-
Για τη Gilie μας,τη μπουμπούκα μας την εγκυμονούσα,ένα μεγάλο μπράβο,ένα φιλάκι διαδικτυακό,ένα αγκάλιασμα λίγο σφιχτό(προσέχω την κοιλίτσα) και στίχους που σκάρωσα σήμερα,μόνο γι αυτήν!(γιατί της έχω και μία αδυναμία):)
Καλοστέριωτο,κοίτα να μην κάνεις τους τρεις πρώτους μήνες βαριές δουλειές,πρόσεχε τον εαυτό σου,χαμογέλα συνέχεια!!!
Δε με πετρώνει ο κρύος άνεμος.Τίποτε τίποτε δεν με κρατάει
κοντά του.
Κόβω το λώρο του από μένα.
Δε με αγγίζουν τα θλιβερά του κόλπα,έμαθα
ό,τι ήτανε να μάθω απ'του κενού του
το ουρλιαχτό.
Καθώς μερώνει μέσα μου η αρχαία σου ομορφιά
Έχω όσα όπλα χρειάζεται ο άνθρωπος
για νά΄ναι σα χορευτής στου τοπαζιού τη φτέρη.
Κοιμάται μέσα μου γυμνό της λάμψης σου το δέντρο,
με μια θεσπέσια αγνότητα δες πως ξέρει να κρατά,
κάθε μου λέξη τολμηρή και κάθε δρόμο αντοχής,
που τώρα βλέπει.
Είναι η ψυχή μου στα κλαριά του,πάλι στην αρχή
και με της άνοιξης τα κρύσταλλα
στο νέο δέρμα μου ένα ναό από μανταρινιών στοργές
χαράζει.
Θάλασσες της γης,δέστε πόσο μου μοιάζει!
Των ουρανών στεριές,κοιτάχτε το,μου μοιάζει!
Και πια τον πόνο δε θα τον φοβηθώ.
Και πια δε θα τον φοβηθώ τον πόνο,
αφού γνωρίζω,
γνωρίζω πως
τούτο το γαλανό μου πάτημα,
τούτο εδώ το ταπεινό φτερό
Το δέντρο μου
Το δέντρο μου
Σε άλκιμα νερά με πάει...
-
-
gilie μου,δύο εβδομάδες χωρίς νέα σου!Είσαι καλά;
Φαντάζομαι κινείσαι συντηρητικά και προσεκτικά και πολύ καλά κάνεις!
ʼμα μπεις στο φόρουμ,πες μας δυό λόγια και μάθε πως και η runnerlena μας είναι έγγυος!
Φιλάκιαααααααααα
-
Πού είσαι τρελοεγκυμονούσα μου gillαρα εσύ;Eλπίζω όλα καλά να πηγαίνουν και να προσέχεις.Να μας αγαπάς ακόμη κι από μακριά,αλλά το κυριότερο,να αγαπάς εσένα καρδούλα μου!
Σου έχουν εμφανιστεί συμπτώματα οργανικά ακόμη ή όχι;Eννοείται ό,τι θέλεις να ρωτήσεις,εδώ είμαστε,τα έχουμε περάσει.Και...πσίτ..φιλάκια στην κοιλίτσααααα....:)
-
gilie μου,δύο μήνες χωρίς νέα σου!Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι μέσα σου!
Μη μας αφήνεις στα σκοτάδια....δώσε κανένα σημείο ζωής!Φιλάκια πολλά πολλά!
-
gilie,ελπίζω κι εσύ και το μωράκι σου να είστε μια χαρά!
Αν περάσεις καμιά βόλτα από δω,πες μας τα νέα σου...
(Ή εσύ,Τζένη,άμα ξέρεις κάτι...)Να προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
-
gilie μου,έχεις τέσσερις μήνες να περάσεις από τα μέρη μας...
Όχι πως βάζω με το νου μου το κακό,αλλά θα ήθελα να ξέρω πως είστε καλά...
Τζενάκι,εσύ δεν έχεις πλέον επαφή μαζί της;Αν ναι,πες μας δυό λόγια και δώσ'της τα φιλιά μας!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α
ξεκιναω λεγοντας...
1: συγνωμη που εξαφανηστηκα, δεν ηθελα να σας ανησυχησω, απλα ηθελα να αφησω την βουλιμια πισω μου και θεωρησα οτι απεχοντας απο το site θα ριξω την αυλαια...μετα ακυρωσα και το mail απο το οποιο ειχα κανει registration εδω...και τεσπα εμπλεξε το θεμα...
2: ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωω μεχρι τον ουρανοοοοοοοοοοοοοοο που με σκεφτοσασταν...αχου μωρε τι γλυκα πλασματα ησαστε εσεις!!!!!!!!!!!!
3: Εμετους δεν κανω!!!! Ειμαι υγειης...απεχω αρκετο καιρο...κανα χρονο και βαλε...θεωρω τον εαυτο μου ακομη βουλιμικο και ποτε δε παυω να παλευω με το θηριο! Ειμαι μια μανουλα 50 ημερων...το μωρο μου ειναι τα παντα για μενα αλλα τα πολλα κιλα με εχουν κουρασει παρα πολυ...ολο τρωω και παχαινω! Με εχω κουρασει!!
4: Εκανα ξανα registration σαν gilie- με το νεο μου mail και ελπιζω ο admin να μη μου θυμωσει!
5: αφηνω αυτο το ποστ και τρεχω να δω τα νεακια σας και ευχομαι οοοοοοοολες και οοοοοοοολοι να στε καλυτερα απο ποτε!!!!!
-
http://s260.photobucket.com/albums/i...-mom-to-be.gif
Kαλώς μας ήρθες και πάλι,gilie μας,μανούλα!
Να σου ζήσει το κουκλάκι,να το χαίρεσαι πάντα γερό και γελαστό!
Συγχαρητήρια και για τον ένα χρόνο αποχής!Ελπίζω να μετράμε χρόνια τώρα
με το νέο username αντί για τις μέρες του παλιού!Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβρίσκουμε!
Να σε προσέχεις πολύ πολύ!Φαντάζομαι θα θηλάζεις κιόλας κι αυτό σημαίνει πως έχεις αυξημένες ανάγκες!
Προτεραιότητα στα σημαντικά κι όλα τα δευτερεύοντα,όσο κι αν φορές αγχώνουν,θα τακτοποιηθούν με τον καιρό...
Φιλάκια πολλά πολλά!Αλήθεια,δε μας είπες...Αγοράκι ή κοριτσάκι είναι το πρώτο φορουμωρό μας;
-
it's a boy!!!!!
καλε εκανα τον γαμπρο για τη μπεμπα της Λενας
χαχαχαχαχαχα
nadinaki μου τι κανεις???? γλυκια μου ποσο μου λειψες δε φανταζεσαι, σε σκεφτομουν συχνα... να σαι παντα καλα που εχεις παντα μια καλη κουβεντα για ολους
σου στελνω μια τεραστια αγκαλιααααααααααααααααα
-
Εκεί που περιμέναμε τα φορουμωράκια μας,μας ήρθε δηλαδή το φορουμζευγαράκι μας!
Αυτό κι αν είναι επιτυχία!Ούτε εγώ σε ξέχασα,καρδιά μου,απλά κάποια στιγμή σταμάτησα να σ'αναζητώ
όταν έμαθα μέσω φίλης πως κινείσαι σε φόρουμ μαμάδων κι είσαι καλά!Ελπίζω να μη μας συνδέεις με άσχημες
βουλιμικές περιόδους και να μας δεις με μάτι φωτεινό,ώστε να μη σε χάσουμε και πάλι...Μια αγκαλίτσα ζεστή κι από μένα!
-
ναταλακι
εκανες σλιβ κι εσυ?
η λαθος με πληροφωρησαν?
-
Τζενάκι μου,δεν έκανα ακόμα,καρδιά μου!Το έχω αποφασίσει από τέλη Σεπτεμβρίου,
που συνάντησα τον Σκρέκα,αλλά κόλλησα στην έγκριση κι ακόμα περιμένω...
Είναι ζήτημα χρόνου πάντως...Έκλεισες χρόνο κι εσύ,βλέπω...Καλά,τα κιλά σου
είναι ασύληπτα!Ελπίζω να νιώθεις και μέσα σου όσο όμορφη δείχνει το έξω σου!
Να σε προσέχεις!Φιλάκιααααααααα� �
-
κι εγω σου ευχομαι να γινει το εξω σου οσο ομορφο ειναι το μεσα σου ναταλακι μου γλυκο