Η λυτρωση θα ηταν να φύγουμε κι οι δυο αλλά δεν έχω τη δυναμη
Printable View
Η λυτρωση θα ηταν να φύγουμε κι οι δυο αλλά δεν έχω τη δυναμη
George δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ζω με το μαρτύριο να κινδυνεύει το παιδί μου και να μη με πιστεύει κάνεις. Κάθε φορά που τη βλέπω κλαίω απ τις τυψεις. Δεν αντέχω αλλο
Και τι πρέπει να κάνω κατά τη γνώμη σου?φαντάζεσαι τη ζωή που θα ζήσει αυτο το παιδί? Δεν έπρεπε να την ειχα κανει
ΕΡΙΚΑ δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα.....
Καταλαβαινεις κοριτσι μου οτι τα λογια που ειπες συν οτι εισαι σε φαρμακευτικη αγωγη υπαρχει περιπτωση να χασεις την επιμελεια και να μην την ξαναδεις ποτε?
Ίσως είναι για καλυτερα
Εγώ κι ο άντρας μου έχουμε κάνει εξετάσεις που είναι αρνητικες. Αλλά εγώ πιστεύω ότι έχω ένα στέλεχος που δεν το πιάνουν οι εξετάσεις. Δεν εξηγείται αλλιως
Σίγουρα. Γι'αυτό πρέπει να αυτοκτονησω να ησυχάσουμε ολοι
Μα φυσικά.. Είναι η εύκολη λύση. Γιατί να το αντιμετωπισεις?? Γιατί να μην σταθείς απέναντι του και να το νικήσεις? Μια αυτοκτονία είναι η λύση. Μα φυσικά.. Το παιδί δεν θα έχει ψυχολογικά αν χάσει την μάνα του έτσι.. Όχι οχι. Έχει ένα κουμπάκι πίσω από το αφτι και το πατάς και δεν σου δημιουργεί ψυχολογικά η αυτοκτονία. Ξέρει αυτό το κουμπι το παιδί σου ή να έρθω να του το δείξω? Μπορώ όταν έρθω να σε μουντζωσω κιόλας;
George δεν καταλαβαίνεις όπως ολοι
Το παιδί δεν καταλαβαίνει ακόμα. Είναι 2 χρόνων.
Έρικα το ότι βρίσκεσαι σε παρακρουση το βλέπουμε όλοι
ΟΜΩΣ ταυτόχρονα όλα αυτά που λες είναι πολύ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ , στην τελικη αν το παιδί σου έχει κολλήσει, η σωστή αντίδραση είναι να ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ
Η κόρη μου πριν χρόνια νόσησε με λευχαιμία, τι έπρεπε να κάνω? Να αυτοκτονήσω για να μην τη βλέπω να υποφέρει???? Η να είμαι δίπλα της κ να κάνω τη ζωή της όσο πιο όμορφη μπορώ?
ΣΥΝΕΛΘΕ
Έρικα έχεις μοιραστεί αυτές τις τελευταίες σκέψεις σου με κάποιον;
Ναι με τη ψυχιατρο και μου είπε ότι αφού έκανα παιδί έχοντας την εμμονή πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου.όμως δεν είμαι καλά σωματικά
Παρακρουση και μόνο
Σισσυ σκέψου που θα μεγαλώσει στιγματισμενη δεν θα τη δέχεται κανένα σχολείο και όταν μεγαλώσει και καταλάβει ποιος φταίει για όλα αυτά τι θα γίνει τότε?
Εννοώ τώρα, σήμερα που τα γράφεις εδώ. Μίλησες με την ψυχίατρο το πρωί;
Με τον άντρα σου τις μοιράζεσαι αυτές τις σκέψεις;
Ότι σκέφτεσαι καλύτερα να το πνίξεις το παιδί στη μπανιέρα όταν το κάνεις μπάνιο και να αυτοκτονήσεις;
Ότι βρήκαν αυτές οι εξετάσεις σου και πάλι σκέφτεσαι τα ίδια;
Έχω δεύτερη ξαδέρφη που έχει υιοθετήσει παιδί οροθετικό και μια χαρά τη δέχτηκε το σχολείο. Μια χαρά παρέες έχει το παιδί και μια χαρά ζωή. Τελειώνει το δημοτικό τώρα. Σταμάτα να γράφεις όλο μαλακίες πάνω σε αυτό το θέμα. Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου.
Άκρως επικίνδυνη...θα κανει κακο στο παιδι και θα το έχουμε εμεις βάρος που δε της καναμε καταγγελια ενω δημοσια τα λεει και δεν εχει καμια επαφή με το περιβάλλον
Sonia η ψυχιατρος μου είναι σε άδεια και δεν έχω κινητό γιατί είναι σε δημόσιο νοσοκομειο.στον άντρα μου έχω πει όλα εκτός της παρορμησης να πνιξω το παιδι
Αυτό θα ήταν το βασικότερο που έπρεπε να του πεις Έρικα όμως, αν όντως σε ένοιαζε το παιδί.
Δεν θα κάνω κακό στο παιδί. Στον εαυτό μου μονο
Έχετε δίκιο. Πως θα πεισω όμως τους γιατρούς να της δώσουν αγωγή?
Έχετε δίκιο στο ότι ο,τι και να γίνει πρέπει να τη στηρίξω. Όλα δείχνουν ότι έχω AIDS (εκτός από τις hiv εξετάσεις που θεωρώ ότι δεν πιάνουν το στέλεχος μου) άρα υπάρχει πιθανότητα να έχω κολλήσει το παιδι και να χρειάζεται θεραπεία. Πως όμως που χωρίς θετικές εξετάσεις δε δινουν?
Αν είχε το παιδί AIDS θα το είχε βρεθεί ως τώρα. Ξεκόλλα.
Sonia όχι απαραίτητα. Μπορεί να μείνουν ασυμπτωματικα μέχρι 5 χρονια
Ε, περίμενε να πάει 5 και θα φανεί τότε, τι άλλο να σου πω.
Λογική του παραλόγου.
Κάνεις δεν καταλαβαίνει. Ευχαριστώ για τη προσπάθεια όμως. Αντίο και ίσως τα ξαναπούμε
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Μίλα με τον άντρα σου, μην μένεις μόνη όταν κάνεις τέτοιες σκέψεις Έρικα. Προστάτευσε τουλάχιστον το παιδί σου.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψεις να έχεις καλά νέα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.