα σε κανεναν να σε κανει να μη νιωθεις θεα!!!
Κουκλάρα και η Ζωή, φοβαρά μάτια και γλυκήτατη!!! Φοβερή ήδη η αλλαγή, καλή συνέχεια!!!
το θεμα ειναι να καταφερουμε εμεις να νοιωθουμε καλα με τον εαυτο μας ...
η δευτερη στα 130 φευγαQuote:
Originally posted by migg
εδω στα 140 φευγα
ειδατε τι κουκλα ε? και τα ματια πσσσσσσ τι να λεμε τωρα σαν διαμαντια ειναι!
ζωιτσα, μεγαλη διαφορα!!! αντε για το στραικ τωρα!!! τα ματια... καλα απεχτου δικιο ειχε το μιτσοκολο
Ζωή τεράστια η διαφορά!όχι μόνο από θέμα κιλών,το πρόσωπό σου άλλαξε εντελώς!Και δείχνεις και πολύ μικρότερη!Για τα μάτια τι να πω...!Μπράβο σου:wink2:
καλε migg στο golden hall εισαι στην δευτερη φωτο. μονο με 10 κιλα και δες καλε μεγαλη διαφορα. στειλε και το σημερα καλε μην μας κρατας σε αγωνια , 10-10 τα κιλα
το θεμα πως τωρα καταλαβαινω πως ημουν ..
τοτε ελεγα μα τι μου λενε τωρα μια χαρα ειμαι, καμια δεκαρια κιλα θελω μονο να χασω ...
αλλα τωρα βλεπω πραγαμτικα πως ημουν ...
στη πρωτη φωτο ειμαι στο γαμο του αδερφου μου, και στεναχωριεμαι γιατι σε ολες τις φωτογραφιες ειμαι χαλια μαμωτο .. χαχα
αλλα ευχομαι οταν με το καλο κανουν παιδακι να ειμαι καλη στις φωτος της βαπτισης χαχαχα!