Πως συνεδεσες τον θανατο του θείου με το σεξ; ηταν τοσο κοντινο σου ατομο ο θειος και ειχες βαθυ πενθος η ηταν σύμπτωση;
Printable View
Ήταν ξαφνικό.και άφησα λασκα τον εαυτό μου.
Ήταν ξαφνικός ο θάνατος και Ναι ήταν αγαπημενος θειος.καναμε σεξ αλλά όχι όπως πριν..Γενικά όμως ήμουν λίγο λασκα..και μέσα μου έλεγα θα βρει άλλη με τόσα ακυρα..μου χε κάνει κ παράπονα γιατί κοιμάμαι στον καναπέ.
Επίσης μόνος του μου είπε ότι τη ίδια μέρα που ήταν να πάει σε μια δουλεια το πρωί και μου λεγε θέλω να πάω είμαι πτώμα και του λεγα όχι θα πας και του φώναξαότι θα εκτεθεί και μου ξεφουρνισε ότι δεν πήγε τελικά κ έκατσε κ κοιμήθηκε ενώ εγώ νόμιζα ότι πήγε . Μου λέει σου λεω και αυτό το "ψεμα και κανε ότι θες..
Καλημέρα παιδιά δεν έχω νέα σας..
Άφησα λασκα τον νικο..Εγώ είχα απομακρυνθεί γιατί κάποιες φορές περνάω τις κλειστές μου..και τον άλλον τον αφήσα λασκα..
ΚΑΙ αυτη η εξηγηση, οδηγει στην ιδια εντυπωση.
οτι σε αυτην την φαση το σεξ το θεωρεις κατι σαν απαραιτητο κακο.
σαν κατι που θελει ο νικος κι αν του το στερησεις θα ψαξει αλλη.
σαν κατι που το κανεις υποχρεωτικα γιατι προσπαθειτε να κανετε παιδι.
η δικη σου ικανοποιηση που ειναι σε ολα αυτα;
δεν το αναζητεις επειδη σε ικανοποιει; το θεωρεις κατι σαν υποχρεωση για να ειναι καλα ο γαμος σας;
Για τη συγκεκριμένη περίοδο μιλαμε .Δεν περνάμε φάσεις που λέμε δεν ειμαι σε φορμα;Ήταν 1 μήνες δεν ήταν κάνα μεγάλο διάστημα. Και γινόταν .Όχι στη συχνότητα που γινόταν
Παντα κάναμε απίστευτο σεξ.απλα την συγκεκριμένη περίοδο.θες λόγω κούρασης θες λογο πένθους το άφησα ..το κάναμε οχι όμως όπως συνήθως.
μα εγω δεν ρωταω αν γινοταν.
μας το εχεις πει οτι γινοταν.
ρωταω η δικη σου ΔΙΑΘΕΣΗ ποια ειναι.
το κανεις σαν υποχρεωση για να κρατησεις αυτον τον γαμο;;
να ειναι ικανοποιημενος ο νικος για να μην ψαχτει για σεξ αλλου και να γινει ενα παιδι ωστε να "δεθει", ο γαμος;;
την δικη σου πηγαια επιθυμια δεν βλεπω σε ολο αυτο. αυτο λεω.
νοιωθω οτι προσπαθεις να εισαι 'ενταξει", για να μην χαλασει ο γαμος σου..
Καλημερα, το βρισκεις τυχαιο οτι στο διαστημα μετα το θανατο του θειου σου σου βγηκαν ξανα αυτες οι εμμονες και δημιουργησες αυτο το σκηνικο με τον αντρα σου; Ρωταω επειδη βλεπω οτι εστιαζεις στο πως "χαλαρωσε" η σχεση σου (που λογω πενθους ειναι φυσιολογικο παντως) αλλα οχι στο πως μπορει να πυροδοτησε εκ νεου το ψυχολογικο θεμα. Ειχες γραψει στα παλιοτερα θρεντ σου πως οι συμπεριφορες συγγενων στο περιβαλλον που μεγαλωσες οδηγησαν στη συμπεριφορα που εχεις στη ενηλικη ζωη σου... Οποτε επομενο ειναι οταν χανεις καποιον απο αυτο το περιβαλλον, ειδικα αν ηταν σχεση υποστηρικτικη, ο ψυχισμος σου να αντιδρα αμυντικα και να ανοιγουν παλιες "πληγες", οχι στη σχεση σου με τον αντρα σου που δεν φταιει σε τιποτε, αλλα στα θεμελια της προσωπικοτητας σου.
Πάντα το ευχαριστιέμαι το σεξ .τον ποθώ πάντα με η χωρίς παιδί.αυτα έρχονται με τον καιρό.. απλά όσο καταλαβαίνα ότι τον ..παραμελουσα.. σκεφτόμουν μήπως τύχει και τον χάσω..
Να αναφέρω ότι ο Νίκος εκείνο το διάστημα δούλευε εκτός Αθηνών και ερχοταν π-σ-κ .οπότε "τρέχαμε"να αναπληρωσουμε το κενό της εβδομάδος όμως εγώ είχα συνηθίσει στο μόνη μου..Δηλαδή τα βράδια όταν έλειπε δεν πήγαινα στο κρεβάτι.. έβλεπα έργα στον καναπέ...οπότε κάπως το συνήθισα και όταν ερχόταν Εγώ είχα φτιάξει ένα δικό μου πρόγραμμα αν μπορώ να το πω για να ξεχνιέμαι.. όταν ερχόταν λοιπόν κάνα 2 φορές κοιμήθηκα στον καναπέ και του κακοφανηκε. Δεν μου πε κάτι κακο.απλα με ρώτησε εάν συμβαίνει τίποτε.και του πα είμαι στα κατω μου του λέω αυτόν τον καιρο..Οκ μου λέει καλως.
Οχι δεννφταει σε αυτο ισα ισα εχουμε αλλαξει εντελως απο τοοοοοτε.καμια σχέση.
ωραια.
αρα παραμενει το θεμα του να διαχειριστεις το ανεξελεγκτο αγχος σου οτι θα σε παρατησει, ειτε γιατι θα βρει αλλη, ειτε γιατι του κανεις τον βιο αβιωτο.
εμενα η γνωμη μου ε ιναι να βρεις καλο ψυχοθεραπευτη και να βγαζεις εκει τα αγχη σου, στην συζητηση μαζι του, οχι σε συζητησεις με τον νικο, γιατι φθειρεις την σχεση σας με αυτον τον τ ροπο.
με την λογικη σου ξερεις οτι φερεσαι παραλογα, αλλα δεν μπορεις να το σταματησεις.
αυτο ομως θελει θεραπεια μινα. παντα εκει καταληγουμε.
οσο και να συζητας, κανεις δεν θα σου παρει το ανεξελεγκτο αγχος και τις παραλογες ιδεες που ξεφυτρωνουν συνεχως.
Remedy σε ευχαριστώ..
Κρίνει όμως για παράδειγμα το γεγονός ότι την ίδια μερα που γινε το σκηνικο μου χε πει ότι θα πάει σε δουλεια και αντί γι αυτό έπεσε και κοιμήθηκε χωρίς να μου πει ότι δεν πάει γιατί μου χει Πει την προηγούμενη ότι είναι πτωμα και γω του τα χωσα για να μην βγει αναξιόπιστος..και μου το πε μέσα σε όλο το σκηνικο που μου πε με τα πρακτικερ .σε φάση τώρα τα ξέρεις όλα..
ναι, καταλαβα...
Τι έχεις να πεις πάνω σε αυτο
Το θεωρείς πονηρο εκ μέρους του που δεν μου πε ότι δεν πήγε;
Μινα δεν απαντησες σ' αυτο που σου εγραψα ομως... Θεωρεις τυχαιο πως το ολο σκηνικο συνεβη μετα απο την απωλεια του θειου σου;
Oboro τυχαίο ήταν όσο αναφορά την αντίδραση μου..
εξαρταται τι εννοεις με το "πονηρο".
ξερει οτι μαζι σου μπορει να βρει μπελα ανα πασα στιγμη.
καποια πραγματα μπορει να μην στα λεεει για να μην του τα κανεις τσουρεκια.
αν ο λογος ειναι αυτος που σου λεω, οτι δλδ εισαι βασανιστικη στο πρηξιμο και ταλαιπωρειτα, το θεωρεις "πονηρο", εκ μερους του;
Όχι. συγκεκριμένα την Παρασκευή μου λέει έχω να πάω στον...τάδε.. αλλά θα φάω πολλές ώρες και δεν αντέχω..και του πα οχι θα πας και θα εκτεθεις..και τσακώθηκαμε λίγο...Ε την επόμενη σηκώθηκε ντύθηκε ξεκίνησε Εγώ ήμουν στη δουλεια.και τον πήρε τηλ ότι δεν θα πάει.και γύρισε και κοιμήθηκε.ξυπνησε πήγε στα πρακτικερ έγινε αυτά που σας είπα.
Απλά εμένα με άφησε να πιστεύω ότι πήγε.. το μεσημέρι μου πε ότι πήγα στα πρακτικερ και αγοράσα ποτηστηρι κλπ αλλά δεν μου είπε τι έγινε.. με αυτό μου κανε έναν..πρόλογο σε που με...θα μου λεγε θυμασαι που πήγα στα πρακτικερ..κλπ.αλλα ήρθε το μήνυμα.
Και λέω κ επιμένω να λέω αποκλείεται να μην σε έσπρωξε το μήνυμα..
Μου λέει το μήνυμα που ήρθε δεν με έσπρωξε γιατί δεν έλεγε ούτε υπονοούσε ότι ήταν εκείνη..
Άμα ήταν εκείνη θα έλεγε είμαι η τάδε.. Δεν θα λεγε κουλά..τύπου δεν θυμάσαι από προχθές ..Ενώ εγώ έδωσα το τηλ εχθές.. Επίσης έλεγε ότι κάποιος άλλος της έδωσε το τηλ ...διάλεξα να στα πω μαζί γιατί είχες αρχίσει και έκλαιγες και για να μην τ μπλέξεις τα ξεκαθαρισα και τα 2 μαζι
αφου στο ειπα και χθες. γιατι με ξαναρωτας; αμνησια επαθες;
εγω πιστευω οτι τον εσπρωξε το μνμ.
μπορει να κανω λαθος ομως.
αν τον εσπρωξε το μνμ, δεν σημαινει οτι την πηδαει.
μπορει και να την πηδαει ομως.
αλλο κατι δενε χω να σου πω.
Βάση αυτά που σας λέω. Εννοώ τι άποψη έχετε.. υποθετικά και γω μπορεί να πηδιέμαι
βασει αυτων που μας λες, πιστευω τα παραπανω που σου εγραψα.
οτι μπορει να συμβαινει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με τις ιδιες αυτες αντιδρασεις.
δεν διαφαινεται τπτ.
μπορει να ειναι εντελως αθωος, μπορει να ειναι και ενοχος.
αποδειξεις δεν υπαρχουν για καμια εκδοχη προς το παρον.
ή τον πιστευεις ή δεν τον πιστευεις.
εσυ αποφασιζεις
Αποδείξεις υπάρχουν αφού εκείνη ποτέ δεν πήρε ούτε για δουλεια..Επίσης στις κλήσεις φαίνεται ότι στις 11 συναντήθηκε με έναν συνάδελφο. Και φυσικά το διασταύρωσα
Εκτός από τον υπνο Ναι όλα τα αλλα ειναι καλα.δηλαδη δεν ήμουν καλά.εχω ξεκινήσει Κι τα κανω
Remedy σε ρωτάω γιατί στην αρχή ήσουν 100 τα 100 με το μέρος του
Επειδή λες μπορεί και το ένα κ το άλλο.
Εσύ πως θα επραττες;
Όταν τον ρώτησα ποτέ πήγε και μετά είχε ραντεβού με συνάδελφο. Τον έβαλα να τον πάρει ανοικτή ακρόαση και να επιβεβαιώσει ότι όντως συναντήθηκαν 11 η ωρα..και από τα πρακτικερ βγήκε 10.30 .
Άλλωστε το μήνυμα της κοπέλας έλεγε προχθές Παρασκευή δηλαδη ενώ ο Νίκος την κοπελα την βοήθησε Σάββατο.
Αα τι ότι βάση των γεγονότων ότι δεν λέει ψεματα