Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Remedy
συμφωνω απολυτα..
αυτου του τυπου οι απαντησεις δεν προαγουν τον διαλογο..
δεν με ενδιαφερει ο διαλογος με την ρισερτσερ.
θεωρω ακραια ανηθικο τον συναισθηματικο βουρκο στον οποιο προσπαθει να συρει τους συνομιλητες της, χρησιμοποιωντας εικονες φρικης ανυποστατες εντελως, και επιστημονικα ψεματα οπως οτι διαμελιζονται παιδια!!!!! λες και υπαρχουν παιδια η λες και εχουν μελη!!!!
πραγματικα θα συμφωνησω μαζι σου...
η μονη διαθεση που μου προκαλει ο κουτοπονηρος χειρισμος του θεματος εκ μερους της, ειναι να την σκυλοβρισω :)
Aκολουθεις λοιπόν τις όποιες διαθέσεις σου Ρεμ, κι εγώ αναρωτιέμαι, προς τί τόση επίθεση με εκφράσεις του ΄τύπου?
Εχω την αίσθηση οτι μπορείς να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου με έναν πιο κομψό τρόπο, για χάρη του δημοσίου διαλόγου.
Τέλος, θα έλεγα, ας μην είμαστε και σίγουροι για τις προθέσεις της ερευνήτριας...
Γιατί δεν την ρωτάς καλύτερα τί προθέσεις είχε ανοίγοντας το θέμα απο το να τις συμπεραίνεις?
Εϊναι κρίμα γιατί αν οι απόψεις σας επικοινωνηθούν μπορεί να προκύψει κάτι καλό.
νομιζω οτι επικοινωνησαμε ολοι τις αποψεις μας..
εγω δεν αντεδρασα σε αποψεις αλλα σε απεχθεις προς εμενα χειριστικες μεθοδους, ανθρωπων που επιχειρουν διαλογο οχι με γνωσεις, ουτε με επιχειρηματα αλλα με αιμα και βια...παιδια της εκπαιδευσης οχι απο δασκαλους και μελετη, αλλα απο μεσημεριαναδικα,τατιανες και τριανταφυλλοπουλους
απο την ακαμψια με την οποια εκανε τον οποιο διαλογο εκανε (=αποφασισε να μην απανταει σε οποιαδηποτε ουσιαστικη ερωτηση σε οποιονδηποτε, συνεχιζε να παπαγαλιζει αντιεπιστημονικες ΤΑΧΑ εμπεριστατωμενες αποψεις και να σερβιρει εμεσματα λεκτικα και οπτικα στα μουτρα ολονων)
ΕΓΩ εκρινα οτι δεν υπαρχει διαυλος επικοινωνιας ουτε διαθεση επικοινωνιας.
θεωρησα λοιπον οτι ηταν η αρμοζουσα σταση για την συγκεκριμενη συνομιλητρια να πω απροκαλυπτα τις σκεψεις μου για τον τροπο αυτο,χωρις να φροντισω για καποια καλυψη κοσμιοτητας...
δεν ξερω, απλα αυτο μου εβγαλε η συγκεκριμενη και ειλικρινα δεν μου προκληθηκε καμια αναγκη να αυτολογοκριθω...
ΕΑΝ καποτε διαβασει κανενα βιβλιο αντι να πεταγεται απο λινκ σε λινκ στο νετ, μαθει οτι ο διαλογος γινεται με απαντησεις κι οχι με παπαγαλια, και οτι ο συνομιλητης αξιζει να ανταποκρινεσαι κι οχι να μιλας με τον τοιχο λεγοντας την κασετα που βρηκες στο τυχαρπαστο και αβεβαιης προελευσης λινκ σου, ευχαριστως να συζητησω...
μεχρι τοτε θα μιλαω για εμεσματα και αποψεις του κωλου...