Quote:
Originally posted by oboro
Ωπα αυτο δεν το ειχα δει... Τι αναισθητο :\\
arktos πως αισθανεσαι σημερα? καλυτερα?
oboro, καλημέρα!καλύτερα ναι.ευχαριστώ.
Printable View
Quote:
Ωπα αυτο δεν το ειχα δει... Τι αναισθητο :\\
arktos πως αισθανεσαι σημερα? καλυτερα?
περαστικα για την ιωση αρκτος:)
Ωραια αρκτος :) περαστικα!Quote:
Originally posted by arktos
Ρεμ, καλη επιτυχια σημερα.
τωρα το καταλαβες εσυ οτι η νατουρ βλεπει μονο οτι την βολευει?Quote:
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
μηπως εχεις την γρυπη των χοιρων?λολ
αυτό nature έκανες ότι δεν το είδες?όσο θα μιλάει έτσι, θα μιλάω όπως θέλω.
γιαυτο εχουν σταματησει να της απαντανε...
Nαι, αρκτος, έκανα ότι δεν το είδα.Quote:
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
Και καλά θα έκανες να το προσπερνούσες και εσύ.
Φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι εδώ νομίζω.
Οχι φόρουμ, γραμματικής και ορθογραφίας.
Επί πλέον έχω λεπτότητα, κάτι που φαίνεται πως μερικοί δεν έχουν. Δεν είδα να σου επιτίθεται η πανικούλα. Ακόμα και αν το είχε κάνει, εσύ, η μορφωμένη και η μη ανορθόγραφη, τι ακριβώς κερδίζεις με το να επισημαίνεις ότι είναι ανορθόγραφη? Σου είπε ότι θα λάβει μέρος σε διαγωνισμό ορθογραφίας και την ωθείς να κάνει επανάληψη?
Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά.
Τη λέξη τσίπα, τη ξέρεις????
σε ευχαριστω πολυ ομπερον:)Quote:
Ωραια αρκτος :) περαστικα!Quote:
Ρεμ, καλη επιτυχια σημερα.
το σημερινο ειναι πολυ ευκολο για μενα ομως.οταν θα ειναι το δυσκολο, θα σας πω..
νατουρ μαλλον εχεις εκπτωση αντιληπτικη σε οτι αφορα συναισθηματα, χαρακτηρες, κινητρα, καταστασεις και παρασκηνιο.
αι κουντντ αγκρι μορ......Quote:
νατουρ μαλλον εχεις εκπτωση αντιληπτικη σε οτι αφορα συναισθηματα, χαρακτηρες, κινητρα, καταστασεις και παρασκηνιο.
αλλα δεν εχει αντιληφθει (επισης) οτι οι εκπτωσεις τελειωσαν και δεν πειθει κανεναν το παραμυθι της αστερως πλεον...
Αμα δεν με γουστάρεις, απλά μη με διαβάζεις. Κάνε κάτι άλλο.
Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
Επί πλέον έχω λεπτότητα, κάτι που φαίνεται πως μερικοί δεν έχουν. Δεν είδα να σου επιτίθεται η πανικούλα. Ακόμα και αν το είχε κάνει, εσύ, η μορφωμένη και η μη ανορθόγραφη, τι ακριβώς κερδίζεις με το να επισημαίνεις ότι είναι ανορθόγραφη? Σου είπε ότι θα λάβει μέρος σε διαγωνισμό ορθογραφίας και την ωθείς να κάνει επανάληψη?
Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά.
κοίτα, κοπελιά είπες σαράντα φορες για την ορθογραφία.χθες της το είπα μόνο γιατί ήταν πολύ χοντρό αυτό που μου είπε για τη γρίπη.εσύ το προσπέρασες.η συγκεκριμένη κυρία είναι εύθραστη,αλλά όταν μιλάει για πέη που καταλήγουν να της βγαίνουν από το στόμα, ε μωρέ, με κάνει και αμφιβάλλω λίγο.όσο για τσίπα, απέκτησε εσύ πρώτα και άσε εμένα στη τύχη μου.
τώρα εσύ είσαι χαρούμενος που το άνοιξες ε;Quote:
Originally posted by krino
Ενα θρεντ που ελειπε!
Μαλλον εσυ γουσταρεις να χωνεσαι τελειως αστοχα σε θεματα με ηδη παγιωμενη δυναμικη προσπαθωντας ετσι να τα φερεις βιαια σε εναν δικο σου φαυλο οργασμο.Quote:
τιθα γινοτανε ομως φυση αν τα παιδια μαθαιναν στο σχολειο οτιπιθανοτατα ολα τα γραμματα του αλφαβητου μαςηταν προιστορικα θρησκευτικα συμβολα οπως ειναι σιγουρα τουλαχιστον το Α τοΩ και το Θ?Quote:
Αισχος!!!!Quote:
πέντε λέξεις έγραψες.πάλι ορθογραφικό λάθος?
Αυτό ακριβώς \'ελεγα....
Εσύ η \"ορθογραφούμενη\", προσβάλλεις κάποιον στο αδύνατο σημείο του... Γιατί????
Μόνο και μόνο για να νοιώσει χάλια....
Εσύ η σωστή. Ντροπή σου.
Καλά, ανώμαλοι είστε τελικά? Ποτέ δεν θα μου περνούσε από το μυαλό να μειώσω έτσι σκόπιμα και επιτηδες τον άλλο, στη προσωπικότητά του.
Μηπως αυτο το φαινομενο της κακιας με προσχημα τον αναλφαβητισμο θα ειχε εκπληξει?
nature, τον θεό τι τον έχεις;Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
Quote:
Originally posted by Remedy
περαστικα για την ιωση αρκτος:)
thanks, rem...
τι ειπε ο καλλιτεχνης :):):):):):)Quote:
Μαλλον εσυ γουσταρεις να χωνεσαι τελειως αστοχα σε θεματα με ηδη παγιωμενη δυναμικη προσπαθωντας ετσι να τα φερεις βιαια σε εναν δικο σου φαυλο οργασμο.Quote:
που σαι θεοφανια να γελασεις!
Ηθελα να της το πω αυτο απο εχθες αλλα δεν υπηρχε το καταλληλο context. :>
Quote:
lol ναι, γιατι οπως ολοι ξερουμε, ορθογραφια = προσωπικοτητα
μηπως πραγματι θες γιατρο ομπορε? ξερεις τι δειχνει η ορθογραφικη ικανοτητα ενος ατομου? τον βαθμο υποταγης στο συστημα αξιων που την επεβαλε! τιποτα περισσοτερο! Ειναι φιλτρο διαχωρισμου των πειθηνιωνμετριων που προαγονται σεενα συστημα αξιων πυραμιδικο οπου στην κορυφη στεκονταιοι πατοι στην καινοτομια την δημιουργικοτητα και την φαντασια! Ολα οσα λειπουν σημερα απο αυτη την Χωρα για να βρει τους ρυθμους αναπτυξης που χρειαζεταιγια να γλυτωσει το ΔΝΤ!
Να σου πω τι παιζει, νατουρ? Για να μην εισαι τοσο στο σκοταδι πια? Τα λαθη αυτα της πανικ δεν ειναι τοσο τυχαια στην περιπτωση αυτη. Θα μπορουσε να τα αποφυγει και απλως καλλιεργει μια εικονα αναξιοπρεπειας... Κι αυτο λογικο ειναι να απογοητευει ακομη και να εξοργιζει οσους το καταλαβαινουν. Αδικει τον εαυτο της ετσι αλλα και υποβαθμιζει χωρις λογο την επικοινωνια. Κοινως μας χεζει, λολ με το συμπαθειο λογοδοσμενη μου ;)
Η γρίππη είναι ένα επίκαιρο αστείο. Εμείς μόνο στο σπίτι το λέμε συχνά όταν κάποιος φτερνιστεί. Ξέρουμε ότι είναι λίγο απίθανο να την έχουμε επειδή φτερνιστήκαμε.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ευχαριστώ, ελενα.
κοίτα, κοπελιά είπες σαράντα φορες για την ορθογραφία.χθες της το είπα μόνο γιατί ήταν πολύ χοντρό αυτό που μου είπε για τη γρίπη.εσύ το προσπέρασες.η συγκεκριμένη κυρία είναι εύθραστη,αλλά όταν μιλάει για πέη που καταλήγουν να της βγαίνουν από το στόμα, ε μωρέ, με κάνει και αμφιβάλλω λίγο.όσο για τσίπα, απέκτησε εσύ πρώτα και άσε εμένα στη τύχη μου.
Ξέρουμε επίσης ότι και αν τη πάθουμε δεν έγινε και τίποτα. Γιατροί και φάρμακα υπάρχουν, δεν είμαστε κανένα χωριό του Μεξικού.
Αντίθετα, το να επισημαίνεις για την ορθογραφία είναι κάτι που δεν διορθώνεται, σ\'αυτή την ηλικία και με τη δεδομένη διάρθρωση της ζωής της πανικούλας. Κατάλαβες??? Τόσο δύσκολο ήταν????
Οσο για τα θέματα με τα πέη, εγώ δεν συμμετείχα. Πάντως θυμάμαι ότι πολλοί θαύμαζαν τον τρόπο που εκφράζεται. Εμένα επειδή δεν μου άρεσε δεν συμμετείχα.....
Απλά......
Χωρίς να την ωθώ στα άκρα......
Quote:
Originally posted by Remedy
τι ειπε ο καλλιτεχνης :):):):):):)Quote:
που σαι θεοφανια να γελασεις!
Ήταν φαύλος ο οργασμός, τον έφαγε και ο γαιδαρος και κοίτα τι τραβάμε...
Ομπ δεν υπάρχεις!
Η ορθογραφια ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με τη δομη της γλωσσας ομως πανοοοοο. Δεν ειναι τυχαιοι οι κανονες της πανοοοοοο. Μερος της Μορφολογιας θεωρειται απο τους γλωσσολογους πανοοοοο. Βεβαια ενταξει, το να το παιζεις ορθογραφος η να σκας για την ορθογραφια δεν εχει και πολυ νοημα... Και σιγουρα ανηκει στα απεχθεστερα συμβολα κυρους στην ελιτιστικη της μορφη η ορθογραφηση. Τυχαια ομως δεν ειναι, αν εξαιρεσουμε τα πολυτονικα των αρχαιων και των γαλλικων που μονο στο εργαστηρι του θεωρητικου εχουν θεση και κακως κατεληξαν στο γλωσσικο μας πιατο.
Η αναισθησια ειναι παντα επικαιρη στον κοσμο αυτο δυστυχως. Αστεια ποτε.Quote:
Η γρίππη είναι ένα επίκαιρο αστείο.
Ε, ρε κάτι μπούλια!!!!! Πάντως με κυνηγάτε, όπως οι μέλισσες το μέλι :)
(το να χτυπας τον αλλο στο αδυνατο σημειο του σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.σκεφτομα ομως οτι το αδυνατο σημειο του καθενος διαφερει..για την πανικουλα ισως ειναι η ανορθογραφια..για την αρκτο ισως ειναι η γριππη των χοιρων ....)
έλα βρε κι εγώ που νόμιζα πως πεθαίνουν άνθρωποι σε νοσοκομεία της αγγλίας, της γαλλίας.λάθος θα κάνω.τόσοι νεκροί κι εσύ αλλού?επειδή δεν ξέρεις τι έγινε στο παιχνίδι, μη μιλάς τότε.και πριν ξαναμιλήσεις, να έχεις ενημερωθείς.
Συνήθως δεν σου απαντώ.Quote:
Η αναισθησια ειναι παντα επικαιρη στον κοσμο αυτο δυστυχως. Αστεια ποτε.Quote:
Η γρίππη είναι ένα επίκαιρο αστείο.
Ομως εδώ θα κάνω εξαίρεση γιατί είναι ανάγκη.
Η Ελλάδα είναι από τις πιο \"τρομολαγνικές\" χώρες στο θέμα της γρίππης.
Βολεύει τα ΜΜΕ να τελούμε υπό το κράτος πανικού....
Να είμαστε στο καναπέ, να μη πηγαίνουμε πουθενά, για να μη πάθουμε τη θανατηφόρα γρίππη. Και φυσικά να αυξάνεται η τηλεθέαση και οι εισπράξεις από τις διαφημήσεις. Δεν πεθαίνεις από τη γρίππη!! Είναι επικίνδυνη μόνο για άτομα με βεβαρυμένη υγεία, ηλικιωμένα και χωρίς πρόσβαση σε γιατρούς και φάρμακα!!!!!
Quote:
Η γρίππη είναι ένα επίκαιρο αστείο. Εμείς μόνο στο σπίτι το λέμε συχνά όταν κάποιος φτερνιστεί.
Έχουμε καταλάβει πως το χιούμορ είναι απ τα δυνατά σου σημεία...
Ξέρουμε ότι είναι λίγο απίθανο να την έχουμε επειδή φτερνιστήκαμε.
Ξέρουμε επίσης ότι και αν τη πάθουμε δεν έγινε και τίποτα. Γιατροί και φάρμακα υπάρχουν, δεν είμαστε κανένα χωριό του Μεξικού.
Καιρος λοιπόν να πας σε οφθαλμίατρο γιατί πάσχεις από επιλεκτική όραση.
Αντίθετα, το να επισημαίνεις για την ορθογραφία είναι κάτι που δεν διορθώνεται, σ\'αυτή την ηλικία και με τη δεδομένη διάρθρωση της ζωής της πανικούλας.
Κατάλαβες??? Τόσο δύσκολο ήταν????
Ναι. Γι αυτό έχουμε εσένα. Μας κάνεις τα δύσκολα,εύκολα.
Οσο για τα θέματα με τα πέη, εγώ δεν συμμετείχα.
Αυτό είπαμε, είναι γνωστό. Γεκινώς.
Πάντως θυμάμαι ότι πολλοί θαύμαζαν τον τρόπο που εκφράζεται.
Εγω ήθελα να της ζητήσω αυτόγραφο, αλλά σκέφτηκα πως θα τα έχεις μαζέψει εσύ. Η ιστορία του φόρουμ έχει γράψει χρυσές σελίδες με τις διαδικτυακές μεζούρες για πέη, τριχομονάδες, (και με τι γλαφυρή περιγραφή), πλαδαρούς γκόμενους που όμως καταφέρνουν να ανέβουν το βουνό και άλλα μεγαλεία...
Εμένα επειδή δεν μου άρεσε δεν συμμετείχα.....
Απλά......
Χωρίς να την ωθώ στα άκρα......
Αυτό πια, δεν το χεις κάνει με κανένα εδώ μέσα. Είναι γνωστό άλλωστε.
νατουρ δεν ξερω γιατι μπαινω στον κοπο καν να σου απαντησω, αλλα οταν ο αλλος λεει πως ειναι αρρωστος κι εσυ αντι να του ευχηθεις περαστικα σπας πλακα μαζι του και μαλιστα με τη γριππη των χοιρων, ε ειναι αναισθησια. Ρε συ, και παραλογα να ανησυχει ο αλλος για τη γριππη των χοιρων δεν σπας πλακα μαζι του, αν δεν εισαι γαϊδουρι. Τι επιδημιολογιες, εντατικολογιες και ασχετες μαλακιες μου λες τωρα?
πάω να διαβάσω το βιβλίο μου γιατί δεν ξέρω τι άλλο θα πεις!
Καλημέρα σας. Μιας και διαπιστώνω ότι απόψεις πιο αντικειμενικές και σφαιρικές περνούν τελικά στο \'ντούκου\', ε ας διατυπώσω μια ακόμη... :). Δυο παρατηρήσεις μόνο. Μου είναι εμφανής και η επιλεκτικότητα ως προς την όραση στις τελευταίες σελίδες. Αλλά το πιο σημαντικό που παρατηρώ, είναι πως σε κάποιο σημείο είδα να γίνεται μια ακόμη αναφορά στην \'πανάκεια\' που προσφέρει ένα φόρουμ ψυχολογίας προκειμένου να δικαιολογηθεί η οποιαδήποτε συμπεριφορά. Επίσης, αν το αντιλήφθηκε κανείς άλλος εκτός από μένα, στις προηγούμενες σελίδες, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται να έχει πια αρχίσει η \'αποφόρτιση\' από λεγόμενα του μέλους που αποτελεί το επίκεντρο, το ίδιο λίγο παρακάτω αρχίζει ξανά να πυροδοτεί την κατάσταση. Πάντως \'ύβρις\' δε θεωρείται μόνο η χυδαιολογία, αλλά το να αναφέρεται κανείς σε σημεία που μπορεί να αποτελούν την \'αχίλλειο πτέρνα\' για άλλους, όπως τα \'άτεκνη, γεροντοκόρη, άσχημη\' κτλ. Εμφανής επίσης είναι η χειριστικότητα προς ιδίον όφελος. Και θα διαφωνήσω εντελώς με το παρακάτω:
\'... Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά...\'
Κανένας δε μπορεί να \'παρασύρει\' κάποιον χωρίς ο άλλος να θέλει να \'παρασυρθεί\'. Το κατά πόσο βολεύουν αυτού του είδους οι τακτικές προκειμένου να αποποιούμαστε προσωπικών ευθυνών, είναι ένα μεγάλο θέμα. Περαστική ήμουν, ευχαριστώ.
:)
Quote:
Originally posted by Alobar
Καλημέρα σας. Μιας και διαπιστώνω ότι απόψεις πιο αντικειμενικές και σφαιρικές περνούν τελικά στο \'ντούκου\', ε ας διατυπώσω μια ακόμη... :). Δυο παρατηρήσεις μόνο. Μου είναι εμφανής και η επιλεκτικότητα ως προς την όραση στις τελευταίες σελίδες. Αλλά το πιο σημαντικό που παρατηρώ, είναι πως σε κάποιο σημείο είδα να γίνεται μια ακόμη αναφορά στην \'πανάκεια\' που προσφέρει ένα φόρουμ ψυχολογίας προκειμένου να δικαιολογηθεί η οποιαδήποτε συμπεριφορά. Επίσης, αν το αντιλήφθηκε κανείς άλλος εκτός από μένα, στις προηγούμενες σελίδες, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται να έχει πια αρχίσει η \'αποφόρτιση\' από λεγόμενα του μέλους που αποτελεί το επίκεντρο, το ίδιο λίγο παρακάτω αρχίζει ξανά να πυροδοτεί την κατάσταση. Πάντως \'ύβρις\' δε θεωρείται μόνο η χυδαιολογία, αλλά το να αναφέρεται κανείς σε σημεία που μπορεί να αποτελούν την \'αχίλλειο πτέρνα\' για άλλους, όπως τα \'άτεκνη, γεροντοκόρη, άσχημη\' κτλ. Εμφανής επίσης είναι η χειριστικότητα προς ιδίον όφελος. Και θα διαφωνήσω εντελώς με το παρακάτω:
\'... Νομίζω ότι πάλι ο σκοπός σου είναι να τη φέρεις έξω από τα όριά της και είναι \"άνανδρο\" μιας και γνωρίζεις, γιατί τουλάχιστον η πανικούλα είναι ειλικρινής και μας έχει πει, ότι είναι εύθραυστα. Την ωθείς να βγει από τα ρούχα της, να αντιδρά με τον δικό της τρόπο για να γελάς φιλήδονα μετά...\'
Κανένας δε μπορεί να \'παρασύρει\' κάποιον χωρίς ο άλλος να θέλει να \'παρασυρθεί\'. Το κατά πόσο βολεύουν αυτού του είδους οι τακτικές προκειμένου να αποποιούμαστε προσωπικών ευθυνών, είναι ένα μεγάλο θέμα. Περαστική ήμουν, ευχαριστώ.
Αλ....την πάτησες! Περίμενε σε καμιά βδομάδα να στην πέσει και σένα σε κανένα θέμα, \"χωρίς βεβαίως να σημαίνει τίποτα ότι της την είπες σήμερα\". Έτσι έγινε με τη ρέμεντι, συνέχισε με όμπερον, πήγε σε μένα και τώρα έχει αρχίσει με την άρκτος.
Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά έχεις σειρά μετά!
Στην αρχη δεν ηθελα να το δω ετσι, φοβαμαι πως ειναι ομως αληθεια. Η Φυση εκδικειται. Και διευρυνει σιγα σιγα τον κυκλο του φαυλου ερωτισμου της.
Εισαι κυνηγος, nature.
Α! Έχω εντοπίσει και κάτι άλλο με τη νάτουρ. Μόλις στριμώχνεται, βγαίνει απ το φόρουμ, (φυσικά παραμένει αόρατη για να ελέγχει την κατάσταση), και επανέρχεται όταν η κουβέντα έχει πάει σε άλλο θέμα....
Ναι στανταρ εχει διαλειψεις, τικ κλπ οταν την πιανει.
http://www.youtube.com/watch?v=DkV2Ltvg3Ac&feature=related
xexexe
συναντηση κορυφης λολ
Καλημέρα θεοφανία. θα γίνω κουραστική αν ξαναπώ ότι δε γνωρίζω κανέναν σας \'ουσιαστικά\'. Κι ούτε έχω διαβάσει πολλά θέματα ακόμη. Απλώς, τέτοιου είδους καταστάσεις, όπως εδώ, ευνοούν αν θες στο να αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές ως προς το πώς φερόμαστε στους συνομιλητές μας. Δε μπήκα στο φόρουμ ούτε για να μου την πέσουν, ούτε για να την πέσω σε κανέναν. Σχολιάζω τα λεγόμενα και μόνον. Παραπάνω μου περιγράφεις μια συμπεριφορά, ας το πω έτσι. Δε με επηρεάζουν σε κάτι όλα αυτά. Όπως έχω ξαναπεί, αν το μέλος για το οποίο μου μιλάς, με βρει σύμφωνη σε απόψεις, εννοείται ότι δεν έχω κανένα λόγο να μη σχολιάσω θετικά. Καθώς και το αντίθετο. Και οποιοδήποτε άλλο μέλος φυσικά. Απλά δε νομίζω πως όλα αυτά ενθαρρύνουν την επικοινωνία. Για μένα αν θες, θα αποτελούσε πρόβλημα ίσως το να είμαι εντελώς επεξηγηματική όταν τοποθετούμαι σε κάποιο θέμα, και να παρανοούμαι ή να χρειάζεται να μπαίνω σε διαδικασίες που έτσι κι αλλιώς έχω πλέον αποποιηθεί. Θέλει πολύ δουλειά για να βγαίνεις απ\' το \'εγώ\' σου. Πρακτική δουλειά και προσωπικό μόχθο. Το έχω επιτύχει, κι αν μπορώ να επικοινωνήσω και εδώ καλώς. Για μένα δεν αποτελούν πρόβλημα κάποιες \'ιδιαίτερες\' συμπεριφορές. Τις αντιμετωπίζω στη ζωή μου. Τώρα, αν κάποιος θέλει να την υψώνει λίγο παραπάνω, είναι δικαίωμά του και δε μου πέφτει λόγος. Καμιά ταμπέλα δεν έχει τόσο βάρος ώστε να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σ\' ένα φόρουμ αλληλοϋποστήριξης. Από μας εξαρτάται αν θα την αποδυναμώσουμε ή θα την ενισχύσουμε.
Πάω για καφεδάκι! Καλή συνέχεια!
Quote:
Πως ειναι ο φαυλος οργασμος ?
καλημερα κατερινακι ;)
Αλ....ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα πολλών εδώ μέσα?
Βγάζουν τα προβλήματα της προσωπικής τους ζωής μες στο φόρουμ. Δημιουργούν κόντρες που τις θυμούνται για πάντα λες και γνωριζόμαστε και εξαρτάται η ζωή μας από το αν την είπαμε στον ένα ή στον άλλο.
Έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ,και θεωρώ πως έχω πέσει στην παγίδα να μιλήσω πολύ άσχημα πάνω σε καυγά. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και έχω ζητήσει ακόμη και συγνώμη δημόσια σε μέλος.
Παρόλα αυτά, όταν βλέπω πως κάποιος έχει δίκιο, ακόμη και αν έχω σκυλοβριστεί μαζί του, (Κρίνο, Πάνος), δεν διστάζω να του πω δημόσια πως συμφωνώ μαζί του.
Τι θέλω να πω?
Εδώ δεν είναι το σπίτι μας, η δουλειά μας, η ζωή μας.
Είναι ένας χώρος που μπάινουμε για να πάρουμε και να δώσουμε και όχι να ξεσπάσουμε τη δυστυχία μας.