Printable View
θες μια αγκαλιτσα απο μενα?:D:D:Dμακαρι να στην διναν αλλα αφου δε γινεται..σε καταλαβαινω πανως γιατι οι δικοι μ ποτε δνε με πηραν αγκαλια..αρα θα στην δωσω εγω!λολ
ισως μου την δινουν με τον τροπο τους...
anyway...thanks για την αγκαλιτσα.
στην ανταποδιδω:D
καλημερα:)
την δευτερα παω σε μια συνεντευξη για δουλεια ως κομπαρσος σε τηλεοπτικα σιριαλ και διαφημισεις.
δεν ζητουσαν μοντελα,αλλα καθημερνους ανθρωπους καθε ηλικιας και εμφανισης.
για να δουμε....
Αμελί μου, είναι μια ενδιαφέρουσα δουλειά και θα σου αρέσει, αλλά να ξέρεις για να είσαι προετοιμασμένη, πως τα γυρίσματα κρατούν πολλές ώρες και τα στούντιο παραγωγής βρίσκονται εκτός Αθηνών, (σπάτα, πικέρμι, Άνω Λιόσια).Quote:
Originally posted by amelie74
καλημερα:)
την δευτερα παω σε μια συνεντευξη για δουλεια ως κομπαρσος σε τηλεοπτικα σιριαλ και διαφημισεις.
δεν ζητουσαν μοντελα,αλλα καθημερνους ανθρωπους καθε ηλικιας και εμφανισης.
για να δουμε....
Γιατί δεν ξεκινάς με κάτι πιο χαλαρό? Πχ, να μοιράζεις φυλλάδια. Το κάνουν πολλές φοιτήτριες και μπορείς να φτιάξεις όπως θες το ωράριο σου...
θα θελα και εγω πολυ να σου σταθω αλλα οταν διαβαζω τετοια ερχομαι στην θεση του αλλου και παθενω κρησεις.συγνωμη....:(
θεοφανια μου,
τα φυλλαδια τα εχω δοκιμασει πολλες φορες και ειναι πολυ κουραστικη και χαμηλα αμοιβομενη δουλεια.
ρωτησα στο πρακτοριο για κομπαρσους και μου ειπαν οτι τα γυρισματα θα γινονται σε περιοχες οπου υπαρχει προσβαση με τα μμμ,εντος αθηνων.
πανικουλα εδω..
δεν χρειαζεται να μου ζητας συγγνωμη πανικουλα:)Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
θα θελα και εγω πολυ να σου σταθω αλλα οταν διαβαζω τετοια ερχομαι στην θεση του αλλου και παθενω κρησεις.συγνωμη....:(
να εισαι καλα!:)
Οκ, εσύ ξέρεις τι σου πάει και τι θες περισσότερο. Το σημαντικό είναι να βρεις μια απασχόληση ώστε να νιώσεις πιο ανεξάρτητη και να βγεις λίγο απ το σπίτι.Quote:
θεοφανια μου,
τα φυλλαδια τα εχω δοκιμασει πολλες φορες και ειναι πολυ κουραστικη και χαμηλα αμοιβομενη δουλεια.
ρωτησα στο πρακτοριο για κομπαρσους και μου ειπαν οτι τα γυρισματα θα γινονται σε περιοχες οπου υπαρχει προσβαση με τα μμμ,εντος αθηνων.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία :)
thanks θεοφανια μου:)
μολις γυρισα απο την γιατρο μου.
μου εκανε πολυ μικρες τροποποιησεις στα φαρμακα.
οσων αφορα το θεμα εργασιας,αποφασισα να παω την δευτερα στον οαεδ,προκειμενου να ενταχτω σε καποιο κεκ(κεντρο επαγγελματικης καταρτισης).
προκειται για προγραμματα επιχορηγουμενα απο την εοκ και τον οαεδ.
παρακολουθεις καποια μαθηματα στο κεκ και μετα το περας των παρακολουθησεων,πληρωνεσα� � για τις ωρες που παρακολουθησες.
πως σας φενεται η ιδεα?
καλη ιδεα φαινεται αμελιε.εσυ διαλεγεις το τι θα παρακολουθησεις?εχεις διαφορα αντικειμενα?
ωραία ιδέα όντος...
πως σου φάνηκε που πήγες στην παλιά γιατρό?
ναι ολγακι μου εχει διαφορα αντικειμενα.Quote:
Originally posted by olgaki82
καλη ιδεα φαινεται αμελιε.εσυ διαλεγεις το τι θα παρακολουθησεις?εχεις διαφορα αντικειμενα?
εγω θα επιδιωξω να διαλεξω κατι σχετικο με η/υ αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.αν δεν υπαρχει κατι τετοιο,θα συμβιβαστω με οτι υπαρχει προκειμενου να παρω τα λεφτακια:)
πολυ καλυτερα απο τον προηγουμενο αρσι μου:)Quote:
Originally posted by Arsi
ωραία ιδέα όντος...
πως σου φάνηκε που πήγες στην παλιά γιατρό?
καλημερα παιδια.
παλι επεσα ψυχολογικα.
ζητησα απο τους γονεις μου κατι λεφτα για να κανω ψωνια και η μανα μου αρχισε να φωναζει\"ποτε θα βγαλεις δικα σου λεφτα\"κ.λ.π.
το καλο της υποθεσης ειναι οτι τα λεφτα μου τα εδωσαν τελικα και ηδη εκανα καποια ψωνια.
ομως ρε παιδια υποφερω.
παλι αδεια νιωθω.
προτιμω να μην ειχα να ψωνισω και να ειχα ενα πιο υποστηριχτικο οικογενειακο περιβαλλον...
εντομεταξυ επειδη εχω αναλαβει να πεταω τα σκουπιδια σε εναν καδο(που δεν ειναι καθολου κοντα μας:mad:) πηγα και σημερα να τα πεταξω και ο πατερας μου ειχε να πει \"μισοαδεια ηταν η σακουλα\".για καποιον αλλο αυτο δεν ειναι λογος για να πεσει.
για μενα ομως που ειμαι τρομερα ευαλωτη ειναι.
γενικα κανω βηματα προς τα μπρος(αρκετες δουλειες σπιτιου,αναζητηση εργασιας κ.α.) και δεν βλεπω να το αναγνωριζουν...
Η γκρινια ειναι ανυποφορη σε ολους...σε μερικους ακομα περισσοτερο,προσωπικα δεν την αντεχω καθολου και συνηθως η γκρινια ειναι το πρωτο πραγμα που σε ωθει στο να ζησεις ανεξαρτητος/η απο την οικογενεια.
εχεις απολυτο δικιο.
εσυ κιπ μου οταν εισαι πολυ πεσμενος και αγχωμενος,πιεζεις τον εαυτο σου να παει δουλεια,προκειμενου να πετυχεις τους στοχους σου?(ανεξαρτητοποιηση,φυγη απο το σπιτι κλπ)
στο λεω γιατι εισαι παραδειγμα προς μιμηση και για μενα και για πολλους αλλους εδω μεσα.
μαλλον πρεπει να πιεστω να κανω πραγματα εκτος σπιτιου(κυριως να βρω μια δουλεια,αυτο προεχει τωρα)
ελπιζω να τα καταφερω
και αν με κοροιδευουνε στη δουλεια που θα παω ομως(μου εχει συμβει στην προηγουμενη δουλεια μου),πως θα αντεξω?
Κοιτα amelie...εγω δουλευω σε πολιτισμενο εργασιακο περιβαλλον αλλα παρολαυτα προσφατα που \"υποτροπιασα\" δεχτηκα μερικα κακογουστα \"αστειακια και σχολια\" και ειμαι και αντρας...συνηθως οι γυναικες τραβανε περισσοτερα.
Τωρα βεβαια που στεκομαι παλι δεν λεει κανεις κουβεντα...αλλα παντα θα υπαρχουν οι \"μαλακες\",ακομα και σε καλο εργασιακο περιβαλλον.
Πρεπει να δημιουργησεις \"αντισωματα\" λιγο zamanfouκισμο σε ολα εκτος απο αυτα που πραγματικα μετρανε,πραγμα που προσπαθω να κανω και εγω οχι πολυ επιτυχημενα ειναι η αληθεια.
Αμελί...ο λόγος που υπερθεματίζεις με τους δικούς σου, είναι ακριβώς γιατι είσαι όλη μέρα μαζί τους. Συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους αυτό. Όταν είματε 24 ώρες το 24ωρο μες στο σπίτι και ειδικά με τους γονείς που πάντα έχουν διάθεση κριτικής με τα παιδιά τους.
Όταν με το καλό πιάσεις δουλειά και λείπεις κάποιες ώρες, θα δεις πως όλα θα αλλάξουν. Κάνε υπομονή και εστίασε στους στόχους σου. Μην αφήνεις ανούσιους διαξιφισμούς να σε κάνουν χάλια.
Όσο για τη δουλειά, ιδανικό περιβάλλον δεν υπάρχει. Υπάρχει καλό ή κακό κλίμα.
Και επειδή οι άνθρωποι φτιάχνουν το κλίμα, να είσαι ευχάριστη, ευγενική και να μην ανακατεύεσαι σε κουτσομπολιά. Πιστεύω πως αυτή είναι η χρυσή συνταγή για να μην έχεις πρόβλημα στη δουλειά.
Όπως λέει και ο κηπ, μαλάκες υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι να μη καταφέρει κανείς να σου χαλάσει τη διάθεση, γιατί συνήθως αυτός είναι ο στόχος τους.
οποιος κοροιδευει καποιον που δουλευει , για να κερδισει το ψωμι του , θα παει στην κολαση αμελι! ενω εσυ στον παραδεισο.Quote:
εχεις απολυτο δικιο.
εσυ κιπ μου οταν εισαι πολυ πεσμενος και αγχωμενος,πιεζεις τον εαυτο σου να παει δουλεια,προκειμενου να πετυχεις τους στοχους σου?(ανεξαρτητοποιηση,φυγη απο το σπιτι κλπ)
στο λεω γιατι εισαι παραδειγμα προς μιμηση και για μενα και για πολλους αλλους εδω μεσα.
μαλλον πρεπει να πιεστω να κανω πραγματα εκτος σπιτιου(κυριως να βρω μια δουλεια,αυτο προεχει τωρα)
ελπιζω να τα καταφερω
και αν με κοροιδευουνε στη δουλεια που θα παω ομως(μου εχει συμβει στην προηγουμενη δουλεια μου),πως θα αντεξω?
πρωινιατικα παλι η μανα μου με τσιτωσε!
με το καλημερα,αντι να μου πει \"τι κανεις κοριτσι μου?\" ή εστω μια γλυκια κουβεντα,μου την ειπε γιατι εκανα πολυ θορυβο μολις ξυπνησα.
ζηλευω αφανταστα οσους εχουν υποστηρικτικο οικογενειακο περιβαλλον.
αφανταστα ομως!!!!
αμελι μου καλημερα επειδη ζω κ εγω με τους γονεις μου πιστευω πως ορισμενα πραγματα πρεπει να τους συγχωρουμε.δεν γινετε να ναι μονιμα με ενα χαμογελα στα χειλη,ανθρωποι ειναι εχουν και αυτοι τις μαυρες τους,θα μας μιλησουν και αποτομα και θυμωμενα..εξαλου και εμεις δεν ειμαστε συνεχεια μεσα στην τρελη χαρα..
φιλακια..
καλημερα ολγακι μου.
εν μερη ισως εχεις δικιο.
ομως η μανα μου με τσιτωνει καθημερινα.
δεν με σεβεται καθολου.
πριν λιγο για παραδειγμα που πηγα να καπνισω,στον χωρο οπου καπνιζω και ηρεμω,ηχογραφουσε κατι τραγουδια που γραφει.
την παρακαλεσα να φυγει για μιση ωρα να καπνισω με την ησυχια μου και μου ειπε οχι.
το πρωι που ξυπναω στις 4-5 ειναι η καλυτερη ωρα της ημερας.
πινω το καφεδακι μου με την ησυχια μου και δεν εχω κανεναν να με προιζει.
μετα αρχιζουν τα βασανα....(η γκρινια των γονιων μου,το εκνευριστικοτατο πιανο που παιζει η αδερφη μου και ακουγεται σε ολο το σπιτι,οι εισβολες της αδερφης μου στο δωματιο μου για να μου πει τα προβληματα της,ενω εγω ειμαι αφοσιωμενη στο pc μου και πολλα ακομα....)
παει και τελειωσε θα βρω δουλεια!!!
θα θελες αν εβρισκες δουλιτσα να νοικιαζες ενα σπιτι μονη σου?αν μπορουσες να ανταπεξερθεις μονη σου ατα εξοδα θα το σκεφτοσουνα?
ολγα μου πολυ θα το θελα να φυγω απο το σπιτι ομως αυτο δεν γινεται.Quote:
Originally posted by olgaki82
θα θελες αν εβρισκες δουλιτσα να νοικιαζες ενα σπιτι μονη σου?αν μπορουσες να ανταπεξερθεις μονη σου ατα εξοδα θα το σκεφτοσουνα?
οι μισθοι ειναι μισθοι πεινας.
εχω παρα πολλα εξοδα.
οταν πατησω στα ποδια μου πιο καλα θα ψαξω να βρω μια δουλεια της προκοπης και θα την κανω απο το σπιτι.
προς το παρον αυριο θα παω στον οαεδ για να ενταχτω σε καποιο κεκ.
παλι θα ειμαι με την οικογενεια καποιες ωρες,αλλα τουλαχιστον οχι ολη την ημερα.
επειδη με καποια ατομα απο εδω μεσα(που τα συμπαθω ιδιατερως) επικοινωνουσα μεσω του facebook,σας ανακοινωνω οτι επειδη το fb τελικα το βαρεθηκα,τελικα ξεγραφτηκα.
εχω ομως βαλει yahoo messenger,το οποιο εχω κοινοποιησει εδω.
οσοι απο σας θελετε να επικοινωνουμε,μπορειτε να με κανετε add.
αμελι επειδή δεν τα πάω καλά με το μσν, το δικό μου είναι [email protected]. Γιατί έφυγες απ το φέις?
θεοφανια μου απλα το βαρεθηκα το φεισ...
σου εστειλα προσκληση στο yahoo!
φιλακια:)
πολυ καλη για αρχηQuote:
μολις γυρισα απο την γιατρο μου.
μου εκανε πολυ μικρες τροποποιησεις στα φαρμακα.
οσων αφορα το θεμα εργασιας,αποφασισα να παω την δευτερα στον οαεδ,προκειμενου να ενταχτω σε καποιο κεκ(κεντρο επαγγελματικης καταρτισης).
προκειται για προγραμματα επιχορηγουμενα απο την εοκ και τον οαεδ.
παρακολουθεις καποια μαθηματα στο κεκ και μετα το περας των παρακολουθησεων,πληρωνεσα� � για τις ωρες που παρακολουθησες.
πως σας φενεται η ιδεα?
το ιδιο εκανα κι εγω καποια εποχη
ξεθαρρευεις σιγα σιγα <ξετριβεσαι>μεχρι που να βρεθει κατι καλυτερο
ειναι πολυ καλο βημα αυτο για σενα.το να προσπαθησεις να σταθεις σιγα σιγα στα δικα σου ποδια :)
ε οσο για τα οικογενειακα προβληματα ..πιστευω ενας λογος που γκρινιαζουν και διαμαρτυρονται οι γονεις ειναι οταν βλεπουν τα παδιια τους να ειναι αδρανη.αν μη τι αλλο μπαινοντας σε καποιο τετοιο προγραμμα δεν θα εισαι συνεχεια μες τα ποδια τους αυτο μονο καλο μπορει να σου κανει ;)
Αμελί,
έχεις δίκιο όταν λες ότι είναι σημαντικό να έχει κανείς ένα υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον.
Ο ειδικός στον οποίο πηγαίνεις κάνει καθόλου συνεδρίες με τους δικούς σου, ώστε να τους το τονίσει αυτό;
αμελι:)
διαβασα οτι σκεφτεσαι τα ΚΕΚ του ΟΑΕΔ. Πριν πολλααααα χρονια, ειχα παρει μερος κι εγω σε ενα τετοιο σεμιναριο...Οταν εψαχνα για δουλεια. Ειχε ενδιαφερον, πολλους διαφορετικους ενδιαφεροντες επαγγελματιες/καθηγητες κ δεν το μετανιωσα.
Νομιζω οτι ειναι ενας τροπος να μαθαινουμε σε ενα προγραμμα, αν ειναι επιδοτουμενο παιρνεις κ καποια χρηματα. Επιπλεον θα λειπεις αρκετες ωρες απο το σπιτι, θα γνωρισεις νεο κοσμο κ θα κανεις κατι διαφορετικο.
Πιστεύω πώς οι νεες δραστηριοτητες, μικροτερες ή μεγαλυτερες μπορουν πραγματικα να μας ανανεωσουν:) Να δωσουν εναν αλλο αερα που ολοι τον χρειαζομαστε κατα διαστηματα στη ζωη μας. Ακομα κ σε οσους απο μας αγαπαμε την ρουτινα ή δεν βαριομαστε ευκολα. Ή φοβομαστε τις αλλαγες.
Καλη βδομάδα λοιπον:)
καλη μερα και καλη εβδομαδα ανωνυμη και σοφια.
να ειστε παντα καλα:)
ΣΟΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!
παιδια σημερα ηταν μια πολυ δυσκολη μερα για μενα.
πηγα σε ενα κεκ,αφου πρωτα ετρεξα να μαζεψω ενα καρο δικαιολογητικα.
το κεκ ειναι σχετικα κοντα,ομως η πρακτικη εξασκηση θα γινεται στην αλλη ακρη της αθηνας απο κει που μενω.
δεν προκειται να παω.
θα παω τελικα στα κομπαρσαδικα και στα φυλλαδια.
ειναι κριμα να χασω την καρτα ανεργιας μου(την οποια στην κρατανε οταν σε παρουν στο κεκ) και τελικα να μην φερω σε περας το σεμιναριο...
δεν ειμαι καθολου καλα.
πριν απο λιγο απο το αγχος μου εκανα εμετο παλι.
με βασανιζουν παρα πολλα.(τα εχω αναφερει-δεν θελω να επαναλαμβανομαι)
θα παρω τηλ την γιατρο μου το απογευμα μηπως μου αυξησει καποιο φαρμακο γιατι δεν την παλευω παιδια καθολου ομως!!!
Amelie, με δεδομενο το οτι υπάρχει μια αλλη επιλογη, μία εναλλακτικη με τα θετικα και τα αρνητικα της, τί ειναι αυτο που σε αγχωνει?
Ειναι η σχεση με τους γονεις? Ειναι οτι ηθελες οπωσδηποτε τη θεση στο σεμιναριο?
Θες να γραψεις κατι σχετικο?
Σοφια μου,
ειναι η σχεση με την μητερα μου.
ειναι τα προβληματα της αδερφης μου.
ειναι η επαγγελματικη μου αβεβαιοτητα.
ειναι η ανυπαρκτη ερωτικη μου ζωη....
Αμελί,νομίζω όταν τα βλέπεις όλα μαζεμένα και μέσα σου ζητάς άμεσες λύσεις για τα παραπάνω μπορεί να πελαγώνεις και να σου δημιουργείται ακόμα πιο πολύ άγχος.Quote:
Σοφια μου,
ειναι η σχεση με την μητερα μου.
ειναι τα προβληματα της αδερφης μου.
ειναι η επαγγελματικη μου αβεβαιοτητα.
ειναι η ανυπαρκτη ερωτικη μου ζωη....
Είναι καλό που αναγνωρίζεις τα προβλήματά σου αλλά προσπάθησε να μην πελαγώνεις και να σκεφτείς βήμα βήμα πως θα τα επιλύσεις.Δυστυχώς δε γίνεται να λυθούν απ\'τη μια στιγμή στην άλλη.
πηρα τηλ. την γιατρο μου και μου αυξησε το zyprexa.
δεν την παλευα αλλο.
δικιο εχεις αρσι μου.