Μονάχους!ʼσε κάτω τον πάγο!Μη μας κοιτάς με αυτά τα μάτια όλο παράπονο και παράκληση!
Αυτά που ήξερες,ξέχασε τα!Θα μας αρρωστήσεις πάλι κι αλίμονο σου!
Printable View
Μονάχους!ʼσε κάτω τον πάγο!Μη μας κοιτάς με αυτά τα μάτια όλο παράπονο και παράκληση!
Αυτά που ήξερες,ξέχασε τα!Θα μας αρρωστήσεις πάλι κι αλίμονο σου!
Μα δεν είμαι αρρωστιάρης, απλά τα χειρουργεία δε με πάνε. :D
Έχω να αρπάξω γρίππη, κάτι αιώνες. Ακόμα και φέτος που έχω αλλεργία στη γύρη, μόνο κάτι φταρνίσματα είχα, ούτε βουλωμένες μύτες, λαιμό κλπ.
Αφού το γουστάρω το παγωμένο και προφανώς και αυτό με γουστάρει, τι να κάνουμε δηλαδής? Ε? Ε?
Να'σαι καλά Ναταλάκι, κάτσε να φέρω ένα καλαμάκι, απλά μισό να το βγάλω από κει που το είχα :spin:
http://img.photobucket.com/albums/v4...9/IMG_1289.jpg
Ευτυχώς που κατέβηκα και είδα την εικόνα,Παρούκο μου,γιατί το βρώμικο μυαλό μου αλλού πήγε και απόρησα... :o :smilegrin:
Καλά έχεις βρώμικο μυαλό να το δεκτώ, αλλά όχι και το καλαμάκι βρε! :lol:
Φοβάμαι το δικό σου είναι πιο βρώμικο,Παρούκο,αν δε σου φτάνει το καλαμάκι! :lol:
Γιατι δεν βάζει το forum, like , να κανουμε στις άτακες σαςςςςςςς!:D:smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin:
Hello παίδες και παιδούλες, τι κάνετε?
Είπα να αλλάξω τίτλο και να γράφω και γω πότε πότε τι κάνω και πώς τα πάω.
Λοιπόν, το στομάχι είναι μια χαρά, δέχεται μετά χαράς όλες τις τροφές και όλα πάνε μια χαρά.
Τις τελευταίες 20 μέρες έχασα μόνο 4 κιλά, που οκ δικαιολογείται και η απότομη απώλεια των 30 κιλών σε 40 μέρες.
Λέω κάποια στιγμή να πάω στη διατροφολόγο να δούμε μήπως πρέπει να αλλάξουν κάποιες τροφές.
Θα τα λέμε από δω λοιπόν ελπίζω συχνότερα :)
καλημέρα Πάρη! Χαίρομαι για σένα και το αυτό επιθυμώ και δι'ημας! Τι σημαίνει χαμηλός τόνος στο στομάχι? Αυτόν τον χαμηλό τόνο τον έχω και εγώ μιας και μας χειρούργησε ο ίδιος?
Καλημέρα Γιώτα.
Χαμηλός τόνος, σημαίνει ότι το στομάχι δε διατείνεται πολύ, δηλαδή η διατασιμότητά του (η ικανότητα διάτασης), είναι περιορισμένη.
ʼτομα με υψηλό τόνο, είναι όσες/όσοι τρώνε απ'την αρχή περισσότερο χωρίς πόνο ή ενόχληση.
Αυτό σημαίνει ότι το στομάχι, έστω το μικρό που έμεινε, έχει την ικανότητα να διατείνεται περισσότερο γι'αυτό και χωράει λίγη περισσότερη τροφή από τους υπόλοιπους.
Δυστυχώς, άτομα με υψηλό τόνο στομάχου, θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο από τους υπόλοιπους, καθώς το στομάχι με τον καιρό που μεγαλώνει, μπορεί να τους ξεγελά και να τρώνε περισσότερο.
Όχι, δεν έχει να κάνει με το γιατρό αυτό, αλλά με την ''τύχη'' του καθενός μας.
Αν το στομάχι μας έχει χαμηλό ή υψηλό τόνο από μόνο του, κανένας γιατρός δε μπορεί να το αλλάξει αυτό.
Ο γιατρός το μόνο που έχει να κάνει, είναι να το κόψει και να το αφαιρέσει και μετά ανά κάποιους μήνες, να τον επισκεπτόμαστε και να μας παρακολουθεί.
Από κει και πέρα, όλα είναι στο χέρι μας (και στο στομάχι μας) :D
Καλησπέρες.
Μετά την επίσκεψη σε φίλο διατροφολόγο, αλλάξαμε αρκετά πράγματα στη διατροφή.
Μπήκε περισσότερη πρωτεΐνη, επίσης κάποιοι υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια), αλλά και λίπος, δηλαδή γάλα πλήρες, λίγο κρέας με λίπος και εννοείται πάντα ελάχιστο ελαιόλαδο ωμό πάνω σε λαχανικά κλπ.
Δεν μου έκανε εντύπωση, καθώς όλα είναι απαραίτητα σε μία διατροφή, ακόμα και το λίπος, φτάνει να μην είναι κορεσμένο (μαγειρεμένο, τηγανητό) κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι ψιλοκόλλησε η ζυγαριά τον 1 μήνα μετά το νοσοκομείο (-5kg), το οποίο ήταν λογικό μετά την 30άρα που έφυγε σε 40 μέρες.
Μην πέσετε να με φάτε (Πωλίνα :D ), αλλά τα αγοράκια χάνουν κάτι παραπάνω από τα κοριτσάκια. :D
ΥΓ: Πάλι κάναμε καυγά για τα γλυκά. Επέμενε να τρώω 2 γλυκά την εβδομάδα και ως συνήθως αρνήθηκα. :D
Ναι ναι, υπάρχουν παχουλά αγοράκια που δε γουστάρουν τα γλυκά. :D
Quote:
Originally posted by PM79
Καλησπέρες.
Μπήκε περισσότερη πρωτεΐνη, επίσης κάποιοι υδατάνθρακες (ρύζι, μακαρόνια), αλλά και λίπος, δηλαδή γάλα πλήρες, λίγο κρέας με λίπος και εννοείται πάντα ελάχιστο ελαιόλαδο ωμό πάνω σε λαχανικά κλπ.
Δεν μου έκανε εντύπωση, καθώς όλα είναι απαραίτητα σε μία διατροφή, ακόμα και το λίπος, φτάνει να μην είναι κορεσμένο (μαγειρεμένο, τηγανητό) κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι ψιλοκόλλησε η ζυγαριά τον 1 μήνα μετά το νοσοκομείο (-5kg), το οποίο ήταν λογικό μετά την 30άρα που έφυγε σε 40 μέρες.
Μην πέσετε να με φάτε (Πωλίνα :D ), αλλά τα αγοράκια χάνουν κάτι παραπάνω από τα κοριτσάκια. :D
ΥΓ: Πάλι κάναμε καυγά για τα γλυκά. Επέμενε να τρώω 2 γλυκά την εβδομάδα και ως συνήθως αρνήθηκα. :D
Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά απο εδώ κ πέρα κ είμαι σίγουρη πως θα σου πάνε!!!!
Εξάλλου δεν γουστάρεις κ τα γλυκά!!!!!!!!!!!!
Πόσο σε ζηλεύω γι' αυτό.............................. θα μου πεις το μυστικό σου?
:starhit::starhit::starhit:
Σ'ευχαριστώ πολύ break (dance :D ). Μια χαρά θα πάνε το καλό που τα θέλω αλλιώς θα τα πάρει ο κόκκινος κερατάς με την ουρά.
Δεν έχω μυστικό για τα γλυκά όπως και το αλκοόλ. 15 χρόνια αθλητής, δε τα ακούμπαγα για ευνόητους λόγους.
Τώρα το αλκοόλ με διαλύει και τα γλυκά με αηδιάζουν.
Αισθάνομαι με τα γλυκά όπως θα αντιδρούσε ένας που έφαγε χαλασμένο ψάρι. Ένα και το αυτό. :D
απιστευτο..υπαρχουν και ανθρωποι που τους αηδιαζουν τα γλυκα....αν ημουν και εγω ενας απο αυτους θα μουν 50 κιλα σημερα....:sniff::sniff::sniff:
τι ειπε ο ανθρωπος??!!!!:shocked2:Quote:
Τώρα το αλκοόλ με διαλύει και τα γλυκά με αηδιάζουν.
Αισθάνομαι με τα γλυκά όπως θα αντιδρούσε ένας που έφαγε χαλασμένο ψάρι. Ένα και το αυτό. :D
migg αν είχε η γιαγιά μου τροχούς, θα τη φωνάζαμε πατίνι. Αφού το παραδέχεσαι, κάντο. ;)
click έχεις πρόβλημα μαμαζέλ? Αν έχεις, τα παράπονά σου στον Γιωργάκη. :D
χαχαχαχα πως να το κανω??εχεις λυση?αν εχεις,θα με ενδιεφερε πολυ...
good afternoon, 5 κιλά μείον μην το λες κόλημα, ονόμασέ το πιο βραδεία κατηφόρα! Βασικό που τρως άνετα και δεν έχεις ενοχλήσεις...
Εγώ είχα ενθουσιαστεί που για δυο μέρες δεν είχα συμπτώματα ντάμπιγκ, και σήμερα, πρώτη μέρα διακοπών στη λεβεντογέννα Κρήτη, τσουπ, νά'τα πάλι...κλαψ κλαψ. Αντί για να χαρώ το πρώτο μου μπανάκι, είχα αγωνία στην παραλία. Anyway, θα περάσει και αυτό με τον καιρό..Αγωνιστικούς χαιρετισμούς Πάρη!
Θέλω και εγώ........Quote:
Originally posted by migg
χαχαχαχα πως να το κανω??εχεις λυση?αν εχεις,θα με ενδιεφερε πολυ...
Καλημέρες και από εμένα!
Πάρη μου αυτό με τα γλυκά εν μέρη το έχω και εγώ. Τα περισσότερα δεν με απασχολούν καν(τα σιροπιαστά ειδικά ουτε να τα βλέπω δεν θέλω). Τα πιο κλασικά μου αρεσουν αλλά και πάλι αμα δε φάω δεν έχω πρόβλημα. Στο σπίτι όποτε έχω γιορτές και μου τα φέρνουν τα μισά πάνε για πέταμα. Τα υπολοιπά τα τρώει ο άντρας μου αλλά με μέτρο. Αντε να έτρωγα και κανα παγωτο(τώρα 1-2 κγ και οκ).
Τα ίδια και με το αλκοολ. Ως πρώην αθλήτρια κι εγώ δεν το έμαθα ποτέ. Εξω αν έπινα πολύ ελαφριες εκδοχές μοχιτο 1 ποτήρι μόνο και άντε κανα κρασάκι. Τώρα μόνο κρασί έψω πιει αλλα και αυτό ούτε μισό ποτήρι.
Αυτό που δεν έχω και δεν μπορώ να κοψω από την διατροφή μου είναι τα πατατάκια. Εχω θέμα. Δεν τα τρώω κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να τα αποφύγω και τελείως. Γενικά η διατροφή μου αποτελείται κυρίως από πρωτεϊνες και τα υπολοιπα τα έχω για πολύ πιο δεύτερα. Εχω παρατηρήσει πως αν δεν φαω ικανές ποσοτητες πρωτεϊνης 1-2 μέρες, έχω ζαλάδες και ατονία.
Οσο για το κόλλημα κιλών το επαθα τον 2ο και τον 5ο μήνα μετά την επεμβαση. Αλλά τώρα που διανύω τον εκτο σε 10 μέρες έχασα πάλι 3 κιλα΄(και πολλούς πόντους), οποτε σαφώς και δεν πρέπει να απογοητευεται κανεις αν κολλάει για λίγο καιρό η ζυγαρια(αν και είναι σπαστικό)
Καλή συνέχεια σε όλους!!!!
Kαλημέρα Πάρη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Καλησπέρες.
Μια χαρά είσαι με 35 κιλά σε 2 μήνες!!!! Δυστυχώς το ξέρω πως τα αγοράκια χάνουν πιο εύκολα από τα κοριτσάκια, γιαυτό μερικές φορές θα ήθελα να είμαι αγοράκι!!! Μόνο γιαυτό όμως!! χαχαχαχα
Να σου πω, ο διατροφολογος σου σου εβαλε ποσοτητες? Δηλαδή τόσα γραμμάρια κτλ? Η στο περίπου?
Επειδή εμένα μου έβαλε ποσότητες αλλά με καμία δύναμη δεν μπορώ να τις φάω, και ούτε προσπάθησα κιόλας γιατί δεν θέλω να πιεστώ...
Αχ αυτό με τα γλυκά!!!!! Εμένα μου είπε να φτιάχνω διαιτιτικές κρεμούλες και να τρώω, και 1 ελέυθερο γλυκό την βδομάδα. Αν και προσπαθώ να μην....
migg και XristinaNikolas, δεν υπάρχει ένα φοβερό μυστικό. Απλά πρέπει να τα αποβάλετε απ'τον εγκέφαλό σας, δυστυχώς μαγικός τρόπος δεν υπάρχει.
Αυτή η άτιμη η λαιμαργία (εγκεφαλική πείνα πιο ευγενικά :D ), άμα δεν αποβληθεί, τίποτα δε μας βοηθάει.
monahoiot Γιώτα, πολλούς χαιρετισμούς στην Κρήτη και όσο για το dumping, σκέψου ότι πολύς κόσμος υποφέρει από δυσκοιλιότητα. :D
yannaki, έχω να ακουμπήσω αλκοόλ απ'το γάμο μου (1μισι τζούρα λευκό κρασί). Έχω να ακουμπήσω γλυκό περίπου 4 χρόνια. Τα γλυκά τα τσακίζουν σύζυγος και παιδιά. Αλκοόλ δεν πίνει κανένας εδώ μέσα.
Το θέμα με τα πατατάκια ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σ'αυτά, αλλά οκ χαχαχαχα.
Τουλάχιστον, διάλεγε εκείνα που γίνονται στο φούρνο και όχι τα τηγανητά.
Αν και δε ξέρουμε που τα φτιάξανε και πώς, ε όσο να'ναι πάλευέ το το θέμα.
Πολύ λίπος τα άτιμα και αχρείαστες θερμίδες.
Πωλινάκι, δεν έχω παράπονο απ'το χάσιμο των κιλών. Απλά πήγα στο διατροφολόγο που είναι και καλός στη δουλειά του αλλά και φίλος, να ρυθμίσουμε τη διατροφή ώστε ο μεταβολισμός να είναι σε συνεχή λειτουργία.
Θα το ρυθμίζουμε ανά 2-3 βδομάδες και βλέπουμε. Πάντως σήμερα είμαι 2 κιλά λιγότερα, άρα κάτι καλό κάνει το παιδί χαχαχα.
Ποσότητες δε μου έβαλε. Μου είπε τι πρέπει να τρώω και τις ποσότητες να τις βρω εγώ αναλόγως του πόσο μπορώ να φάω. Πχ, μπιφτέκι με ρύζι και σαλάτα γράφει. Την ποσότητα θα την βρω εγώ.
Απλά μου είπε ότι πρέπει να καταναλώνονται όλα και είναι λίγο μύθος ότι προηγείται η πρωτείνη και άμα δε μπορείς να φας άλλο, να αφήσεις τα υπόλοιπα.
Πρέπει το γεύμα να είναι πολύ μικρό αλλά να τα περιέχει όλα.
Εμένα αν και μου έχει ποσότητες, επειδή και εγώ πιστεύω ακριβώς αυτό που είπες και εσύ, μείωσα τις ποσότητες για να μπορώ να τα φάω όλα. Πχ σήμερα μου είχε 100 γρ ψάρι+σαλάτα+2 φρυγανιές. Με καμία δύναμη δεν θα το έτρωγα αυτό. Επομένος έφτιαξα μια τονοσαλάτα με 25 γρ τόνο, μαρούλι, ντομάτα, αγγουράκι (σύνολο η σαλάτα 85 γρ) και 1 κουταλίτσα λάδι και 1 φρυγανιά και το απόλαυσα.Quote:
Πωλινάκι, δεν έχω παράπονο απ'το χάσιμο των κιλών. Απλά πήγα στο διατροφολόγο που είναι και καλός στη δουλειά του αλλά και φίλος, να ρυθμίσουμε τη διατροφή ώστε ο μεταβολισμός να είναι σε συνεχή λειτουργία.
Θα το ρυθμίζουμε ανά 2-3 βδομάδες και βλέπουμε. Πάντως σήμερα είμαι 2 κιλά λιγότερα, άρα κάτι καλό κάνει το παιδί χαχαχα.
Ποσότητες δε μου έβαλε. Μου είπε τι πρέπει να τρώω και τις ποσότητες να τις βρω εγώ αναλόγως του πόσο μπορώ να φάω. Πχ, μπιφτέκι με ρύζι και σαλάτα γράφει. Την ποσότητα θα την βρω εγώ.
Απλά μου είπε ότι πρέπει να καταναλώνονται όλα και είναι λίγο μύθος ότι προηγείται η πρωτείνη και άμα δε μπορείς να φας άλλο, να αφήσεις τα υπόλοιπα.
Πρέπει το γεύμα να είναι πολύ μικρό αλλά να τα περιέχει όλα.
Αυτό το πρώτα η πρωτείνη πλέων το σταμάτησα και εγώ, εκτός που αν είμαι εκτός σπιτιού, που θα προτημίσω να φάω μόνο κρέας πχ γιατί τα υπόλοιπα κολυμπανε στα λάδια, ακόμα και το ρύζι!
Αυτο που σου είπε ο διατροφολογος το είπε σωστα. Η δικιά μου μου είπε πως καλό είναι να είναι το γεύμα πιο πολύ πρωτεϊνες με καποιο συνοδευτικό. Πρωτεϊνη θεωρεί και το γιαούρτι και τα όσπρια. Πρέπει να τρώμε απόλα αλλιώς θα μας λείψουν αλλες σημαντικές βιταμίνες. Πάντως σε ότι έχω βρει κυρίως σε ξένα site, επιμένουν πολύ οτι κάθε μέρα η πρωτεϊνη είναι απαραίτητη.
Οσο για τα πατατακια πράγματι κοιτάζω να παιρνω αυτά που γινονται στο φούρνο και δεν τρώω κάθε μέρα(αλλα την τρίτη τέταρτη τα αποζητώ)
Πωλίνα το θέμα με τις ποσότητες σε γραμμάρια από την αρχή η δική μου διατροφολόγος μου είχε πει να μην το κοιτάζω. Αυτό που μου συνέστισε είανι να μην πιέζομαι και με τον πρ'ωτο κορεσμό να σταματάω.
Βρε Πάρη αν δεν σου κάνει κόπο θα θελα να δω το διατροφολογιό σου να πάρω και μερικές ιδέες για να τον κρατώ σε εγρήγορση. Αν και έχω διαπιστώσει πως αν κρατω΄τα 5-6 γεύματα δουλεύει καλά. Στείλε μου αν θες το τηλ σου ή να σου στείλω το μαιλ μου!
Γιάννα μου, εγώ μετράω περίπου τις ποσότητες σε γραμμάρια για να ξέρω πόσο τρώω αλλά και γιατί πιστεύω πως και πιο πολύ να βάλω στο πιάτο μου, σιγά σιγά θα το φάω. Επομένως θέλω να είμαι σταθερή στις ποσότητές μου τουλάχιστος τις 5 μέρες της βδομάδας (γιατί το σαββατοκυρίακο λόγω φορτομένου προγράμματος δεν μπορώ να κάθομαι να υπολογίζω το πόσο τρώω, απλά επιλέγω τις πιο υγιεινές επιλογές που μου δίνονται, και όσο πιο κοντά στο διατροφολόγιο μου γίνετε).
Αυτό με τα πατατάκια το έχω και εγώ δυστυχώς.....
Καλημέρες σε όλες/όλους.
Λοιπόν, πήγα χτες για επανέλεγχο.
Αποτελέσματα:
Εξετάσεις αίματος τέλειες, 3 μήνες μετεγχειρητικά όλα μια χαρά.
Επιτέλους μπορώ να γυμναστώ, τουλάχιστον μυικά να ανέβει λιγάκι το πράμα.
Η εξωτερική όψη είναι εμφανέστατη, καθώς χάθηκε μπόλικος όγκος και βέβαια πολλοί πόντοι.
Διατροφικά, συνεχίζω την ίδια διατροφή, απλά υποχρεωτικά πλέον 1 αυγό σίγουρα την ημέρα (χωρίς τον κρόκο), καθώς δε μπορώ να φάω εύκολα πάνω από 3 μπουκιές και η πρωτείνη που παίρνω είναι λίγη.
Έχω συνηθίσει πλέον την ελάχιστη τροφή, το απολαμβάνω κιόλας.
Αυτό που παλεύω να κάνω είναι να πίνω πολλά υγρά καθώς το καλοκαίρι είναι αδυσώπητο χαχαχα.
Πάντως ο ντόκτορ γκρινιάζει για τα 37 κιλά απώλειας σε 3 μήνες, αλλά δεν το κάνω επίτηδες :D
Σύντομα θα σπάσω το τριψήφιο τρώγοντας 5-6 φορές την ημέρα. :D
καλώς τον Πάρη, και πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ γιατί είχα μείνει με κάτι πονάκια στις τομές κτλ. και λέω βρε λες να έχουμε τίποτα και να μην εμφανιζόμαστε στο φόρουμ!! Όλα καλά λοιπόν!
Μια και ανέφερες το θέμα εκγύμναση και επειδή το κατέχεις το θέμα, έχω ερωτησούλες για σένα! Τώρα που είμαι στα κρητικά νερά, ωραία κάνω τις ασκησούλες μου στο νερό, τι ωραία δλδ, σούπερ είναι, όμως από την Κυριακή τέρμα οι διακοπές οπότε ό,τι κάνω θα είναι στην Αθήνα. Εκεί θα ασχολήθώ με περπάτημα κυρίως.
Θα ήθελα τη συμβουλή και τη γνώση σου στο εξης φλέγον ζήτημα: να πάρω ελαφριά βαράκια να κάνω ασκήσεις για τα μπρατσάκια μου που οπωσδήποτε δεν θέλω να παραχαλαρώσουν? Αν ναι, πόσο ελαφριά? Και πόσες επαναλήψεις να κάνω ανά μέρα?
Ή μήπως απαγορεύονται τα βαράκια γιατί δεν πρέπει να σηκώνουμε βάρος εν γένει, εμείς τα χειρουργημένα?
have a nice day all day!:cool:
αααααααααααχ ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα να ετρωγα κουταλιτσεςςςςςςςςςςςςςς.. .μαγικη η σληβ.....αντε καλη συνεχεια παλληκαρε....το διψηφιο ε ε ερχεται...
Γιώτα καλησπέρες.
Συνήθως όσοι θέλουν να χάσουν λίπος, ισχύει το ''λίγο βάρος, πολλές επαναλήψεις''.
Απλά να ξέρεις ότι οι επαναλήψεις πρέπει να είναι τόσες, ώστε να αρχίσει ο μυς να καίει.
Οπότε, διάλεξε το βάρος που δε θα χρειαστείς 200 επαναλήψεις για να γίνει αυτό, γιατί θα βαρεθείς γρήγορα.
Ούτως ή άλλως, θα τις κάνεις καθιστή τις ασκήσεις, οπότε δεν συντρέχει κίνδυνος για κήλη κλπ. ;)
Επίσης, το γρήγορο περπάτημα είναι το μυστικό και όχι αργό περπάτημα (window shopping :D ).
Πολλές μελέτες δείξαν ότι το γρήγορο περπάτημα και μάλιστα σε ανηφόρα περίπου 4-5 μοίρες, το καύσιμο λίπους είναι μεγαλύτερο απ'ότι σε τρέξιμο.
migg, πραγματικά μου έκανε φοβερό καλό αυτό στην όλη νοοτροπία του φαγητού. Το συνήθισα με την καλή έννοια και όχι με την έννοια του υποχρεωτικού.
Απ'τη στιγμή που πείνα σωματική όντως δεν υπάρχει, τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό μας και αυτό παλεύεται.
Να'σαι καλά και καλύτερα :)
Παρούκο μου,αφού αρχίσαμε να μιλάμε για εκγύμναση,
το θέμα πόνοι κι επιπλοκές ανήκει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν!
Αυτό με νοιάζει πολύ περισσότερο από την πραγματικά εντωπωσιακή σου απώλεια!
Να απολαύσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού(τις διακοπούλες σου,αν πας) και κάθε ξημέρωμα
να σου φέρνει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή!Χαίρομαι που επιτέλους είσαι καλά
και βρίσκεις τη γλυκειά σου ρουτίνα!Να μου σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Γεια σου Ναταλάκι.
Δυστυχώς δεν έφυγαν όλα ακόμα :)
Το καλό είναι ότι αντέχω μέχρι αηδίας τους πόνους, οπότε ο υπάρχοντας απλά δε μου κινεί το ενδιαφέρον να ασχοληθώ μαζί του.
Δυστυχώς είναι πολύ ερεθισμένα τα σπλάχνα από την ταλαιπωρία και δεν έχουν φύγει ακόμα οι πόνοι κλπ.
Το καλό είναι βέβαια ότι το στομάχι είναι κομπλέ και έτσι η διατροφή ρέει μια χαρά. :)
Οι διακοπές αργούν ακόμα, προς το τέλος Αυγούστου, αλλά κάνω ότι και οι υπόλοιποι. Περιμένω :D
Με προσέχω όσο γίνεται, να'σαι καλά :)
Φιλούμπες
Πάρη μου μια χαρά σούπερ τα έχεις πάει μέχρι τώρα πολλά-πολλά μπράβο!!!
εγώ τώρα μπερδεύτηκα λίγο με όσα είπες στην Γιώτα....τελικά πόσα κιλά βαράκια πρέπει να αγοράσουμε και πόσες επαναλήψεις να κάνουμε για να "καίει ο μυς" ? επίσης έχω μια άλλη απορία,εγώ περπατάω κάθε μέρα μία ώρα με σχετικά γοργό ρυθμό (μπορώ να πω πως περπατάω πιο γρήγορα από ότι προ επέμβασης) θα με βοηθούσε αν έπαιρνα αυτά τα βαράκια που δένουν στα χέρια για να γυμνάζονται περισσότερο τα χέρια μου (άτιμα μπράτσα:dork: )
Ευχαριστώ καλό μου :)
Το πόσα κιλά θα πάρεις και πόσες επαναλήψεις θα κάνεις, στον καθένα διαφέρουν.
ʼλλος μπορεί με 1 κιλό και 15 επαναλήψεις να κάψει ο μυς.
ʼλλος μπορεί να χρειάζεται με το ίδιο βάρος 50 επαναλήψεις.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταρίφα, ο καθένας είναι διαφορετικός.
Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις μέχρι να βρεις την άκρη.
Το γρήγορο περπάτημα κάνει μεγάλο καλό, ειδικά όταν είναι ο δρόμος σε μικρή κλίση (κάποιες μοίρες).
Γενικώς οποιαδήποτε άσκηση κάνουμε βοηθάει, αλλά το θέμα με τα χέρια, είναι κάτι που πρέπει να γίνει αποκλειστικά και ατομικά.
Μη προσθέτεις εξτρά βάρη όταν περπατάς, κάνε το περπάτημά σου και όταν γυρίσεις σπίτι σου, κάνεις ασκησούλες με λίγα βαράκια και όλα κομπλέ.
Καλημέρες. Τι κάνετε? :D
Σήμερα είπα να ανέβω στη ζυγαριά μετά από καιρό και χαίρομαι που η κατηφόρα συνεχίζει. :)
Το φαγητό παραμένει πολύ λίγο, ίσως και λόγω της ζέστης, αλλά οι 3 μπουκιές δεν μπορούν να γίνουν 4 χωρίς να αισθάνομαι δυσφορία, οπότε και δεν υπάρχει λόγος.
Το παλεύω να πίνω πολλά υγρά, πράγμα που παλεύεται όλο και περισσότερο με τον καιρό.
Έκανα αναλύσεις αίματος, οι οποίες είναι απλά τέλειες.
Γενικά, όσο προχωράει ο καιρός, αισθάνομαι ακόμα πιο δικαιωμένος που αποφάσισα να κάνω αυτό το χειρουργείο.
Την αναμονή, την ταλαιπωρία των επιπλοκών μετά κλπ, τα έχω ήδη διαγράψει απ'το μυαλό μου και όλα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο πλέον.
Μόλις βρω λίγο χρόνο, θα βάλω καινούριες φωτό :)
Πάρη μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις τόσο καλά!Μπράβο για την απώλεια μέχρι σήμερα και πιστεύω δεν χρειάζεται να πιέζεσαι να φας παραπάνω αν σε κάνει να νιώθεις δυσφορία!Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που πίνεις πολλά υγρά την ημέρα!ʼντε περιμένουμε φώτο!!!!
Καλημέρες :D
Επανήλθαμε σε ρυθμούς δουλειάς (ή δουλείας).
Η κατηφόρα συνεχίζεται κανονικά. Πάλι με έβριζε σήμερα ο χειρουργός, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να κάνω και διαφορετικά. Ας με βρίζει, δεν πειράζει, πάντως χαμογέλαγε συνέχεια, οπότε το βρίσιμο είναι σαν χαΐδεμα. :D
Οι 3 μπουκιές παραμένουν, προσπαθώ να μην πιέσω το στομάχι αν και θα μπορούσα να φάω 1 μπουκιά ακόμα.
Δοκίμασα να πιω μία τζούρα αναψυκτικό και απλά να πω ότι σόρι αλλά μαλακίες γίνονται και δε θα επαναληφθούν. :D :D
Νεράκι, χυμός, freddo και όλα καλά.
Φιλιά σε όλες/όλους.
Μπράβο ρε Πάρη, εντυπωσιακός! Καλή συνέχεια!
Πάρη μου μόνο 15 κιλάκια σου έμειναν!!!Έχεις πάρει για τα καλά την κατηφόρα μπράβο σου!!!ʼντε θέλουμε να δούμε νέες φώτο!είμαι σίγουρη πως θα είσαι αγνώριστος!
+1Quote:
Originally posted by filipparas
Μπράβο ρε Πάρη, εντυπωσιακός! Καλή συνέχεια!
Εξαφανισμένε Πάρη, welcome back! Μην νομίζεις ότι το έχουμε ξεχάσει, περιμένουμε και φωτό! Μπράβο για την απώλεια, ας λέει ο Βαγγέλης! Εγώ σε κανα-δυο μέρες θα δω τη διατροφολόγο για το ραντεβού τριμήνου με εξετάσεις κτλ. Τα λέμε!
Καλημέρες!! :D
Σήμερα πήγα για επανέλεγχο.
Βάρος: 92,6.
Τέλη Οκτωβρίου που θα κλείσει το εξάμηνο, θα πρέπει να μπω 1 μέρα στο νοσοκομείο να κάνω αξονική να δούμε γιατί έχω ακόμα ενοχλήσεις και όλες τις αναλύσεις αίματος που χρειάζεται να γίνουν.
Κατά τα άλλα, όλα τέλεια! :D