ονειρο ε??? αντε να δουμε!!!!!!!!!!
Printable View
ονειρο ε??? αντε να δουμε!!!!!!!!!!
εγω ευελπιστω Οκτωβρη Νοεμβρη να ειμαι κατω απο 100
ε σε 6 μηνες πιστευω θα εχεις χασει αρκετα.. αν οχι 37 κιλα αλλα τουλαχιστον 27 θα εχουν φυγει....
ααααα και μενα μαρεσει πολυ ο χειμωνασ το καλοκαιρι απελπιζομαιιιιιιι απ την ζεστη κ τον κοσμο....σε νησι μενω !!!
Κι εγω το πιστευω, αν βαλεις και κολληματα που θα εχω, φυσιολογικά, 27 κιλα θα τα εχω χασει, παρτυ θα κανω μολις δω 99,9Quote:
Originally posted by mtsek85
ε σε 6 μηνες πιστευω θα εχεις χασει αρκετα.. αν οχι 37 κιλα αλλα τουλαχιστον 27 θα εχουν φυγει....
τελικα...εδω μεσα ειναι ο μονοσ χωροσ που νιωθω ανετα για τα κιλα μου...καραμελα καλη επιτυχια θα τα καταφερεισ.......μολισ δεισ τα 99 κ κανεισ παρτυ τηα μασ καλεσεισ???χεχεχεχεχεχεχε
μπουμπουλιτσα ειναι επειδη ολοι εδω εχουμε το ιδιο προβλημα, αλλοι μικροτερο αλλοι μεγαλυτερο αλλα το ιδιο, καλε εδω μεσα θα γιενι το παρτυ :D
χαχαχα ναιιιιιιιιι ! τι καλα !!!! τι ομορφα τελικα πουειναι να μιλασ κ να μοιραζεσαι τα προβληματακια σ κ οσα σε απασχολουν........... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΤΥ ΧΕΧΕΧΕ
περιμενεεεε γιατι εχω δροοομο ακομα ;PQuote:
Originally posted by bubulitsa
χαχαχα ναιιιιιιιιι ! τι καλα !!!! τι ομορφα τελικα πουειναι να μιλασ κ να μοιραζεσαι τα προβληματακια σ κ οσα σε απασχολουν........... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΤΥ ΧΕΧΕΧΕ
ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ...Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ...ΠΕΙΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑ� �Α ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...ΧΕΧΕΧΕ
σε ποιο νησι εισαι καλε????
Quote:
Originally posted by bubulitsa
ααααα και μενα μαρεσει πολυ ο χειμωνασ το καλοκαιρι απελπιζομαιιιιιιι απ την ζεστη κ τον κοσμο....σε νησι μενω !!!
ΚΕΡΚΥΡΑ.....!!!
Ξεκίνησα 118,7 τη Δευτέρα 19 Απριλίου, είμαι 115,3 και θέλω μέχρι το τέλος Αυγούστου να είμαι 95.
:D
:) Ναι, το είδα και για να σου πω την αλήθεια μου δίνει κουράγιο!!
Λοιπόν, είμαι 28 χρονών και λόγω του ότι είμαι σε συνεχή αγώνα με το βάρος μου το 60% της ζωής μου , ξέρω πολύ καλά τι θέλει το σώμα μου για να χάσει κιλά.
Όπως έχω γράψει σε άλλο ποστ :
---------
Στα 15 μου 1,76 ύψος και 62 κιλά
στα 18 μου 1,80 ύψος 90 κιλά
στα 19 μου 1,80 ύψος 80 κιλά
στα 20 μου 1,80 ύψος 110 κιλά
στα 22 μου 1,80 ύψος 85 κιλά
στα 23 μου 1,80 ύψος 76 κιλά
στα 27 μου 1,80 ύψος 130 κιλά :O
στα 28 μου (σήμερα) 115 κιλά
--------
Αυτό που κάνω είναι να τρώω μικρές ποσότητες από όσο το δυνατόν πιο <φυσικά προιόντα>.. Λαχανικά απο τη λαική, κρέας άσπρο και τώρα θα αρχίσω το κόκκινο 2-3 φορές το μήνα, μαγειρεμένα στον ατμό ή στο φούρνο, ανάλατα, λαδάκι αφού έχουν μαγειρευτεί με μέτρο και ΤΙΠΟΤΑ εκτος από το cottage cheese που να έχει συντηριτικά, ή να είναι σε συσκευασία! Σαλτσούλες κάνω μόνη μου με πολλά πολλά μυρωδικά και μπαχαρικά, η ντοματούλα μου δηλαδή που τη λιώνω.. Και όλα είναι μούρλια :D
Μαγειρεύω μεν εις διπλούν για μένα και το φίλο μου, αλλά δε με πειράζει γιατί τα φαγητά μου είναι εξίσου νόστιμα, με το 30% των θερμίδων από τις δικές του χεχε
Ότι θα τα χάσω το ξέρω, έστω τα περισσότερα.. το πως θα τα διατηρήσω δε ξέρω γιατί σε διάφορες στιγμές γίνομαι trashfood maniac!!
Ελπίζω αυτή τη φορά να συνειδητοποιήσω πραγματικά ότι η διατροφή που κάνω είναι ιδανική για μένα, για να ζήσω γενικά μια ποιοτική ζωή... και να μη ξαναπέσω στη παγίδα των trash food!
Ααα και κάτι ακόμα.. τους τελευταίους μήνες απέκτησα ένα φιλαράκι που είναι μεγάλος σύμμαχός μου στη προσπάθεια αυτή.. Τη σουρτούκο τη σκυλίτσα μου που με παροτρύνει να αλητεύουμε με τις ώρες :D
80/67/55
Ξεκινησα με καμια 80αρια κιλα μετα τις πανελληνιες
Αρχισα διαιτα και γυμναστικη στις 1-8-2009 και μεχρι τις 30-9-2009 καταφερα να φτασω στα 69 κιλα.
Μετα απλα δεν εκανα κατι ιδιαιτερο και διατηρησα αυτα τα κιλα μεχρι και σημερα που ξανααρχισα γυμναστικη και διαιτα για να φτασω στον τελικο μου στοχο τα 55 κιλα που ειναι και τα φυσιολογικα μου για το υψος μου(1.66).....Αντε να δουμε τι θα καταφερω...
Η μεγιστη ειρωνια ηταν πως η ζυγαρια μας ηταν χαλασμενη. Ετσι ξεκινησα με 70 κιλα(της χαλασμενης ζυγαριας) και μετα την πρωτη διαιτα εφτασα στα 57 κιλα (της χαλασμενης ζυγαριας) και ημουν ευχαριστημενη. Ωσπου μια μερα ανεβηκα για πλακα σε μια ζυγαρια φαρμακειου και ειδα 67 κιλα....Λεω μεσα μου .."χαλασμενη θα ειναι" ρωταω την υπαλληλο μου λεει οχι.... Την ιδια μερα πηγα και ζυγιστηκα σε 10 φαρμακεια μεχρι να συνειδητοποιησω πως εχω εγω χαλασμενη ζυγαρια....τοτε απογοητευτηκα πληρως ....φτου και απο την αρχη.....παμε παλι για τα 55 που υποτιθεται οτι ημουν 1 χρονο τωρα...
καλή επιτυχία avenger0000 , πω πω τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθες!! 10 κιλά λάθος!
καλό κουράγιο...
Quote:
Originally posted by avenger0000
80/67/55
Ξεκινησα με καμια 80αρια κιλα μετα τις πανελληνιες
Αρχισα διαιτα και γυμναστικη στις 1-8-2009 και μεχρι τις 30-9-2009 καταφερα να φτασω στα 69 κιλα.
Μετα απλα δεν εκανα κατι ιδιαιτερο και διατηρησα αυτα τα κιλα μεχρι και σημερα που ξανααρχισα γυμναστικη και διαιτα για να φτασω στον τελικο μου στοχο τα 55 κιλα που ειναι και τα φυσιολογικα μου για το υψος μου(1.66).....Αντε να δουμε τι θα καταφερω...
Η μεγιστη ειρωνια ηταν πως η ζυγαρια μας ηταν χαλασμενη. Ετσι ξεκινησα με 70 κιλα(της χαλασμενης ζυγαριας) και μετα την πρωτη διαιτα εφτασα στα 57 κιλα (της χαλασμενης ζυγαριας) και ημουν ευχαριστημενη. Ωσπου μια μερα ανεβηκα για πλακα σε μια ζυγαρια φαρμακειου και ειδα 67 κιλα....Λεω μεσα μου .."χαλασμενη θα ειναι" ρωταω την υπαλληλο μου λεει οχι.... Την ιδια μερα πηγα και ζυγιστηκα σε 10 φαρμακεια μεχρι να συνειδητοποιησω πως εχω εγω χαλασμενη ζυγαρια....τοτε απογοητευτηκα πληρως ....φτου και απο την αρχη.....παμε παλι για τα 55 που υποτιθεται οτι ημουν 1 χρονο τωρα...
καλα και πως δεν καταλαβες οτι δεν γινεται να εισαι 11 κιλα κατω απο το υψος σου?
avenger0000
Πρώτα απ'όλα γεια σου :)
Αυτό που έχω να σου πω είναι ένα! Έχεις σκεφτεί τη πιθανότητα να είσαι στη κατηγορία του βαρύ σκελετού ή ότι έχει ένα πολύ καλό ποσοστό από μυς και για αυτό στο καθρέφτη ήσουν ευχαριστημένη (έστω με την ιδέα ότι είσαι 10κιλά λάτω από ότι ήσουν); Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τη ζυγαριά στην άκρη και να πας να κάνεις μία λιπομέτρηση!! Εάν είναι όπως μας τα λες, τότε είμαι σίγουρη ότι το ποσοστό του λίπους σου είναι κανονικό και δε χρειάζεσαι να χάσεις άλλα κιλά!
Quote:
Originally posted by dew
avenger0000
Αυτό που έχω να σου πω είναι ένα! Έχεις σκεφτεί τη πιθανότητα να είσαι στη κατηγορία του βαρύ σκελετού ή ότι έχει ένα πολύ καλό ποσοστό από μυς και για αυτό στο καθρέφτη ήσουν ευχαριστημένη (έστω με την ιδέα ότι είσαι 10κιλά λάτω από ότι ήσουν); Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τη ζυγαριά στην άκρη και να πας να κάνεις μία λιπομέτρηση!! Εάν είναι όπως μας τα λες, τότε είμαι σίγουρη ότι το ποσοστό του λίπους σου είναι κανονικό και δε χρειάζεσαι να χάσεις άλλα κιλά!
σωστη!
142,3/ 134,2/ 70
και συνεχίζω γερά :D
Σε ευχαριστω !! Να σαι καλα! Καλη συνεχεια για σενα΄;-)Quote:
Originally posted by BettyG
καλή επιτυχία avenger0000 , πω πω τι χουνέρι ήταν αυτό που έπαθες!! 10 κιλά λάθος!
καλό κουράγιο...
Τωρα θα μου πεις καλα κοριτσακι μου στραβο ησουνα??? δεν εβλεπες αλλα ατομα που ηταν 56 κιλα δεν ειχαν καμια σχεση με το σωμα σου???? Το εβλεπα, αλλα λιγο το οτι ειμαι λιγο παραπανω γυμνασμενη απο τον μεσο ορο, λιγο το οτι πιστευα οτι δεν γινεται ενας παχυς ανθρωπος να μαζεψει τοσο οσο ενας που ειναι ηδη αδυνατος ακομα και αν ειναι τα ιδια κιλα......να το αποτελεσμα....ζουσα με αυταπατες...
Κοιτα να δεις σ'αυτο που λες εχεις δικιο. Πηγα και εκανα λιπομετρηση και ο γιατρος ενθουσιαστηκε με το ποσοστο των μυων μου. Αλλα η εικονα που εβλεπα στον καθρευτη δεν με ευχαριστουσε και ουτε τωρα βεβαια....αλλα επειδη η μητερα μου ηξερε (νομιζε δηλαδη οπως και γω ) οτι ειμαι 55 κιλα δεν με αφηνε να συνεχισω τη διαιτα.Quote:
Originally posted by dew
avenger0000
Keep walking :-DQuote:
Originally posted by karamela
142,3/ 134,2/ 70
και συνεχίζω γερά :D
Και μεταφορικα και κυριολεκτικα!!! ;-) Συγχαριτηρια για την προσπαθεια!!
Τελικα mtsek85 πηγες taste and diet?
Karamela σου ευχομαι οτι καλυτερο..βαστα γερα, γιατι θελει πολυ δυναμη αυτο που κανεις!!!!
Εγω δεν μπορω να χασω τιποτα...
Quote:
Originally posted by asximi36
Τελικα mtsek85 πηγες taste and diet?
Karamela σου ευχομαι οτι καλυτερο..βαστα γερα, γιατι θελει πολυ δυναμη αυτο που κανεις!!!!
Εγω δεν μπορω να χασω τιποτα...
Σε ευχαριστω πολυ, ναι το γνωρίζω πως θελει πολυ δυναμη γιατι ειναι και πολλα τα κιλα αλλα θα τα καταφερω που θα παει
Εσυ τι μεθοδο ακολουθεις και δεν χανεις?
Πόσα κιλα εισαι?
Γεια σας! ειμαι περηφανη δεν παχυνα καθολου μα καθολουυυυυυυυυυυυ
αρχικο βαρος 103
τωρινο 81.7
στοχος 75 τον Σεπτεμβρη!
κ ολα αυτα μ λιγη προσοχη γιατι μονο σε φαση διαιτας δεν ειμαι εδω κ μηνες...
ποσο μαλλον τωρα σε νεο σπιτι...
πρωτος στοχος τα 79 κιλα!
σημερινο ζυγισμα 82.7
γιατί δεν φαίνεται πια το τικεράκι μου??? ο-ε-ο????
κανεις copy-paste τον κωδικα στο πρωτο κουτακι που ειναι στη μορφη [url.......[url] ;)
142,3/132,8/70
ειμαι πολυ αισιοδοξη αυτη την φορα
109/109/60
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΧΑΣΩ???ΧΑΧΑΧΑΧΑ???
:D σωστη!Quote:
Originally posted by VIVIKAKI
109/109/60
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΧΑΣΩ???ΧΑΧΑΧΑΧΑ???
καλη κατηφορα!
80-77-68
Σκέφτομαι πάντα πως δεν είναι στο χέρι του, στο δικό μου είναι! (στο στόμα μου για την ακρίβεια!!)
:-)
Ας γράψω κι εγώ τα δικά μου, για να θυμόμαστε τι καταφέραμε και τι θα καταφέρουμε...:D
95/90/75
103/81/79 :D
Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Υπαρχει ενας καφες που λεει οτι σε βοηθαει να χασεις βαρος..ειναι φυτικο προιον και δεν εχει καμια παρενεργεια..Ονομαζεται Μινσερ...ξερει καμια σας τιποτα?
οποια μαθει να μας ενημερωσει κ μας!
103/82.8/80
αυτο το εφτασα, το ξεπερασα, αλλα τα ξαναπηρα...δεν εκανα συντηρηση :(Quote:
Originally posted by badgirl11
103/81/79 :D
142,3/132,1/70
Μακάρι 1/6 να εχω καταφερει να φτασω τον στοχο μου
ελπιζω 1/6 να εχω ενα καλο αποτελεσμα,να ειμαι πιο χαμηλα απο τωρα...εστω κ λιγο...!!!!