Quote:
Originally posted by Danai20
sanelaki
και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Λοιπόν η διατροφή αυτή δεν είναι δύσκολη από την άποψη ότι δεν πεινάς.
Είναι απλό, τη μια μέρα τρως υδατάνθρακες(ρυζι, πατάτες, ψωμί, μακαρόνια, φρούτα) και την επόμενη πρωτεινη(κρέας, ψάρι, αυγό, γαλακτοκομικά). Λαχανικά ελεύθερα εννοείται και τις δυο μέρες. Λάδι κανονικά. Κομμένα αναψυκτικά, ζαχαρη και άλλα λάδια εκτός από ελαιόλαδο.
Εμένα μου πήγε και την έκανα εύκολα. Μου την οργάνωσε και η φίλη μου η διαιτολόγος, αλλά νομίζω και μόνη μου θα μπορούσα να το κάνω.
Το Πάσχα ας πούμε έφαγα αυγα, ψαχνό αρνί, σαλάτες. Τη επόμενη φακιές με ψωμί και σαλάτα, ψωμί με ταχίνι και σαλάτα με πατάτες το βράδυ. Μετά από 2-3 μέρες το συνηθίζεις και το κάνεις άνετα, από την άποψη ότι η ποσότητα είναι όση θες.
Από ότι μου είπε η διαιτολόγος, με αυτό τον τρόπο το σώμα δεν προλαβαίνει να συνηθίσει και η εναλλαγή υδατάνθρακα πρωτείνης το βάζει σε διαδικασία χασιμου λίπους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί δεν είμαι και διαιτολόγος, αλλά σε μένα δούλεψε σούπερ. Σήμερα είμαι 56,5 κιλά.