σκεφτομαι πως ηταν τα πραγματα πριν 2 χρονια κ ποσο σκ@τ@ ειναι τωρα.σε ολους τους τομεις εκτος απ τη δουλεια.που κ τοτε βεβαια καλα ηταν.
Printable View
σκεφτομαι πως ηταν τα πραγματα πριν 2 χρονια κ ποσο σκ@τ@ ειναι τωρα.σε ολους τους τομεις εκτος απ τη δουλεια.που κ τοτε βεβαια καλα ηταν.
Mεχρι πριν 2 χρονια κι εγω καλα ημουνα.Αυτο το 2009 και τωρα το 10 δε μας παει καλα.Τι σκατα θα γινει δεν ξερω...
και εγώ το ίδιο λέω βρε κορίτσια!!!! μήπως δε φταίμε εμείς αλλά οι πλανήτες τελικά??? :puzzled:
με θετική σκέψη νομίζω και λίγη προσπάθεια θα δούμε άσπρη μέρα!!! .....και θα πούμε και εμείς "Καλημέρα Ζωή" (κλεμμένο απο την ομώνυμη σειρά του Φώσκολου) :P
εχω πει εγω καλημερες ουυυυυυυυυυυυ αλλα τπτ.
χαχαχα :P ....θετική!!!! να είσαι θετική!!!!!!
καλημερα σας! :P
Καλημερα :) Εχουμε να μιλησουμε τουλαχιστον ενα χρονο και βλεπω τα πηγες περιφημα. Εμπαινα με αλλο νικ περισυ. Χαιρομαι πολυ για σενα:)
καλημέρα κορίτσια αν κ σας βλέπω λίγο κατσουφιασμένες.ελπίζω ναλλάξει η διάθεση κ η μέρα να κυλίσει καλύτερα κ πιο ομαλά.
anthia μου δεν σε θυμαμαι :( συγνωμη..
ναι τα παω αρκετα καλα δεν εχω παραπονο... χθες ξεκινησα και γυμναστηριο για να σφιξω σιγα σιγα... και να με βοηθησω να χασω και τα υπολοιπα γιατι σα να εχω κολησει λιγο
:) δεν πειραζει, νομιζω εμπαινα σαν Pinocchio αλλα εχει περασει τοσος καιρος. Περιφημα τα πας :)
εχω παρουσίαση σήμερα!!!!!!! άγχος!!!!!!! :crazy:
άντε καλή επιτυχία!
ευχαριστώ πάρα πολύ bouliana m!!!! :D
σκέφτομαι ότι απόψε είναι πολύ ήρεμα τα πράγματα στο φόρουμ!!! τι έγινε βρε παιδιά??
Οντως!!!!
η πεμπτη ειναι ιδανική μέρα για έξοδο,έχει και πολύ ωραία βραδυά... μάλλον θα βολτάρουν marry poppins!!!
α οκ!!! αμα είναι να περνάνε καλά τότε 1χαρά τους κόβω!!! :D
τωρα σκεφτομαι παλι αηδιες...τι θα μπορουσα να κανω τοσα χρονια ως προς τους πρωην μου ωστε να μη γινουν πρωην..
που εχω φταιξει και σε τι...??
και τι θα κανω που δεν αντεχω ουτε τους πολυ ανεξαρτητους ουτε εκεινους που θελουν να μπουν στο βρακι μου....
οτι μεση περιπτωση εχω γνωρισει σπανια και χωρισαμε για αλλους λογους...
ποσο χρονων εισαι???
29
οκ... τα προσωπικα κι εδω σκατα, μη το ψαχνεις... εγω 27
ειδικα οταν θεωρεις κατα βαθος οτι εχεις αποτυχει καιρο πριν...:(
σκεφτομαι αν αυριο θα με δειξει κατω απο 85 κιλα να χαρω, ηδη με δειχνει 85.7 (βραδυ φαγωμενη κτλ)
συνηθως τα πρωινα ειμαι 1 κιλο κατω αλλα τι να λεμε τωρα...
θα ζυγιστω αυριο πρωι κ ξανα Τριτη, οχι νωριτερα, να δω 84+!
καλα μολις μου ανακοινωσε ο φιλος μου οτι εχει θυμωσει που πηγα χορο χωρις να παρω την "αδεια" του.κ αν ειναι ετσι δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι.δλδ νομιζω οτι δεν ειμαι παραλογη που μου φαινεται απιστευτα καταπιεστικο αυτο.κ μετα φωναζε οτι εγω διαλεξα τον δρομο μου κ κατι τετοια και εφυγε.δε ξερω τι να κανω να κλαψω η να γελασω.
που πηγες σε μαθημα χορου?
ή πηγες για χορο με αλλους?
θα μας τρελανει ο φιλος σου,
δεν τον στελνεις παρεα με της alikis_d?
αρχισα μαθηματα χορου.σε σχολή αλλα οχι σε γκρουπ.μαζι με μια φιλη μου.
xaxaxaxaxa βρε αμπσολουτ στοχω ξαναπει...Quote:
Originally posted by absolute
τωρα σκεφτομαι παλι αηδιες...τι θα μπορουσα να κανω τοσα χρονια ως προς τους πρωην μου ωστε να μη γινουν πρωην..
που εχω φταιξει και σε τι...??
και τι θα κανω που δεν αντεχω ουτε τους πολυ ανεξαρτητους ουτε εκεινους που θελουν να μπουν στο βρακι μου....
οτι μεση περιπτωση εχω γνωρισει σπανια και χωρισαμε για αλλους λογους...
τοσα νουμερα διαφορα στο βρακι εχουμε αλλα στο μυαλο τα ιδια @@ σκεφτομαστε...
ολο ξεχνω το ζωδιο σου...μπας κ εισαι ζυγινα κ συ?
απιστευτο παντως, πριν γνωρισω τον ανδρα μου αυτα σκεφτομουν...
ελεος κ τι τον πειραξε!Quote:
Originally posted by granita
αρχισα μαθηματα χορου.σε σχολή αλλα οχι σε γκρουπ.μαζι με μια φιλη μου.
μακρυα απο ζηλιαριδες...κι εμενα ειναι αλλα δεν το μααρτυρα...
που δε πηρα την αδεια του.ακου ρε συ!παντως αν κανει ετσι για ενα μαθημα φαντασου πως θα κανει για κατι πιο σοβαρο.τι να πω.ειμαι παρα πολύ απογοητευμένη..πραγματικα απορω πως αφησα τον εαυτο μου να τον αγαπησει τοσο και τωρα δε βρισκω τη δυναμη να τον ξεχασω
τι να ξεχασεις παιδι μου? αν δε οσυ εχει δωσει αλλα παρομοια δειγματα συμπεριφορας δεν θα τον χωρισεις τον ανθρωπο
πρωτα ζυγισε κ σκεψου, μην απογοητευεσαι...
δεν μπαινοβγαζουμε ετσι τους σημαντικους ανθρωπους στη ζωη μας...
ελεος!!!!!!!αυτα ακουω και λεωω πιο καλη η μοναξια :starhit:Quote:
Originally posted by granita
που δε πηρα την αδεια του.ακου ρε συ!παντως αν κανει ετσι για ενα μαθημα φαντασου πως θα κανει για κατι πιο σοβαρο.τι να πω.ειμαι παρα πολύ απογοητευμένη..πραγματικα απορω πως αφησα τον εαυτο μου να τον αγαπησει τοσο και τωρα δε βρισκω τη δυναμη να τον ξεχασω
αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες ειχα γραψει κ τα άλλα προβληματα που εχω μ αυτον τον ανθρωπο.μακαρι να ταν μονο αυτο.γενικά μου πεσανε πολλά μαζι και νοιωθω τοσο χαλια.θα πεσω να κοιμηθώ.ευχαριστω που απαντησες.καληνυχτα
alexandrita κ εγω το σκεφτομαι συνεχεια τον τελευταιο καιρο αυτο το πιο καλη η μοναξια...
granitoula, θυμασαι τι λεγαμε?Ολα αυτα πραγματικα δε σου αξιζουν...Δεν εχω να πω πολλα εδω μεσα (ειπαμε δεν εχω διαβασει βιβλια συμβουλευτικης.:P). Ελπιζω να βρεις τη δυναμη και να κανεις αυτο που ειναι καλο για σενα!
κοιμησου πανω στο θεμα κ βλεπεις γρανιτα μου...εσυ ξερεις καλυτερα!
τι να διαβασω? αυτο που ειπες τα περικλειει ολα!
ειχα τετοια χαρα για το χορο κ τωρα νοιωθω χαλια.καληνυχτα κοριτσια,ευχαριστω.φιλιά.
Κακως σου εφυγε η χαρα...Θα τα πουμε και απο κοντα για καφεδακι granita μου.Καλο βραδυ να εχεις.:love:
koralaki κριος,αρα ταιριαζω με ζυγους!!τυχαιο? δε νομιζω?????
σημερα εχω τις ιδιες ακριβως αποριες-σκεψεις!!!τι σκ@τ@ συμβαινει με τους αντρες ρε παιδι μου???:puzzled:
σε κυνηγαει,σε κανει να τον θελεις,σε γραφει,τρως χ,τρωει χ επι 2
εχετε βγει μια φορα και τρελενεται,δεν αντεχει αν δε σε δει την επομενη,καταπιεζεσαι,τρωει χ επισης
το παιζει βαρυ πεπονι και πανω που ολα πανε καλα και τον "μαζευεις" τρελενεται και εξαφανιζεται...χ και αυτος
το παιζει ανετος και χαλαρος και αμα βγεις με φιλη σου σου κανει δυσκολη τη ζωη και σε παρακολουθει....χ
πολλα χ...ελεος!
πω πω absolute! εγω παντως πριν απο την τελευταια μου σχέση ειχα γνωρισει μονο καλους και φυσιολογικους ανθρωπους που δε μαλωναμε ποτέ και τελικά βαρεθηκα.αρα εγω εχω το προβλημα!
τυχερη εισαι και αυτο ισως ειναι απλα τυχαιο,καποια στιγμη δυστηχως καποιοι πεφτουν και στην περιπτωση!
απλα εμενα τεινει να γινει συστηματικο και με εχει κουρασει απιστευτα...
κατι θα φταει σε μενα,δεν μπορει να ειμαι τοσο ατυχη πια!:(
συμφωνω!!Quote:
Originally posted by Constance
Κακως σου εφυγε η χαρα...
ειναι τελειο που ξεκινησες χορο! δε θα σου φυγει η χαρα! το αντιθετο, πρεπει να πορωθεις:smilegrin:
σκεφτομαι οτι σημερα ξυπνησα με μετρια προς κακη διαθεση. βαριεμαι και γενικα μαυριλα πολλη σημερα