-
ax ο καιρος ειναι τοσο ατιθασος, ολο αλλαζει κατευθυνσεις ο ανεμος,
η θαλασσα ειναι αφινιασμενη κ σκεπαζει τα παντα, αμαξια, σπιτια! οσα παιρνει ο ανεμος με 11 μποφορ?!
Ηταν ενα υπεροχο 3ημερο, ξεφυγε λιγο το μυαλο απτα προβληματα κ τις εννοιες,
ξεφυγε κ το σωμα κ αντε να το συμμαζεψουμε τωρα!
Νιωθω τελεια, ο καιρος με εξιταρει κ ας ειμαι υποχρεωμμενη να εχω κλειδομπαρωσει τα παντζουρια κ να μη βλεπω τιποτε...
Ειναι η τελεια μεερα, νιωθω υπεροχα, πρωτη φορα μετα απο τοσο φαγητο κ καποια ευτραπελα χθες εχω τοσο ακμαιο ηθικο!
περασαμε μεγαλη αγωνια παλι εχθες γιατι παρατριχα να εχουμε τρακαρισμα... ο κοσμος δεν προσεχει, ειναι ασυνειδητος, πιανει τιμονι με ελαφρα τη συνειδηση...
ας προσεχουμε τους εαυτους μας κοριτσια...
Εσεις πως ειστε?
Εκει τι καιρο εχετε? τα νησια πνιγομαστε κυριολεκτικα!
-
Καλημερα
χιονι χιονι κοριτσια το εστρωσε εδω!!!
Χτες και προχτες δουλεψα 2 μερες σστην κουζινα σε ταβερνα πολυ δουλεια χτες και εγω πρωτη φορα σε κουζινα καταλαβαινετε τωρα....:D:D
Εσεις πως ειστε Μπαντ εσυ σε πιο νησι εισαι?
Κοριτσακια σημερα αραχτη ειμαι στη ζεστη να ξεκουραστω ουτε στο ιντερνετ εχω ορεξη να μπω μονο να ηρεμησω εκανα και γιουβαρλακια:D:D σουπιτσα φιλακια πολλα
-
που χιονισε καλε?!?! θελω κ γωωωωωωωωωω Κυκλαδες ειμαστε...εδω κ στα ψηλα χωρια χλωμο να χιονισει με τοση θαλασσα...
-
Ειμαι στο βουνο αλλα η θαλασσα ειναι πολυ κοντα 3km την βλεπω απο το μπαλκονι μου αλλα το χιονι χιονι......ειναι μερα για ζεστη σοκολατιτσα και ξαπλα
ξεχασα χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!
-
τελειο! κ βουνο κ θαλασσα...
και χιονι!
σημερα ειναι χειροτερος ο καιρος εδω. Δευτερη μερα που με κοβω να μενω μεσα, δεν μπορει κ να κυκλοφορησει κανεις, ασταματητη βροχη, τρελος αερας και κρυο! που δεν το εχω νιωσει μεσα αλλα...
Ελπιζω να παω καλυτερα σημερα κ να αρχισω κ γυμναστικη σπιτι.
Ωραια ειναι που δεν πρεπει να βγω να παω για personal αλλα θα πρεπει να ειμαι συνεπης στο σπιτι...
Σημερα σιδερο, μαγειρεμα 2 φαγητα, ιδιαιτερο και ελπιζω ελλειπτικο κ ασκησεις στο στρωμα...
-
Καλημερα :bouncy:
Τι κανετε?Εμεις κρυωνουμε πολυ......Σηκωθηκα εκανα τις δουλειτσες μου εφαγα το πρωινο μου και ηρθε η ωρα για το καφεδακι μου εβαλα να κανω και γαριδομακαροναδα:tumble:
Μπαντ μπραβο αντε και η γυμναστικουλα να δεσεις το πηρες σοβαρα μπραβο σου και παλι!!!
-
αχ τι ωραιο φαγητο!
γιατι ναχω αστομο ανδρα Θεε μου??!?!!!
δηθεν νηστευει (μονο το κρεας) αλλα χθες παρηγγειλε κοτοπουλο απεξω.
Εφαγε κ τα γαριδακια του κ το σπιτικο φαγητο.
Ατιμη κοινωνια, αλλοι τρωνε κ ειναι αδυνατοι!
Κ εδω κρυο, ανοιξα να αεριστει κ το δαγκωσα! ειδα ομως κ το χιονακια να πεφτει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που να το στρωσει με τετοιο αερα ομως...
Θα δειξει σε σαραντα μερες αν το πηρα σοβαρα μερεντα μου, προς το παρον το παιρνω χαλαρα. Εχει κ πολυ φαγητο το διαιτολογιο των διαβητικων κ νιωθω ηδη χορτατη που διαβασα τι θα φαω σημερα...
-
κοριτσια τη κανετε?πως τα περασατε τριημερο? τα περασα τελεια με τον αντρουλη μου και τα παιδακια μου.... σε ενα υπεροχο μερος σε υψομετρο μετρα www.achaikochorio.gr/ μπες και δες...οι στιγμες μοναδικες μπροστα στο τζακι με τη ματια σου να χανεται στο απεραντο χιονι,,,,βεβαια μεσα σε ολα αυτα χαλασα και τη διαιτα μου που ομως απο σημερα ειμαι παλι στο προγραμμα μου....αλλα δεν τολμαω να ζυγιστω...:puzzled:τελος παντων ..ολα καλα και ασ εχω παρει τα δυο κιλακια που εχασα την προηγουμενη βδομασα ετσι λεω με τις σκεψεις μου....:fake sniffle:
-
καλως την! ασε τις τυψεις στην ακρη, αυτες μας παχαινουν, ενταξει ξεφυγαμε αλλα ο σκοπος ειναι να επανελθουμε! παω να δω το λινκ που εβαλες, πρεπει να ηταν ειδυλιακα!
-
πραγματι ηταν ειδιλιακα...αλλα το καλυτερο ξερεις πιο ηταν οτι ηρθαμε πιο κοντα με τα παιδακια μας γιατι επιδιωξαμε να μην εχουμε τηλεοραση που να μας αποροφαει....φευγουν που φευγουν στο νερο η καθημερινες ναμην τα προσπερναμε ολα ετσι........
-
τι καλα! εξυπνη επιλογη! τι ηλικια εχετε με τον ανδρα σου?
-
καλα σημερα ο καιρος ειναι απιθανος.....και ολοι στην ρουτινα μας καλη σαρακοστη να εχουμε...θυμαμαι περσι καταφερα και νυστεψα 48 μερες...φετος δεν εχω τη δυναμη να το ξανακανω,....
-
εγω ειμαι στα 32 και εκεινος στα 36...εσυ αν επιτρεπεται ποσο εισαι?
-
παω στα 32( :grind: ) κι εκεινος 33 :D
-
αντι για νηστεια θα κανουμε διαιτα, αλλωστε ολα τα νηστισιμα μου αρεσουν τρελα και απλα θα παχυνω αμα τρωω ολο αυτα...
-
κοριτσια τη κανετε?πως τα περασατε τριημερο?
Μεγάλη κουβεντα είπες REDROSE... Σαββατο δουλευα.... Κυριακή δουλευα... πρωτότυπο???? το απόγευμα το Σαββατο με τον αντρουλη, τον μπεμπινο και τους κουμπαρους μου ενω την κυριακή με μια αγαπημένη φίλη... Την δευτερα σπίτι μαγειρεμα... λιγη ξεκουραση και τα κλασσικα.... μπεμπης αντρουλης....
-
ax αντρας μπεμπουλης! αυτο θαταν το διδυμο της ευτυχιας μου...
τωρα ειναι μιση, απτην αλλη τρεμω στην ιδεεα οτι θα εχω "δυο" σαν τον αντρα μου στο σπιτι :crazy::D:D:D
-
Τσα!!!! Ναμαι πάλι και εγώ!!!!! Τί μου κάνετε μελλοντικές και νυν μανούλες? Αχ μου λείψατε πολύ!
-
καλημερα κοριτσια! ειχα μερες να μπω, με πιασαν λιο τα υπαρξιακα μου , και η σκεψη του μωρου αλλα δε θα μασησω :P
να καλωσορισω το Πωλινακι μααααααααααααααααααααας! σιδερενια κουκλα μου και καλο δρομο να εχειςςςςςςςςςςςςςςςς :love:
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ? ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ? πραγματι εχει πολυ πλακα ο γιος να μιαζει πολυ στον μπαμπα και οχι μονο εξωτερικα αλλα και πολυ σαν χαρακτηρας...τελικα angel δεν μου πες ποσο ειναι το παιδακι σου αν επιτρεπεται?
-
σου είπα!! 5 μηνών είναι το τερατάκι:roll:
-
κααλως το πωλινακι κ απο εδω! για ναμας γραφεις τοσο συχνα φαινεται νιωθεις δυνατη κ I LIKE IT! μπραβο βρε πωλινα δυναμη, μπραβο!
5 μηνων, πωπω, στην καλυτερη ηλικια...το χαιρεσαι πραγματικα. οριστε μου τρεχουν τα σαλια τωρα αλλα οχι για φαγητο!
αυριο προβλεπεται κρασακι με φιλη σπιτι κ επειδη θαμαι ζαλισμενη θα προσεχω διπλα γιατι σημερα ειχε την μεση του ο ανδρας μου,
μετα δεν ξερω τι τον πιανει κ ολο θελει μωρο.
ας ειχα λεει τωρα το "μαρακι" μου (ελπιζει σε κοριτσι ενω ειναι αντροσογο) κ δε θα πονοσε η μεεση μου¨ !!!
-
κοριτσακια ειναι καμια εγγυουλα εδω ?
-
εγω νιωθω σα να ξεγεννησα σημερα! εφυγα το απιστευτο πρηξιμο που εμοιαζα σαν να ειμαι εγγυος...-1300 σημερα, - 800 χθες, βρεθηκα στα 93.6 κιλα απο 95.7 που ειχα δει μετα το τριημερο κ ειχα παθει...εγγφαλικα...
-
OYAOY ΜΠΡΑΒΟ BAD αυτα τα κιλα μου φαινονται τοσο μακρινα και τοσο απιστευτα...στηφαση που ειμαι τωρα θα θελα πολυ να μαι στα ενενηντα κατι.....
-
αχ και γω στα 80 κατι ξανα καλη μου...αλλα πορευομαστε οπως στρωσαμε...
κ που να δεις μετα εδειξε κ 93 φαγωμενη!
τι να πω, τοσες διαιτες εχω κανει. αυτη μου εκατσε καλα!
του διαιτολογου παροτι καλυτερη εγω την εβλεπα κ εβγαζα σπυρια. ελεος
-
Γεια σας κοριτσαρες, χθες βγηκαμε κ φαγαμε νωρις,
εφαγα λιγο απολα, μαρεσε παρα πολυ,
μετα αντισταθηκε σε γλυκο σε ζαχαροπλαστειο αλλα στο σπιτι εφαγα 1 μπιφτεκι, 1 μινι σνικερ και γιαουρτι με ζελε με μανια.
Ημουν ετοιμη να απογοητευτω, οτι κακως εφαγα στο σπιτι αυτα, παρολαυτα εγω ενιωθα καλα μαυτα που εφαγα κ με τον εαυτο μου, αλλα ναι κ σωσε ηθελα να μου δημιουργησω τυψεις. τελικα εσπασα τον χαζοκυκλο κ επεσα για υπνο.
Σημερα ειδα οτι αδιαθετησα, αρα καθολου τυχαιο...
Ειμαι χαλιαααααααααααααααααα να κλαφτω λιγο μου επιτρεπετε ε?!?! αχ τα νευρα μου, το κεφαλι μου, η μεση μου ολα με πονανε. Μεχρι κ το τραυματισμενο χερι...
Ειδα απιστευτα ονειρα (ασχημα) κ δουλευω και αυριο πρωι απογευμα.
Τσακιρ κεφι! χαχαχαχ
-
καλημέρες!!!
Δεν πειράζει καλο μου κοριτσάκι... μια φορα δεν αλλαζει κατι..... ξεκιναμε ξανα με προσοχή και όλα τελεια!! καλη δουλίτσα σου ευχομαι (δουλεια είμαι και εγω μην νομιζεις....)
-
ναι μαζευομαι σημερα, ψαρακι κ χορτα χιχι
αχ αλιμονο σε οσους δουλευουν καθημερινα...τι να κανουμε. Καλημεροκαλησπερες! αν κ ειχα κατι ασχημα νεα παλι, μαμα φιλης, νεοτατη με καρκινο. αλλα τοσο νεα...δεν ειναι πανω απο 45-50...ειχα κανει την φιλη μου στα 15!
-
κοριτσια καλημερα και απο εμενα..........
θελω και εγω πολυ ενα μωρακι αλλα δυστυχως ο αντρας μου δεν ειναι και πολυ ... ζεστος γυρω απο το θεμα, οχι οτι το αποκλειει απλα δε το επιδιωκει -ας εκφραστω κομψα- , το ζητημα ειναι πως ενα χρονο τωρα δεν εχω μεινει εγκυος μιας και τις επιμαχες ημερες δεν.... μπολιαζεται το χωραφι -κομψα το ειπα ε?-.
απο την αλλη εγω προσπαθω να ειμαι χαλαρη αλλα καθε φορα που αδιαθετω απογοητευομαι, σημερα ειναι η τεταρτη μερα καθυστερησης και ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΞΕΙ, ειπα χθες που ηταν ανοιχτα τα φαρμακεια να παρω ενα τεστ αλλα μετα ειπα οχι δεν θα υστεριαζεσαι, θα κανεις τεστ μετα απο μια βδομαδα.
καπου μεσα μου το ενστικτο μου μου λεει πως ΔΕΝ ειμαι εγκυος και οδευω πως αλλη μια απογοητευση και καθε φορα που παω στην τουαλετα τρεμω οταν σκουπιζομαι. δεν εχω πει τπτ ακομα σε κανεναν απλα εχω αδρανοποιηθει και περιμενω να περασει το σκ :(
-
ναταλακι ουυυυυυυυυ ουυυυυυ εδω γη καλει ναταλακι! γιατι αδρανοποιησε αγαπη μου?
κανε τις βολτες σου, φτιαξου στολισου κ αν δε δουλευεις αντε για ποτακι με τον ανδρα σου!
οσο γονιμο χωραφι κι αν ειναι καποιο, οσες φορες κι αν παει να σπειρει ο αγροτης, αμα ο καιρος ειναι αναποδος μπορει να μη φυτρωσει τιποτε...
μηπως αφου εχετε προσδιορισει ετσι την προσπαθεια σας γγια μωρο να χαλαρωσεις κ συ λιγουλακι?
φανταζομαι για καλο βρηκατε αυτη τη μεση λυση, αν δε λειτουργει σεσενα καλα να του το πεις.
Η λυση "ο,τι κατσει, ηρθε μωρο καλως, δεν ηρθε ε δε πειραζει αργοτερα"
δεν βολευει ολους.
Καταλαβαινω οτι θες πολυ ενω εκεινος οχι τοσο τωρα αλλα με τοσο αγχος κ "αδρανεια¨" νομιζεις θα κατσει το σπερματοζωαριο να πιει ποτο στη μητρα σου μεχρι να το τυλιξει καποιο ομορφο ωαριο?
(μαλλον ανεπιτυχως προσπαθησα να σε κανω να χαμογελασεις αλλα τουλαχιστο προσπαθησα κ ελπιζω κατι να καταφερα...:yes: )
ελα χαμογελα, νιωσε ομορφα, κανε ο,τι σε ανακουφιζει, μιλα του, παρε τεστ ή μη κανεις τιποτε απο αυτα αρκει να νιωθεις καλα...
-
Γενικα εχεις καθυστερηση? 'η στανταρ κυκλο? ειναι κι αυτο ρε γμτ που σε σκαει...
ασε που με το αγχος για μωρο (ειτε επειδη το θες ειτε επειδη δεν) γινεται χαλι ο κυκλος ακομα κ σε ατομα που ειχαν νορμαλ περιοδο μια ζωη... (βλεπε εμενα)
-
Γεια σας κοριτσακια μου σας ελειψα???:D:DΤι κανετε πως ειστε??Πολινακι ολα καλα πως αισθανεσαι??Πες μας νεα σου...Μπηκαν και καινουργια κοριτσια καλως ηρθατε ολες!!!Ναταλια συμφωνω και εγω μην αγχωνεσαι δεν ειναι καλο...τωρα γιατι δεν θελει ο συζυγος:puzzled::puzzled:παραξενο μου φαινεται τι να πω βρες τροπο να του μιλησεις η τουλαχιστον να μαθεις το γιατι???:puzzled:
Ζηλεψα τις διακοπες τοσο πολυ!!!αλλα σκεφτομαι αν ολα πανε καλα να ετοιμαστουμε για κρητη φθινοπωρο αν και με αυτα που γινονται στην Ελλαδα ποτε δεν ξερεις τι να πω....Ελπιζω να τα καταφερουμε αν βρω καμια δουλεια το καλοκαιρι θα τα καταφερω..Μακαρι εσεις τα νεα σας?Μπαντ αισθανεσαι σαν να γεννησες??:lol::lol:Εγω σαν εγκυος εφαγα ρε κοριτσια αυτες τις μερες πολυ ντροπη μου αλλα χορτασα κουραστηκα και ελπιζω απο αυριο :lol::lol: να κρατησω!!!
Φιλια πολλα περιμενω νεα σας
-
Καλα μερεντα μου που να σας λεω τι εφαγα χθες βραδυ, απτην αγωνια μου με τον αγωνα που 10 λεγανε 12 αρχισε ολο ετρωγα!
εχω ενα στομαχι χαλια γμτ απτην περιοδο + το φαγητο, εφαγα υπερβολικα πολλα χορτα κ νιωθω περιεργα. Ουφ χαλαλι ρε Ζαμπιδη, αλλα τι αγωνια ειχα βρε παιδια δε το περιμενα...
Σημερα σουπα κνορ μεσημερι κ βραδυ με απειρες σαλατες κ φρουτα να αντισταθμισω για χθες!
Κρητη τελεια!!!
-
bre koritsia με ολο το θαρρος λογω του τοπικ...
να ρωτησω κατιτις...στην εγγυμοσυνη λογω των ορμονικων μεταβολων παρατηρειται να χρειαζεται να κανει μια γυναικα πολλα ντους λογω δυσοσμιας?
Ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα ειτε στην περιοδο ειτε εξω απο αυτη αλλα πλεον η περιοδος και εχει αλλαξει (που ο γυναικολογος το βρισκει νορμαλ)
αλλα και παρατηρω οτι (παρολο την απιστευτη αιμοραγγια)
πρεπεει να κανω συχνοτερα μπανιο καθοτι πριν καλα καλα βγω απο τομπανιο...
νιωθω βρωμικη!
κ δεν ειναι ιδεα μου, πρεπει πχ να βαλω μια μπλουζα να βγω εξω κ μολις γυρισω θελει αλλαγμα.
Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και σκεφτομαι αν ειναι λογω ορμονων στην εγγυμοσυνη θα πρεπει να γινω δελφινι στη μπανιερα?!?!
τρωω κ ωρα στο μπανιο ρε γμτ...
τουλαχιστο τοτε δε θα εχω περιοδο να με δυσκολευει...
σας εχει συμβει?!
-
η εγκυος δε μυρίζει ρε συ...
-
Η επιστημονική κοινότητα χαρακτηρίζει ως προεμηνορρυσιακό σύνδρομο (ΠΕΣ) μια σειρά δυσάρεστων σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων που κάνουν την εμφάνισή τους περίπου 5 ημέρες πριν την εμμηνορρυσία και διαρκούν έως και 4 ημέρες μετά την εμφάνισή της.
Τουλάχιστον 1 στις 20 γυναίκες περιγράφει το διάστημα αυτό ως εφιαλτικό αφού οι μεταβολές που παρατηρούνται στις ορμόνες, μπορούν να σε τρελάνουν ψυχή τε και σώματι!
Ας δούμε πως μπορείς να ανακουφιστείς από κάθε σύμπτωμα του ΠΕΣ ξεχωριστά!
ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
Φούσκωμα και πρήξιμο
Περιόρισε την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αλάτι περίπου 2 εβδομάδες πριν ξεκινήσει η περίοδός σου.
Κράμπες
Γυμνάσου και συγκεκριμένα προτίμησε οποιαδήποτε αερόβια άσκηση (χορός, βάδισμα,ποδήλατο, τένις) τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και όχι μόνο πριν την περίοδο. Έτσι, θα ελαχιστοποιήσεις το ενοχλητικό και επώδυνο χτύπημα των κραμπών.
Μυικοί πόνοι και ειδικά στην πλάτη και τη μέση
Κάνε ένα ζεστό μπάνιο και χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της ντουζιέρας για να ρίξεις τρεχούμενο νερό πάνω στις περιοχές που πονούν. Η θερμοκρασία μπορεί να κάνει θαύματα και κατά των κραμπών, οπότε μια ζεστή πετσέτα χαμηλά στην κοιλίτσα θα βοηθούσε την κατάσταση σε σένα που είσαι τεμπέλα και δεν γυμνάζεσαι.
Κατάθλιψη
Απόφυγε την κατανάλωση αλκοόλ τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν τον ερχομό της περιόδου. Ταυτόχρονα, μην αμελείς τη γυμναστική που βοηθά στην απελευθέρωση των ενδορφινών που σου ανεβάζουν τη διάθεση, μειώνουν τον πόνο και δίνουν την αίσθηση της ευεξίας.
Λαιμαργία και λαχτάρα για κάτι γλυκό:
Κατανάλωσε πολλά μικρά γεύματα. Αν βλέπεις ότι σου λείπει πολύ η σοκολάτα μπορεί να έχεις χαμηλά επίπεδα μαγνησίου. Προσπάθησε να καταναλώσεις μπόλικο σπανάκι ή δοκίμασε μια πολυβιταμίνη που να περιέχει τουλάχιστον 1000 μιλιγκράμ μαγνησίου.
Στρες Κάνε γιόγκα και αξιοποίησε οποιαδήποτε τεχνική χαλάρωσης γνωρίζεις. Δεν χρειάζεται να βρεις κάτι πολύπλοκο, αρκούν και μερικές βαθιές αναπνοές πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Αν ψάξεις στο εμπόριο, μπορείς να βρεις και να κάψεις ένα κεράκι με άρωμα σαφράν. Έρευνες έχουν δείξει πως το σαφράν ή ο δικός μας ελληνικός κρόκος, μπορεί να μειώσει την έκκριση της ορμόνης κορτιζόλης, που αποτελεί το βασικό μοχλό πρόκλησης στρες λίγο πριν την περίοδό σου.
Το πρησμένο στήθος
Κόψε την καφεΐνη και προτίμησε ένα σουτιέν που να σου προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεσαι. Ταυτόχρονα, μπορείς να δοκιμάσεις ξαφνικές εναλλαγές κρύου ή ζέστης στο ντους πάνω στην περιοχή.
Αν πάλι, το ΠΕΣ σε παιδεύει, δοκίμασε κάποιο από τα παρακάτω:
Αν έχεις γενική ατονία, πιες άπαχο γάλα ή με χαμηλά λιπαρά και πάρε ένα χάπι ασβεστίου. Ακόμα, ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις την ενεργητικότητά σου ενώ και οι τροφές που είναι πλούσιες σε ασβέστιο είναι εξίσου βοηθητικές. Μην ξεχνάς πως τουλάχιστον οι γυναίκες που λαμβάνουν τα παραπάνω θρεπτικά στοιχεία, αντιμετωπίζουν το μισές πιθανότητες να υποφέρουν από το προεμηνορρυσιακό σύνδρομο σε σχέση με εκείνες που δεν παίρνουν συμπληρώματα και δεν προσέχουν τη διατροφή τους.
Αν τα συμπτώματα του ΠΕΣ είναι σαν να σε παιδεύουν όλο το μήνα, υπάρχει περίπτωση να κρύβεται κάποιο άλλο πρόβλημα πίσω τους, όπως μια διαταραχή του θυροειδή ή μια αλλεργία. Μπορείς να διατηρείς ένα ημερολόγιο που θα καταγράφεις τα συμπτώματα που νιώθεις για 2 με 3 μήνες και να διαπιστώσεις αν όντως οφείλονται στην περίοδο.
Αν τα συμπτώματα γίνονται ανυπόφορα, επισκέψου το γυναικολόγο σου και μίλησε μαζί του για τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε. Εκείνος ίσως να σου προτείνει και τη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών.
Kατερίνα Π.
http://www.womenonly.gr/article.asp?...ubid=113524717
-
δυστυχως αδιαθετησα:( , ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα, το μονο καλο στην υποθεση ειναι πως εχω να φαω απο τη παρασκευη-εκτος απο ενα γαλα χθες-, ξερω οτι κανω κακο στον εαυτο μου, και υποσχομαι να συνελθω πολυ γρηγορα, απλα το εχω αναγκη τωρα να συρθω λιγο στα πατωματα, ελπιζω να ειστε ολες καλα, καλημερα κουκλες :wink2:
-
Bad εγω όντας εγκυος ήθελα να κανω συχνα μπανιο για την δροσια του και μονο αλλά δεν θυμαμαι να μυριζα....
Ναταλακι μην αγχωνεσαι, συζήτατο λίγο μαζι του (το γιατί βασικα μας νοιαζει σε αυτές τις περιπτώσεις και μονο) και χαλαρωσε γιατι χειροτερεύεις την κτάσταση ετσι.
Merenta welcome back καιρο είχαμε να σε δουμε εδω περα!
-
τελειο αρθρο ΡΙα! τα ειχα ολα αυτη τη φορα :P η περιοδος καλα κρατει αλλα εχω γενικο καθαρισμα σημερα και ξαναμπαινω σε ρυθμο...
κοριτσια ανακουφιστηκα, αφου θα γλιτωσω τη δυσοσμια μπλιαχ
ειμαι σιγουρη οτι θαναι πολυ ερωτικη περιοδος κ δε θελω σε καμμια περιπτωση αυτο!
Βρε ναταλακι :( γιατι δε πας σε ενα γιατρο καλο μου? τι πραγματα ειναι αυτα να μη τρως? γιατι να μη φας? 'η μηπως θα βοηθουσε το μωρο σου αν ειχες συλλαβει?