σ ευχαριστω πολυ.κατι ασχετο.πως αλλαζω nickname?
Printable View
σ ευχαριστω πολυ.κατι ασχετο.πως αλλαζω nickname?
εφαγα 12 κουταλιες πιτουρο βρωμης με 7 κακαο συνολικα...ξεφυγα πολυ ε;και τωρα:((((((
θα σου πω τι κανω για να παρεις ιδεαQuote:
Originally posted by Destinity22
καλησπερα κοριτσαρες!!
im back!! :D
μαζεψα ολα τα υλικα μου κ σημερα ξεκινησα!!
εχω μεγαλο προβλημα με το πρωινο μιας κ μεχρι να παει μεσημερι δε μπορω να φαω τιποτα..
οποτε βολευομαι με καφε τσαι η νερο
(κ εννοω δε μπορω μιας κ ουτε γιαουρτι μπορω να φαω σκετο -εφαγα 2 κουταλιες μεχρι εκει κατεβηκε-)
ουτε γαλοπουλα σκετη ουτε τυρι σκετο....
μπορω να αντεχω με καφε υγρα κτλ μεχρι το μεσημερι απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο...
μολις εκανα μια pancake εμ παιδια δε τρωγεται προσπαθω να την φαω με το ζορι μιας κ δεν ειμια περιεργη με τα φαγητα αλλα δεν κατεβαινει με τιποτα...
εσεις που αλλου χωνετε το πιτουρο????σκεφτομαι να δοκιμασω τα μαφινς, μπας κ ειναι καλυτερο
καλα τις πρωτες μερες θα τα κανω λιγο μπαχαλο μου φαινεται...:sniffle:
by the way
σε λιγες μερες ειναι τα γενεθλια μου κ επι της ευκαιριας θελω να εκφρασω μια απορια στα κοριτσια που την κανουν καιρο
οταν αλκοολ δεν επιτρεπεται, κ σαφως ουτε κ γλυκο , στη προκειμενη τουρτα (βασικα σαυτα δεν εχω προβλημα μιας κ ουτε του ακλοουλ ειμαι ουτε της σοκολατας σε μορφη τουρτας-παστας) οταν βγαινετε η οι φιλοι σας παραγγελνουν τι τρωτε???
με τη βρωμη κανω κρεμα βρωμης ,βγαινει μια το πρωι και μια για το απογευμα βραζοντας 2 ποτηρια γαλα 1,5% - βανιλια για αρωμα -ζαχαρινη - τη βρωμη - 1 αυγο και λιγο κορν φλαουερ,το ανακατευω μεχρι να πηξει ,το αφηνω να κρυωσε ,το μοιραζω σε δυο ποτηρια και στο ψυγειο.
οταν βγαινω παραγγελνω για ποτο κοκα λαιτ η μπορεις και περιε και για φαγητο φιλετο κοτοπουλο,ψητο κοτοπουλο,μπριζολα μοσχαρισια ,σουβλακια κοτοπουλο(εχουν λιγακι λαδι αλλα δε πειραζει) σαλατες χωρις λαδι.
http://www.myowndukanrecipes.com/
μπορειτε να βρειτε εδω πολλες συνταγες
Ευχαριστούμε angela:wink1:
καλημερα! Destinity22 συμφωνω απολυτα μαζι σου! αν νιωθεις οτι αυτη η διατροφη σε καταπιεζει τοτε μην την κανεις! το βασικοτερο ειναι να νιωθουμε καλα ωστε να αντεξουμε γιατι ο αγωνας μας ειναι αγωνας αντοχης κι οχι ταχυτητας. αλλα παλι μηπως... μηπως λεω... δεν την εψαξες αρκετα? μηπως δεν εφτιαχνες συνταγουλες και νοστιμα πραγματακια! γιατι εμενα τουλαχιστον ακριβως αυτα με εκαναν να αντεξω... δεν θελω να σε προβληματισω κανε αυτο ακριβως που νιωθεις αρκει να το παλευεις...
καλη συνεχεια μεσα απο την καρδια μου...
Destinity ενιωθες κουραση γιατι δεν ετρωγες καλα.Οποια διαιτα και να κανες(με φρουτα και λαχανικα)με τοσες λιγες θερμιδες παλι θα νιωθες ατονια.Εγω θα σου προτεινα (αν δεις οτι μπορεις να τα καταφερεις)να συνεχισεις κανονικα Ντουκαν μεχρι να πεσεις κατω απο τα 100(να φυγει το τριψηφιο δλδ)και μετα εφοσον θα σαι ηδη στη 2ερη φαση(θα τρως δλδ και λαχανικα) θα τρως και κανενα φρουτακι αφου πιστευεις οτι δεν μπορεις και λιγο μαυρο ψωμι αφου ξερεις οτι ειναι 100% μαυρο αντι αναμειξη με ασπρο.Αν ομως πιστευεις οτι δεν μπορεις, τοτε εννοειται οτι θα συνεχισεις με μια διατροφη που πιστευεις οτι σου ταιριαζει πιο πολυ.
destinity μπορεις να παρεις καποια στοιχεια και καποιους κανονες απο τη ντουκαν και πιστευω οτι οπως και να χει αν μειωσεις υδατανθρακες και λιπη ,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χασεις.:love:
Εγω ενδιαμεσα αν πεινασω (συνηθως στη δουλεια) θα φαω λιγη γαλοπουλα,1 γιαουρτακι με ζαχαρινη και κακαο ή 1 αυγο βραστο ή μαφιν με πιτουρο(αυτα που σου γραψα ειναι για τη 1τη φαση).Η 1τη φαση δεν εχει πολλες επιλογες νομιζω και ειναι λιγο μονοτονη,η 2ερη ειναι πιο ευκολη. Αν νομιζεις ομως οτι δεν μπορεις τοτε την αφηνεις.Εγω την ξεκινησα τη πρωτη φορα και τη παρατησα μετα απο 3μερες γιατι δεν ανετεξα χωρις σαλατα. Μετα ομως ειπα να της δωσω μια 2ερη ευκαιρια και τη 1τη φαση την εκανα 7μερες.
snack για ενδιαμεσα
1 .αυγο βραστο με γαλοπουλα
2.γιαουρτακι κακαο ζαχαρινη
3.κρεμα βρωμης με κανελα
4.ποτηρι γαλα με κακαο
5.ομελετα 1 ολοκληρο αυγο 2 ασπραδια με κρεμμυδι μανιταρια (pv) γαλοπουλα
6.κολοκυθοκεφτεδες (pv) - ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Υλικά
2 κολοκύθια μετρια 1 μικρο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμύδακια ψιλοκομμένα δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένος
μαϊντανός ψιλοκομμένος άνηθος ψιλοκομμένος
1 αυγο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κ.σ. γεμάτες σογια για κιμα αλεσμενο στο μπλεντερ (τησ fitro πηρα απο ΑΒ 1.47 ευρω)
και 2 κουτ σουπασ γιαουρτι( εγω εβαλα πανιρ ψιλοκομενο που ειχα φτιαξει)
εκτελεση
Αφού πλύνουμε τα κολοκύθια, τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε σουρωτήρι. Πασπαλίζουμε με αλάτι και τ? αφήνουμε για 10΄. Τα στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά. Τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο, δυόσμο, μαϊντανό, το αυγο , την σογια το γιαουρτι, μπόλικο πιπέρι και αλάτι, δοκιμάσουμε πρώτα, γιατί ήδη τα αλατίσαμε στην αρχή . Τ? ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλι . το βαζουμε στο ψυγειο να τραβιξει τα υγρα η σογια. , ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το μίγμα σε ταψακι αντικολητικο η σε λαδοκολα
και ψηνουμε για 15-20 λ. ( εγω τους εβαλα στο ρομποτ στην επανω σχαρα στους 120c για 17 λεπτα)
σερβίρουμε ζεστούς ή κρύους με ντιπ γιαουρτιού.
στο ντιπ γιαουρτιου βαζω μισο γιαουρτι, ανιθο, κρεμμυδακι φρεσκο ,αλατι πιπερι ,
και ανακατευω .
syntagh apo parea dukan
εγω πλεων κανω την 3η φαση η οποια με τα φρουτα της το κανονικο τοστακι καθημερινα τα οσπρια και ζυμαρικα 2 φορες την εβδομαδα και το ελευθερο γευμα για μενα ειναι μια διατροφη με τα ολα της... οστοσο στις προηγουμενες φασεις ποτε δεν ενιωσα οτι στερηθηκα. ημουν βεβαια οργανωμενη. πηρα παγωτομηχανη και απολαμβανα πολυ συχνα παγωτακι, οποτε ηθελα γλυκο ετρωγα γιαουρτο μους κρεμοζελεδακια μαφινς σε ποικιλια γευσεων και απο αλμυρα σνακ σπανακοπιτες κοτοπιτες κρεπες με γαλοπουλα και γιαουρτοσως μεχρι και πιτσα... καποια στιγμη στην πορεια των 8 μηνων καταφερα και αντικαταστησα και το βραδυνο με 2 ελαφρυτερα σνακ.
η αληθεια ειναι οτι η πρωτη φαση ειναι ζορικη και στερητικη. η δευτερη πιο ευελικτη και προσαρμοσιμη αλλα πραγματικα η τριτη φαση ειναι ολα τα λεφτα! και μεσα σε ενα μηνα στην τριτη φαση κι εχασα αλλα 3 κιλα!!!
ναι πιστευω οτι στη τριτη φαση ειναι χαλαρα και εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες πραγμα που σε κανει να ξεχνας σχεδον, οτι συνεχιζεις να κανεις ντουκαν .οι δυο πρωτες φασεις ειναι λιγο δυσκολες αλλα μετα σιγα σιγα εντασσεις κι αλλες τροφες στο μενου και εχεις περισσοτερη ποικιλια.
destinity για αυτο ειναι η σελιδα να αλληλο βοηθιομαστε και να ανταλλασουμε συμβουλες.κι εγω οταν χρειαζομαι κατι ,καποια πληροφορια απευθυνομαι εδω στα παιδια στο φορουμ ,και ολο και καποιος απανταει.
destiny, αυτό γινεται και χάρη σε εσένα! το αξίζεις, γιατί προσπαθείς.
θυμάμαι σε άλλες περιπτώσεις, τα παιδιά του φόρουμ έδιναν λύσεις, αλλά αν το άτομο δεν ήθελε/ηταν έτοιμο πραγματικά, όλο δικαιολογίες έδινε για να ΜΗΝ ακολουθησει τα τιπς και τις συμβουλές. Οπότε πάει και ένα μπράβο σε εσένα την ίδια, που δείχνεις ότι πραγματικά το θέλεις!
Destinity οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.Θεληση μονο χρειαζεται και συ την εχεις σιγουρα :)
παιδια εσεις τελειως απαχο κιμα αγοραζετε?
εγω να σας πω την αληθεια αγοραζω λαπα (μοσχαρισιο)- ειναι πιο οικονομικο και εχει και γευση.εσεις τι κιμα αγοραζετε?απο τελειως απαχο κομματι?
...και για να εχουμε καλο ερωτημα -migg που εξαφανιστηκες?:question:
τι ωραια που ειναι να σε γραφουν στ @@ τους
Tου λεω απαχο μοσχαρισιο κιμα, τωρα τι κομματι ειναι δεν ξερω ακριβως :)Quote:
Originally posted by angelaorangel
παιδια εσεις τελειως απαχο κιμα αγοραζετε?
εγω να σας πω την αληθεια αγοραζω λαπα (μοσχαρισιο)- ειναι πιο οικονομικο και εχει και γευση.εσεις τι κιμα αγοραζετε?απο τελειως απαχο κομματι?
μαλλον πρεπει να παιρνω και εγω τελειως απαχο...σημερα εκανα κεφτεδακια σε σαλτσα ντοματα και προσθεσα μανιταρια κονσερβας.σημερα ειναι pv μερα.καντε το ειναι πολυ ωραιο ,οποιος ενδιαφερεται για τη συνταγη, βρισκεται στο τοπικ συνταγες ντουκαν.
ευχαριστουμε angelaorangel !
κι εγω ζηταω απαχο κιμα αν και λιγουρευομαι και την λαπα και την τιμη της... αλλα αφου μπηκαμε στο χορο...
??????????Quote:
Originally posted by wannabeskinny
τι ωραια που ειναι να σε γραφουν στ @@ τους
καλημερα
πως τα πατε οι ντουκανοβιες?:smilegrin:
τι εχει το μενου σημερα?
εγω το κλασσικο κοτοπουλακι ψητο στη σχαρα ,σημερα ειναι pp ημερα:blush:
καλημερα!
κοτοπουλακι και για μενα σημερα με κολοκυθοκεφτεδες! εχθες εκλεισα 1 μηνα στην τριτη φαση και -2.500 κιλα σε αυτον τον μηνα!
τελικα η συντηρηση ειναι τελεια φαση!!!
kalispera saw mporeitai na mou peite brasti galopoula allantiko apo 0%eos 3% epitrepetai?
crisoula einai mia xara! epitrepetai aperiorista!!!
ναι χρυσουλα τρωγε απεριοριστα .εμενα παντως δεν μου αρεσει καθολου ,εχει αλμυρη γευση οτι μαρκα και να παρω.
Αχ!Τρεις μέρες εκτός σπιτιού και χάλασε η δίαιτα...:flaming:
Βέβαια δεν ξέφυγα θερμιδικά,ούτε τρελούς υδατάνθρακες πήρα,αλλά κάτι φρουτάκια τα έφαγα...!Επίσης και λίγο τυράκι με τα λιπαρά του,λίγο κατσικάκι...Όπως και να έχει πάμε πάλι από την αρχή!Τρεις μέρες στην πρώτη φάση από αύριο.
Λόρα τι να πω??μπράβο σου!Φαίνεται ότι και η συντήρηση είναι εξίσου πετυχημένη με τις προηγούμενες φάσεις!Χαίρομαι και ελπίζω να φτάσω σύντομα κι εγώ εκεί!
cherie δεν χρειαζεται παλι απο την αρχη ,απλα κανε 2 μερες λευκες δηλαδη κοτοπουλο η ψαρι ψητο ,γιαουρτακι ,γαλατακι,ασπραδια και επειτα συνεχισε κανονικα.:bigsmile:
λορα χαιρομαι που σε ακουω οτι βρισκεσαι στη τριτη φαση και οτι το απολαμβανεις,μακαρι να περασουν οι μερες να παω και εγω - σε κανα μηνα περιπου.:love:
Γειά σας κορίτσια και αγόρια του φόρουμ !
Πριν σας πως οτιδήποτε άλλο θέλω να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε !!! Σας ανακάλυψα εντελώς τυχαία μαζί και με τη δίαιτα Ντουκάν πριν λίγες μέρες από μια διαφήμιση σε άσχετο με δίαιτες site. Να σας πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό σ'αυτή τη φάση της ζωής μου να κάνω δίαιτα μιας και είχα συνηθίσει πλέον να ζω με τα παχάκια μου αλλά ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με εσάς που είπα ναι θα το τολμήσω.
Πρώτη μέρα Ντουκάν σήμερα λοιπόν και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ξεκίνησα πρώτη φάση με σκοπό να τη κάνω 10 μέρες λόγω πολλών κιλών και ελπίζω ν'αντέξω. Χτες το βράδυ έφτιαξα και ντουκανοκέικ με τη συνταγή της Λόρας το οποίο δοκίμασα σήμερα το πρωί και πραγματικά είναι καταπληκτικό.
Παιδιά σας ζάλισα το ξέρω αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη στην ιδέα ότι αυτή η δίαιτα μπορεί τελικά να πετύχει που θέλω πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας. Φαντάζομαι ξέρετε ότι όταν έχεις περάσει σχεδόν όλη τη ζωή σου με τη ''ρετσινιά'' της χοντρής η ιδέα και μόνο να καταφέρεις να γίνεις και να παραμείνεις για πάντα αδύνατη σε εξιτάρει. Ειδικά άμα έχεις κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν στον πλανήτη (εκτός Ατκινς) και μόλις τις σταματάς τα ξαναπαίρνεις εις διπλούν
Λοιπόν σας αφήνω προς το παρόν γιατί πήρα φόρα και θα γράφω μέχρι το βράδυ. Θα τα λέμε συχνά γιατί εκτός όλων των άλλων είμαι και πολυλογού !!!! :starhit:
Υ.Γ. Μια απορία. Κάπου διάβασα ότι επιτρέπεται ένα αναψυκτικό την ημέρα με 0% ζάχαρη. Δηλαδή μπορώ να πίνω το βραδάκι που κάθομαι στον υπολογιστή ένα κουτάκι coca cola zero ? Ετσι για το τσιγάρο βρε παιδί μου !
Καλωσήρθες griniara! Χαίρομαι που ξεκινάς με τόσο ενθουσιασμό, εύχομαι καλή επιτυχία!
Για λεπτομέρειες σχετικά με τη Ντούκαν δε μπορώ να σε βοηθήσω, σύντομα φαντάζομαι κάποιος θα σου λύσει τις απορίες.
griniara καλωσορισες κι απο μενα και καλη επιτυχια!!! κατανοητος ο ενθουσιασμος σου γιατι οντως ειναι απιστευτο να χανεις κιλα τρωγοντας γλυκακια, κεκακια κρεμουλες σοκολατοειδη πιτουλες αλμυρες ολα δηλαδη οσα μας παχαιναν τοσο καιρο... 8 μηνες σε αυτην την διατροφη και ο ενθουσιασμος μου ειναι ο ιδιος!!! και η συντηρηση απο μονη της ειναι μιαα εγγυηση οτι αυτη η φορα θα ειναι διαφορετικη. γιατι κι εγω ειχα γινει ενα μπαλονι που φουσκωνε-ξεφουσκωνε αφου μολις σταματουσα την καθε διαιτα (εγω εκανα ΚΑΙ ατκινς...) επεφτα με τα μουτρα σε οτι ειχα στερηθει...
αντε λοιπον καλη συνεχεια και σου ευχομαι να διατηρησεις κι εσυ τον ιδιο ενθουσιασμο μεχρι το τελος...
μπορεις χαλαρα να απολαμβανεις ενα αναψυκτικο 0% καθε μερα για το τσιγαρακι σου! ;)
Σ'ευχαριστώ πολύ Filippara καλώς σας βρήκα ! Δε πειράζει που δε μπορείς να με βοηθήσεις κάποιος θα βρεθεί είμαι σίγουρη.Quote:
Originally posted by filipparas
Καλωσήρθες griniara! Χαίρομαι που ξεκινάς με τόσο ενθουσιασμό, εύχομαι καλή επιτυχία!
Για λεπτομέρειες σχετικά με τη Ντούκαν δε μπορώ να σε βοηθήσω, σύντομα φαντάζομαι κάποιος θα σου λύσει τις απορίες.
Πραγματικά βλέποντας κάποιος μεζούρες σαν και τη δική σου μόνο κουράγιο μπορεί να παίρνει. Μέχρι τώρα τα ''είδωλα'' μου ήταν η Migg και η Λόρα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσθέσω και σένα !
Λόρα μου σ'ευχαριστώ μέσα απ'τη καρδιά μου για τα λόγια σου και τη βοήθεια σου.Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
griniara καλωσορισες κι απο μενα και καλη επιτυχια!!! κατανοητος ο ενθουσιασμος σου γιατι οντως ειναι απιστευτο να χανεις κιλα τρωγοντας γλυκακια, κεκακια κρεμουλες σοκολατοειδη πιτουλες αλμυρες ολα δηλαδη οσα μας παχαιναν τοσο καιρο... 8 μηνες σε αυτην την διατροφη και ο ενθουσιασμος μου ειναι ο ιδιος!!! και η συντηρηση απο μονη της ειναι μιαα εγγυηση οτι αυτη η φορα θα ειναι διαφορετικη. γιατι κι εγω ειχα γινει ενα μπαλονι που φουσκωνε-ξεφουσκωνε αφου μολις σταματουσα την καθε διαιτα (εγω εκανα ΚΑΙ ατκινς...) επεφτα με τα μουτρα σε οτι ειχα στερηθει...
αντε λοιπον καλη συνεχεια και σου ευχομαι να διατηρησεις κι εσυ τον ιδιο ενθουσιασμο μεχρι το τελος...
μπορεις χαλαρα να απολαμβανεις ενα αναψυκτικο 0% καθε μερα για το τσιγαρακι σου! ;)
Θέλω να το παλέψω πίστεψε με και όλοι σας εδώ μου δίνετε πραγματικά απίστευτο κουράγιο. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά ελπίζω με τη βοήθεια σας να τα καταφέρω.
Συγχαρητήρια κιόλας για το κεκάκι σου !!!
Μάλλον αυτό θα κάνω angela:yes:Quote:
Originally posted by angelaorangel
cherie δεν χρειαζεται παλι απο την αρχη ,απλα κανε 2 μερες λευκες δηλαδη κοτοπουλο η ψαρι ψητο ,γιαουρτακι ,γαλατακι,ασπραδια και επειτα συνεχισε κανονικα.:bigsmile:
λορα χαιρομαι που σε ακουω οτι βρισκεσαι στη τριτη φαση και οτι το απολαμβανεις,μακαρι να περασουν οι μερες να παω και εγω - σε κανα μηνα περιπου.:love:
Γκρινιάρα καλώς ήρθες!Καλή αρχή και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!;)
Σ'ευχαριστώ πολύ Cherie καλή συνέχεια και σε σένα.
Αγαπητή παρέα αυτού του φόρουμ,
Απο αύριο μπαίνω και εγώ με την σειρά μου στην δίαιτα Ducan!!! :D
Εχω κάνει ένα πρόγραμμα με το τι θα τρώω τις 10 μέρες της πρώτης φάσης αλλά έχω κολλήσει με τα πρωινά..!
Κάπου δίαβασα για μία ομελέτα με ασπράδια.Αλλά κάθε μέρα το ίδιο τρώω??
Εσείς τι τρώτε?
Γειά σου elafaki και καλή αρχή ! Κι εγώ καινούργια, σήμερα ξεκίνησα πρώτη μέρα. Επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω και πολλές συνταγές ένα προσχέδιο που έχω κάνει για πρωινά είναι το εξής :Quote:
Originally posted by elafaki20
Αγαπητή παρέα αυτού του φόρουμ,
Απο αύριο μπαίνω και εγώ με την σειρά μου στην δίαιτα Ducan!!! :D
Εχω κάνει ένα πρόγραμμα με το τι θα τρώω τις 10 μέρες της πρώτης φάσης αλλά έχω κολλήσει με τα πρωινά..!
Κάπου δίαβασα για μία ομελέτα με ασπράδια.Αλλά κάθε μέρα το ίδιο τρώω??
Εσείς τι τρώτε?
1. Καφές (εάν πίνεις) με ζαχαρίνη ή ασπαρτάμη και 1 ποτήρι γάλα 1,5% και μέσα την βρώμη σου
2. Γάλα 1,5% με ζαχαρίνη και μια κουταλιά κακάο ΙΟΝ και μέσα τη βρώμη σου
3. 1 γιαούρτι 0% με ζαχαρίνη και ανακατεμένη τη βρώμη σου. Εάν θες μπορείς να βάλεις και κακάο.
4. Ντουκανοκεκάκι της Λόρας μαζί με 1 ποτήρι γάλα ή καφέ ότι προτιμάς ή ακόμα και με γιαούρτι.
Εγώ αυτά έχω σκεφτεί προς το παρόν. Φυσικά μπορείς να φας επίσης και ένα αυγό βραστό ή ομελέτα με όσα επιπλέον ασπράδια θες και φέτες γαλοπούλας με 0-3% λιπαρά. Εγώ επειδή δεν μπορώ να φάω πολύ το πρωί αυτά θα τα τρώω ενδιάμεσα για να με κρατάνε μέχρι το μεσημέρι.
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι ! καλό κουράγιο και καλή επιτυχία να έχουμε :wink1:
griniara ωραία χαίρομαι που ξεκινάμε σχεδόν μαζί!Βέβαια εγώ είμαι πιο πολλά κιλά..
Θα κάνω σίγουρα το Ντουκανοκέικ της λόρας!!Αλλά και τα άλλα καλά είναι εκτός απο το γάλα που δεν μπορώ να το πιω με τίποτα..
Σε ευχαριστώ πολύ!και όπως λες και εσύ καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!! :grin:
αλλη ιδεα για σνακ ειναι γαλα που εχουμε κανει κρεμουλα με ζελατινη και βανιλια ή κακαο ή κανελα αναλογως τα γουστα και την διαθεση...
καλη επιτυχια και σε σενα elafaki20!!!