αν εχω δωσει την εντυπωση σε καποιους οτι ειμαι ατρωτος στην επιθετικοτητα , κανετε λαθος! κανεις δεν ειναι ατρωτος στην φυση του! γιατι η επιθετικοτητα δεν ειναι καθολου κακο πραγμα....γενιομαστε με αυτην και θα μας συνοδευει σε ολη μας την ζωη για να μας προφυλασει απο κινδυνους ...ειναι η αμυνα μας ...ειναι το οπλο μας ....ειναι η φυση μας που παλευει να επιβιωσει , να αναπαραθει και να νικησει καθε εχθρο που βαζει τον εαυτο μας σε κινδυνο.....
Η διαφορα μας ειναι οτι καποιοι απο μας , μπορουν να την ελεγουν καλυτερα απο καποιους αλλους.....
Οσο πιο καλα ελεγχουμε την επιθετικοτητα μας , τοσο πιο ολοκληρωμενα μπορουμε να επικοινωνησουμε και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον...
Γιατι καποιες φορες κανουμε λαθος...
Μπερδευουμε ποιος ειναι εχθρος και ποιος φιλος αν λεει κατι που μας φαινεται παραξενο...
Την πρωτη φορα που μπηκα σε ενα φορουμ απο περιεργεια , ειδα πολλες σβησμενες σειρες απο τον μοντερειτορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου εκανε εντυπωση γιατι με το μυαλο μου εκανα μια λαθος υποθεση...
Σκεφτηκα ...Τι ηρθα να κανω εγω εδω μεσα?
Και απαντησα ....Ηρθα να δω απο περιεργεια αν μπορω να γνωρισω καποιους νεους φιλους , γυναικες , ανθρωπους μεσα στο διαδικτυο που μιλαμε την ιδια γλωσσα...
Οταν ειδα τα σβησμενα μηνυματα , εψαξα να καταλαβω γιατι ο μοντερειτορ τα ειχε σβησει
προσεχοντας αυτα που ειχαν μεινει γραμμενα απο πανω και απο κατω..
Καταλαβα τοτε οτι καποιοι αγνωστοι μεταξυ τους ανθρωποι ειχαν αρχισει να βγαζουν επιθετικοτητα ο ενας στον αλλον!!!!!!!!!!!!!!
Στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου και δεν θα ηθελα να ημουνα στην θεση καποιου που του εσβησαν τα μηνυματα του γιατι του στερουσαν το ελευθερο δικαιωμα της επικοινωνιας!!!!!!!!
Ομως αργοτερα διαπιστωσα οτι μπορει καποιοι να μην ειχαν τα ιδια κινητρα με τα δικα μου σε αυτο το φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω μπηκα στο φορουμ απο περιεργεια...
Καποιοι ομως[ που αργοτερα εμαθα να τους εντοπιζω] , μπηκαν μονο για να ξεσπασουν την επιθετικοτητα τους στους αλλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καντε μια υποθεση με το μυαλο σας
Τι ηρθατε να κανετε εδω?
Να βρισετε καποιους αλλους η να ρωτησετε πως μπορουν να σας βοηθησουν σε καποια προσωπικο σας προβλημα?
Αν ηρθατε για να βρισετε η να σας βριζουν καποιοι αλλοι , μηπως θα ηταν καλυτερα να ανοιξετε ενα δικο σας ποστ?
Εγω πχ που μου αρεσει να επικοινωνω με οποιον εχει αναγκη την αποψη μου , δεν θελω ουτε να με βριζουν ουτε να βριζω καποιον ...Θελω να επικοινωνω μοναχα...
Δεν ειναι δικαιωμα μου?
Αν με βρισετε μου αυξανετε την δικη μου επιθετικοτητα....
Με κουραζει να προσπαθω να την καλυψω...
Μου αλλαζει την αιτια της συμμετοχης μου σε αυτο το φορουμ...
Δεν εχω δικαιωμα να επικοινωνω μονο με αυτους που μπορουν να σεβαστουν τον τροπο επικοινωνιας μου?