Για πες.. Τι έκανες σήμερα; Πήγες βόλτα με τη μικρή?
Printable View
Πήγαμε ναι ...μόνο η παρέα της με γεμίζει και με ηρεμεί...εσύ πως είσαι μετά το τροχαίο? Έχεις αναρωσει?
Καλησπέρα!
Ταχυκαρδία από το άγχος, κάποια συμβουλή;
Πόσοι άνθρωποι έχουμε πια άγχος...
Βοηθάνε λίγο οι σωστές αναπνοές κ η χαλαρωτική μουσική!
Χρειάζομαι σίγουρα ξεκούραση...εδώ και λίγη ώρα νιώθω λες και είναι λίγο πρησμενη η γλώσσα μου και ότι μου φράζει την αναπνοή...δεν ξέρω αν είναι κρίση πανικού...επειδή νιώθω και έντονο άγχος...ελπίζω να μην μου φράζει όντως την ανάσα επειδή νιώθω δύσπνοια...:(
Ένα δικό μου άτομο είναι πολύ σοβαρά και φοβαμαι
Καλησπέρα!
Είμαι καινούρια στο forum και δε το γνωρίζω πολύ καλά!
Έχω βγεί θετική στη φρίκη εδώ κ 3 μέρες αλλά καθορίζεται είμαι άρρωστοφοβική είμαι για εμένα ότι χειρότερο! Τώρα όση ώρα γράφω είμαι καλά..
Ξεκίνησα με δέκατα δύο μέρες κ ενώ έχω αλλεργικο άσθμα κ μου είπε η παθολογία να πάρω ταμιφλού εγώ δε το πήρα γιατί το φοβήθηκα!
Χθές βράδυ όμως επειδή ανέβασα 38,7 το πήρα απλά σήμερα έχω πολύ βήχα!
Χθές πήγα στ νοσοκομείο γραπτό είχα ταχυκαρδία κ έφταναν τους 105 παλμούς! Μου έκαναν καρδιογράφημα κ εξετάσεις όπως κ τροπονινη κ ήτανε καλές, μόνο η κρεατινίνη δεν ήτανε πολύ καλή κ μου είπανε να πίνω νερό γιατί γενικά δε πίνω.
Χθές όμως από το φόβο μου δε μπορούσαν να κοιμηθώ κ πήγε 05:30 κ σηκώθηκα 7:00.
Τώρα νυστάζω κ εύχομαι να τα πάω καλά αυτό το βράδυ! Εντομεταξυ κ χωρίς ταχυκαρδία νιώθω σαν να έχω γιατί μήνιν κάτι στο στήθος! Συγνώμη για το σεντόνι..
*στη γρίπη
Mommyoftwo είναι πολύς κόσμος με γρίπη αυτές τις μέρες...είναι λίγο κουραστική η γρίπη αλλά θα περάσει με τα κατάλληλα φάρμακα μην αγχώνεσαι.κανε σωστά την αγωγή σου ...και να κοιμάσαι όπως επίσης να τρως σωστά αυτές τις μέρες...αν θέλεις να συζητήσεις τις ανησυχίες σου γράψε εδώ ...και εγώ περνάω μια δύσκολη φάση..μπορουμε να μιλάμε αν θέλεις
Εγώ αυτή τη στιγμή έπαθα κάτι που με έχει τρομάξει πολύ ..νιώθω βαρύ όλο μου το σώμα...λες και θα λυποθυμησω και λες και θα παράλυσω από στιγμή σε στιγμή....νιώθω και στο στήθος βάρος λες και δυσκολεύομαι να αναπνεύσω ...σαν μούδιασμα στο σώμα και αίσθηση ναυτίας .........φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι είμαι και μόνη μου αυτή τη στιγμή φοβάμαι πολύ παιδιά
Noname είσαι καλύτερα; Έκανα πάλι ταχυκαρδία για 10-15 λεπτά μέχρι να φύγει τελείως κ ο φόβος! Έχω βήχα σήμερα αλλά από πυρετό μόνο δέκατα! Έχω παρατηρήσει ότι όταν αγχώθω πολύ κ κάνω κρίση πανικού η άγχους αν κ δε τις ξεχωρίζω ότι μετά χαλαρώνω κ νυστάζω! Οι εξετάσεις στ νοσοκομείο ήτανε καλές, λέτε να μην έχω κάτι στη καρδιά;
Δεν είχε γίνει κάτι πιο πριν...είμαι γενικά αγχωμενη με διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν αυτό το καιρό στην ζωή μου...όλο το απόγευμα νιώθω μια αίσθηση σαν αρρυθμίες στην καρδιά περίεργους χτύπους και μετά σταματάει...έχω αγχωθει ότι θα πάθω κάτι...είχα κάνει καρδιολογικό έλεγχο πριν μήνες ήμουν καλά...τώρα δεν ξέρω αν απέκτησα κάτι ή έχω αγχος
Νιώθω σαν να έχω αρρυθμία δεν ξέρω αν έχω...πριν ένιωσα λίγο πόνο...φοβάμαι μην πεθανω
Καλημέρα σε όλους ...ελπίζω να είστε καλά...αν θέλει κάποιος να μιλήσουμε είμαι εδώ , χρειάζομαι και εγώ λίγο κουράγιο
Γειααααα.. Όλα καλά?
γειαα...Ε όχι και πολύ καλά...εδώ και λίγες μέρες νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά χωρίς να έχω ταχυπαλμια.βαζω οξυμετρο λέει γύρω στους 80 παλμούς...ενώ νιώθω να έχω 120 και χτυπάει έντονα..δεν ξέρω τι να σκεφτώ...να απέκτησα καρδιολογικό πρόβλημα έτσι ξαφνικά? Να έχω αρρυθμία? :( τι να πω..
Ναι το έχω παρατηρήσει και ξέρω ότι δεν είναι λογικό συνέχεια κάτι να έχω ...απλά με ανησυχησε το γεγονός ότι το οξυμετρο γράφει στην αρχή μόλις το ανοιγω 90 παλμοί και μέχρι στους 83 και μετά 79 και 74.ειναι φυσιολογικό να πέφτει έτσι απότομα ή έχω αρρυθμίες και το δείχνει έτσι :(
Όταν είσαι αγχωμενη, δεν μπορεί η καρδιά να είναι σε ηρεμία. Noname144 πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να μιλήσεις, να ηρεμήσεις λίγο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι έτσι. Εγώ δεν έχω θέμα, οπότε είμαι φορουμ να σου μιλάω. Να λέμε ό,τι θες. Αλλά η συζήτηση με οποιονδήποτε και να την κάνεις, σε ηρεμεί για λίγο. Μετά έρχεται κάτι άλλο και αρχίζουν νέες φοβίες.. Είναι κρίμα να μην ζεις τη ζωή σου και να είσαι συνέχεια φοβισμενη.. Δεν θες κι εσύ να μπορείς να πάρεις ανάσα? Να μην φοβάσαι το παραμικρό? Να κλείνεις τα μάτια και να ονειρεύεσαι και όχι να φοβάσαι το επόμενο που θα έρθει?
Ξέρω τι λες ,το καταλαβαίνω απόλυτα...το ξέρω και εγώ η ίδια ότι για λίγο ηρεμώ και ξαναπάλι τα ίδια ...μια ψευδαίσθηση είναι που δίνω στον εαυτό μου...πρέπει να μάθω να διαχειριζομαι τους φόβους μου...
Είναι κανείς εδώ έχω έντονο στρες
Ελάχιστα έξω μπορώ να βγαίνω κυριολεκτικά για ένα περπάτημα ...βοηθάει 1%...το άγχος δεν πάει και πολύ καλά...δυσκολεύομαι μερικές νύχτες και με τον ύπνο.ειμαι αρκετά κουρασμένη δεν ξέρω πως αντεχω
Είναι συγκεκριμενα δύο πράγματα στην ζωή μου που μου δυσκολεύουν την ζωή ,το ένα είναι αρρώστια και το άλλο ανθρώπος ,τον οποίο δεν έχω κάτι κακό αλλά θέλει να μου μαυρίζει τη ζωη...Ναι είναι κάποια πράγματα στην ζωή μου που δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω...μόνο μαθαίνω να ζω με αυτά...τώρα ξύπνησα...κοιμήθηκα λίγες ώρες επειδή ένιωθα όλο το βράδυ ένα γαργαλητο στολαιμο μου και αίσθηση ότι θέλω να βηξω...εβηχα δηλαδή...χωρίς να είμαι άρρωστη χωρίς να έχω φλεμα..έτσι ξαφνικά με έπιασε...και τώρα που ξύπνησα πάλι έχω γαργάλημα και βήχα...και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου ότι δεν θα πάθω κάτι από αυτό ...αν και είναι φρικαρισμενη...είμαι και μόνη μου αυτή τη στιγμή...και από το γαργάλημα έχω και ναυτία ...
Ναι είμαι καλύτερα...
Όχι να μην μάθεις να ζεις με αυτά.
Δλδ ένας άνθρωπος σου μαυρίζει την ζωή και εσύ θα τον ανεχτείς;
Το άλλο με την αρρώστια, τι εννοείς; Φοβάσαι μην πάθεις τπτ; Η έχεις κάτι;
Όσο για το γαργαλητο στο λαιμό έχω και εγώ τώρα που σου γράφω μαζί με λίγο βήχα, δεν είναι τίποτα του χειμώνα κρυολογήματα είναι. Και αν είναι κ κρυολόγημα και δεν είναι τίποτα.
Πώς να σου μεταφέρω θετική ενέργεια; Για πες μου:cool:.
Η ναυτία είναι συνήθως συνδεδεμένη με το άγχος.
Όπως και να έχει ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.
Σήμερα δυστυχώς είναι δύσκολη μέρα..έπεσα να κοιμηθώ τώρα...αλλά Τζιφός έχω σκέψεις πολύ άγχος ταχυπαλμια ταραχή και φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κλείσω μάτι...όπως επίσης φοβάμαι μην δεν μπορέσω να ξανακοιμηθω ποτέ ξανά από το άγχος μου....είμαι χάλια τώρα ...
Αγχωθηκα πολύ πάλι για αυτό το λόγο :( φοβάμαι μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ.μου έχει γίνει εμμονή το θέμα ύπνος....και ζοριζομαι πολύ συχνά... είναι κανείς εδώ τώρα? Χρειάζομαι λίγο κουράγιο
Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μην κοιμηθείς, βγάλτο απο το μυαλό σου...Αν μείνεις 1-2 μέρες άυπνη θα αρχίσεις να κουτουλάς.
Ολα αυτά τα συμπτώματα είναι το καμπανάκι του οργανισμού σου ότι δεν ζεις σωστά την ζωή σου.
Τι περιμένεις να γίνει για να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται στην καθημερινότητά σου?
Το θέμα είναι ότι δεν κάνω κάτι κακό στην ζωή μου...δεν πειράζω ούτε ενοχλώ κανέναν....προσπαθώ να ζω ήρεμα και απλά την ζωή μου...δεν ξέρω τι φταίει ...έχω ιδεοψυχ αναγκαστική διαταραχή ...αυτό με τυραννάει εδώ και 10 χρόνια...επίσης έχω έναν άνθρωπο που δεν με καταλαβαίνει καθόλου και μου μιλάει υποτιμητικά κάθε μέρα ..και γενικά δεν έχω άλλους ανθρώπους να συζητήσω αυτά που με απασχολούν για αυτό γράφω εδώ ως μια διέξοδο μια μικρή λύτρωση..