ΘΕΛΩ να φωτιστεί ο νους μου...να γίνει λίγο πιο ευδιάκριτος ο δρόμος για το καλύτερο δυνατό μου...
Printable View
ΘΕΛΩ να φωτιστεί ο νους μου...να γίνει λίγο πιο ευδιάκριτος ο δρόμος για το καλύτερο δυνατό μου...
ΘΕΛΩ έναν έρωτα δυνατό να με συνεπάρει!
--->LARA FABIAN - ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ : So in Love
ΘΕΛΩ να γυρίζω στο σπίτι μου από τη δουλειά και να με αγκαλιάζει αυτός που θα με αγαπάει, να μου τρυπάει τα σωθικά αυτή η αγκαλιά, να με πνίγει αυτή η αγκαλιά, να ένας ωραίος θάνατος, μια αγκαλιά..
Αν ήξερα τι θέλω καλά θα ήταν... θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσω τους στόχους και τις επιθυμίες μου.
Να υπενθυμίσω σε όποιους τολμούν ν'αμολήσουν ελεύθερα τα ΘΕΛΩ τους σ'αυτό το τόπικ:
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ!
Θέλω να είμαι ελεύθερη από όλα τα δεσμά που κρατάν.... Θέλω να τρέξω μακριά...
Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να διατηρήσω αυτήν την θετική διάθεση που έχω, που οφείλεται κατά κύριο και στην απώλεια κιλών αλλά κυρίως στην αυτοπεποίθηση ότι ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα πραγματοποιήσω τους στόχους μου... :)
θελω να ξυπνησω και να ειναι Χριστουγεννα
Σιγά το δύσκολο,Miss Nύστα 2011!Έτσι που το πας θα σε ξυπνήσει ο Μητσάρας επειδή σου έσπασαν τα νερά!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Θελω να βρω που εχει βαλει η μανα μου το μπλεντερ :grind:
xαχαχαχαχαχαχα λεςΝαταλακι μουυυυυυυυυυυυQuote:
Originally posted by NADINE
Σιγά το δύσκολο,Miss Nύστα 2011!Έτσι που το πας θα σε ξυπνήσει ο Μητσάρας επειδή σου έσπασαν τα νερά!Quote:
Θέλω αυτή η περιοδος να συνεχιστεί για πάντα!
Η ευχή σου Γιάννα μου, μου θύμισε ένα παιδικό που βλέπει καθημερινά ο γιος μου, (σε σημείο που έχει μάθει τους διαλόγους) με τον Donald και τα ανιψάκια του, Huey, Dewey, and Louie, τα οποία ευχήθηκαν να είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Χριστούγεννα!!!!
To xω δει σε παιδικο! Δεν είναι ότι όλα είναι ρόδινα αυτή την περιόδο και όλα πάνε καλά. Είναι αυτό το συναίσθημα της προσμονής.....
Μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα θες Γιάννα μου!!!! Και πιστεύω πως τα περισσότερα σου πάνε! Είναι η χρονιά σου φέτος!
Δεν εχει να κανει με τη χρονιά μου. Ούτ ε είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Δίνω τον αγώνα μου για να σώσω τη ζωή μου. Παλεύω μέρα με τη μέρα πάω γυμναστήριο και καλά να μην είμαιο επιδιώκω να βρω τη λύση και και και... τίποτα δεν έρχεται μόνο του.... Και ξαναλέω αυτό το συναίσθημα προσμονής της απώλειας και του φόβου για το απο δω και πέρα τι....Το θέλω και στη συνέχεια γιατί με γεμίζει ποικίλα συναισθήματα και μου αρέσει που βγήκα από το λήθαργο....
Θέλω απλα να αδυνατισω ! Να ξυπνήσω ένα πρωι και να ειμαι λεπτήηηη!:yawn:
τι όμορφο τόπικ είναι αυτό!!!!!!!!
πόση κινητήρια δύναμη κρύβουν τελικά αυτά τα θέλω!!!!!!
πόση θλίψη προκαλούν όταν τα θάβουμε!!!
nandine έχεις κλέψει την παράσταση σε αυτό το τόπικ!!!!
πόσα ετερόκλητα κρύβεις τελικά μέσα σου!!!
συγχωρέστε με οι υπόλοιποι μα ένα μυρμιγκάκι παραπάνω θαυμασμού να πω? μου τον προκάλεσε η Nadine!!!!
αλήθεια Nadine έχεις καταλάβει την δύναμη που έχεις μέσα σου???!! και μόνο με αυτήν να πορεύεσαι????
έχεις ανακαλύψει τη σοφία που απόκτησες????? με όποιο τρόπο!!!!
αλήθεια έχεις σκεφτεί ποτέ να σταφείς προς τη συγγραφική ιδιότητα??? έχεις τόση αμεσότητα στο γραπτό σου λόγο
που σαγηνέυεις!!!
Ναταλία μου σκέψου το σοβαρά, είναι η τρίτη πρόταση που σου γίνετε μέσα σε ένα μήνα, και μάλιστα από εδώ μέσα. Προσπαθώ να φανταστώ τί μπορεί να γίνετε και σε προσωπικό επίπεδο ακόμα!!!!!!Quote:
Originally posted by look
αλήθεια έχεις σκεφτεί ποτέ να σταφείς προς τη συγγραφική ιδιότητα??? έχεις τόση αμεσότητα στο γραπτό σου λόγο
που σαγηνέυεις!!!
θελω να εχω μια τελειομηνη κυηση
θελω να έρθει το πρωι που θα ανοιξω την ντουλάπα μου και θα πω :
"Ti θέλω να βάλω σήμερα?" αντί του "Τι μου κάνει?"
Κάθησα και διάβασα τι έγραψα στο τόπικ γιατί μ'έκανες ν'απορήσω Λούκι
κι επιμένω να μην καταλαβαίνω πού τα είδες όλα αυτά...Ένα απαιτητικό σκατόπαιδιο
που όλο θέλει διακαώς χωρίς τελικά να μοχθεί σοβαρά για να πραγματώσει ό,τι τουλάχιστον
περνά από το χέρι του,χωρίς να δείχνει πως έμπρακτα εκτιμά όσα του δίνονται...Αυτό είδα εγώ.
Τα στέλνω όλα στο Σύμπαν,ας πούμε πως οκ,του τ'αμπαλάρω κάπως όμορφα με λέξεις και κορδέλες
και μετά κάθομαι και περιμένω να κάνει εκείνο για μένα όλη τη δουλειά.Ούτε δυνατή είμαι ούτε σοφή.
Δειλή,ανίκανη και τεμπέλα είμαι και δεν αξίζω όσα κολακευτικά μου απευθύνετε.Τα έχω όλα τακτοποιημένα
στο κεφάλι μου από χρόνια,με ηλιόλουστες κλωστές δεμένα τα πώς και τα γιατί μου κι ωστόσο ζω σε σκοτάδι.
Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στους ανθρώπους μου,στους φίλους μου και σ'εσάς κι αυτό είναι το άλλοθι μου
να μην την αξιοποιώ όπως της πρέπει.Ευχαριστώ,αλλά θα ήμουν πολύ χειρότερη αν έβγαζα και χρήματα απ'την ξεφτίλα μου.
Συγνώμη και πάλι για την έλλειψη ευγένειας,αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου και νιώθω ντροπή.
Και τώρα ένα σοβαρό ΘΕΛΩ!
ΘΕΛΩ να έχει ο Θεός καλά τη Λιλένια μας!
Έχει μήνες που τη σκέφτομαι κι ανησυχώ...Δε σηκώνει τηλέφωνο
και φοβάμαι πως κάτι δυσάρεστο συνέβη σε αγαπημένα της πρόσωπα
κι είναι στα δύσκολα της.Όσο φως μέσα της έχει,όση δύναμη,όση πίστη
να της συμπαρασταθούν σε ό,τι ενδεχομένως καλείται να διαχειριστεί.
Μια προσευχή για τη Λιλένια μου και όσους είναι για κείνη σημαντικοί...
Σου στέλνω τον αγαπημένο μου άγγελο να σε φυλά...και σε προσμένω...
Θα την έχεις και θα φέρεις στον κόσμο ένα υγιές,πανέμορφο μωράκι με τα πιο έξυπνα ματάκια ever!Quote:
θελω να εχω μια τελειομηνη κυηση
μακαρι κοριτσακι μου! σε φιλω πολυ και σου στελνω την αγαπη μου!
nadine!
αν μίλησα για ετερόκλητα.. σε κείμενα σου, σαν το παραπάνω αναφερόμουνα!!!!!!!!!
αν μίλησα για δύναμη που αν την έχεις καταλάβει.. επίσης λόγια σου, σαν τα παραπάνω είχα στο μυαλό μου!!!
η μεγαλοπρέπεια... η αρχοντιά.....nadine είναι θυσαυρός ολάκερος για όποιον διακατέχεται από αυτά.....
το βλέπω πως κλείνεις τα μάτια σφικτά στα τόσο δυνατά σου σημεία!!!
και αν έγραψα αυτά τα λόγια δεν ήταν για να σε κολακέψω ...μα κυρίως για να εκφράσω την τεράστια απορία που
μου δημιουργείται από την αντιφατικότητα που νιώθω όταν μιλάει η ψυχή σου και όταν μιλάει το μυαλό σου!!!
η αντιφατικότητα του να τα έχεις όλα τακτοποιημένα στο μυαλό σου με ηλιόλουστες κλωστές δεμένα κιόλας!
μα εσύ να επιθυμείς να ζεις σε σκοταδι!
nadine!
συγχωρεσε με για το focus που έκανα πάνω σου!!!!
κ χωρίς καμία εξουσιοδότηση ειδικού κιόλας!!!!!
είναι κ αυτή η αμεσότητα, στην ψυχή όλων μας, που έχει ο λόγος σου...! που σε οικειοποιούμαι λες και σε ξέρω χρόνια!
Προς το παρόν χαμογελάω...Κι αυτό είναι δικό σου έργο,Λούκι,
σεξουαλικά παρενοχλήσαντα και μη εξουσιοδοτημένε Ναντινολόγε!
Θα τα πούμε...Φιλιά!
Θέλω... να περάσω πολύ όμορφες διακοπές φετος! με την οικογένεια μου και με φίλους!
Θέλω υγεία στους αγαπημένους μου σε όλους τους τομείς .
Θέλω το μικρό το αγγελάκι από την Κύπρο να γίνει καλα... Ο Θεος να κανει το καλυτερο σ΄αυτην την οικογένεια και να δωσει δυναμη στους γονεις του να μπορεσουν να αντιμετωπισουν οτιδηποτε προκυψει με την εξελιξη της ασθενειας...
Θελω περισσοτερα χαμόγελα....
Θέλω να θελω...
(ξερω ειναι πολλα... αλλα ξέρεις εσυ...)
Θέλω να πάνε όλα καλά στην αγαπημένη μου καινούρια πολύ καλή φίλη!
:) Σ'ευχαριστώ,Γιαννούκα μου!Το θέλει η φίλη σου όσο τίποτα! :love:
Θελω να θελω να ξαναζησω.Θελω να θελω ν'αγγιξω τη ζωη που περνα διπλα μου κ δε με αφορα.Θελω να βρισκω αφορμες που να δικαιολογουν την υπαρξη μου.Θελω να βρω ξανα τις μικρες χαρες της ζωης.Θελω να μπορω να νιωσω ξανα τις χαρες που μου δινουν τα παιδια μου και θελω να ειναι τυχερα υγιη κ ευτυχισμενα.Θελω να μπορω ν'αγαπαω ξανα.Θελω ολοι οι αγαπημενοι μου να ειναι καλα.Θελω ξανα την κοινωνικοτητα που ειχα.Θελω να"χτισω"κι αλλα μπαρακια στην πολη.Θελω πισω τους φιλους μου.Θελω να εχω ξανα την αντοχη να δουλευω,να κολυμπω,να πηγαινω γυμναστηριο,να ξενυχτω κ παλι απο την αρχη.Θελω να μπορω να ξανακανω ταξιδια κ να μπορω να περπαταω οπως τοτε στο Σινικο τοιχος,ενα απο τα δυο ατομα της παρεας που φτασαμε στο πιο ψηλο σημειο του.Θελω να βρω το ιδιαιτερο ατομο για να παω μαζι του στο Παρισι που το αφηνα σαν κατι το εξαιρετικο.Θελω,θελω,ποσα θελω.......θελω να θελω τα θελω μου.....
Θέλω να πάω διακοπές ,να φύγω μακρυά
Θέλω να νιώσω ξανά όπως ένιωθα τότε στα φοιτητικά μου χρόνια,ξένοιαστη,χωρίς προβλήματα,χωρίς ευθύνες,χωρίς έννοιες
Θέλω να αποκτήσω φίλους αληθινούς που όταν τους χρειάζομαι να είναι εδώ δίπλα μου
Θέλω τα μάτια μου να αρχίσουν να λάμπουν κ να χαμογελούν ξανά
και πόσα άλλα θέλω....
καλημερα!
Θελω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ MOJITO φτιαγμενο απο 10 λιτρα ρουμι 10 κιλα τριμμενο παγο , μιση δεξαμενη σοδα 10 κιλα μαυρη ζαχαρη και ολοκληρη την λεμονια μεσα και να το ρουφαω με ΣΩΛΗΝΑ
Θελω ΟΛΑ τα ΘΕΛΩ μας να γινουν πραγματικοτητα!
;)
Θέλω να έρθει εκείνη η μέρα που θα αρχίσω να χαίρομαι με την απώλεια των κιλών μου και θα έχω ενθουσιασμό για την ημέρα που ξημερώνει.
κοντη γιορτη αληλουια Γιωτακι!
αμήν και πότε Σωτηρία! Απλά ώρες ώρες μου τη σπάει ο εαυτός μου..Νοσταλγώ την καθημερινότητάμου στη δική σου ηλικία πάνω κάτω που πολύ πιο απλά και εύκολα είχα κέφια και καλή διάθεση..Στα 37 μου , βρισκω ότι δυσκολεύομαι να απολαύσω τα μικρά και τα μεγάλα, όπως παλιότερα..Quote:
κοντη γιορτη αληλουια Γιωτακι!
Όμως επειδή είμαι και εκ φύσεως αισιόδοξη, πάντα ελπίζω!
γλυκεια μου δεν ειναι θεμα ηλικιας. η κολλητη μου ειναι 42 εγω (σσσσ) 35 . λοιπον παντα μου λεει "α ρε και να ημουν 35" και γω γελαω γιατι σκεφτομαι "α ρε να ημουν 25". νομιζω οτι λιγο ως πολυ η ζωη των περισσοτερων εχει γινει ετσι ωστε πολλοι δεν μπορουμε να απολαυσουμε τα μικρα η τα μεγαλα οπως λες. ξερεις κατι καθομουν χθες και εβλεπα τη κορη μου (το στερνοπουλι μας) και εκανε τη "μεγαλη" τη κοιτουσα και σκεφτομουν ποσο απολυτα ευτυχισμενη ενιωθα εκεινη τη στιγμη, λες και θα εσκαγα απο περηφανια.
να σαι καλα ευχομαι απο καρδιας.
Θέλω το μυαλό μου να συνηδητοποιήσει πως πια το σώμα μου δεν είναι το ίδιο με πριν. Πως πια χωράει να καθίσει σε όλες τις καφετέριες, πως πια μπορεί να μπει σε μικρότερο μέγεθος ρούχα, πως πια είναι γενικός πιο αδύνατο.
Οσο και να το προσπαθώ, όσο και να βλέπω πως χωράω σε ρούχα που πριν ούτε στην φαντασία μου δεν χωρούσα, όσο και να βλέπω την τεράστια αλλαγή στις φώτο και τον καθρέφτη και το χαίρομαι, μόλις σταματίσω να κοιτάω, αμέσω το μυαλό μου σκέφτετε όπως πριν. Σκέφτομαι ότι δεν χωράω να περάσω από κάπου, ότι ο διπλός ο καναπές δεν χωράει εμένα και τον άντρα μου μαζί να κάτσουμε και άλλα πολλά......
Θέλω αυτό να αλλάξει... Θέλω να νιώσει και το μυαλό αυτά που νιώθει το σώμα..........