ελα πανο μολογα τα μυστικα γρηγορα ....το καλοκαιρακι ερχεται
Printable View
ελα πανο μολογα τα μυστικα γρηγορα ....το καλοκαιρακι ερχεται
Ναι είχα μπει σε πρόγραμμα 5 μήνες, αλλά έχω την εντύπωση πως , και να σας δώσω το πρόγραμμα μου δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει γιατί για να μου το δώσει , έκανα κάποιες εξετάσεις, λιπομετριση, μου πήρε κάποιο ιστορικό, με ρώτησε τι φαγητά μαρεσουν και μετά με όλα αυτά τα στοιχεία μου έφτιαξε το πρόγραμμα.
Θέλω να πω ότι το κάθε πρόγραμμα είναι προσωπικό για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στον κάθε οργανισμό. Αυτό πιστεύω, γιατί όσες φορές είχα δοκιμάσει να κάνω δίαιτες μόνος μου δεν τα κατάφερνα. Μπορεί να παίζει ρόλο και ο συνδυασμός των τροφών μεταξύ τους για τις καφσεις?
Για παράδειγμα αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι στο πρόγραμμα μου, κάθε μα κάθε απόγευμα έπρεπε να τρώω φρούτα (επειδή ήταν καλοκαίρι τοτε έτρωγα καρπούζι , πεπόνι, ροδάκινο κλπ)
Επίσης σε κάθε γεύμα είχα σαλάτα
Πάντως δεν είχα στερηθεί τίποτα, και τις μπριζόλες μου είχα και τα μακαρόνια μου είχα και τα λαδερά μου είχα , ακόμα και μια πίτα είχα μια φορά στο πρόγραμμα που μου χε λείψει και του είχα ζητήσει να μου βάλει! :p όλα τα παραπάνω βεβαία σε κάθε γεύμα προσεκτικά μαγειρεμένα με οδηγίες για το λάδι και ζυγισμένα σε γραμμάρια οι μερίδες. Η μητέρα μου ξέρει τι τράβηξε τόσο καιρό κάθε μέρα για να μου τα ετοιμάζει και να μου τα ζυγίζει!...
συγχαριτηρια και σε σενα και στη μανουλα σου
Quote:
Originally posted by panos83
Δεν το ήξερα ότι το φόρουμ γυνεκοκρατείται !
χωρις εμας δεν μπορουνε πανο.... ;)
Είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις δίαιτα οι γύρο σου να σε βοηθάνε και να έχεις υποστήριξη, Γιατί φαντάσου να θέλεις να κάνεις δίαιτα εσύ και η γυναίκα σου η ξαδέρφη σου, η μανά σου κλπ τρώει δίπλα σου σουβλάκια, καρμπονάρες και άλλα τέτοια όμορφα την ώρα που εσύ τρως μπρόκολο βραστό
η λυση απλη. θα τρωγατε σε διαφοτερικες ωρες. :) μουχαχα!Quote:
Originally posted by panos83
Είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις δίαιτα οι γύρο σου να σε βοηθάνε και να έχεις υποστήριξη, Γιατί φαντάσου να θέλεις να κάνεις δίαιτα εσύ και η γυναίκα σου η ξαδέρφη σου, η μανά σου κλπ τρώει δίπλα σου σουβλάκια, καρμπονάρες και άλλα τέτοια όμορφα την ώρα που εσύ τρως μπρόκολο βραστό
αντε πανο, τελος καλο, ολα καλα.... ευκολο στοχο εχεις απο εδω και περα.
BLiSS εσυ ειπαμε κανεις την διαιτα της παπιας??χαχα
Sorry Bliss, τώρα είδα την ερώτησή σου!
Είμαι 50 κιλά με ύψος 1.57. Ξέρω ότι σου ακούγεται παλαβό αλλά νίωθω χάλια με τον εαυτό μου γιατί πριν παντρευτώ ήμουνα 46 κιλά και μετά το γάμο (σε λιγότερο από δύο μήνες) έφτασα τα 52!
ναι αλλα αυτες τις μερες αρχιζω διαιτα... θα χιονισει παιδια!Quote:
Originally posted by gourounitsa
BLiSS εσυ ειπαμε κανεις την διαιτα της παπιας??χαχα
ναι ακουγεται παλαβο, δεν ξερω αν κανω λαθος ομως στην εκτιμηση μου.Quote:
Originally posted by ant
Sorry Bliss, τώρα είδα την ερώτησή σου!
Είμαι 50 κιλά με ύψος 1.57. Ξέρω ότι σου ακούγεται παλαβό αλλά νίωθω χάλια με τον εαυτό μου γιατί πριν παντρευτώ ήμουνα 46 κιλά και μετά το γάμο (σε λιγότερο από δύο μήνες) έφτασα τα 52!
να ξερεις πως στους περισσοτερους αντρες, αρεσουν λιγα κιλα παραπανω στην κοπελα.
αντ ελπιζω να βρεις τον δρομο σου και να ηρεμησεις ψυχολογικα ωστε πλεον να χαιρεσαι την ζωη στο επακρο.
ΑΝΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΟΥ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
απο οτι φαινεται την παρασκευη που θα αγορασω και ζυγαρια θα κανω και εγω την προσπαθεια μου....
καλη μας υπομονη και δυναμη!
sea polla filia!
δλδ μεχρι ποσα κιλα σασ αρεσουμε να ξερω να φτασω τοσα :):):)
οι αριθμοι ειναι υποκειμενικοι...
ελα τωρα αστα αυτα.μεχρι 65 κιλα?
μα δεν ειναι τοσο απλο... πρεπει να λαβεις υποψην καποιους παραγοντες που ειναι μοναδικοι για καθε ατομο.....
μμμμμμμμμμμ......μαλιστα.εγω ξερω οτι πρεπει να ειμαστε λεπτες οι κοπελες και οι αντρες γεροδεμενοι κ δυνατοι κ οχι κοκαλιαριδες. http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
θα συμφωνησω σιγουρα στο δευτερο σκελος.
bliss για φτιάξε το τικεράκι σου επιτέλους και θα συμ΄πλήρωνα στη γουρουνίτσα -μουνίτσα και βαρβββββατοι.....
ναι βαρβατιλα ποποπο.κ 8α προτιμουσα το γουρουνιτσα σκετο :):)
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
σημερα εκανα τεστ παπ ντραπικα πολυ γιατι ηταν αντρας ο γυναικολογος κ ωραιος.οσο ντρεπομε ρε παιδι μου ποπ[οπο τοσο μ τυχενουνε.εχω κ προβλημα συν τις αλλης.
επειδη ειμαι νοσηλευτης και εχω περασει απο το γυναικολογικο τμημα και εχω κανει τεστ παπ να σου πω οτι μετα απο καποιο σημειο και περα δεν σου κανει καμια εντυπωση , Εγω στις πρωτες μερες ντρεπομουν , ειχε τυχει να μου ερθουν κατι ωρεες κοπελες και μια ιεροδουλος ...
ααχαχα σοβαρα?και γω 8α παω νοσηλευτικη κ ευχομαι να μην εχω κα8ε μερα κομμενα χερια κ ποδια .
107 για να σκασουν απο το κακο τουσ ολες οι αδυνατες-σκυλεσ-ψωνια γνωστες μου που νομιζουν οτι παντα θα ειναι πιο επιθυμητες απο μενα
http://www.tickercentral.com/view/9ruy/1.png
Σήμερα είδα αυτό θέμα. Συμφωνώ με όλους του λόγους που αναφέρετε. Κυρίως όμως με απασχολούν αυτοί που αναφέρονται στην ατομική υγιεινή και περιποίηση. Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ προβλήματα αυτοπεποίθησης. ΄
Γενικά δεν με θεωρεί "χοντρή" ο κόσμος. Λένε πως απλά είμαι νταρντάνα. Θυμώνω όμως για άσχημους σχολιασμούς που γίνονται εις βάρος άλλων. Έχω κατέβει απο ταξί (καυγαδίζοντας) γιατί ο οδηγός δεν πήρε μια υπέρβαρη κοπέλα. Χαρακτηριστικά είπε " θα μου σπάσει το κάθισμα η χοντρέλο! Πως κυκλοφορεί έτσι που είναι;" Απαράδεκτο;
Έχω ακυρώσει αγορά απο κατάστημα ρούχων επειδή έδιωξαν κοπέλα με το που μπήκε λέγοντάς της "Δεν έχουμε ρούχα στο νούμερο σας". Ούτε για μένα είχαν. Ένα δώρο ήθελα να πάρω. Είναι συμπεριφορά αυτή; Τι ρατσισμός.
Συγνώμη αν φλυάρισα, και συγνώμη αν είναι άσχετα αυτά που λέω αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω θύμωσα. Γιατί να μας κάνουν να νιώθουμε ενοχές που είμαστε αυτό που είμαστε; Γιατί ο λόγος που να θέλει κάποιος να αδυνατίσει να είναι το να τον αποδεχτεί το κοινωνικό σύνολο; Μόνο λόγοι υγείας και αυτοεκτίμησης θεωρώ πως είναι σημαντικοί.
γιατι δυστυχως οσα καλα και αν εχω το βαρος μου τα κρυβει...
παντα σε οτι λενε υπαρχει και ενα ''...αλλα λιγο πιο αδυνατη να ηταν..''
μου εχει σπασει τα νευρα αυτο, και θελω να αδυνατησω πρωτα για εμενα για καλη υγεια, και μετα απλως για να σπασω τα μουτρα των αλλων. να τους πω η ιδια ειμαι ρε μλκς απλα κιλα εχασα ( ειμαι αρκετα νευριασμενη γιατι δυστυχως αυτοι που με σχολιαζουν ειναι συγγενεις και χειροτεροι απο εμενα οχι στα κιλα αλλα στους τροπους και σε αυτα που εχουν κανει στη ζωη τους )
αν και ειμαι σιγουρη οτι και οταν αδυνατησω παντα κατι θαβρουν να σχολιασουν μονο και μονο για να δειξουν πως ειναι ανωτεροι απο εμενα.. αλλα δεν με πειραζει γιατι οποιος με γνωριζει ξερει ποια ειμαι και τι αξιζω...
εφοσον οπως λες και εσυ κατι θα βρουν ,οποτε μην ασχολεισαι
107 Για να μην πάθω ξανά ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ από την κατάθλιψη
108 Για να μην ξαναδώ τον πατέρα μου να δακρύζει επειδή θεωρεί οτι είναι κακός γονιός
109 Για να μην ξαναναγκάσω τον εαυτό μου να κάνει εμετό επειδή είχα νεύρα και έφαγα κάτι παραπάνω
110 Για να δικαιολογησω επιτελους την περηφανια της αδερφής μου και του αδερφού μου που ποτέ δεν έπαψαν να πιστεύουν σ' εμένα.
111 Για να μην αισθάνομαι αμυντικά όποτε κάποια κοιτάει τον άνθρωπο μου και του κρατάω μούτρα ενώ ξέρω οτι ο ίδιος είναι πραγματικά μαζί μου.
112 Για να μπορέσω να φορέσω όλα εκείνα τα συνολάκια που μου έχει στείλει η γιαγιά μου από τις μπουτίκ της Κωνσταντινούπολης (απλά δεν ξέρει ότι ξαναπάχυνα)
113 Για να μην αναθεματίζω τον εαυτό μου κάθε φορά που ένα ρούχο δε μου χωράει
114 Για να μην απορρίπτω προσκλητήρια γάμου και βαφτίσεων επειδή δεν έχω τίποτα να φορέσω και ότι βρώ με κάνει να μοιάζω με γιαγιά
115 Για να φορέσω επιτέλους όλα τα ρούχα που η αδερφή μου (η οποία είναι 53 κιλά) έχει ξεχωρίσει από την ντουλάπα της για μένα (δε δείνει ρούχα σε κανέναν, ούτε για αστείο).
συγνώμη.............καινούρια και μπέρδεψα............λάθος οι αριθμοί αλλά ακριβείς οι λόγοι..............
Έυχομαι να πετύχεις τον στόχο σου, για να νιώσεις ΕΣΥ καλά.Quote:
Originally posted by zwhtsa
γιατι δυστυχως οσα καλα και αν εχω το βαρος μου τα κρυβει...
παντα σε οτι λενε υπαρχει και ενα ''...αλλα λιγο πιο αδυνατη να ηταν..''
μου εχει σπασει τα νευρα αυτο, και θελω να αδυνατησω πρωτα για εμενα για καλη υγεια, και μετα απλως για να σπασω τα μουτρα των αλλων. να τους πω η ιδια ειμαι ρε μλκς απλα κιλα εχασα ( ειμαι αρκετα νευριασμενη γιατι δυστυχως αυτοι που με σχολιαζουν ειναι συγγενεις και χειροτεροι απο εμενα οχι στα κιλα αλλα στους τροπους και σε αυτα που εχουν κανει στη ζωη τους )
αν και ειμαι σιγουρη οτι και οταν αδυνατησω παντα κατι θαβρουν να σχολιασουν μονο και μονο για να δειξουν πως ειναι ανωτεροι απο εμενα.. αλλα δεν με πειραζει γιατι οποιος με γνωριζει ξερει ποια ειμαι και τι αξιζω...
Ασε τους άλλους να λένε. Αυτό που λες, πως κάτι θα βρούν να σχολιάσουν ακόμα κι αν αδυνατίσεις είναι σωστό. Πιο εκνευριστικό βέβαια είναι το οτι συνήθως αυτοί σχολιάζουν το πάχος μας και μας ωθούν στο να αδυνατίσουμε, κανείς τους όμως δεν επικροτεί την προσπάθεια μας.Κανείς δεν βλέπει τη διαφορά. Βρίσκουν τρόπο να σε "ρίξουν" ακόμα κι αν έχεις πετύχει το στόχο σου. Ακόμα κι όταν νιώθεις πως είσαι στην κορυφή. Οπότε σε συμβουλεύω να μη δίνεις σημασία σε λόγια τέτοιων ανθρώπων.
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.
116. Για να μπορέσω να φορέσω πάλι εκείνα τα ωραιότατα τζίν που έχω στην ντουλάπα μου ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα χωράω.
117. Για να μπορέσω να φορέσω μπότες τον χειμώνα και να κλείνει το φερμουάρ μέχρι πάνω.
118. Για να μην αλλάζω δρόμο όποτε βλέπω κάποιον-α παλιό-α μου φίλο-η και δεν θέλω να δει πως έγινα έτσι.
119. Για να ευχαριστηθώ επιτέλους το sex, χωρίς να ρουφιέμαι συνέχεια.
120. Για να μην τρώω σαν σπουργίτι οταν βγαίνω έξω, κυρίως 1ο ραντεβού, για να μην νομίζει ο ανθρωπος πως τρώω το καταπέτασμα (άραγε πως τα πήρα τα κιλά????? :) )
121. Για να μην ξαναδώ φωτογραφίες με φίλες μου και εγώ να είμαι λες και με φούσκωσαν με τρόμπα!!!!!!
122. Για να μπορέσω επιτέλους να φορέσω κι εγώ το νυφικό μιάς φίλης μου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτωσεις πρίν τον γάμο, κι όχι να κρύβομαι όποτε έρχεται αυτή η ώρα με το πρόσχημα ότι εχω πονοκέφαλο.
123. Για να ψωνίζω ρούχα απο το ίδιο κατάστημα με τις φίλες μου κι όχι να κάνω τον "βαστάζο" σε αυτές, λέγοντας στην πωλήτρια : << μήπως έχετε μικρότερο νούμερο? της είναι μεγάλο αυτο>>
107 για να μην βάζω τους γονείς μου να ψάχνουν θέση στη παραλία μακρια από τους άλλους και τα αγενέστατα παιδιά τους.
108 για να σταματήσω να προσποιούμαι οτι βαρέθηκα την θάλασσα.
109 για να σταματήσω ν'ακούω την ατάκα "εμένα δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, εγώ κοιτάζω την ψυχή" (meet john black ένα πράγμα)
110 για να σταματήσω να νιώθω άσχημα κάθε φορά που περνάω απο δημοτικό μην τυχόν και με προσέξουν τα παιδάκια. (και ύστερα ανακούφιση που και σήμερα την γλίτωσα.)
111 για να σταματήσω να προσπαθώ ν αλλάξω συζήτηση όταν στα chatrooms με ρώτανε "θα μου πεις τα χαρακτηριστικα σου?" για να μπορώ ν αγγίξω και το θέμα κιλά και να μην χρειάζεται ν αρχίσω τους αυτοσαρκασμούς.
112 γιατί θέλω να είμαι υγιείς, ν απολαμβάνω μια α' ποιότητα ζωής και να μην λαχανιάζω μετά απο λίγα λεπτά περπάτημα (αν έκοβα και το κάπνισμα θα ταν καλύτερα)
113 γιατί είδη έχω περάσει πολλές άσχημες στιγμές εξαιτίας των αντιδράσεων των άλλων στα παραπανήσια κιλά μου και μου χρωστάω κάποια χρόνια ηρεμίας χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτολύπισης και ντροπής (έχω αρχίσει ήδη να γίνομαι αγοραφοβική)
114. για να μην ξανακουσω πως αμα μπω στη θαλασσα θα φυγουν τα ψαρια
115. για να μην ξαναπω σε γκομενο πως δε μαρεσει η πλαζ της βουλιαγμενης αλλα τα ερημικα μερη για να κανω τρελιτσες (..και καλα)
116. για να μη με κοιτανε οι ομορφες της παρεας με υφακι οτι ειναι καλυτερες μου και εγω με ακομα μεγαλυτερο υφακι οτι εχω ωραιοτερο προσωπο κ αυτες ειναι ολες τσουλιτσες!!
117. για να μη ξανακουσω "συμβουλη" πως πρεπει να αδυνατισω και οταν χασω καποια κιλα να ακουσω "μπραβο που με ακουσες!", ναι μωρε βλακα επειδη το ειπες εσυ το εκανα!! αει σιχτιρ!
118. Για να μπορεσω να φορεσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα ρουχα που μου αρεσουν
119. Για να μην απογοητευομαι καθε φορα που κοιταω το σωμα μου στον καθρεπτη
120. Για να μην ντρεπομαι να βγω εξω πλεον
121. Για να μην κρατιεμαι καθε φορα που ακουω μαλακιες
122. Για να μην ντρεπομαι να βγαλω την μπλουζα μου ακομη και μπροστα στους γονεις μου
123. Για να φυγει αυτο το καταραμενο το στηθος
124. Για να βρω την ηρεμια μου
125. Για να μην αναβάλλω κάθε χρόνο τέτοια εποχή το πρώτο μου μπάνιο με την ελπίδα να χάσω κανά δυό κιλά ακόμα
λες και αν χάσω αλλά 2 κιλά θα δείχνω σαν την Αφροδίτη......
125. Για να μην αναβάλλω κάθε χρόνο τέτοια εποχή το πρώτο μου μπάνιο με την ελπίδα να χάσω κανά δυό κιλά ακόμα
λες και αν χάσω αλλά 2 κιλά θα δείχνω σαν την Αφροδίτη......
126, για να νοιωσω και εγω μια φορα πως ειναι να εισαι η μοιραια γυναικα και να σε κοιταν ολοι οχι για τα κιλα σου αλλα για την κορμαρα σου :Paxaxaxaxaxa
περα απο την πλακα τωρα.. συμφωνησα με την κατερινα σε κατι που ειπε.. επιτελους για να δω τον μπαμπα μου να χαμογελαει που αδυνατησα. ειναι ο καημος του. και επειδη μου εχει τρελη αδυναμια στεναχωριεμαι καθε φορα που τον βλεπω. και ειμαι στα ιδια κιλα. οταν ομως εχω χασει καναδυο κιλα... τον βλεπω εχει ενα χαμογελο..
ειναι ο μοναδικος που ποτε δεν μου εχει μιλησει ασχημα για τα κιλα. ποτε δεν με εχει φερει σε δυσκολη θεση. και παντα μου λεει το ιδιο. ''αντε βρε ζωακι μου ας κανουμε μια ακομη προσπαθεια και οτι θελεις εγω ειμαι διπλα σου, καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να χασεις κιλα αλλα προσπαθησε, πιο πολυ για εσενα για την υγεια σου, αυτο με νοιαζει..''..
αχ μπαμπουλη μου!!!!! ειδατε τι καλουλης ειναι?
αυτη τη φορα ομως θα τα καταφερω του το χρωσταω γιατι αυτος ποτε δεν μου εχει χαλαει χατηρι.. καιρος λοιπον να σταματισω και εγω να του χαλαω χατηρι!
Χατήρι στον εαυτό σου θα κάνεις πάνω απ'όλα αν χάσεις κιλά.Quote:
Originally posted by zwhtsa
126, για να νοιωσω και εγω μια φορα πως ειναι να εισαι η μοιραια γυναικα και να σε κοιταν ολοι οχι για τα κιλα σου αλλα για την κορμαρα σου :Paxaxaxaxaxa
περα απο την πλακα τωρα.. συμφωνησα με την κατερινα σε κατι που ειπε.. επιτελους για να δω τον μπαμπα μου να χαμογελαει που αδυνατησα. ειναι ο καημος του. και επειδη μου εχει τρελη αδυναμια στεναχωριεμαι καθε φορα που τον βλεπω. και ειμαι στα ιδια κιλα. οταν ομως εχω χασει καναδυο κιλα... τον βλεπω εχει ενα χαμογελο..
ειναι ο μοναδικος που ποτε δεν μου εχει μιλησει ασχημα για τα κιλα. ποτε δεν με εχει φερει σε δυσκολη θεση. και παντα μου λεει το ιδιο. ''αντε βρε ζωακι μου ας κανουμε μια ακομη προσπαθεια και οτι θελεις εγω ειμαι διπλα σου, καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να χασεις κιλα αλλα προσπαθησε, πιο πολυ για εσενα για την υγεια σου, αυτο με νοιαζει..''..
αχ μπαμπουλη μου!!!!! ειδατε τι καλουλης ειναι?
αυτη τη φορα ομως θα τα καταφερω του το χρωσταω γιατι αυτος ποτε δεν μου εχει χαλαει χατηρι.. καιρος λοιπον να σταματισω και εγω να του χαλαω χατηρι!
Όταν θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου θα το περνάς και στους άλλους και ιδιαίτερα στον μπαμπά σου.
Καλή επιτυχία!
127) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ . . .