τι ειναι οι πολυστερινες?
:S
Printable View
τι ειναι οι πολυστερινες?
:S
polinaki με τρομαζεις..
τι ειναι οι πολυστερινες?? ξερω μονο την πολυστερινη που ειναι πλαστικο, υπαρχει και κατι αλλο?
κ εμενα σε πλαστικο πηγε ο νους μου...
πλαστικο με γευση κακο????????????????
πηγε κ στις ασπιρινες....
αλλα κ παλι... ασπιρινες με γευση κακαο????
να κανω καμια αποπειρα αμα ειναι :dork:
χαχαχαχα αυτά τα αηδιαστικά λευκά "ριζοκείκ" ή "ριζοκρακερ" δεν είναι σαν πολυστερίνες? (νομίζω εσείς τις πολυστερίνες τις λέτε φελιζόλ???)
αααααααααα τις ρυζογκοφρετες λες?
λοιπον παιδφια, το σκεφτομουν τελευταια...
οι ρυζογκοφρετες δε με χαλανε, δλδ μπορω να τις φαω χαλαρα.
ετσι σκεφτηκα να τις τρωω-ως τωρα δεν τις ειχα κ πολυ στο προγραμμα- στη δουλεια πχ, μιακ ειναι αρκετα χορταστικε με λιγες θερμιδες!!
διαπιστωσα ομως το εξης:
οτι ενω με χορταιναν, επειδη δεν εχουν καθολου γευση, ετρωγα ενα χωρο- χωρις να πειναω!
κ αοφυ με προβληματισε το γεγονος ανακαλυψα οτ ιτις ετρωγα προσπαθωντας να γευτω κατι!!!
η ανακαλυψη του αιωνα!!!!!
χααχαχα
τεσπα, κατεληξα στο συμπερασμα οτι αν δεν ικανοποιειται η γευση, δε γινεται δουλεια :)
εγω βρήκα κάτι υπέροχες με γευση καραμέλλα. 51 θερμίδες η μια. Αλλά δεν είχε σήμερα, και πήρα με γευση κακαο και είναι σαν να μην πω τι.... δεν πειράζει, σιγά σιγα θα τις φάω.... πάντος του είπα τη άλλη βδομάδα θέλω να μου κρατήσει ενα κουτί καραμέλλα.
ναι καραμελα. αυτες είναι πολύ ωραίες επιδή είναι και γλυκιές. με σοκολατα δεν μου αρεσε...
Αρεσουν πολύ στον γιο μου αυτα τα καραμελάκια Ναταλία μου!!!!
για τους λατρεις αβγου...
βραζουμε τα αβγα καλα
τα κοβουμε στη μεση με το γνωστο τροπο
αφαιρουμε τους κροκους
βαζουμε μουσταρδα και λιγη μαγιονεζα
πολτοποιουμε καλα (εγω δεν πολτοποιησα καλα, βαριομουν..)
και ξαναγεμιζουμε τα αβγα
αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!
μαγιονεζα χρησιμοποιησα light
Κοριτσια , ειδα παιζει πολυ σοταρισμα γενικα.Προσπαθειστε να το αποφυγετε."Σωταρετε" το κρεμμυδακι σε αντικολλητικο
με λιγο νερακι μεχρι να μαραθει
.Αλλα και αντικολλητικο να μην ειναι δε πειραζει , με το νερο δε κολλαει.Το λαδακι να το βαζετε ωμο στο
τελος του μαγειρεματος.Ετσι το φαγητο γινεται πιο νοστιμο και φυσικα υγιεινο.
Maroulaki νομίζω η κάθε μια από μας ξέρει πως της αρέσει να φτιάχνει το φαγητό της. εμένα όλοι οι διαιτολόγοι που είχα παει κατά καιρούς και τους ρωτούσα μου έλεγαν πως μπορώ το λαδάκι μου να το χρησιμοποιώ όπως θέλω και δεν κάνει καμία διαφορά φτάνει να είναι η μερίδα μου.Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια , ειδα παιζει πολυ σοταρισμα γενικα.Προσπαθειστε να το αποφυγετε."Σωταρετε" το κρεμμυδακι σε αντικολλητικο
.Αλλα και αντικολλητικο να μην ειναι δε πειραζει , με το νερο δε κολλαει.Το λαδακι να το βαζετε ωμο στο
Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!
ε τι να πουν κι αυτοι κοιτανε πως να κρατησουν πελατες...(οπως κ οι γυμναστες)
το ελαιολαδο χανει την ευεργετικη του αξια οταν...τσιγαριζεται.
αν κανετε καθαρα θερμιδικη διαιτα κ δε σας ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της τροφης ή ο τροπος επεξεργασιας της παω πασο.
συμφωνω με μαρουλακι φοβερο το κρεμμυδακι ακομα κ σκετο στον πατο της κατσαρολας μια χαρα μαλακωνει κ γινεται σουπερακι!
δοκιμασε καλαμπογκοφρετες, (δεν λεει αυτο πανω αλλα κατι στα αγγλικα που δε θυμαμαι)Quote:
Originally posted by smart
αααααααααα τις ρυζογκοφρετες λες?
λοιπον παιδφια, το σκεφτομουν τελευταια...
οι ρυζογκοφρετες δε με χαλανε, δλδ μπορω να τις φαω χαλαρα.
ετσι σκεφτηκα να τις τρωω-ως τωρα δεν τις ειχα κ πολυ στο προγραμμα- στη δουλεια πχ, μιακ ειναι αρκετα χορταστικε με λιγες θερμιδες!!
διαπιστωσα ομως το εξης:
οτι ενω με χορταιναν, επειδη δεν εχουν καθολου γευση, ετρωγα ενα χωρο- χωρις να πειναω!
κ αοφυ με προβληματισε το γεγονος ανακαλυψα οτ ιτις ετρωγα προσπαθωντας να γευτω κατι!!!
η ανακαλυψη του αιωνα!!!!!
χααχαχα
τεσπα, κατεληξα στο συμπερασμα οτι αν δεν ικανοποιειται η γευση, δε γινεται δουλεια :)
ειναι σαν ρυζογκοφρετα σε διαφανη συσκευασια
μου θυμιζει πεπιεσμενο ποπ κορν
εχει ελαχιστες θερμιδες κ γευση...τρελαααααααααααααα� � αν κ εχει το αλατακι του,,,
δυστηχως δεν τις ξαναβρηκα απο τοτε...:sniffle:
αμα δεν τις βρω, πως θα τις δοκιμασω οεο?
πραγματι, το ελαιολαδο χανει τις ευεργετικες του ιδιοτητες αν μαγειρευετει σε υψηλες θερμοκρασιες.
εγω οταν μαγειρευω το προσθετω παντα στο τελος, ωστοσο για καποιες περιπτωσεις ακολουθω μια μεση οδο.
πχ αν κατι χρειαζεται τσιγαρισμα, μπορω να χρησιμοποιησω 1 κ.σ. για το σωταρισμα κ να βαλω το υπολοιπο σε μετεπειτα φαση.
τωρα το κρεμμυδακι με το μαρουλακι κακο κοριτσι δε θα ισχυριστω οτι καταλαβα τι κανουν στον πατο της κατσαρολας....:S
:thumbup:Πολυ ωραιο!Μηπως αντι για μαγιονεζα υπαρχει αλλη ενναλακτικη?Μουσταρδα με τι?Quote:
Originally posted by click
βραζουμε τα αβγα καλα
αφαιρουμε τους κροκους
αν εχουμε επισημο τραπεζι, βαζουμε απο πανω ενα κομματακι καροτο, ενα κομματακι ελια και ενα φυλλο μαιντανο ορθιο, να μοιαζουν με καραβακια!
Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Όταν είσαι στα 140-150 κιλά καλή μου, δεν ασχολίσε τόσο με τον τρόπο παρασκευής μια τροφής, όσο με τις θερμίδες της. Για σένα εκεινη την στιγμή, όπως και τον διαιτολόγο τον ενδιαφέρει το να χάσεις βάρος. Επίσεις, το να μαγειρεύεις 4 μερίδες φαγητό, και να βάζεις 2-3 κουταλάκια του γλυκού λάδι για να τσιγαρίσεις, όπως κάνω εγώ σε κάπια φαγητά, δεν νομίζω να χαλάει ούτε η ποιότητα του φαγητού ούτε τίποτα.Quote:
Originally posted by badgirl11
ε τι να πουν κι αυτοι κοιτανε πως να κρατησουν πελατες...(οπως κ οι γυμναστες)
το ελαιολαδο χανει την ευεργετικη του αξια οταν...τσιγαριζεται.
αν κανετε καθαρα θερμιδικη διαιτα κ δε σας ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της τροφης ή ο τροπος επεξεργασιας της παω πασο.
συμφωνω με μαρουλακι φοβερο το κρεμμυδακι ακομα κ σκετο στον πατο της κατσαρολας μια χαρα μαλακωνει κ γινεται σουπερακι!
σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
δεν ειμαστε καλα...
ποσο καρβουνο ακομα
Δεν είπα ότι μου είπε ότι είναι το ίδιο. μου είχαν πει όπως θέλω να το χρησιμοποιώ. φτάνει να ήταν μόνο τα 2 μου κουταλάκια ανα μερίδα. Δλδ αν θα το εκανα τσιγαρισμα, ή πχ αν θα έψηνα το ψάρι μου σαυτό, δεν δικαιούμουν κιαλλο μετά στην σαλάτα. αυτό εννοώ. κανείς δεν είπε πως είναι το ίδιο.Quote:
σε τι διαιτολογους πεσατε που σας ελεγαν οτι ειναι το ιδιο το μαγειρεμενο λαδι με το ωμο????:shocked2::shocked2::shocked2:
δεν ειμαστε καλα...
ποσο καρβουνο ακομα
Ελένη μου ναι, αλλά εσύ ήσουν 75 κιλά και όχι 140. έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό. από ένα βάρος και πάνω αυτό που τους νιάζει πιο πολύ είναι μόνο οι θερμίδες, μετά ξεκινάν και βλέπουν τα υπόλοιπα.Quote:
Originally posted by eleni1201
εμενα πάντως η διαιτολόγος μου είπε να βάζω το λάδι στο πιάτο μου
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν είπα ότι μου είπε ότι είναι το ίδιο. μου είχαν πει όπως θέλω να το χρησιμοποιώ. φτάνει να ήταν μόνο τα 2 μου κουταλάκια ανα μερίδα. Δλδ αν θα το εκανα τσιγαρισμα, ή πχ αν θα έψηνα το ψάρι μου σαυτό, δεν δικαιούμουν κιαλλο μετά στην σαλάτα. αυτό εννοώ. κανείς δεν είπε πως είναι το ίδιο.Quote:
δεν ειμαστε καλα...
ποσο καρβουνο ακομα
οκQuote:
Maroulaki νομίζω η κάθε μια από μας ξέρει πως της αρέσει να φτιάχνει το φαγητό της. εμένα όλοι οι διαιτολόγοι που είχα παει κατά καιρούς και τους ρωτούσα μου έλεγαν πως μπορώ το λαδάκι μου να το χρησιμοποιώ όπως θέλω και δεν κάνει καμία διαφορά φτάνει να είναι η μερίδα μου.Quote:
Ναι κούκλα μου, όσο αφορά τις θερμίδες μου, όχι όσο αφορά το αν αλιόνετε ή όχι το λάδι
βαλε σκετη μουσταρδα :)Quote:
Originally posted by lessing
:thumbup:Πολυ ωραιο!Μηπως αντι για μαγιονεζα υπαρχει αλλη ενναλακτικη?Μουσταρδα με τι?Quote:
βραζουμε τα αβγα καλα
αφαιρουμε τους κροκους
το σημερινο βραδινο...
μακαρονια ολικης
σπανακι
πρασσο
σελερυ
αλατι πρασινο
πιπερι
cottage cheese
μετα, ενα μανταρινι για να απορροφηθει ο σιδηρος :wink2:
το αλατι πρασινο πως προεκυψε, θα μου πει καποιος?
ουπς!!!
αναλαμπη!!!!
ειναι πρασινο το αλατι η εννοεις αυτο που στη συσκευασια εχει πρασινο αντι για μπλε???
γιατι αν υποψιαστω οτι τοσες μερες αναρρωτιομουν τι ειναι το πρασινο αλατι,
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
(ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ)
Eγω οταν ειπα πως "Ακριβως τα ιδια μου ειχε πει κ εμενα Πωλινακι!" αναφερομουν στη διαιτολογο..Quote:
Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Και για να το ξεκαθαρισω,εγω εννοω θερμιδικα οχι για τις ευεργετικες του αξιες ή για οτιδηποτε αλλο.
κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
καλα ε?
δεν υπαρχω!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
δεν καταλαβαQuote:
κ ειναι ισως η καλυτερη αποδειξη γιαν α καταλαβουμε τι μ@λ@κιες σκεφτομαστε μολις τις καταγραψουμε!!!
καλα ε?
δεν υπαρχω!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
συγνωμη φταινε και οι ανταυγειες....
αχ τωρα το ειδα αυτο.Quote:
το αλατι πρασινο πως προεκυψε, θα μου πει καποιος?
ουπς!!!
αναλαμπη!!!!
ειναι πρασινο το αλατι η εννοεις αυτο που στη συσκευασια εχει πρασινο αντι για μπλε???
γιατι αν υποψιαστω οτι τοσες μερες αναρρωτιομουν τι ειναι το πρασινο αλατι,
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
(ΑΠ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ)
ουφ παλι καλα δεν εισχωρησε το ντεκαπαζ...
πρασινη συσκευασια, αυτο που δεν κανει κατακρατηση :)
παντως κλικ μπραβο σου που μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τοσα πραγματα για το βραδινο σου κ φαινονται κ ελκυστικα !!!
μπραβο κοριτσι!!!!:thumbup:
βαριεμαι το μεσημεριανο μαγειρεμα και ξεσπαω στο βραδινο :smilegrin:Quote:
παντως κλικ μπραβο σου που μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τοσα πραγματα για το βραδινο σου κ φαινονται κ ελκυστικα !!!
μπραβο κοιριτσι!!!!:thumbup:
Quote:
δεν καταλαβαQuote:
καλα ε?
δεν υπαρχω!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ!!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
συγνωμη φταινε και οι ανταυγειες....
οι δικες μου δε, ειδες ποσο πολυ εισχωρησαν ε?????
αχ, Χριστέ μου, τι έχω πει αποψε το ατομο!!!!
αχαχχαχαχαχαχααχχαχααχαχα χ :P
Ειμαι αυτη που ειμαι και το δικαιωμα να μιλαω οπως θελωQuote:
Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
μου το δινει το γεγονος οτι γραφεις σε ενα δημοσιο φορουμ.
ΔΗΜΟΣΙΟ.Ο καθενας λεει την γνωμη του και απο την στιγμη
που αποφασιζεις να εκτεθεις, εισαι υποχρεωμενη να ανεχτεις
την καθε αποψη.Την αληθεια ειπα , δεν ειναι κακο να εχεις
αναγκη απο ψυχολογο, αφου τον χρειαζεσαι , γιατι δεν αντεχεις
την αληθεια;
Eπισης , επουδενι δεν ανεφερα οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι με εναν ανθρωπο ,
αλλα οταν ο αλλος εινα αρνητικος στα παντα , δε δεχεται γνωμη και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα , τοτε ναι,
δεν αξιζει να σπαταλας καμια ενεργεια.Πρεπει πρωτα να βαλει μυαλο.
Οσο για το λαδι , φυσικα οι θερμιδες παραμενουν ιδιες αλλα
δε μπαινω καν στη διαδικασια να εξηγησω την διαφορα του
ωμου ελαιολαδου με το τσιγαρισμενο.Δε μπα να σαι και 50 ή
250 κιλα.Δεν ειναι δικαιολογια αυτη.
ισως να μην ειναι τοσο τα κιλα οσο το να φοβαται οτι αν πιεστεις απο τα 140 κιλα θα κουραστεις (κ λογικο)Quote:
Ελένη μου ναι, αλλά εσύ ήσουν 75 κιλά και όχι 140. έχει πολύ μεγάλη διαφορά αυτό. από ένα βάρος και πάνω αυτό που τους νιάζει πιο πολύ είναι μόνο οι θερμίδες, μετά ξεκινάν και βλέπουν τα υπόλοιπα.Quote:
Originally posted by eleni1201
εμενα πάντως η διαιτολόγος μου είπε να βάζω το λάδι στο πιάτο μου
οποτε κοιτα μονο θερμιδες.
ομως αν το δουμε λιγο πιο δφαιρικα κ μονο η υιοθετηση καλυτερων καθημερινων συνηθειων θα ριξει το βαρος μας, ακομα κι αν πλακωνομαστε ελαφρως συχνα.
σεμενα αυτο εχω δειι δηλαδη γιαυτο το αναφερω.
γενικα εχω ενα θεμα με τους διαιτολογους κ αμφιβαλλω πλεον για τα κινητρα τους κ γιατι λενε κατι οποτε...δεν ξερω κατα ποσο ειμαι αντικειμενικη...
και εγω τα λαχανικα μου παντα τα τσιγαριζω με 2-3 κουταλιες ελαιολαδο,λαχανικα εννοω οταν κανω σπανακορυζο,πρασορυζο κλπ. και στη σαλατα μου βαζω μια κουταλια ωμο οποτε παιρνω απο εκει τις βιταμινες αν υποθεσουμε οτι εχουν χαθει με το τσιγαρισμα.Αυτη η υπερβολη του ολα ωμα η ολα τελειως υγειινα οταν ξεκιναμε ΔΙΑΙΤΑ ειναι που μας κανει να πεφτουμε με τα μουτρα μετα στις τυροπιτες απο το φουρνο,στις σοκοφρετες,στις σοκολατες,τα αναψυκτικα.
Οταν αποφασισουμε οτι κανουμε διατροφη και ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ τοτε ισως σταματησουμε να περναμε περιοδους με στερηση και περιοδους που τρωμε σαβουρα.Πρεπει να βρουμε μια χρυση τομη και να τρωμε για παντα τα ιδια με τη διαφορα οτι οταν θελουμε να χασουμε βαρος μειωνουμε τις ποσοτητες
Απτη στιγμή που δεν είσαι ούτε γιατρός, ούτε έχεις κάπια ιδικότητα διατροφοψυχολόγου, εκτός που αν εχεις και μας το κρίβεις, δεν είσαι σε θέση ούτε να λες στον άλλο με το ύφος που το είπες αν θέλει ψυχολόγο ή όχι, αλλά ούτε και να τον κρίνεις. Νομίζω τον ψυχολόγο, ή μάλλον τον ψυχίατρο, τον χρειάζεσαι εσύ. όσο για το ότι δεν είπες ότι δεν αξήζει να ασχολούντε μαζί μου, το είπες, αλλά δεν θα μπω στην διαδηκασία να ψάξω το ποστ σου. όσο για το αν ειμαι αρνητική ή όχι, αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις μέσα σε μια μέρα, που καθαρά για λόγους που οι άλλες κατάλαβαν, αλλά εσύ στην κοσμάρα σου, δικαιολογούν την τότε συμπεριφορά μου.Quote:
Την μέρα που με είχε πιάσει κρίση επιδή μου είχαν ακοιρώσει την ενχείρηση μου είπε πως χρειάζομαι ψυχολόγο, πως δεν αξίζω κανείς να ασχολείτε μαζί μου και κάτι τέτια. Μα πιά νομίζει ότι είναι? Πιος της δίνει το δικαίωμα να μιλάει τόσο επιβλητικά στον άλλο?
την αληθεια;
αλλα οταν ο αλλος εινα αρνητικος στα παντα , δε δεχεται γνωμη και δεν καταλαβαινει τα αυτονοητα , τοτε ναι,
Μυαλό έχω μια χαρά, άλλοστε αν δεν είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όσα κάνω στην καθημερινή μου ζωή.
Όσο για το λάδι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά του ωμού από το τσιγαρισμένο, δεν χρειάζομαι κανένα μαρούλι να μου την πει. Εγώ είπα πως όταν βρίσκεσαι σε κάπια φάση, δεν νιάζεσε τόσο για τις ιδιοτιτες όσο για τις θερμήδες. τώρα όπιος θέλει το δέχετε. δεν ήρθα επιβλητικά και να πώ κάνετε αυτό όπως έκανες εσύ. Αλλά ξεχάσαμε, εσύ είσαι master στο να κρίνεις τους άλλους γιαυτά που στην ουσία δεν μπορείς να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Δε νομιζετε οτι εχετε ξεφυγει και οι 2?? Λεω εγω τωρα..Quote:
Απτη στιγμή που δεν είσαι ούτε γιατρός, ούτε έχεις κάπια ιδικότητα διατροφοψυχολόγου, εκτός που αν εχεις και μας το κρίβεις, δεν είσαι σε θέση ούτε να λες στον άλλο με το ύφος που το είπες αν θέλει ψυχολόγο ή όχι, αλλά ούτε και να τον κρίνεις. Νομίζω τον ψυχολόγο, ή μάλλον τον ψυχίατρο, τον χρειάζεσαι εσύ. όσο για το ότι δεν είπες ότι δεν αξήζει να ασχολούντε μαζί μου, το είπες, αλλά δεν θα μπω στην διαδηκασία να ψάξω το ποστ σου. όσο για το αν ειμαι αρνητική ή όχι, αυτό δεν μπορείς να το κρίνεις μέσα σε μια μέρα, που καθαρά για λόγους που οι άλλες κατάλαβαν, αλλά εσύ στην κοσμάρα σου, δικαιολογούν την τότε συμπεριφορά μου.Quote:
την αληθεια;
Μυαλό έχω μια χαρά, άλλοστε αν δεν είχα, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όσα κάνω στην καθημερινή μου ζωή.
Όσο για το λάδι, ξέρω πολύ καλά την διαφορά του ωμού από το τσιγαρισμένο, δεν χρειάζομαι κανένα μαρούλι να μου την πει. Εγώ είπα πως όταν βρίσκεσαι σε κάπια φάση, δεν νιάζεσε τόσο για τις ιδιοτιτες όσο για τις θερμήδες. τώρα όπιος θέλει το δέχετε. δεν ήρθα επιβλητικά και να πώ κάνετε αυτό όπως έκανες εσύ. Αλλά ξεχάσαμε, εσύ είσαι master στο να κρίνεις τους άλλους γιαυτά που στην ουσία δεν μπορείς να κρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.