Ο λαός περιμένει αντιδράσεις από τον σύζυγο, μην μας κρατάς σε αγωνία...
Printable View
Δεν θέλω να τους δω -τους παραδείσιους κηπους-..αν είναι γεμάτο αντιπαθουκλες που πέρασαν τις εξετάσεις με νηστείες και ψευτοκαλοσυνη. Πιστεύω πως ο θεός φρίττει με τις θεωρίες των παπάδων για να κατευθύνουν τους αδαείς. Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι θα κριθω περισσότερο γι αυτά που έχω μέσα μου παρά για τις πράξεις μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πειραξαν μυρμήγκι αλλά αλλά έχουν μέσα τους απίστευτη κακία ζήλεια φθόνο. Κι άλλοι που μπορεί να έχουν κάνει και κάτι αλλά μέσα τους έχουν γαλήνη και καλά συναισθήματα. Έχουν ήδη τον παραδεισο μέσα τους. Μέσα μας είναι ο παράδεισος.
Χαχα θα σας κρατώ ενήμερους.
χαχα στο Κολοσσαίο νιώθω πως βρίσκομαι. Στα λιοντάρια απέναντι κι ολαος κραυγάζει. Σταυρωσον αυτήν..
Κάτι άσχετο με την θεματολογία. Η απάντηση με παράθεση έχει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως στο παραπάνω που το μπλε συννεφάκι εμφανίζει λάθος χρήστη πως έκανε το σχόλιο.
Ε τα παίξε κι αυτό με όσα ακούει
Καλημέρα.. Ευχαριστώ για τη θυσία και το χρόνο σας
χαχα
Ευχαρίστηση μας..ότι άλλο θέμα σε απασχολεί εδώ είμαστε..
Άραγε αν ξεκινούσα ένα νέο θέμα πως θα το αντιμετωπίζατε; θέμα άσχετο με το σεξουαλικό κομμάτι εννοώ. Κάποιοι θα έχουν ίσως βάλει την ταμπέλα. Η ελαφρών ηθών που κάνει sexting. Κάποιοι άλλοι πιο ανοιχτόμυαλοι θα ξέρουν ότι αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής μας. Ίδωμεν. Μην πιαστείτε από αυτό. Μια σκέψη φευγαλέα ήταν και τη μοιράζομαι μαζί σας..
Προφανώς και κάποιοι θα συμπεριφερθούν έτσι. Δυστυχώς πάντα υπάρχει μια κάποια προκατάληψη απέναντι σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
Κάποιος θα σε κατατάξει στην κατηγορία ελαφριάς, όπως είπες και εσύ στο μήνυμα σου. Άλλος θα πει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και στην σεξουαλική έκφραση με όποιον τρόπο θέλει. Τέλος κάποιοι (όπως και εγώ έκανα άλλωστε) θα θεωρήσουν ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά έχει να κάνει με κενά που υπάρχουν στη συζυγική σχέση που έχετε με τον άντρα σου.
Το πως θα αξιολογήσεις όλες αυτές τις απόψεις έχει να κάνει με σένα και με το τι ζητάς.
Αν επιθυμείς να ακούσεις απόψεις που θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη (πάντα γραμμένες με ευπρέπεια) τότε δεν θα σε ενοχλήσει ακόμα και μια λιγότερο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική άποψη.
Αν πάλι επιθυμείς να ακούσεις απόψεις που στηρίζουν την δική σου θέση και μόνο, προφανώς οι απόψεις αυτές είναι καταδικασμένες να θεωρηθούν μεσαιωνικές.
Στο τέλος όμως είσαι εσύ εκείνη που αποφασίζει. Αποφασίζεις τι είναι ωφέλιμο και το κρατάς. Τα ανώφελα απλά τα απορρίπτεις.
προφανως, εχεις βαρεθει την σχεση σου γι αυτο βρηκες αυτον τον τροπο...
λες δν εχεις συναντηθει..δν εχεις συναντηθει γτ αυτος δν θελει αμα ηθελε θα ειχες παει..
και εγω εχω κανει σεξτινγκ αλλα για πλακα..πραγματικα δεν προσφερει τπτ..επισης παρολο π μ ειχε πει η κοπελα να συναντηθουμε δν πηγα γτ ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι μπαζολα....και καμια σχεση με φωτο π φαινοταν θεα.
πολλες φορες ακομα και φωτο να δεις θα σ ξυνισει απο κοντα οποτε καλυτερα μεινε σε αυτο και ασε το κοροιδο τον αντρα σου να κοιμαται ησυχος χαχαχαχα...
Το ξέρω ..και απορω.. Με την τόση υποκρισία. Οι έρευνες μιλάνε για πολύ μεγαλα ποσοστά sexting σε όλες τις ηλικίες και στα δυο φύλα. Τώρα γιατί τα ταμπού μας ακολουθούν ακόμα κι εδώ στην ανωνυμία ένας θεός ξέρει. Ούτε ως ανώνυμοι αντέχουμε την κριτική. Μη λερωθεί το όνομά μας ..ούτε καν το νικ νέιμ μας
Ρε συ αν το έκανε το ίδιο ο άντρας σου, με καμιά μικρή 22-23, τι θα έκανες; Θα αντιδρούσες έτσι τόσο χαλαρά και θα έλεγες "έλα δεν είναι ταμπού, ανοιχτόμυαλοι είμαστε όλα καλά". Εγώ δεν νομίζω ότι θα αντιδρούσες έτσι... Τότε σορρι που στο λέω, αλλά δεν μιλάμε για σχέση. Μιλάμε τότε για μια "ελεύθερη" σχέση, που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει εκτός σχέσης...
Χαχαχαχ!! Σίσυ έγραψες!
Με τι κούτελο θα βγεις στην κοινωνία άπαξ και αμαυρωθεί το νικ νειμ σου???
Το cyber sex τι είναι ρε παιδιά???εξηγήσετε και σε εμένα το παππού...
ενταξει ρε κοριτσια εφοσον το θεωρειται ηθικο συνεχιστε...
εγω δεν λεω οτι δεν θα το εκανα...ουτε το κατακρινω...αλλα δεν θα υποστηριζα οτι ειναι και φυσιολογικο..απλα οπως και να το κανουμε να εισαι παντρεμενος και να καβλαντιζεις μεσω τσατ δν ειναι και τοσο ηθικο...ειναι σαν να εχεις τον συζυγο για πεταμα.
Γιώργος 35 στο σωστό θέμα είσαι. Δοκίμασε λίγο σεξτινγκ λίγο τηλεφωνικό και που ξέρεις.. Θα σε βοηθήσει ίσως. Όσο για τον xfactor.. Δε νομίζω πως το έπαιξα ηθική ούτε ηθικολόγος.. Καθένας έχει τις απόψεις του. Αν είσαι τόσο "ηθικός" να μην το κάνεις..