Quote:
Originally posted by afrula
remedy εχω ενα δεσμο ,εχω φιλους κυριως μια κολλητη ημουν μια χαρα!!!!Ολα πηγαιναν Δοξα τω Θεω τελεια.Και οταν ερχονταν γελαγα....Και χτες το ειχα ξεπερασει μεχρι που εγραψα καταραμενη η στιγμη για το γαλα.Εχω αρχισει αυστηρη διαιτα με γιατρο φυσικα ειναι η 4η μερα σημερα ,τα φαρμακα τα παιρνω κανονικα .Το κυριοτερο για τα κοριτσια δεν εχω περιοδο 2 μηνες .Μαλλον πιστευω απο κει οφειλεται +οτι ακουω κολλαω.Τα ονειρα μου να σας πω???Δεν θελω ουτε λεφτα ουτε αντρα ουτε δοξα ουτε ομορφια ουτε τιποτα το κυριοτερο ειναι το μυαλο μου ,η λογικη μου και απο κει και περα ενα σπιτακι δικο μου με τη γατα μου καποιον καταλληλο για μενα που να ξερει το προβλημα και να με υποστηριζει παντοτε και σοβαρα και στα αστεια πολλες φορες,τη δουλεια μου,τους φιλους μου ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΣΕΝΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ WEIRD MOY .ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΣΧΗΜΗ ?ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ Ως ΤΡΕΛΛΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ.
Afroula, όταν μιλάω για το μυαλό σου, εννοώ οτι έχει ένα θεμα με το να κολλάει σε ορισμένη σκέψη. Αυτό.