Καραμελιτσα,εισαι θεα!Και να ξερες οι αλλοι τι δυναμη παιρνουν απο σενα!!!
Printable View
Καραμελιτσα,εισαι θεα!Και να ξερες οι αλλοι τι δυναμη παιρνουν απο σενα!!!
ʼλλο ένα χειροκρότημα κι από μένα στην Καραμελένια μας!
Καλημέρα και σήμεραα
λοιπόν σημερα ολοκληρωσα τον μηνα μετα το 10ημερο διάλειμμα που εκανα και ειχα απώλεια 5700 αντε να δούμε και ο Απρίλης τι θα κανει που ειναι και το Πάχα μεσα
ουαου!!!
σουπερ τελεια 5700 σ ενα μηνα!!!:bouncing:
μπραβο :thumbup:
Ευχαριστωωωωω:tumble:
Αχ ρε καραμελακι,εισαι το κατι αλλο βρε κοπελα μου!
Μπραβο!!!
Μπράβο καραμέλα, τα σέβη μου!!!
Καλημέρα, λοιπόν αυτη την εβδομαδα εχασα 800 γρ και παλι καλα γιατι αδιαθετησα, βεβαια περιμενω να φυγω απο αυτα τα κιλα για να χανω παλι περισσοτερο, το ευχαριστο ειναι οτι ειδα παλι 113, 9 αντε να δω 112 τωρα :spin:
Καλημέρα, ειμαι σκατα ψυχολογικα, αυτη η εβδομαδα δεν πηγε καθολου καλα ειμαι +200 ειχα και περιοδο, ειναι και τα ριμαδοκιλα που επαιζα για αρκετο καιρο και ζοριζουν και ολα αυτα ηρθαν και εδεσαν, το μονο καλο ειναι οτι η ζυγαρια εδειξε πως ειχα 600 γρ απώλεια σε λίπος, την Πέμπτη θα παω στην διαιτολόγο μου οποτε εκει θα δω ακριβως την απώλεια λιπους
Καραμέλα μου, ακολουθάς μόνο διατροφή ή γυμνάζεσε κιόλας?
μονο διατροφη, η γυμναστικη σε αυτα τα κιλα με κολλαει και δε με κανει να χανω οσο κουλο και αν ακουγεται, μπορει να με κανει να χανω λιπος αλλα εμενα με ενδιαφερουν τα κιλα και οχι οι ποντοι, ουτε το λιπος, με νοιαζει να ελαφρυνω, γιατι επιβαρυνονται τα γονατα μου και ο αστραγαλος μου, βεβαια το καλοκαιρι θα πηγαινω για κολυμπι, ετσι λεω τουλαχιστον
Μαλιστα καταλαβα. Τώρα όμως λογικά θα χάνεις με πιο αργο ρυθμό από ότι στην αρχή? λόγω του ότι κάνεις πολύ καιρό δίαιτα και έχεις χάσει και αρκετά κιλά?
ημουν πολυ καιρο σε αυτα τα κιλα περιπου 3 -4 χρονια επαιζα μεταξυ 108 113 και ειναι λογικο να με ζορισουν αυτα να τα ξεπερασω αλλα δεν πειραζει εχω γαιδουρινη υπομονη χαχαχαχα
Θα τα ξεπεράσεις καλή μου. 5 βρομοκιλακια ειναι
Θα φύγουνε που θα πάνε, δεν είναι ότι θέλουν αυτά!
καλημέρα σήμερα ξυπνησα με απώλεια 1 κιλου, πολυ καλο για να μου τονωσει την ψυχολογία, επιτελους κουνηθηκε το σαλιγκάρι μου και ελπίζω να δω τα 112 αυριο, ειμαι πολύ χαρουμενη:tumble:
Karamelitsa σε βλέπω, τα πας πάρα πολύ καλά, μην απογοητεύεσαι!! keep going!!!!
Καλημέρα λοιπον κοριτσια σημερα πηγα στην διαιτολόγο μου και εχασα 2κιλα λιπος σε 2 εβδομαδες:tumble::tumble:
Αυτά είναι καραμελα μου!!!!!!!!
Μετράς και πόντους? βλέπεις διαφορά στο σώμα σου με την απώλεια του λίπους?
όχι δεν μετραω ποντους, βλεπω διαφορα στα ρουχα μου, αν και εμενα αυτο μου με ανεβαζει ειναι η ζυγαρια οταν κατεβαινει, το λιπος δε με πολυενδιαφερει για τωρα
Σε καταλαβαίνω.... Είναι πιο μεγάλη υδονή η μείωση στην ζυγαριά!!!! Φυσικά για θέμα υγίας, είναι πολύ θετική και η απώλεια βάρους!!!!
Εγώ σκέφτομαι Παρασκευή να κάνω μετρήσεις. να βλέπω και σε πόντους τί χάνω.
http://www.clicksmilies.com/s1106/ak...smiley-033.gif μπράβο καραμέλα μου,μια χαρά τα πας!Quote:
Originally posted by karamela
Καλημέρα λοιπον κοριτσια σημερα πηγα στην διαιτολόγο μου και εχασα 2κιλα λιπος σε 2 εβδομαδες:tumble::tumble:
Μπράβο Καραμέλα, πολύ πολύ καλή είδηση. Ξέρω οτι σε νοιάζει πιο πολύ να πέσουν τα κιλά αλλά για μένα να φεύγει το λιπακι είναι απείρως πιο σημαντικό. Σάρωσε τα όλα!!!
μπραβο καραμελα σουπερ!
επισης, επειδη εχεις το θεμα με τις αρθρωσεις σου να ξερεις οτι για σενα ειναι ακομα πιο σημαντικο να χανεις λιπος κυριως και οχι απλα να πεφτει ο αριθμος στη ζυγαρια, γιατι το μυικο συστημα υποστηριζει και βοηθα πολυ τις αρθρωσεις.
καλη συνεχεια κουκλα!
καλημέρα, αυτη εβδομαδα ηταν πολύ καλη εχασα 1400 και ειδα το 112,7 βεβαια γνωριζω πως την αλλη δευτερα δεν θα γραφω τα ιδια λογω Πάσχα αλλα λογικο ειναι :yes: