Αχ τι καλά, μάλλον θα το επιχειρήσω, μακάρι να δούμε τίποτα καλό!
Printable View
Αχ τι καλά, μάλλον θα το επιχειρήσω, μακάρι να δούμε τίποτα καλό!
κοριτσια εγω με τα celluase δυστηχως σταματησα αδοξα γιατι επρεπε να παρω διαφορα αλλα φαρμακα απο γιατρο και φοβηθηκα να τα παιρνω ολα μαζι, ετσι θα αργησω να τα ξεκινησω ξανα...τεσπα με χαλια ψυχολογια τοσες μερες και διαφορα θεματα αλλα και πολυ δουλεια το αποτελεσμα ειναι μειον μισο κιλο,μονο...μεχρι και τις κρεμες σταματησα γιατι δεν υπηρχε ουτε διαθεση ουτε χρονος...πλεον θα δειξει...δεν μπορω να πω οτι ειχα ξεφυγει απο τη διατροφη αλλα μαλλον ψυχολογικοι παραγοντες δεν βοηθησαν,τεσπα ολα οκ,δεν πηρα κιολας,ειναι και αυτο εξισου σημαντικο!
μμμμ,βουλιμικο και στον καυσωνα και τωρα εχω σκασει!ειπα να φτιαξω μια σαλατα μπας και μου περασει την οποια εκανα μπομπα και τιγκα στη σος μπας και ξεγελασω τον εαυτο μου αλλα σιγα να μην εμενα εκει,ακολουθησαν 3 ρυρογκοφρετες+3 κουταλιες σουπας μαρμελαδα(οχι λαιτ)+3 μπαρ δημητριακων σοκολατα-μπανανα!
συν ολη μερα ολο και κατι τσιμπολογουσα,υγειηνα σχετικα ευτυχως και ειχα ηδη παρει 900 θερμιδες...
τεσπα,ειχα καιρο να αμαρτησω και ισως να μην τιμωρηθω...51,7 χωρις ρουχα αυτη τη στιγμη μετα τη μασα...
3 παρα και ηδη ειμαι στις 920 θερμιδες αλλα πολυ υγειηνα!δεν ξερω πως θα το κανω αλλα δεν πρεπει να ξεπερασω τις 1200 ΚΑΙ σημερα(γιατι χτες και προχτες τα εκανα σκ@τα)...............
εχω φαει:
~1 τοστ με 2 φ.ψωμι σικ.+1 φ.γαλοπουλα+1 φ.τυρι λαιτ
~χωριατικη σαλατα με 50 γρ μιλνερ,3 κρισπις+2κγλ.λαδι
~500 γραμμαρια κερασια(οπως τα πηρα τα ξετιναξα)
το πρωι ημουν 51,300 αλλα τικερακι θα αλλαξω τη δευτερα που θα κανω επισημο ζυγισμα και ελπιζω να δω 51 στρογγυλο επιτελους(και λιγοτερο δεν με χαλαει)...
το βραδυ μαλλον για γιαουρτακι με βλεπω και το σκ εχει ο Θεος γιατι κλασσικα εκει το ριχνω εξω για τα καλα!
σωστα δεν αλλαξα το τικερακι,σταθερη 51,400...αλλα το τι εφαγα το σκ δεν υπαρχει...αρα παλι καλα να λεμε και απο σημερα τα κεφαλια μεσα!
Είτε 1 είτε 100 κιλά νιώθουμε το ίδιο...ότι είμαστε χάλια..χοντρές...άρα;
Το σημαντικό είναι να το αποφασίσουμε και να βλέπουμε στον καθρέφτη μας αυτό που αισθανόμαστε.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ...GLAM & ΛΑΜΨΗ!
-100 γρ.αλλα δεν θα το ελεγα και διαιτα το χθεσινο,παλι μ@λακιες...τεσπα,δυναμικα σημερα δεν πτοουμαστε!
πλεον μετραω και περιφερεια:93 με στοχο το 90!αμην και ποτε!
+500 γρ.σημερα αλλα παλι καλα να λεω με οσα καταβροχθισα χθες και μαλιστα μεχρι αργα που εβλεπα την εθνικη...
δεν το βαζω κατω ομως!ξαναξεκιναω και θα φτασω εκει που θελω!σιγα τι ειναι 4 κιλα στην τελικη???να φυγουν να πανε αλλου,δεν τα χρειαζομαι!μια χαρα ειμαι και οπως ειμαι,αυτη τη χαλαρωση και τη μαμημενη την κυτταριτιδα να μην ειχα και δε θα με ενοιαζε μαλλον καθολου!αλλα ξερω οτι εαν κανω διατροφη και χανοντας το τελευταιο περιττο λιπος θα μαζευτουν και αυτα!εκει γυρω στα 48 νομιζω και απο οτι θυμαμαι η κυτταριτιδα σχεδον δε φαινεται γιατι και το λιπος πανω μου ειναι λιγο!
δυναμικα!!!χωρις αγχος και ακραιες διαιτες!ας χανω και μισο κιλο την εβδομαδα χωρις πιεση, παρα να χανω 1,5 και μετα να λυσσαω και να παιρνω πισω 2!!
-900 γρ.σημερα,μου το χρωστουσε ομως!πηγα τουαλετα επιτελους και χθες εφαγα νωρις βραδυνο!και ειχα κολλησει για τα καλα στο 52 παρα κοντα 1 μηνα(οχι οτι ημουν και τοοοοσο σωστη στη διατροφη αλλα δεν ελεγε να πεσει με τιποτα)
50,10000000000000!!!!και νεο σουπερ μαγιο!!!και αδεια και διακοπες!!!!και συνεχιζουμεεεε!
καλημερα σε ολους!!
επεστρεψα και εγω στο φορουμ μετα απο μια περιοδο που με ειχε κουρασει και ηθελα να "αποτοξινωθω" και να βγω απο αυτο το τρυπακι ζυγισμα-θερμιδες κλπκλπ...οχι οτι δεν ασχολουμουν απλα για καποιο λογο με ειχε κουρασει να το μοιραζομαι εδω.
στην περιοδο αυτη και μαζι με καποιες μερες σουπερ και καποιες εντελως χαλια διατροφη (συνεχομενες) ενω σας αφησα γυρω στα 50 παραλιγο χτυπησα και το 53 αλλα οχι για πολυ!!!
ευτυχως εχω ξαναμπει σε ρυθμο εδω και 2 εβδομαδες με ημερολογιο διατροφης και διαιτα και τωρα βρισκομαι στα 50,4,παλι..
βλεπω καθαρα πως το προβλημα δεν ειναι αυτα τα 2-3 κιλα αλλα η ελλειψη ασκησης που εχει κανει το σωμα μου πλαδαρο και με ποσοστο λιπους στο 26% που τυχαιο να ειναι δε νομιζω...
αποφασισα αν και δεν ξερω παλι για ποσο να γραφω ξανα...
καλη συνεχεια σε ολους μας!και καλη επιστροφη και σε αλλους εξαφανισμενους συμφορουμιτες που το παραδεχομαι μας εχουν λειψει!
σημερα ειμαι σχεδον περδικι οποτε μπορουσα ανετα να φαω και μια χαρα ορεξη ειχα,λοιπον:
~300 γρ.σταφυλια
~σαλατα με 2 κρισπις+1 κγλ λαδι+3 κ.σ.τυρι λαιτ και 50 γρ.μοσχαρι
~1 μπολ ζελε λαιτ(σαν 3 μπολ το λες γιατι αν το φακελακι βγαζει 5-6 μπολακια εγω το χωρισα σε 2 κανονικα:smirk:)
~1 γιαουρτι 0%+2 κ.σ καρυδοψυχα+2 κ.σ.μπανανα τσιπς+1 κ.σ μελι
ζυγισμα με σορτσακι-φανελακι τωρα 50,5!!επισημο ζυγισμα αυριο το πρωι:duh:
49,90000!!οποτε χαλαρααααα αυτη την εβδομαδα!στοχος το 49,5!
σημερινο μενου:
~1 ρυζογκοφρετα+1κγλ.φιλαδελφ� �ια λαιτ+1 φετα μιμικος 1%
~1 φυσικο αναμεικτο χυμο
~σαλατα(μαρουλι κλπ) με 1/2 κουτι καλαμποκι,2 κρισπις,3 κ.σ τυρι τριμενο λαιτ, 1 σολωμο σε κονσερβα
πιο μετα
~1 μπολ ζελε λαιτ
~1 γιαουρτι 0%+1 κσ.μελι
absolute ο δείκτης μάζας σώματος σου εξακολουθεί να είναι πάνω από 20 η κ αυτός προχωράει γερά κ με τσαμπουκά προς τα κάτω?συγγνώμη που ρωτάω αλλά 49,5 είναι λ΄΄ιγα κιλά εκτός κ αν είσαι κάτω από 155 οπότε γράψε λάθος.
ευτυχως δεν ειμαι 155 αλλα ουτε και το πρωτο μποι,1.60 ειμαι!!!!49,9 ειμαι σημερα με 2 εβδ.προσπαθεια!στα 48 βαζω τελος!απλα θα χασω και τα 2 κιλα του περιθωριου ωστε να μην ξεπερασω για κανενα λογω ξανα τα 49-50!
"το σαλιγκάρι προχωράει γερά και με τσαμπουκά!!!" εχει μεινει απο τοτε που ημουν στα 54 και 55,τωρα χαλαρααααα,δε βιαζομαι!
ναι κ μετά θαχεις δμσ 18,75 που είναι αρκετά χαμηλός.καλύτερα να σταματήσεις εδώ.η γνώμη μου είναι.απλά θέλω να την πω.
αν σταματησω εδω δε θα ειναι καθολου δυσκολο μετα απο λιγο καιρο να ξαναγινω 55...την εχω πατησει απειρες φορες στο παερελθον.εαν δε γινω 48 δεν θα μπορω να ξεκινησω μια συντηρηση με 1400-1500 θερμιδες χωρις να φοβαμαι οτι θα παχυνω ξανα!δηλ αν ξεκινουσα αυριο λεμε τωρα τις 1500 συντομα θα εβλεπα την ολη προσπαθεια να πεφτει στο κενο
στα 49,9 σημερα σταθερη!
σημερινο μενου:
~1 ρυζογκοφρετα με 1κγλ becel light+1 κγλ.μελι
~σαλατα με 3 φετες μιμικος 1%+2 κρισπις+3κ.σ τυρι τριμενο λαιτ
~1 μπολ ζελε λαιτ
~μαλλον 3 καλαμακια χοιρινο
-200 gr,στα 49,7 σημερα και εχουμε και λεμε:
~1 ρυζογκοφρετα+1κγλ becel light+1 κγλ.μελι
~3 φετες μαυρο ψωμι τοστ,1 κγλ φιλαδελφεια λαιτ,2 φετες μιμικος 1%,1,5 φετα τυρι λαιτ
~1 vitaline τροπικα φρουτα(0%,380γρ)+3 κσ.banana τσιπς
~1 νεκταρινι+150 γρ.σταφυλια
+200, 49,9 σημερα,χωρις καμια παρασπονδια...
σημερα:
~1 τοστ(2φ.μαυρο ψωμι,1 φετα μιμικος 1%,1 φετα τυρι λαιτ,1 κλγ becel λαιτ
~ψαροσουπα χωρις λαδι,χιλομπιαξ εγινε
~σταφυλια 300γρ + 1νεκταρινι
~3 καλαμακια χοιρινο
αν μεχρι το Σαββατο ειμαι 49,5(αννννν) Κυριακη πρωι θα ξεσκιστω σε κατι σοκολατακια που μου φερανε και τα λιγουρευομαι τρελαααα
:no::no::no::no::no::no::no::no:....και ελεγα ποτε θα την κανω τη μαλακια μου,ποτε θα την κανω???
η μερα ξεκινησε σκ*τα απο το πρωι,50 νταν,δηλ +100 γραμμαρια ενω την προηγουμενη ειχα φαει 1330 θερμιδες,δηλ οχι και τοοοσες πολλες.
συνεχιστηκε χαλια και οπως ηταν αναμενομενο εσπασα και εγω
~1 τοστ(2φ.μαυρο ψωμι,1 φετα μιμικος 1%,1 φετα τυρι λαιτ,1 κλγ becel λαιτ
~ομελετα:1κγλ λαδι,2 αυγα,2 ασπραδια,λαχανικα,1 φετα μιμικος 1%+2,5 φ.τυρι λαιτ
~200 γραμμαρια σταφυλια
~6 σοκολαταλια σχεδον αμασητα....(15-16 γραμμαρια(το ενα)*6=90-100 γραμμαρια======550 θερμιδες...)
αυτα,θα ζυγιστω σε λιγο και θα σας πω...
ε λοιπον τωρα με λεει 51,500!!!ελεος!!!βαρεθηκα πια!
ελα υπομονη! νεο ξεκινημα παμε
καλα ναι,αμα το χαλασω και αυριο την εκατσα γενικως...να δω ποσο θα με λεει το πρωι,αχ,αχ
ασε εκανα ξεκινημα σε...μεξικανικο αποψε.
αλλα εχω χασει 2 κιλα οκ, καιρος ηταν να βγω κ λιγο εξω,
αυριο θα φροντισω να βγω για ποτο,
τι να την κανεις την ζωη αμα δεν ευχαριστιεσαι οσα σου αρεσουν που κ που?
προσεχουμε για να μπορουμε να απολαμβανουμε σε ολες τις ηλικιες!
50,400 σημερα,αρα +400 για 600 θερμιδες παραπανω,ε αι σιχτιρ πια με τα γραμμαρια και τα κιλα...
και + 700 γρ.με το που τολμησα να δω το 49,7!!!μου αρεσει που μου ελεγε η bouliana ξεκινησω συντηρηση με το που εφτασα εδω!!
τεσπα,τι να κανουμε,οταν πλησιαζεις τα 30 μαλλον γινονται πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν το βαζουμε κατω γιατι θα μας παρει απο κατω και μετα ερχονται και τα χειροτερα!
σημερα εμαθα κατι πολυ δυσαρεστο ως προς την "πρωην" σχεση μου και μου εχουν αναψει τα λαμπακια οποτε μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχω και πολυ ορεξη για φαι και ισως το εκμεταλευτω να ρεφαρω για τα χθεσινα.
εχουμε και λεμε:
~2 ρυζογκοφρετες+2 κγλ becel light+2κγλ μερμελαδα λαιτ
~1 μεγαλη αναμεικτη φρουτοσαλατα
βραδυ λεω για τονοσαλατα και ισως και (λιγα) σταφυλια...
κοραλακι μιαμ το μεξικανικο!!αλλα το προτιμω το χειμωνα περισσοτερο γιατι οσο να ναι αναβεις μετα και ολο διψας κλπκλπ
κατα τ`αλλα θελω οπωσδηποτε να ξεκινησω γυμναστικη αλλα βαριεμαι του θανατα...και ζεστενομαι πολυ ακομη...και συνεχιζω να ψαχνω και να βρισκω καθε φορα μια καλη δικαιολογια...
μεξικανικο!!!!τελειο!!!!!
-700γραμμαρια!!!στα 49,8!!!βεβαια τη Δευτερα ημουν 49,9(δηλ στην ουσια μονο -100 γρ) και επισημο ζυγισμα εχω αυριο αλλα μια χαρα δε με νοιαζει!
χτες τελικα εφαγα μια τονοσαλατα τεραστια το απογευμα και το βραδυ που βγηκα ηπια 3 τζιν(ξεροσφυρι) μεχρι τις 4.30 που γυρισα σπιτι!
ψιλοζαλιστικα και χορεψα αρκετα αλλα ξυπνησα καλα χωρις να ειναι Αυτος η πρωτη μου σκεψη(δευτερη ναι ομως...)
σημερα δεν ξερω ακομη τι θα φαω,θα πιω καφε και θα δω πιο μετα!προςωτο παρων χρειαζομαι πολυυυυυυυυ νερο!
σημερα:
~1 γιαουρτι κρικρι 2% με γλυκο κουτ.κυδωνι
~1 σαλατα διαφορα λαχανικα+1/2 κουτι καλαμποικι+1/2 κουτι κοκκινα φασολια+2 φετες γαλοπουλα+3 κ.σ σος(κανονικη οχι ομως μπομπα)
~1 νεκταρινι+200γρ.φταφυλια(αργ οτερα που θα γυρισω απο τον καφε) ή αν εκει πιω φυσικο χυμο ισως 2 βραστα αυγα και τελος.
εχουμε επισημο ζυγισμα αυριο!!!:kiss:
τελικα το απογευμα την εβγαλα με ενα σκετο καφε και για βραδυ 2 καλαμακια κοτοπουλο,σκετα!εχει πεσει πολυ πεινααααααααα,ελπιζω να αξιζει!!!
και όλα αυτά επειδή αύριο έχει επίσημο ζύγισμα?? :smilegrin:Quote:
Originally posted by absolute
τελικα το απογευμα την εβγαλα με ενα σκετο καφε και για βραδυ 2 καλαμακια κοτοπουλο,σκετα!εχει πεσει πολυ πεινααααααααα,ελπιζω να αξιζει!!!
100 γραμ. πάνω, 100 κάτω δε νομίζω να κάνουν τη διαφορά!!
αν όμως όταν στερήσε τη μία μέρα δε σου βγαίνει υπερφαγικό την επομένη τότε είσαι μια χαρούλα!!! συνέχισε έτσι!! :thumbup:
thanks Marry!τα υπερφαγικα νομιζω τα εχω κοψει,δε νομιζω οτι θα κανω πανω απο 2-3 το μηνα κια οχι για συνεχομενες μερες!
σημερα βεβαια παρα τις 970 θερμιδες μετρημενες σταθερη 49,8!!!σε μια εβδ.και με παρασπονδια μονο τα 6 σοκολατακια και τα 3 ποτα το Σαββατο το αποτελεσμα ηταν μονο -100 γραμμαρια,ελπιζω να μη χρειαστουν 18 βδομαδες για να γινω 48:mad:
συνεχιζουμε δεν πειραζει!σημερα:
~τοστ με 3 φετες μαυρο ψωμι,2κγλ φιλαδελφεια λαιτ,λαχανικα και κοτοπουλο
~1 γιαουρτι κρικρι 2% με γλυκο κουτ.βυσσινο
για βραδυ θα δω γιατι το ψυγειο ειναι ψιλοαδειο και δεν βλεπω μεσα τπτ της προκοπης.
ει αντε για ψωνια, οσο πιο αδειο το ψυγειο τοσο αυξανεται η πιθανοτητα του ντελιβερι ή του περιπτερου
φιλακια
μπα,οχι με τιποτα,θα φαω σαλατα με γαλοπουλα στη χειροτερη!φιλακια κουκλα!!:bisou:
ε αμα ειναι ετσι οκ,
εγω πααντως τοχω καρατσεκαρει, η κριση με πιανει οταν ειναι αδειια τα ντουλαπια κ σαβουριαζω ο,τι βρω.
αμα εχω μεσα οσα πρεπει τρωω μια χαρα κ αδιαφορω για τις σαβουρες που υπαρχουν επισης στα ντουλαπια.
αντε καλο μας βραδυ,
ειμαι χωμα σημερα. κοιμαμαι ηδη αλλα ορθια
βρηκα τι θα φαω:σαλατα ωμη+1 κονσερβα σαρδελα που ειναι σε φυσικο χυμο και ειχα θαμμενη στο ντουλαπι(100γρ=155 θερμιδες λεει)
καλη ξεκουραση!
egv epeidh den πειναω,
πραγμα σπανιο,
αποφασισα να φαω στο διαλειμμα της δουλειας 1 καλαμακι κοτοπουλομε σαλατα,
ωστε να μην πεινασω αργοτερα.
αλλιως με φοβαμαι μετα τα χθεσινα.