καλη επιτυχία!ολα να πανε καλα!
Printable View
καλη επιτυχία!ολα να πανε καλα!
Καλή επιτυχία κορίτσι, με το καλό να επιστρέψεις υγιής κοντά μας! :yes:
πολινακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα κ να αναρωσεις γρηγορα κ να εισαι παλι κοντα μας να μας λες για τα χαμενα κιλακια! αυριο να εισαι ηρεμη,να χαλαρωσεις κ να ξεκουραστεις!
ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ,ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ!
πωλινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα λογικα θα εισαι στο νοσοκομειο εεε?????
καλη επιτυχια κουκλιτσα μου.....οι σκεψεις μου μαζι σου!!!!!
ανυπομονω να μαθω νεα σου!!!!
χωρις πονο κ ταχεια αναρωση!!!!!
σε φιλωωωω....
Μακάρι να πάνε οοοοολα καλα και να γυρισεις πισω να μας τα πεις ολα με λεπτομερειες:thumbup:
Αυριο χειρουργειται το Πωλινακι μας!
Τις καλυτερες ευχες μου κουκλα,ολα θα πανε καλα και σε περιμενουμεε!!!
καλη επιτυχια!!!!ολα θα πανε καλα!και μετα η κατηφορα......
Το Πωλινάκι μας είναι μια χαρά.Ευδιάθετο και θετικό,έτοιμο για τη μεγάλη μέρα!
Αύριο θα είναι το τελευταίο χειρουργείο στο πρόγραμμα και μου ζήτησε να σας ενημερώσω σχετικά,
ώστε να μην αγωνιάτε από το πρωί κι αρχίσετε τα τηλέφωνα κατά το μεσημέρι.
Είπαμε να επικοινωνήσω αύριο απογευματόβραδο κι αμέσως να ενημερώσω εδώ,
να μην τρελάνουμε τους δικούς της.Σας ευχαριστεί πολύ για την έγνοια σας και τις ευχές σας!
Οι θετικές σκέψεις όλων μας κι όλη η εύνοια του σύμπαντος να σε γλυκοσκεπάσουν απόψε
και αύριο με το καλό να φωτίσουν τα χέρια που θα σε αγγίξουν για το καλύτερο δυνατό!Όνειρα γλυκά!
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::spin::spin::spin: :spin::bouncy::bouncy::bouncy::love::love::love::l ove::love::love::bouncy::bouncy::bouncy:
ωχ ωχ αγωνια
Καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!:starhit:
Το Πωλινακι μας ειναι καλα δεν εχει μπει χειρουργειο ακομη,υπαρχει πιθανοτητα να μπει και αυριο:fake sniffle:,της ειπανε οι γιατροι πως θα απλογηθουν γι αυτο χι χι,αλλα τους ειπε δεν πειραζει,αρκει να μπει αυριο,οταν εφυγαν ολοι οι γιατροι εμεινε ο γιατρος της και της ειπε πως ηταν να χειρουργηθει τον Ιουλιο,αλλα επειδη ηξερε πως το θελει πολυ πιεσε καταστασεις και καταφερε να την βαλει,το μεσημερι θα της πει ποτε θα χειρουργηθει.:starhit:
φιλακια σε ολους!!!:love:
πωπω.... θα χτυπαει τρελα η καρδια του πωλινακιου μας :)
μπραβο του του γιατρου :)
υπομονη στην πωλινα :)
Κι εγώ που μπήκα ένα γρήγορο να ενημερώσω για τις πρωινές εξελίξεις...Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Το Πωλινακι μας ειναι καλα δεν εχει μπει χειρουργειο ακομη,υπαρχει πιθανοτητα να μπει και αυριο:fake sniffle:,της ειπανε οι γιατροι πως θα απλογηθουν γι αυτο χι χι,αλλα τους ειπε δεν πειραζει,αρκει να μπει αυριο,οταν εφυγαν ολοι οι γιατροι εμεινε ο γιατρος της και της ειπε πως ηταν να χειρουργηθει τον Ιουλιο,αλλα επειδη ηξερε πως το θελει πολυ πιεσε καταστασεις και καταφερε να την βαλει,το μεσημερι θα της πει ποτε θα χειρουργηθει.:starhit:
Τα ίδια ακριβώς είπε και σ'εμένα,Τάκη!Ώστε φασόν μήνυμα,Πωλινάκι ε;Καλάααααααα
Συμβαίνει Τώρα! (Έτσι δε λένε στις ειδήσεις;)
Αύριο 7:30' το πρωί χειρουργείται το Πωλινάκι μας!
Οι θετικές μας σκέψεις αναστέλλονται λιγουλάκι...
ʼντε,μανάρι,με το καλό!
Ολα να πανε καλά!!! όλες μας οι σκέψεις μαζί της!!!
Εδω Τακης Ναταλακι μου κι εγω γι αυτο μπηκα να πω στα πληθη οτι το κουκλακι αυριο 7,30 αλλαζει την ζωη του,αλλα με προλαβες.Τι γελιο ριχνω με αυτο το Τακη:lol:φιλακια
Το φως στην άκρη του τούνελ γίνεται όλο και πιο έντονο.. Αύριο η Πωλίνα θα έχει βρει την άκρη του και θα έχει βγει στο φως!
Καλή επιτυχία, όλα κατ' ευχήν!!
βρε παιδια, κανενα νεο απο το πωλινακι εχουμε?
ποσο κραταει η επεμβαση?
καμια ενημερωση, ουτε μια τοσηδουλα?
ας γραψει καποιος που μιλησε να μας πει τι εγινε
που εισαι αδαμαντιαααααααα??
Καλησπέρα.
Το Πωλινάκι το πήραν στις 9:40' τελικά.Μόλις πήρα τους δικούς της,αλλά η κλήση προωθείται.
Υπολογίζω-αν κρίνω κι από τη δική μου επέμβαση-πως όπου να'ναι,μέσα στην επόμενη ώρα
θα βγει με το καλό.Θα ξαναπάρω αργότερα και θα ενημερώσω.
ουφ.... αγωνια .....
Mόλις μίλησα με τη μητέρα της(ίδιες οι φωνές!).
Τους πέτυχα τη στιγμή,που μόλις ετοίμαζαν την Πωλίνα να τακτοποιηθεί στο δωμάτιο
και δεν πρόλαβαν να μιλήσουν ακόμα ούτε με την ίδια ούτε με τον γιατρό.Αυτός είναι
κι ο λόγος,που δε γνωρίζουν τι της έκαναν.Σίγουρα έβγαλαν το δακτύλιο(τον κρατούσαν
στο βαζάκι)αλλά λεπτομέρειες για τη sleeve δεν ήξερε η γυναίκα να μου πει.Η Πωλίνα
πάντως ξύπνησε κι όλα τους είπαν καλά.Αύριο με το καλό θα μιλήσω και με την ίδια
για περισσότερες λεπτομέρειες.Τα δύσκολα πέρασαν.Μία νύχτα απόψε λίγο ζόρικη
και μετά πάμε γι'άλλα...Ζήτησα από τη μητέρα της να της δώσει φιλιά και την αγάπη μας.
Της είπα πόσος κόσμος τη σκέφτεται και περιμένει νέα της με αγωνία...Αυτά προς το παρόν.
κρατάω αυτό και εύχομαι ότι καλύτερο για από εδώ και πέρα!Quote:
Originally posted by NADINE
Η Πωλίνα
πάντως ξύπνησε κι όλα τους είπαν καλά.
Το Πωλινάκι είναι καλά κι αυτό έχει σημασία!!!! Τις λοιπές πληροφορίες τις μαθαίνουμε και αύριο! Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση Nadine!!! :)
Αχ! 9 και15 μιλησαμε κ δεν ηξερε ακομα.... χαιρομαι πολυ που την πηραν κ ειναι καλα! τωρα γυρησα απο το ικα κ σας διαβασα κ χαρηκα πολυ. καλη αναρωση να εχει κ μακαρι να εγιναν ολα! κ να μη ξαναπαιδευτει.
τελεια!!κ τωρα .....αρχιζει το ονειρο......
Όλα καλά. Μου έστειλε μήνυμα την προηγούμενη αλλά δεν είχα κάρτα να της απαντήσω. Χαίρομαι τόσο πολύ που όλα πήγαν καλά. Τώρα αρχίζει η κατηφόρα!! ʼντε να γίνει καλά να μας μιλήσει!!
ποιος την πιανει οταν επιστρεψει!!!!!!!:smilegrin:
Ολη μερα τρεχω και τωρα μπηκα,ειχα τοση αγωνια,ολη μερα την σκεφτομαι,εχθες την πηρα τπ βραδυ και δεν το σηκωσε,το ιδιο και σημερα,της εστειλα και μην,αλλα θα κοιμαται.
Ποσο χαιρομαι που βγηκε και ειναι καλα,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!
Ευχαριστουμε Ναταλακι μας που μας ειπες τα νεα της φιλης μας!
Φιλακια πολλα σε ολους και σε εσενα Πωλινακι μου σε σκεφτομαστε ολοι!!!!
Πωλινακι !!! :crazy: λειπεις κ παλι μας τρελαινεις! γυρνα γρηγορα ;)
μετα θα εχουμε να σε κυνηγαμε στο κατοσταρι των κιλων! για εμας θαναι μαραθωνιος αλλα παιρνεις θαρρος απο τον προπορευομενο! με το καλοοοοοο να γυρισεις! κ να αρχισεις τη νεα σου ζωη πια!
polinakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii polu xairomai gia sena!!!!!diabazw k egw apo edo mesa k mathenw nea ....ola kalaaa doksa to theo!!!!!andeee tora ksekinaei to dream sou,,,,,!!!! ola kalaaaaa na sai xaroumeni k thetikiiiiiiii exeis na peraseis ta martiria ton poltopoihmenon tora..k ta kilaaaa tha feygonnnnnnnnn....xaxaxaxaxa...xixixix makia pollaaaaaaa!!! :D:D:D apo agglia!!!!!!!!
ευχαριστουμε για την ενημερωση!
γενικα για την επεμβαση της πωλινας ειχα περιεργες αγωνιες....
οποιος κ οταν μαθει κατι νεοτερο ας μας πει :)
αχ πολυ χαρηκα, αντε με εχει φαει η περιοεργεια να μας μιλησει η ιδια να μας πει ολεσ τις λεπτομέρειες, πως νιωθει κτλ
Kαλησπέρα!
Συγνώμη που δε μπόρεσα να μπω να γράψω νωρίτερα νέα της Πωλίνας μας...αλλά ζω έναν πανικό.
Μου τηλεφώνησε πρωί πρωί,είναι καλά,της έκαναν ευτυχώς και sleeve.Αυτό που κυρίως την ενοχλεί
είναι το σωληνάκι στη μύτη,το οποίο της είπαν πως θα το κρατήσει τέσσερις μέρες.
"Γιατί κανείς δε μου είπε γι'αυτό;"Έλεγε παραπονιάρικα.Κατά τα άλλα έχει την κλασσική παροχέτευση και καθετήρα.
Είναι κομματάκι σωληνακωμένο το Πωλινάκι μας!Τα δύσκολα πέρασαν!Λίγη υπομονή ακόμα...
Σας ευχαριστεί όλους για την έγνοια και την αγάπη σας.ʼνοιξε σήμερα το κινητό της κι ήταν γεμάτο μηνύματα
από χθες.Δυστυχώς δεν της είναι πολύ εύκολο ακόμα να μιλήσει γι'αυτό πήρε εμένα να σας μεταφέρω τα νέα της.
Αυτά προς το παρόν!Φιλάκιααααααα
Ήδη ξεκίνησε ημερολόγιο καταγραφής της εμπειρίας της πριν μάλιστα την επέμβαση.Quote:
Originally posted by karamela
αντε με εχει φαει η περιοεργεια να μας μιλησει η ιδια να μας πει ολεσ τις λεπτομέρειες, πως νιωθει κτλ
Αναμένονται τόμοι και τόμοι να καλύψουν κάθε ενδιαφερόμενο.Μην ανησυχείς,Καραμελένια μου!
Έχει και το χρέος να πάει τη θεματολογία της sleeve ένα επίπεδο παραπέρα!Οπότε...φαντάσου τι έχει να γίνει!
πωλινακι :kiss:..............κουκλιτσα μου να σου πανε ολα τελεια.....ανυπομονουμε να σε διαβασουμε :roll::wink1:!!!!!!!!!!
Καλησπερα σε ολους μιλησα κι εγω με το Πωλινακι μας πριν λιγο,ειναι καλα πηγαν ολα καλα Δοξα το Θεο και οπως ειπε και το Ναταλακι μας την ενοχλει το σωληνακι στην μυτουλα;,ευχομαι να ειναι η μονη δυσκολια που θα εχει.
Της εστειλα τις ευχες ολων σας,φιλακια και απο αυτη,ειμαι σιγουρη πως μολις μπει στο φορουμ παλι θα ειναι τελεια και θα μας γεμισει απο την καινουρια της αυτη εμπειρια και το νεο της ταξιδι στην καινουρια της ζωη....
Σε περιμενουμε φιλεναδιτσα μας.Φιλακιααααααααααααααα� �αααααα:bisou::bisou::bisou:
τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::smilegrin ::thumbup::kiss: