ααα! τι ωραιο τικερ!
Printable View
ααα! τι ωραιο τικερ!
"Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί..."Quote:
Originally posted by Βιβή
μπήκα να γράψω στο τόπικ της ομάδας R, εγώ μία κυρία της ομάδας W!!!χα! χα!
κορίτσια , τα έχω λίγο παίξει.....έχω μπερδευτεί και συνέχεια προσπαθώ να θυμηθώ ποιός κάνει διατροφή ww, ποιός κάνει reductil, ποιός κάνει atkins, ποιός δεν κάνει ...τίποτα!
όταν γράφουμε στο topik εβδομαδιαίο ζύγισμα, να γράφουμε και τι μέθοδο ακολουθούμε...
σας χαιρετώ!
Εμένα δε με παίρνει να πω τίποτα τώρα γιατί κι εγώ κόβω συνέχεια βόλτες στο δικό σας στρατόπεδο και δε με πυροβολήσατε ακόμα!
Δεν κατάλαβα όμως σε ποιά στατιστική έρευνα συμμετέχετε κυρία Βιβή μου!Συγνώμη κιόλας που ρωτώ,αλλά γνωρίζετε το ποιόν μου...
Φαντάζομαι οι περισσότεροι κάνουν αρπαχτές στις διάφορες δίαιτες ή από του κεφαλιού τους έως τίποτα...
Τα καλά και μελετηρά παιδιά είναι στη σημαία με σημαιοφόρο τον p_k και λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε!
Εμείς πάντως ζυγιζόμαστε μόνο στο μάθημα της Παρασκευής και αποκλειστικά στη δική μας αίθουσα!
Οι άλλες τάξεις τώρα τι κάνουν δεν ξέρουμε!Στο διάλειμμα θα διαδόσουμε την παράκληση σας πάντως...
ναντινακι ελα στο chat!ειμαστε ολες εκει!
Ωραία είσαι Μπάρμπυ!Μας κάνεις δηλώσεις και προσκλήσεις για βραδινό τσατάκι,ψαρώνουμε όλες κι εσύ Λούης μετά!
Εσύ έχασες πάντως γιατι περάσαμε υπέροχα!Είχε γέλιο,επιμόρφωση,τα πάντα!Για άφεση πες τι ξέρεις για το μυστήριο της εξομολόγησης
χωρίς να ρίξεις μια φευγαλέα ματιά πριν στο βιβλίο!ʼμα είσαι αδιάβαστη όμως εξιλέωση θα πάρεις μετά από περικοπές!
Βλέπω τον κρύο ιδρώτα να λούζει το πρόσωπο σου,άρα μια χαρά κατάλαβες τι θα περικοπεί!
Για να στηρίξω ωστόσο την προσπάθεια σου με τη νηστεία,σου παραθέτω αυτό το σχετικό άρθρο:--->ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
(Η τακτική αυτή τύπου Σκωτσέζικο ντους είναι μια ευγενική διδασκαλία της Σαμπινοπλανεύτρας!)
Μαρικάκι μου γλυκό!ʼντε να έρθει η Τρίτη να οργανωθούμε!Δε χρειαζόμαστε χειρουργεία εμείς!Μπορούμε και χωρίς!
(Εδώ εγώ οφείλω να μουρμουρίσω το λαϊκό άσμα"και μαζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος",αλλά εσύ είσαι άλλη ιστορία!)
Νεφελοδεύτερη,έφυγες από την παρέα μας χωρίς ένα "γειά"...
Στην περίπτωση που δε σε πέταξε έξω το δίκτυο,αλλά εγώ με τα σχέδια υποδοχής,
θα μείνω μέσα στο σπίτι τη Δευτέρα,μη φοβάσαι,μακριά από αεροδρόμια,λιμάνια και σταθμούς...
Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα,που λέει κι ο σοφός λαός μας!
Χανελέλι,ήρθες κι εσύ χθες αργά μέχρι εδώ και δεν έκανες έναν κόπο να ρίξεις μια ματιά στο τσατοδωμάτειο που ήμασταν...
Κρίμα που σε χάσαμε από την ζουρλογυναικοπαρέα μας!Και για ν'απαντήσω στην ερώτηση σου(καθότι είμαι άτομο σοβαρό
και δε χαζοφέρνω)εγώ δεν ξέρω τι να σου απαντήσω...Ούτε στην αρχή κατάλαβα άμα μου κάνουν κάτι ούτε τώρα,σχεδόν δύο μήνες μετά.
Μπορεί βέβαια αυτά τα καημένα να κάνουν τη δουλειά τους κι εγώ το ψώνιο να την καταλογίζω στη δική μου εγκράτεια και μεταστροφή...
KουκλαροLαγνοMαγεύτρα εσύ,ηρωίδα μάνα και πολυάσχολη,καταδέξου λιγάκι κι εμάς τους μη γαλαζοαίματους...
Μαριλενάκι,καημενούλι μου,φοβάμαι θα περιμένεις πολύ ακόμα...Εκτός αν θέλεις να το ξανασκεφτείς και ρίξεις λίγο τα στάνταρς σου...
Μυρτάλη,εσύ είσαι με τους άλλους,οπότε δε σου δίνω και πολλή σημασία...Εκτός αν έχεις καμιά ενδιαφέρουσα ανακοίνωση να μας κάνεις!
Αλαλουμένια,άμα σε απολύσουνε θα κάνουμε έρανο χαπιών στην ομάδα για τη δόση σου,μη στεναχωριέσαι!
Αλλά σιγά μη βρούνε καλύτερη σου!Οπότε μη μας κόβεις,καλέ κυρία!Δε θα σε ξαναποπάρουμε και θα βάλουμε όριο
λέξεων σε κάθε ποστ και όριο αριθμού ποστ σε κάθε μέλος ανά μέρα κι αν θέλεις να μπαίνουμε ανά βάρδιες μισές μισές...
Τώρα που η Μπάρμπυ μας έδωσε και αυτοκόλητα αριθμημένα(κάτι σε ʼουσβιτς μου κάνει τώρα αυτο...)θα το πάμε
σαν τον δακτύλιο,μονά ζυγά,να μην έχει τόση κίνηση...ό,τι πεις θα κάνουμε!Μόνο μείνε!
Ξένια,είχες πολλή ρέντα απόψε!Που να χαπακωνόσουν κιόλας σαν κι εμάς,που λέει ανεβάζει τα γκάζια...ʼσε καλύτερα...
Δε θα σε μαζεύουμε μετά!Τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ σαν πιο σοβαρό άτομο να ήμουν πριν τα αρχίσω...
Εντάξει..είχα κάποια κρούσματα ανησυχητικά,αλλά τόσα πια;Όλο με λένε τρελή τελευταία κι ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί...
Σαμπίνα,εμένα τι να μου κάνει ένα φοντάν;Θέλω όλη τη φοντανιέρα!Και καλά,ξέρω πως αυτά είναι για τους καινούριους
και τους καλεσμένους-βιζιτούδες μας,αλλά κι εμείς οι του σπιτιού τίποτα;Τέτοια τραύματα με οδήγησαν σε απωθημένα,
που ακόμα δεν καταλαγιάζουν...Μη! αυτά είναι για τους ξένους!Μη! τα άλλα είναι για μια γιορτή...Μη και μη και μιμίκος!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ! (ήχος καμπάνας εδώ!)
ΑΓΓΛΟΙ,ΓΑΛΛΟΙ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ,Φ� �ΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ,
ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΩΣ!
ΣΤΟΙΧΙΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ, Μ'ΕΛΑΦΡΥ Ή ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΚΗΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ
ΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΑΝΑ ΓΗ!
(να προσθέσω πως κάποιες της είμαστε πιο ελκυστικές από κάποιες άλλες...μην το πάρετε προσωπικά ούτε κατάκαρδα!)
Καλημέρα κοριτσια μου. Παρασκευή λεει σήμερα!!!!!!! Ω τι ωραία μέρα!!!!!! Αντε γειά σας τώρα.
Λοιπόν, μια και η προεδρος δε ξεχνά τιποτα και εγω έδωσα την ατιμη υποσχεση οτι θα είμαι πρωτη και καλύτερη στο ζυγισμα, έχουμε και λέμ: ΤΑ ΙΔΙΑ δηλαδή κάπου μεταξύ 79 με 80. Ξεκίνησα την προηγούμενη Τρίτη το ρεντουκτιλ και ήμουν 80 και την προηγούμενη Παρασκευή είχα λίγο ξεφύγει από το 80 όχι όμως και 79 ακριβως (η ζυγαρια ειναι μια μ*^^@α και μιση). Σήμερα, και μετά και το τριήμερο της καθαρας Δευτέρας, παλι τα ίδια. Μωρε καλά το λέω εγώ: αυτό που κάνει σε μένα το ρεντουκτιλ είναι απλά να μη βαζω βάρος . Κάτι είναι και αυτό. Πάντως κορίτσια, μίλησα με την ενδοκρινολόγο μου, θα κάνουμε λίγο υπομονή να τελειωσει το κουτί (δηλαδή άλλες δύο εβδομάδες) και το επομενο θα ειναι των 15 mg. Κύρια Πρόεδρε, στη κρίση σας......
Nadine, καληνύχτησα χθες. Sorry αν δεν το πήρατε. Απλά είστε με τις μεγάλες ώρες εσείς κι εγώ κοιμάμαι σχετικά νωρίς. Τα σχέδια υποδοχής δεν τα είδα, πάντως μακάρι να με περίμενε κάποιος. Ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά. Φιλάκια πολλά σε όλες και καλό υπόλοιπο μέρας.
ειδατε καλε τι καλο σας εκανα ολες και η κυρια προεδρος με μαλωνει? εσεις κανατε το chat και εγω τη συζητηση με τον αντρουλη μου (ξεχαστε ολα τα πονηρα) για το θεμα φαγητου της κορης μας. Nadine, γαι να μην λες οτι το αποφευγω. χθες βρηκα την καταλληλη ευκαιρια και ειπα να σας απατησω στο ραντεβου μας. ειχε ορεξη για συζητηση και βρηκα την ευκαιρια. Λεω, τα κοριτσια θα με δικαιολογησουν, θα με καταλαβουν. Ραντεβου παλι σημερα (λετε να εχω παλι δικαιολογια και να με χασετε?
σημερα, ως ημερα ζυγισματος, ζυγιστηκα πουρνο-πουρνο και πορνο-πορνο για να μην εχω δικαιολογια οτι φορουσα ρουχα. ειμαι 91.8, οσο ακριβως και την προηγουμενη παρασκευη. Απογοητευτηκα φυσικα αλλά μετα σκεφτηκα οτι πρωτον εχθες με εδειχνε 92,9 αρα καλυτερα που γραφουμε καθε παρασκευη. δευτερον με τοσα που εφαγα τοσες ημερες, μαλλον καλα που δεν με εδειξε και παραπανω
r6, φιλακια. τα ειχαμε πει σε ενα chat αν θυμαμαι καλα. τοτε που μιλουσαμε με τη hanelle, καλα θυμαμαι?
Hanelle, συνεχιζει η ιδια κατασταση? εισαι καλυτερα φανταζομαι τωρα. θα σε πετυχω σε κανενα chat να τα ξαναπουμε
ολλανδεζα μας, χαιρομαι που συνεχιζεις. θα ξεκολλησει η ρημαδα η ζυγαρια σου, υπομονη και επιμονη
αλαλουμακι, ψηφιζω να σε κανουμε αντιπροεδρο. αν δεν εχει καμια αντιρηση, κατοχυρωνεται. τελικη κατοχυρωση την δευτερα. α, και μη στεναχωριεσαι, μαζι θα απολυθουμε. αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα
sabe, τι κανεις κουκλιτσα μου? πολλα μυνηματα εχουμε να σε δουμε (πως λεμε χρονια και ζαμανια, ενα τετοιο πραγμα)
κοριτσακια, οποια την ξεχασα, συγχωρεστε με. εχασα τον μπουσουλα. ελπιζω απο εβδομαδα να μελετησω προσεκτικα ολα τα μυνηματα για να μη με αφησει η κυρια προεδρος στην ταξη.
εντωμεταξυ, οση ωρα τα γραφω αυτα, μου προεκυψε μια υποχρεωτικη επισκεψη στην εκθεση detrop με συναδελφους (καμια σχεση με το ασωτο group της προηγουμενης τεταρτης) οποτε δεν προβλεπω να μπαινω στο Chat σημερα. ακυρο το ραντεβου.
δυστυχως Nadine μου, αν και θα ερθω θεσσαλονικη, δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε. θα ειμαι με 6 αντρες, διαφορων ηλικιων και γουστων, αλλά ολοι δεσμευμενοι και τιποτε της προκοπης εκτος απο ενα νιοπαντρο με νεογεννητο παιδι που δεν κοιταζει αλλη (προς στο παρων....). θα το κανονισω ομως σιγουρα αργα ή γρηγορα.
φιλακια σε ολες!!!!!
καλε τοσα πολλα εγραψα παλι? σταματημο δεν εχω...
Βλέπω πολύ ομορφόκοσμο μέσα!Για κοπιάστε για ένα γρήγορο,καμάρια μου!
Καλημερα σας!Παρασκευη σημερα...Βαρος 80.300 Ποτε θα φυγω απο το καταραμενο 8 αμαν πια!!Ναντινακι ημουνα πολυ κουρασμενη χθες,απο τα φαρμακα και ολο χαζευα κατι βιντεο μπαλλετου.Και μετα την τελευταια συνεντευξη της Μαργαριτας Καραπανου.Σημερα δε νιωθω καλα.
Εχουμε και δουλειες το σκ,θα ξηλωσουμε τα παρκε,ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.Τεσπα.Θα σας ξαναγραψω και αργοτερα,νε εχετε ολες μια ομορφη μερα!!!
Δεν προλαβαίνουμε να σε διαβάζουμε.....
Πάλι με μαλώνεις Ναντινάκι, αχ..... τι θα σε κάνω.
Βλέπω κάνουμε και τσατ αργά το βράδυ όλες μαζί...... ζηλεύω να μην το πω!!!!!!!!!!
Ζυγίστηκα σήμερα δεν θυμάμαι.................................. α, θυμήθηκα ζυγίστηκα και επειδή δεν έδειξε τίποτα συγχύσθηκα, λοιπόν θέλω 10 μέρες άδεια να μην ζυγίζομαι με παίρνει από κάτω.....
Που είναι οι υπόλοιπες, είστε όλες βραδινές ???
Πάντως εκτός από μερικές εξαιρέσεις, δεν πάει καλά η ομάδα, τι λες πρόεδρε?
Μπειτε στο chat!
Να συγχαρώ πρώτα απ' όλες σας την klm,που κράτησε το λόγο της και πουρνό πουρνό μας έβαλε τα γυαλιά!
Εγώ,τουλιποκόρη μου,ξεκίνησα κατευθείαν με των 15 mg...Βέβαια έχω και σχεδόν τα διπλάσια κιλά σου,ε;
Δείτε πώς πάει και ό,τι πει η ενδοκρινολόγος σου μετά!Αλλά εσύ εντωμεταξύ προσπάθησε να σε παρακολουθείς στενότερα...
Νεφελοδεύτερη,δεν είδαμε τον ασπασμό σου,δεν είδες εσύ τα σχέδια υποδοχής...μάλλον η τεχνολογία μας λογοκρίνει...
Δε μας έδωσες την αναφορά σου(το τικεράκι δε μετρά!Εδώ είμαστε της παλιάς σχολής...με το κλασσικό μετρηματάκι το πάμε)
Ελπίζω να επιφυλάσσεσαι...Ούτε μας είπες λεπτομέρειες για την άνοδο σου...Εγώ την εξέλαβα ως μετακόμιση πάντως...
Χανελέλι μου γλυκό,η αλήθεια είναι πως σε χωρίζουν εκατοντάδες γραμμάρια από τα 80 κιλά...σχεδόν όσα κι εμένα...
ε,εντάξει...κομματάκι παραπάνω εγώ...σε λεπτομέρειες θα κολλάμε τώρα;Τι 300 γραμμάρια τι 58.000 γραμμάρια...
Για χθες σε συγχωρώ βέβαια...δε με παίρνει άλλωστε καθότι σήμερα το μεσημέρι...εμμμ...δεν ξέρω τίποτα!είμαι αθώα!
Αυτό με το παρκέ,δεν το πιετεύω!Δηλαδή αν ερχόταν ο πρόεδρος της Φιλανδίας θα ξαναχτίζατε το σπίτι από την αρχή;
Αν είναι δυνατόν!ʼντε,κάντε μια καλή γενική να τελειώνουμε και πολύ είναι!Εξάλλου στον ήλιο θα τους έχετε συνέχεια!
Nadinaki ελα στο chat
Μπαρμπαρομπαρμπούνι μου!Όλα εν σοφία εποίησε η πρόεδρος!(τελικά η εξουσία φέρνει έπαρση κι αλλοτρίωση,τ'ομολογώ!)
Ήταν πολύ καλά μελετημένη η επιλογή της Παρασκευής ως μέρας ζυγίσματος,απλά εσύ τώρα το διαπίστωσες...
Μια χαρά πάμε λοιπόν παρά τα κρεπαλιάσματα...ʼντε και εις κατώτερα!
Σε συγχωρούμε για την απουσία σου!Όντως ο σκοπός ήταν ιερός κι ελπίζω να είχε θετική έκβαση η κουβέντα!
Βέβαια,στην πράξη όλα κρίνονται,αλλά πολλές φορές χρειάζονται και τη θεωρία τους για ώθηση!
Περιμένω ευχάριστες εξελίξεις και ειλικρινά σας σκέφτομαι όλους πολύ σ'αυτή σας την προσπάθεια...
Βοήθησε με αν θέλεις όμως να καταλάβω το παρακάτω:
Τι θα κανονίσεις σίγουρα,αργά ή γρήγορα;Quote:
Originally posted by BARB
δυστυχως Nadine μου, αν και θα ερθω θεσσαλονικη, δεν θα μπορεσουμε να βρεθουμε. θα ειμαι με 6 αντρες, διαφορων ηλικιων και γουστων, αλλά ολοι δεσμευμενοι και τιποτε της προκοπης εκτος απο ενα νιοπαντρο με νεογεννητο παιδι που δεν κοιταζει αλλη (προς στο παρων....). θα το κανονισω ομως σιγουρα αργα ή γρηγορα.
α) να συναντηθούμε εμείς οι δύο ;
β) να με "συναντήσεις" με τους 6 άντρες ,διαφόρων ηλικιών και γούστων,αλλά δεσμευμένους και τίποτα της προκοπής ;
γ) να κοιτάξει καμιά άλλη ο μόνος της προκοπής,ωστόσο νιόπαντρος,ώστε να έχω μετά ελπίδες κι εγώ ;
δ) να με συμπεριλάβεις κι εμένα στο επόμενο σου όργιο με τους 6 ,γιατί αυτήν την περίοδο περνάς κρίση μοναχοφαγίας ;
ε) να μου βρεις άντρα καθότι εγώ γνωστή μόνη και λυσσάρα ;
Γουατ???????????Quote:
Originally posted by alalumaki
Ζυγίστηκα σήμερα δεν θυμάμαι.................................. α, θυμήθηκα ζυγίστηκα και επειδή δεν έδειξε τίποτα συγχύσθηκα, λοιπόν θέλω 10 μέρες άδεια να μην ζυγίζομαι με παίρνει από κάτω.....
Καλή προσπάθεια,αλλά για να το πάμε άλλη μία!
Πάσχουμε από αμνησία,αλτσχάϊμερ,κρανιοε γκεφαλικές κακώσεις κι όλα αυτά μας πιάνουν κάθε Παρασκευή;
Δε δείχνει η ζυγαριά στα 85 κιλάκια;Όταν τα λέμε εμείς αυτά έχουμε περάσει τα 140 και όντως δε δείχνει!
Μήπως ένα σύννεφο σου θόλωσε το τοπίο κι αυτός είναι ο αλά παλιάς ελληνικής ταινίας τρόπος σου να μου πεις να ασημώσω;
Κοπελιά,που όλο σε μαλώνουμε κιόλας,ή μας υποτιμάς τη νοημοσύνη ή θέλεις παρακάλια και ιδιαίτερη προσοχή!
Το πρώτο,εγκεφαλικό με πιάνει και να το σκεφτώ!Πες με ό,τι θέλεις θα το δεχτώ ,αλλά όχι ηλίθια!
Το δεύτερο...αχ!...χαλάλι σου αδυναμία μου μεγάλη,σαν εσένα δεν έχει άλλη,θα σε νταχτιρντίσω άμα λάχει!
Έλα,αλαλουμένια μου,νεραϊδα της καρδιάς μου εσύ,καλό μου κοριτσάκι και ομορφούλικο,με τις τόσες χάρες,
έλα,καρδούλα μου,σε παρακαλώ,τώρα που είμαστε όλες μαζί εδώ ενωμένες,να κάνουμε μια τελευταία καλή προσπάθεια,
να μη σέρνουμε στα καλοκαίρια και στα γενέθλια τα ρημάδια αυτά τα παλιοκιλά και μας σέρνουν κι εμάς την ψυχολογία...
Ν' αναφέρω τώρα τα δικά μου χαΐρια!
Δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο ζύγισμα της Παρασκευής έχω χάσει 100 ολόκληρα γραμμάρια!
Είμαι σε πολύ καλό δρόμο,θεωρώ!Με 50 γραμμάρια την εβδομάδα 78 περίπου κιλά θα φύγουν σε...
μισό λίγο να υπολογίσω...52 εβδομάδες ο χρόνος και για μένα,οπότε έχουμε και λέμε...εμμμμμμ...
78κιλά(78000γραμμάρια):50 γραμμάρια την εβδομάδα=1560εβδομάδες : 52εβδομάδες= 30 χρόνια!Μάλιστα!
Είμαι 37 χρονών τώρα+30= 67 και να υπολογίσουμε και καναδυό χρονάκια για τις επανορθωτικές πλαστικές που μου χρειάζονται...
67+2=69 Ναι!Θρίαμβος!Στα 69 μου χρόνια,λοιπόν,θα είμαι θεογκόμενα!Δεν είναι τυχαίο και το σέξυ υπονοούμενο του 69 άλλωστε!
Α,ρε Σύμπαν σοφό εσύ!Θα σας τους φάω όλους τους άντρες στα ΚΑΠΗ καημένες μου,αλίμονο σας!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!
Αφού δεν έρχεστε στο chat αναφέρω ότι έχασα ένα κιλό και είμαι στα 77, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ειναι αντιπροσωπευτικό γιατί είμαι μετά την περίοδο, οπότε πάντα ξεπρήζομαι. Καλή μας συνέχεια.
Ποιές λείπουν;Ποιές λείπουν;Για ποιές χτυπάει ακόμα η καμπάνα;'Εχετε ακόμα 6 ώρες και 56 λεπτά υπόψιν!
Νεφελάκι μου τώρα είδα την πρόσκληση σου,αλλά θα μπω μόνο για ένα γειά,άμα σε πετύχω ακόμα μέσα,
γιατί κάθε μέρα λέω να μπω πρώτα εδώ λίγο και μετά να πιάσω τα δικά μου και τελικά με τόσες υπερωρίες εδώ
όλα έχουν μείνει πίσω...Ακόμα και το φαγητό!Πριν τις 6 ποτέ δεν τρώω για μέρα...Mε καταστρέψατε,πειρασμοί!
Πρέπει να σας κόψω λίγο έως πολύ...Είμαι η Νadine και είμαι forumholic (αν το έγραψα καλά)
nadine θα σε μαλωσω εγω τωρα!!!!!!!!!!
την βρισκεις πολυ με το να μας μαλλωνεις και εχεις ξεχασει την προσπαθεια σου!!!!!!!!!!!
λοιπον αν και καινουρια εδω..σου ανακοινωνω οτι θα σου αρχισω ασχημο κυνηγημα...!!!!!!!!!!!
εξαλλου ειμαι και εγω σαδιστρια ,αυταρχικη και τσαμπουκαλου σαν και σενα!!!!!,
αν την επομενη παρασκευη δεν εχεις χασει 1 κιλακι τουλαχιστον θα ερθω θεσσσαλονικη ,θα σου ξηλωσω τα γαλονια και θα αχρηστευσω τον υπολογιστη σου!να μην αναφερω και τις βουρδουλιες,τις ξυλιες που θα φας..!!!spanking που λεει και η σαμπε!
εντωμεταξυ θα χω σκεφτει και κατι αλλο.....πιστεψε με ,,,εχω μεγαλη και αρρωστη φαντασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια ναντινακι!!!!!
κοριτσια συμφωνειτε μαζι μου????????????
Α, ρε Ναντινάκι με έκανες και λέγασα πολύ.... είσαι καταπληκτική.... ξανακάνε στην πρόσθετη αλλά αντι για 100 γρ. υπολόγισε 700, νομίζω ότι μπορείς (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).......Quote:
Originally posted by NADINE
Ν' αναφέρω τώρα τα δικά μου χαΐρια!
Δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο ζύγισμα της Παρασκευής έχω χάσει 100 ολόκληρα γραμμάρια!
Είμαι σε πολύ καλό δρόμο,θεωρώ!Με 50 γραμμάρια την εβδομάδα 78 περίπου κιλά θα φύγουν σε...
μισό λίγο να υπολογίσω...52 εβδομάδες ο χρόνος και για μένα,οπότε έχουμε και λέμε...εμμμμμμ...
78κιλά(78000γραμμάρια):50 γραμμάρια την εβδομάδα=1560εβδομάδες : 52εβδομάδες= 30 χρόνια!Μάλιστα!
Είμαι 37 χρονών τώρα+30= 67 και να υπολογίσουμε και καναδυό χρονάκια για τις επανορθωτικές πλαστικές που μου χρειάζονται...
67+2=67 Ναι!Θρίαμβος!Στα 69 μου χρόνια,λοιπόν,θα είμαι θεογκόμενα!Δεν είναι τυχαίο και το σέξυ υπονοούμενο του 69 άλλωστε!
Α,ρε Σύμπαν σοφό εσύ!Θα σας τους φάω όλους τους άντρες στα ΚΑΠΗ καημένες μου,αλίμονο σας!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!Έ-ε-έρχεται!
Ολο κάνετε τσατ χωρίς εμένα..... θα φύγω από το φόρουμ..... μου έδωσαν αλλού περισσότερα....ας μπει κάποιος μέσα επιτέλους
καλά φύγατε όλοι......σνιφ, σνιφ.... καλό ΣΚ, ελπίζω να πάω θέατρο (να μας λυθεί και η απορία)
Φιλιά........
είστε τρελές για δέσιμο.....χα !χα!
μου φαίνεται ότι θα γράφω στο δικό σας τόπικ, διότι στο τόπικ των ww γράφουμε τους πόντους και όποιος ξεφεύγει έχει δύο αυτομαστιγώματα...το ένα χιαστί!
να είστε όλοι κάλα.
MOI? Μoi,σαδίστρια; Moi,αυταρχική; Moi,τσαμπουκαλού; ΜΟΙ? Μάλλον με μπερδεύεις με καμιά άλλη...Τι μάλλον; Σίγουρα!Quote:
Originally posted by XENIA!
nadine θα σε μαλωσω εγω τωρα!!!!!!!!!!
την βρισκεις πολυ με το να μας μαλλωνεις και εχεις ξεχασει την προσπαθεια σου!!!!!!!!!!!
λοιπον αν και καινουρια εδω..σου ανακοινωνω οτι θα σου αρχισω ασχημο κυνηγημα...!!!!!!!!!!!
εξαλλου ειμαι και εγω σαδιστρια ,αυταρχικη και τσαμπουκαλου σαν και σενα!!!!!,
αν την επομενη παρασκευη δεν εχεις χασει 1 κιλακι τουλαχιστον θα ερθω θεσσσαλονικη ,θα σου ξηλωσω τα γαλονια και θα αχρηστευσω τον υπολογιστη σου!να μην αναφερω και τις βουρδουλιες,τις ξυλιες που θα φας..!!!spanking που λεει και η σαμπε!
εντωμεταξυ θα χω σκεφτει και κατι αλλο.....πιστεψε με ,,,εχω μεγαλη και αρρωστη φαντασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια ναντινακι!!!!!
κοριτσια συμφωνειτε μαζι μου????????????
Έχει γίνει πλέον κλισέ,αλλά εγώ δεν ξέρω τιποτα!Είμαι αθώα!Εγώ είμαι ένας δημοκρατικός,ήπιος,νήνεμος ,πράος,χαμηλόφωνος,
ειρηνικός,ενάντια στη βία,καλοκάγαθος άνθρωπος!Μη σου πω πως ο Γκάντι και ο Martin Luther King μπροστά μου ήταν hooligans!
Tην πρακτική της μη βίαιης αντίστασης μαζί την επεξεργαστήκαμε,εφαρμόσαμ� � και μεταδώσαμε στον κόσμο!
Η φωνή μου μετά βίας βγαίνει,όλοι με καταπατούν και με κάνουν ό,τι θέλουν,"ΟΧΙ" δεν ξέρω τι θα πει...ένα θύμα είμαι!
ʼμα μαζέψω όλο το ψυχικό μου απόθεμα το πολύ πολύ να πω : "Α..αα...ααα..χ...άσου,μυυυρμηγ κκάακι!"
Εσύ όμως,σαν πολύ μεγάλη σαδίστρια και με φαντασία βεβαίως βεβαίως δεν εξελίσσεσαι;Ή απλά πέσανε τώρα οι βινίλ μάσκες;
Το κολπάκι αυτό βέβαια τύπου "πρώτα ξεχέζουμε και μετά αρχίζουμε γλύκες και μαλαγανιές" είναι όντως χαρακτηριστική sabe!
Αλλά κι εσύ,βρε παιδάκι μου,μ'ένα μόνο μάθημα πώς τα πιάνεις έτσι αμέσως;
Λες και το κατέχεις από καιρό το άθλημα και μάλιστα σ'επίπεδο πρωταθλητισμού!
Και τώρα με συγχωρείς,πρέπει να σε αφήσω να πάω ν'αλλάξω,γιατί κατουρήθηκα επάνω μου από το φόβο μου(κι όχι από τίποτ'άλλο!)
NADINE εγω ειμαι nadineholic!!! που εισαι κοριτσαρα? Απο Τριτη θα τα ακουω κι εγω!!!
Χαχαχαχα!Ααααα..δεν πάμε καθόλου καλά!Καλέ,τι έχετε πάθει όλες με τη βία,το μάλωμα,την τιμωρία και τα συναφή;
Ανησυχώ...κάτι τέτοια ακούνε κι οι άντρες και τη βλέπουνε δυνάστες και λένε μετά πως το ζητάει κι ο οργανισμός μας!
Μην το παίξω Μαρία Πολενάκη τώρα!Ο φεμινισμός πέθανε υποτίθεται...Για ανασκουμπωθείτε και επαναστατήστε!
Υπερασπιστείτε το δικαίωμα σας να κάνετε ό,τι θέλετε και να μη σας τη λέει κανένας!ʼμα γουστράρουμε κάνουμε δίαιτα,
άμα γουστάρουμε ζυγιζόμαστε τις Παρασκευές,κι άμα γουστάρουμε τ'αντίθετα,τότε κάνουμε τ'αντίθετα και δε δίνουμε λογαριασμό!
Oυπς!...Μα τι γίνεται τώρα;Πραξικόπημα που θα ρίξει την κυβέρνηση,του οποίου μάλιστα πρωτοστατεί ο ίδιος ο δικτάτορας;Αϊνταααααααα
nandine ελα στο chat
Θα έρθω μόνο και μόνο γιατί δε μου το ζήτησες ευγενικά ή παρακλητικά,
αλλά μου το ανακοίνωσες ως διαταγή!Αυτό θα πει άμεση συμμόρφωση!Εύγε!
ʼσχετο,αλλά πάντα ήθελα να ρωτήσω...ποιός είναι ο fotis,εκεί στην υπογραφή σου?
Το Μαρικάκι άλλαξε σε Φώτης ή ο Φώτης έγινε Μαρικάκι;
Ελιωσα στο γελιο λεμε,τετοιο τρελο threadaki δεν εχει ματαγινει,αααχ κοριτσια εδω μεσα για σπιτι καλιε,παρτε καλιεεεε!Αμ,αν δεν ταιριαζαμε...Τι λεει η προεδρος;Οτι ΠΡΩΤΑ ξεχεζω και μετα μαλαγανιαζω;AΙΣΧΟΣ αγαπητο μου ακροατηριο,τουτο μονο εχω να δηλωσω εμπροσθεν σας!--Με κοβετε πως το παω σιγα σιγα προς το επισημο ε?--Εγω κυρια μου,ταυτοχρονα ξεχεζω και μαλαγανιαζω,χαχαχα.Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο τις συντροφισσες μου της επαναστατικης ζυγαριας,που κατα μιση ωρα αργοπορησα και εχασα το ραντεβου μας για το ζυγισμα,αλλα μολις γυρισα,δουλευω απο το πρωι.Ειμαι ενα μπαζο τωρα απο την κουραση,αλλα σταθερη και πιστη στις αξιες,τις παραδοσεις,τα ηθη και εθιμα της Ομαδος R,εσπευσα να:
1)ουρησω(συγγνωμη,αλλα μηπως θελετε να λερωσω το thread,Ε,Ε?)Οχι αμα θετε,πετε το!!!
2)βγαλω τακουνι,αναθεμα σας τακουνια,να βαλω παντοφλιτσες χαλια εμπριμε γεροντιστικες
3)μπω στο τοπικ μας,διαβασω τα ποστς σας(οσο παει και θα θελουμε ωρες να διαβασουμε τα σημερινα λεμε γλωσσουδες μου εσεις(ποια μιλαει,χαχα)
4)συρθω στο καθηκον της υπεραναλυσης της αναλυτικοτητας του αναλυτικου μου βαρους
***Παιρνει σοβαρο υφος,δασκαλας σε σχολειο υψηλης κοινωνιας,σουφρωνει τα ξεβαμμενα χειλη της-τι καλε,απο το πρωι βαμμενη- θελετε να ειμαι και αψογη δηλαδις,ε μα πια! και με βαθια,επιβλητικη φωνη ανακοινωνει με το στηθος προτεταμενο***
69,7
(Κατοπιν αφηνει τη σοβαροτητα και τις μ@λ..ες και πεταει ρουχα στον αερα,τραγουδαει γυμνη στην ταρατσα,βαζει στη διαπασων το στερεοφωνικο να ουρλιαζει¨Γιορταζω,γιορτα� �ω,μα ουτε που το φωναζωωωω,θα διασκεδαζω ως το πρωΙΙΙΙ"η τελοσπαντων κατι τετοιο,κατι σκυλια αρχιζουνε να παριστανουν τους λυκους της πολεως,μια υστερικη γειτονισσα εμφανιζεται και τη βριζει και...το πιασατε φανταζομαι ετσι?μη λεω κι αλλα!)
Χαρηκα οσο να το πεις,γιατι το 6 μπροστα εχω να το δω απο το 2005,αλλα να πω την αληθεια κοριτσια,οχι δεν το γλεντησα,γιατι αυτες τις μερες εχω πολυ πιο σοβαρα πραγματα να με απασχολουν απο τα κατι γραμμαρια που χανω,εξαλλου περναω μαζι σας τοσο καλα,που το παω χαλλλλαρα οπως ελεγε μια ψυχη!!!Νομιζω πως δεν το γλεντησα ξερετε γιατι?Γιατι το σημαντικοτερο ειναι για μενα οτι τρωω-τις περισσοτερες μερες-πρωινο πια,οτι εκοψα τα αναψυκτικα,τα λιπαρα και την εναλλαγη αλμυρου-γλυκου,το ασυναισθητο μασημα οποιασδηποτε χαζομαρας εβλεπα μπροστα μου,και χαιρομαι περισσοτερο αυτα.Χανω αργα πλεον,αλλα δε στερουμαι,δεν πειναω ιδιαιτερα και η γλυκια σας παρεα με κανει να αισθανομαι τοσο βολικα,τοσο καλυτερα,που δεν με νοιαζει αν κανω και μεχρι τον Σεπτεμβρη να χασω τα υπολοιπα κιλα...Υπενθυμιση,την προηγουμενη Παρασκευη ημουν 70,3,αρα εχασα 600 γραμμαρια μεσα στην εβδομαδα.
Φιλακια,γμτ,εχασα το chatarisma σημερα,ε?Κακουργες!
Βιβή μου,πρώτη φορά ακούω κάποιον να δηλώνει οικειοθελώς και αυτοβούλως πως θα εγκαταλείψει τον έξω κόσμο τον καλό,Quote:
Originally posted by Βιβή
είστε τρελές για δέσιμο.....χα !χα!
μου φαίνεται ότι θα γράφω στο δικό σας τόπικ, διότι στο τόπικ των ww γράφουμε τους πόντους και όποιος ξεφεύγει έχει δύο αυτομαστιγώματα...το ένα χιαστί!
να είστε όλοι κάλα.
για να εισαχθεί στο τρελοκομείο ή - για να το πω με το καλλιτεχνικό του όνομα - à" la cage aux folles"("Το κλουβί με τις τρελές!")
Aλλά επειδή μάλλον βαρέθηκες με τα φυτουλάκια στις πρώτες σειρές,είσαι καλοδεχούμενη να έρθεις πίσω στη γαλαρία μαζί μας!
Έλα sabe!Εκεί είμαστε ακόμα!Δηλαδή τα κορίτσια..εγώ μιλώ στο τηλεφωνο κι έρχομαι πάλι...
Αααχ,τρεχω να σας προλαβω!!!!
:o Τι; :o Εξηντακάτι; :o Τολμάς να βάζεις τη δεκάδα αυτή εδώ μέσα; :o Φυσιολογική! :o Ε,φυσιολογική! :oQuote:
Originally posted by sabe
69,7 ?
Η μιση ομαδα R πεταει!!!! Η υπολοιπη περιμενει εμενα την Τριτη να πεταξουμε μαζι!!!!Ο μαδα R σου ρχομαι!!!!!!!!
Ναντινακι μου μαθηματικε μου εσυ... το εβγαλες το αποτελεσμα!!! στα 69 θα εισαι κουκλα σιγουρα, αν και κατι μου λεει οτι πρεπει να φυλαγομαστε απο πολυ πιο νωρις....
Και για να μην σε τρωει η περιεργεια, ως ασχετη που ειμαι, οταν προσπαθουσα να εγγραφω στο φορουμ, δεν ηξερα τι υπογραφη α βαλω και εβλα το ονομα του γιου μου. Τωρα θελω να το αλλαξω και επειδη συνεχιζω να ειμαι ασχετη, δεν ξερω!
Η αλλη εκδοχη ειναι οτι με ελεγαν Φωτη αλλα μετα την αλλαγη φυλλου το εκανα Μαρια, σε καλυψα? Διαλεγεις και παιρνεις...
Έτοιμος την Τρίτη δηλαδή ο νέος κινητήρας που παραγγείλαμε!Μας τον αργήσατε λίγο,παιδιά,κι είχαμε απώλειες,αλλά...οκ
Μα ήμουν σίγουρη ότι ετίθετο θέμα αλλαγής φύλου,απλά δεν ήξερα ποιό προηγήθηκε ποιού...Μη στεναχωριέσαι πάντως...
Μπήκες εσύ σε τόσο επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία,ολόκληρη νομοθεσία άλλαξε για να δικαιούσαι νέας ταυτότητας
και θα κολλήσουμε τώρα εδώ σε μια ψωροϋπογραφή;Η τελική διαδικασία,που επισήμως πια ολοκληρώνει τον νέο σου εαυτό
είναι η εξής --->Επάνω δεξιά στη σελίδα,εκεί στο μπλε της κομμάτι,ακριβώς κάτω από το όνομα σου,επιλέγεις :Control Panel / Options.
Μόλις ανοίξει,πατάς Edit Profile(εκεί κάτω από τις διαφημίσεις) και κάνεις τις επιθυμητές σου αλλαγές(χωρίς ορμόνες,αναίμακτα,ανώδυνα,� �στραπιαία!)
Και μόλις ολοκληρώσεις,επικυρώνεις,π ατώντας το Edit Profile στο κάτω μέρος της σελίδας αυτή τη φορά(πάνω από τις άλλες διαφημίσεις)
Ποιός στη χάρη σου,babis! Τι καλά έτσι εύκολα ν'αλλάζαμε και βάρος,ε; Θέλω ένα Edit Profile στο κούτελο μου και το θέλω τώρα !
Tέλος πάντων...Εδώ έχουμε χαρές και βαφτίσια! ʼντε,βρε! Με γειά τον καινούριο σου εαυτό! Καλορίζικη/ος! Μπομπονιέρα τσούκου ?
Χαχαχαχα! Α,ρε Μαρικάκι! "Κι εσύ λάμπεις,Μπάμπη!"
ομάδα R συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας! και στα κιλά αλλά πάνω απ'ολα στην τρέλλα στην ενέργεια και στην ζωντάνια !!! ντοπάρετε με ενέσεις αισιοδοξίας και ενότητας το φόρουμ! μπράβο και πάλι μπράβο...
θα'ναι σαν να μπαίνει η άννοιξη...!!!
φιλάααακιααα
χχχχχχχ
καλε ελατε για chat!!!!