δυσκολο... αλλα οχι ακατορθωτο!
αμα ξερει ισως το παιδι οτι τπτ δεν απαγορευεται απλα θε πρεπει να καταναλωθει σε συγκεκριμενη ποσοτητα κ χρονο, θα βοηθουσε λες?
Printable View
δυσκολο... αλλα οχι ακατορθωτο!
αμα ξερει ισως το παιδι οτι τπτ δεν απαγορευεται απλα θε πρεπει να καταναλωθει σε συγκεκριμενη ποσοτητα κ χρονο, θα βοηθουσε λες?
αχ σμαρτ, λες να μη προσπαθησα? τωρα δουλευω πολυ στο θεμα συναισθημα καθως μου μπηκαν υποψιες οτι εχει "συναισθηματικη πεινα"....ολη μερα τρωει. δεν εχει αισθηση του μετρου και του "χορταινω"....
Ισως νιωθει παραμελημενη?
αυτο εννοω κλικ...ναι, ειμαι σχεδον σιγουρη οτι καπως ετσι νιωθει....
θα σβησω αυριο μεθαυριο το ποστ μου. ειμαι λιγο ζορισμενη με το πωλινακι και γραφω ασταλα...
barb εισαι καλα????:(
ναι μπαρμπ, που χαθηκες?
μιλα μας ...
hello everybody! καλη χρονια σε οσους θα μπουν στο κοπο να με διαβασουν!
λοιπον! απο σημερα αρχιζει η νεα σελιδα της οικογενειας με ΔΠΤ!
απο σημερα αρχιζουν 2 (κορη και πατερας) απο τα 4 μελη της οικογενειας με "γιαννιωτικη" διατροφη. εγω (μητερα) την ακολουθω απο 10 δεκεμβριου. το 4ο μελος ειναι ο μικρος γιος που θα διατρεφεται με οτι βολευει!!
ας πω 2 λογια για τη διατροφη αυτη. προκυπτει απο τεστ δυσανεξια τροφων. βρηκαμε ενα γιατρο που κανει το τεστ και σου λεει τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται να τρως με σκοπο να αυξηθει ο μεταβολισμος και να χασεις κιλα. τρως απεριοριστες ποσοτητες αλλά μονο απο οτι σου επιτρεπεται.
για εμενα εχω να πω οτι απο τις 10 δεκεμβριου εχω χασει 1,5 κιλακια.
εδω θα γραφω διαφορα πραγματα, οποιος θελει τα διαβαζει και με συμβουλευει. το χρησιμοποιω σαν ημερολογιο και αθ γραφω οτι με βολευει.
σημερα εχει το τραπεζι
κορη
πρωινο καλαμποκοψωμο-αυγο-τυρι φετα
μεσημεριανο καλαμποκοψωμο, πατατες τηγανητες τυρι
βραδυνο who knows?
μπαμπας
πρωινο ??
μεσημεριανο καλαμποκοψωμο, φασολακια, γιαουρτι, κοτοπουλο
βραδυνο who knows?
μαμα
πρωινο ενα μινι τοστακι με εμενταλ
δεκατιανο ενα τοστ με εμενταλ
μεσημερι πληγουρι ψωμι και κοτοπουλο. αν δεν βαρεθω και λαχανοσαλατα!
βραδυνο who knows?
αυτα για σημερα. τα λεμε αυριο παλι!
Σε βλέπω να μην βγένεις από την κουζίνα BARB3 άμμα φτιάχνεις διαφορετικό φαγητό για κάθε άτομο!!!!!! Καλή επιτυχία
ναι βρε πωλινακι μου! το ξερω πολυ καλα αλλά θα τρωμε για 2-3 ημερες το ιδιο φαι ο καθενας! ειναι ζορι αλλά θελω να βοηθησω την οικογενεια να ξεφυγει απο την παχυσαρκια. θα χασουμε κιλακια και επισης θα ξεχασουμε τι θα πει φαστ φουντ-γυροι-πατατακια-γαριδακια-σοκολατες και γλυκα εν γενει!
και μετα, θα μαθουμε να τρωμε υγειινα-ελπιζω-
Δεν υπάρχουν φαγητά που να μπορείτε να τα φάτε και οι 3?
ούτος όστε να μαγειρεύεις ένα φαγητό και για τους 3?
υπαρχουν και μερικα τετοια, ευτυχως! τα κραταω σαν ασο στο μανικι για δυσκολες μερες!
κοιτα, τις τηγανητες πατατες πχ τις τρωμε ολοι αλλά η κορη ειναι στη γιαγια οποτε θα φαει εκει. εγω παλι εχω το πληγουρι απο προχθες και το κοτοπουλο απο κυριακη πουειχα τραπεζι. οποτε ενα φασολακι εκανα ολο κι ολο και το ψωμι τους. καπως ετσι θα τη βγαλουμε μεχρι ιουνιο οποτε και θα ξαναπαμε στο γιατρο για νεες οδηγιες!
Αντε σας εύχομαι καλή αρχή τότε. Σε τί κιλά είστε αν επιτρέπετε?
yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup:Quote:
Originally posted by BARB3
για εμενα εχω να πω οτι απο τις 10 δεκεμβριου εχω χασει 1,5 κιλακια.
μπραβο!!!! καλη συνεχεια!!
thanks click! αν και δεν ειναι δα και τιποτε σημαντικο, το βασικο ειναι οτι δεν πεινουσα!
πωλινακι εγω ειμαι 90, η κορη 85, ο συζυγος 115 περιπου!
Καλα σαν αριθμοί από μόνοι τους φαίνονται μεγάλοι, αν και δεν ξέρω το ύψος σας. Η κόρη τί ηλικία έχει?Quote:
thanks click! αν και δεν ειναι δα και τιποτε σημαντικο, το βασικο ειναι οτι δεν πεινουσα!
πωλινακι εγω ειμαι 90, η κορη 85, ο συζυγος 115 περιπου!
εκει ειναι το προβλημα πωλινακι! ειναι 11
Οχ καταλαβα..... Δύσκολη ηλικία..... Εγώ με θυμάμαι στα 12 μου, 1 γυμνασίου που μας ζήγισαν και ήμουνα 100 πόσο άσχημα ένιωσα, αλλά αρνιόμουνα να κάνω δίαιτα τότε μόνο και μόνο επειδή το έλεγαν οι άλλοι...... όσο έλεγαν κάνε δίαιτα, πρόσεχε, τόσο πιο πολύ αντιδρούσα και αρνιώμουνα.... και να τα αποτελέσματά μου τώρα.....Quote:
εκει ειναι το προβλημα πωλινακι! ειναι 11
Θέλει ιδική μεταχείρηση η μικρή. Σου εύχομαι ολόψυχα να πάει καλά η διατροφή σας, ιδικά για την μικρούλλα γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι και πως θα περνάει και στο σχολείο....
οποτε καταλαβαινεις ακριβως την κατασταση. το καλο ειναι οτι η κορη μου θελει να κανει διαιτα αλλά ταυτοχρονα θελει να τρωει και ποσοτητες. οποτε λεμε μηπως καταφερουμε κατι με τη νεα διατροφη!
Όλοι δεν το θέλουμε αυτό? :):):) Καλή αρχή λοιπόν! Θα περιμένουμε την ενημέρωση για την πρόοδό σαςQuote:
οποτε καταλαβαινεις ακριβως την κατασταση. το καλο ειναι οτι η κορη μου θελει να κανει διαιτα αλλά ταυτοχρονα θελει να τρωει και ποσοτητες. οποτε λεμε μηπως καταφερουμε κατι με τη νεα διατροφη!
Καλη αρχη Barb και στους 3 σας! :)
καλημερα κουκλες που με τιματε και ευχαριστω γαι τις ευχες!
για εχθες συμπληρωνω
κορη
απογευματινο κοτοπουλο και καλαμποκοψωμο
βραδυνο μακαρονια καλαμποκιου με σαλτσα, καλαμποκοψωμο
τσιμπολογηματα γκοφρετες καλαμποκιου, πασατεμπο, μπανανες, και κατι ψιλα που ουτε θυμαμαι
μπαμπας
πρωινο καλαμποκογκοφρετες, μπανανες
μεσημεριανο καλαμποκοψωμο, φασολακια, κοτοπουλο
βραδυνο μακαρονια καλαμποκιου με σαλτσα
τσιμπολογηματα κυδωνι, καρυδια, φυστικια, μπανανες κλπ
μαμα
μεσημερι πληγουρι ψωμι και κοτοπουλο.
βραδυνο μελιτζανα και ψωμι
τσιμπολογηματα λιγα μακαρονια
αυτα τα χθεσινα
για σημερα, να τι εχουμε
κορη
πρωινο καλαμποκοπιττα (αλευρι καλαμποκιου, αυγα, γαλα, τυρι φετα)
απογευματινο ??
τσιμπολογηματα ??
μπαμπας
μεσημεριανο ειδικο ψωμι, φασολακια, πανσετες στο τηγανι
βραδυνο ??
τσιμπολογηματα ??
μαμα
πρωινο ενα τοστακι με εμενταλ
δεκατιανο ενα τοστ με κασερι
βραδυνο ??
τσιμπολογηματα ??
αυτα!!
Καλημερα Barb!! Εχουν κοιλιοκακη οι δικοι σου?Quote:
Quote:
κορη
απογευματινο κοτοπουλο και καλαμποκοψωμο
τσιμπολογηματα γκοφρετες καλαμποκιου, πασατεμπο, μπανανες, και κατι ψιλα που ουτε θυμαμαι
μπαμπας
μεσημεριανο καλαμποκοψωμο, φασολακια, κοτοπουλο
βραδυνο μακαρονια καλαμποκιου με σαλτσα
τσιμπολογηματα κυδωνι, καρυδια, φυστικια, μπανανες κλπ
μαμα
βραδυνο μελιτζανα και ψωμι
τσιμπολογηματα λιγα μακαρονια
αυτα
καλη επιτυχια σε ολη τη μπαρμπο-οικογενεια :)
βρε spaceride, ακομη δεν το ειχα γραψει, μου το στιμπησες? μολις το ανεβασα, το εκανα edit και το διορθωσα! δεν εχει σημασια.
οχι, δεν εχουν κοιλιοκακη, ευτυχως!
απλα καναμε τεστ δυσανεξιας τροφων και βγηκαν δυσανεκτικοι σε σιταρι ο συζυγος (αναμεσα στα αλλα) και σε σιταρι και ρυζι η κορη!! εγω ευτυχως ακομη τρωω!
thanks smart! τωρα μπορεις να μην ανησυχεις! ειχα φοβερη δουλεια και τα ειχα παρατησει ολα!Quote:
Originally posted by smart
Καλά τα πας βλέπω Μπαρμπη μου ε!!!!! Αντε συνέχισε έτσι!
:)Quote:
thanks smart! τωρα μπορεις να μην ανησυχεις! ειχα φοβερη δουλεια και τα ειχα παρατησει ολα!Quote:
Originally posted by smart
ειμαι ταχειας ανταποκρισης μπαρμπ.. οσο για το υπολοιπο ευχομαι να βγει κατι θετικο
BARB τα τεστ δυσανεξιας των τροφων σαν θεωρια εχει καταρριφθει.Μηπως κανεις τζαμπα κοπο;:sniffle:
κοριτσια σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση
lessing εχω δει προσφατα πολλα ατομα στη πολη μου με αποτελεσματα απο τον συγκεκριμενο γιατρο, αλλιως και εγω ποτε δεν τα πιστευα.
και επειδη σε ποσοτητες δεν περιοριζεσαι, δεν εχω να χασω τιποτε. εξξαλλου εγω ειχα βαρεθει ολες τις διαφορες διαιτες, ο συζυγος δεν εμπαινε με τιποτε σε κανεναν αλλο προγραμμα και η κορη δεν μπορουσε να μειωσει την ποσοτητα οποτε δεν χανει κιλα.
ετσι, του τα σκασαμε οικογενειακως! θα δειξει!
οκ Ευχομαι καλη επιτυχια!Ε ΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑς!
ναι βρε. ποτε δεν ξερεις! σαν εκεινο το λιποτοξ που εχασε ενα σωρο ποντους μια κοπελα-δεν θυμαμαι το nick της. σε αλλους δουλευουν και σε αλλους οχι.
το λιποτοξ ΔΕΝ ειναι δυνατο να κανει αυτα που εγραφε το νεο μελος. δε γινεται.
ουτε θεμα οργανισμου ουτε τιποτα.
δε γινεται να παιρνεις ενα χαπι και να μειωνονται οι ποντοι χωρις να κουνας ουτε το φρυδι και ταυτοχρονα η ζυγαρια να μενει ιδια και απαραλλαχτη.
δε γινεται
καλημερα :)
και εγω ετσι νομιζω αλλά ποτε δε ξερεις!
θελω να ελπιζω οτι η δικια μου διατροφη θα δωσει τα ποθητα αποτελεσματα αν και κρατω τις αμφιβολιες μου!!
δεν πειραζει, παντα με αμφιβολιες ξεκιναμε.
οταν φτασεις στα -5 θα σταματησουν οι αμφιβολιες και θα πηγαινεις σφαιρα
και που να δεις που στην πρωτη βδομαδα ειχα χασει 2 κιλα, εκανα μια μαλακια (απαγορευεται το μπαλσαμικο και εγω ειχα κανει φαι με μπαλσαμικο) και το 1,5 το ειχα βαλει! τωρα αρχιζω να ξανακατεβαινω και εχασα στην τελευται βδομαδα 1 κιλο! αντε και παρακατω μου!
α, σημερα ζυγιστηκε και η κορη! 86,5!! σοκ?
Αυτο με το φρυδι μου αρεσε!Quote:
Originally posted by click
το λιποτοξ ΔΕΝ ειναι δυνατο να κανει αυτα που εγραφε το νεο μελος. δε γινεται.
ουτε θεμα οργανισμου ουτε τιποτα.
δε γινεται να παιρνεις ενα χαπι και να μειωνονται οι ποντοι χωρις να κουνας ουτε το φρυδι
ΔΗΛ.Η κορη σου μειωσε η πηρε;Quote:
και που να δεις που στην πρωτη βδομαδα ειχα χασει 2 κιλα, εκανα μια μαλακια (απαγορευεται το μπαλσαμικο και εγω ειχα κανει φαι με μπαλσαμικο) και το 1,5 το ειχα βαλει! τωρα αρχιζω να ξανακατεβαινω και εχασα στην τελευται βδομαδα 1 κιλο! αντε και παρακατω μου!
αν εχεις ακομη την απορια, αυτο ειναι το αρχικο βαρος της lessing. εχει μια βδομαδα που ξεκινησε και υα ζυγιστει στις 2 για να μην αγχωνεται.Quote:
Originally posted by lessing
ΔΗΛ.Η κορη σου μειωσε η πηρε;Quote:
καλημερα κουκλες. δεν προλαβαινω για σημερα να σας πω νεα. τιποτε ομως το τραγικο ή ενθαρυντικο.
α, εχθες κατα απο πολυυυυ καιρο εκανα και 15 λεπτα διαδρομο στο 4. αλιμονο! πανε οι αντοχες που ειχα αποκτησει με κοπους! που θα μου παει ομως! χρονο να βρισκω και κατι θα κανουμε!