Μπα καλή μου, εκλάμψεις έχω άλλωστε με ξέρεις ότι οι φιλονικίες στις οποίες έχω συμμετάσχει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ...ενός χεριού:)
Printable View
Μπα καλή μου, εκλάμψεις έχω άλλωστε με ξέρεις ότι οι φιλονικίες στις οποίες έχω συμμετάσχει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ...ενός χεριού:)
Οταν λες να μας την πέσει τί έννοεις???
χεχε
υγ. έχω δεσμευτεί απέναντι σοτν εαυτό μου οτι στις έντεκα θα βρίσκομαι απέναντι απο την τβ με πατατάκια, ψάχνοντας να δω καμιά καλή ταινία.
Quote:
Originally posted by weird
Γενικά μιλώντας,
Με ενοχλεί διπλάσια απο ότι θα με ενοχλούσε για ένα οποιοδήποτε άλλο μέλος,
το να κάνει διαγνώσεις ένας ειδικός, διαγνώσεις δια διαδικτύου.
Με ενοχλεί το να υποστηρίζει κανείς ( ειδικά αν είναι ειδικός) μόνο μια προσσέγγιση θάβοντας τις άλλες ταυτόχρονα και αγχώνοντας έτσι κάποιον που ενδεχόμενα τις ακολουθεί.
Πέρα απο όλα αυτά, είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι μιλάμε τόση ώρα μεταξύ μας θα κάναμε ένα τέλειο παρεάκι για χαβαλέ, που λεει και η ανώνυμη :))
φιουυυ ευτυχώς δεν έκανα τίποτα από αυτά! :P:P
μετρημένες αλλά σαρωτικεςςςς!Quote:
Originally posted by anwnimi
χαχαχααχχχ
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη.Quote:
Με το σχόλιο μου αυτό δεν θέλω να αναζοπυρώσω εντάσεις, απλά να εξηγήσω την στάση μου, πέρα απο την οποιαδήποτε προσωπική διαμάχη.Quote:
Πάντως, πραγματικά,
το τί ενοχλεί τον καθένα, είναι πιστέυω καθαρά δική του υπόθεση.
Όπως και το τί θα σεβαστεί ο καθένας, είναι καθαρά δική του υπόθεση.
Γενικά μιλώντας,
Με ενοχλεί το να υποστηρίζει κανείς ( ειδικά αν είναι ειδικός) μόνο μια προσσέγγιση θάβοντας τις άλλες ταυτόχρονα και αγχώνοντας έτσι κάποιον που ενδεχόμενα τις ακολουθεί.
Πέρα απο όλα αυτά, είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι μιλάμε τόση ώρα μεταξύ μας θα κάναμε ένα τέλειο παρεάκι για χαβαλέ, που λεει και η ανώνυμη :))
(καλα μιλαμε καναμε ψιλο μπαχαλο το θεμα του παιδιου) :emotmekokkinamagoulakia
κριμα παντως που δεν υπαρχει πια το τσατ μερικες φορες ειναι εμφανης η απουσια του :(
Ειπαμε, εσύ πια δεν ανήκεις στην κατηγορία του ειδικού, δεν πιάνεσαι.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Γενικά μιλώντας,
Απαρνήθηκες τα προνόμιά σου στο να μπλέκεις σε καβγαδάκια με μένα και την ανώνυμη.:PPP
Πάνο αν σε ήξερα προσωπικά δύο τινά θα συνέβαιναν μαζί σου. Την μία θα με έκανες έξαλλη και την άλλη να χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια:))))Quote:
Quote:
Γενικά μιλώντας,
Weird: αδιόρθωτος....
Οντως μπάχαλο...Quote:
Originally posted by Helena
(καλα μιλαμε καναμε ψιλο μπαχαλο το θεμα του παιδιου) :emotmekokkinamagoulakia
κριμα παντως που δεν υπαρχει πια το τσατ μερικες φορες ειναι εμφανης η απουσια του :(
ήθελα να ανοίξω ένα ξεχωριστό τόπικ,
αλλά μετά απο ότι είχε γίνει τις τελευταίες μέρες,
είπα να μην το κάνω..
αδιόρθωτος να το πούμε στον θεραπευτή,
να του βάλει κάποια τιμωρία.
χαχαχααχααχ
απο το πολύ κλάμα με έχει πιάσει η βλακεία μου.
τωρα τν πατησαμε χαχαχαχαχα
Ο θεραπευτής ας τολμήσει να μην κάνει ότι του λέω εγώ (με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως) αφού το δίκανο εξακολουθεί να τον σημαδεύει σε όλες ανεξαιρέτως τις συνεδρίες!!!
weird μου έχεις άλλα 5 λεπτά να οργανώσουμε τις ομαδικές πριν βάλεις την ταινία:)))
Αχ δεν μπορώ τι νευρικό γέλιο είναι αυτό που με έχει πιασει και μένα:)))))))
ναι και αλλα πεντε πριν κλειδωθει απο τον νικο :P
Νομίζω οτι δεν θα αντέξω τις εντάσεις:))
Πέντε λεπτά??
Πως πέρασεν η ώρα.....
Όχι ρε Ηelena μη γρουσουζεύεις, αφού περνάμε τόσο ωραία:)))
Αλήθεια άλλο θέμα φιλονικίας στο φόρουμ κατέληξε σε νευρικά γέλια και χαβαλέ ή έχουμε την πρωτιά; Πάμε για γκίνες ή όχι;
:D να σου πω δεν θυμαμαι :P:P λες για γκινες ?μπορει :D:D
Ανώνυμη σε βρίσκω πολύ σούπερ...
χιχι..
Quote:
Ο θεραπευτής ας τολμήσει να μην κάνει ότι του λέω εγώ (με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως βεβαίως) αφού το δίκανο εξακολουθεί να τον σημαδεύει σε όλες ανεξαιρέτως τις συνεδρίες!!!
Κανόνισε μετά να βρεις θεραπευτή για τον θεραπευτή γιατί θα έχει αποκτήσει σκληρό μετα-τραυματικό στρες!
(ο θεραπευτής κάθε βράδυ θα έχει flashbacks την anwnimi με το δίκανο να τον σημαδεύει ενώ την ακούει να λέει \"γιατρέ είμαι πολύ καλά έτσι έχω βελτιωθεί πολύ εσείς τι λέτε?\")
Γλύκα μου σε καληνυχτώ... σ ευχαριστώ για όλα.
Και στα υπόλοιπα παιδιά, καληνύχτα.
καληνυχτα παιδες καλα να περναμε ολοι μας
Πάνο σε παρακαλώ δεν αντέχωωωωωω:)))))))))))))))))))))))Quote:
Quote:
Κανόνισε μετά να βρεις θεραπευτή για τον θεραπευτή γιατί θα έχει αποκτήσει σκληρό μετα-τραυματικό στρες!
(ο θεραπευτής κάθε βράδυ θα έχει flashbacks την anwnimi με το δίκανο να τον σημαδεύει ενώ την ακούει να λέει \"γιατρέ είμαι πολύ καλά έτσι έχω βελτιωθεί πολύ εσείς τι λέτε?\")
Καληνύχτα weird μου.
Ευχομαι όλα να πάνε καλά με τη γιαγιάκα σου...
Καληνύχτα Ηelena...Eπίσης!
Λοιπόν Πάνο και τώρα οι δύο μας:))))
Μήπως θα πρέπει να καληνυχτιστούμε κι εμείς μιας και τα μέλη της ομαδικής δεν επιτρέπεται να έχουν επαφές έξωθεν της ομάδας;
:))))))))
Quote:
Όχι ρε Ηelena μη γρουσουζεύεις, αφού περνάμε τόσο ωραία:)))
Αλήθεια άλλο θέμα φιλονικίας στο φόρουμ κατέληξε σε νευρικά γέλια και χαβαλέ ή έχουμε την πρωτιά; Πάμε για γκίνες ή όχι;
Εμ...αυτό συμβαίνει άμα έχεις στο φορουμ έναν έτσι...έμπειρο ψυχολόγο...που ξέρει πως να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις...
τσσσ
Αυτό είναι αλήθεια:)
Πάντως για θεραπεία γέλιου και έξυπνου χιούμορ θα ήσουν ιδανικός, δεν το λέω περιπαικτικά:)
Quote:
Αυτό είναι αλήθεια:)
Πάντως για θεραπεία γέλιου και έξυπνου χιούμορ θα ήσουν ιδανικός, δεν το λέω περιπαικτικά:)
λολ ευχαριστώ.
πάντως πιστεύω ότι άμα βγαίναμε έξω όντως θα περνούσαμε καλά χαχα. Στην αρχή νόμιζα anwnimi ότι είσαι έτσι ποιο έτσι \"αυστηρή\", \"σοβαρή\" και \"σκληρή\" (εχχμμ βέβαια εκεί που άρχισε να διαλύεται αυτή η πεποίθηση έπιασες το δίκανο...αλλά διαλύθηκε και πάλι οκ!) αλλά τελικά έχεις και μαλακή πλευρά! (λολ)
Μακάρι να είχαμε το τσατ
Πάντως εντάξει δεν μπορείτε να πειτε, αυτό το θρεντ ήταν ένα είδος θεραπείας όλοι ξεδώσαμε λίγο!
Μάλλον ηρθε η ώρα να καληνυχτίσω ε? Πάω για ένα ποτό έξω χαλαρά λολ. Θα πιω ένα και για σας παιδιά! Καληνύχτα! :)
Κοίτα αν με \'ηξερες θα έλεγες το αντίστροφο: ότι η ...Γκεστάπο και ο Στάλιν βγαίνει σπάνια από μέσα μου:))
Αχ το Γκεστάπο το έχω ξανακούσει στη δουλειά μου κιόλας από μαθητή ως αστείο φυσικά, πωπω τώρα το θυμήθηκα!!!
Πάνο πιες αφού έχεις το οκ του θεραπευτή μας (ο οποίος συνεχίζει να είναι υπό την στενή επίβλεψή μου).
Ναι όντως καλά θα περνούσαμε αρκεί να μη γινόμασταν αυτό το κατά τα άλλα όμορφο μέρος του ανθρώπινου σωμάτος:))
Καληνύχτα!
xaxaxxa καλά είσαι απίστευτη!!!!!Quote:
Κοίτα αν με \'ηξερες θα έλεγες το αντίστροφο: ότι η ...Γκεστάπο και ο Στάλιν βγαίνει σπάνια από μέσα μου:))
Αχ το Γκεστάπο το έχω ξανακούσει στη δουλειά μου κιόλας από μαθητή ως αστείο φυσικά, πωπω τώρα το θυμήθηκα!!!
Πάνο πιες αφού έχεις το οκ του θεραπευτή μας (ο οποίος συνεχίζει να είναι υπό την στενή επίβλεψή μου).
Ναι όντως καλά θα περνούσαμε αρκεί να μη γινόμασταν αυτό το κατά τα άλλα όμορφο μέρος του ανθρώπινου σωμάτος:))
Καληνύχτα!
Τί είπες ρε άτομο:))))
Makia\'
:)))
Μάκια!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ!!!
..Με την καλή έννοια...
Τουλάχιστον ανεβάσατε το θέμα μου πρώτο στα μυνήματα αν και τα περισσότερα απο αυτά που συζητήθηκαν εδώ ήταν άσχετα με τον τίτλο!!!
...λολ...
Αχ kapatosg μου σου αλλάξαμε τα φώτα στο θέμα σου:)
Εμείς λέγαμε να μας το μεταφέρουν αλλά κανείς δεν το πήρε είδηση φαίνεται
αχ βρε καπατο ναι .. με την καλη .. με την παρα πολυ καλη ομως :P:P:P:P:P:P-φωνη ψινακη - λολ
χαίρομαι που πέσαμε σε τόσο καλό και ανεκτικό οικοδεσπότη......Quote:
Originally posted by kapatosg
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ!!!
..Με την καλή έννοια...
είδες?
χαχαχααχαχ
υπάρχουν χειροτερα απο τους πανικούς.:PPPPP
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕιιιιιιιιιιιι εκεί ψηλάαααα
!!!!!
ΜΑς ακούτε????
Μεταφέρετε το θέμα μας παρακαλώ!
χαχχαχαχα
ακόμα δεν έχω συνέλθει απο χτες.
Ας ειρωνέυονται κάποιοι όσο θέλουν...
Σε όποιον δεν αρέσει ξιδάκι αγνό:))) Με την καλή έννοια πάντα ε;;;;
Ναι ο καπάτος έχει απόλυτα δίκιο, πραγματικά αυτό το λέω χωρίς κανένας ύφος.
Μεταφέεεεεεεεεεεεεεεερτε μας:))))))))))))))
Ξύδι ξύδι....
Αχ αυτή η ειρωνία,
είναι σκέτη παρωδία.
Ας μην αρχίσω να γίνομαι καυστική...
κινδυνεύω!!!!!
αχαχαχχχχ