καταρχήν πάντα φοβόμουν τα ξεσπάσματά τους και το θυμό τους,γιατί έχουν πάντα επιπτώσεις πάνω μου και είτε έχω δίκιο είτε άδικο βγαίνω χαμένη στη προκειμένη φάση λοιπόν που χρεάζομαι ηρεμία για να διαβάσω και να συνεχίσω να προσπαθώ για τη βουλιμία,τα νεύρα,οι τσακωμοί και τα ξεσπάσματα μόνο καλό δεν μπορούν να μου κάνουν!!!!!
τώρα απο κει και πέρα,δεν ξέρω αν θα μου έκανε καλό αυτό που προτίνεις...ναι μεν θα ήταν μια δέσμευση για μένα και θα μου έδινε θάρρος ωστε να τα καταφέρω κ να πάρω αυτή την επιβράβευση,αλλά απο την άλλη δεν ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω και πιστεύω οτι αν δεν γίνει θα απογοητευτώ περισσότερο και αυτό διότι θα ασχολούμαι περισσότερο με το να τα καταφέρω και θα βλέπω την αποτυχία....
ενώ τώρα που δεν δίνω τόση σημασία δεν με παίρνει απο κάτω και οι φορές που βλέπω οτι αποτυγχάνω είναι λίγες,εφόσον δεν ασχολούμαι και έτσι δεν αγχώνομαι τόσο και ξεχνιέμαι για λίγο...!!!!
θα μου πείς μια ζωή θα στρονθοκαμηλίζω...??κ θα έχεις κ δίκιο,αλλά να μην προστατέψω τον εαυτό μου..έστω κ με το να του κρύβω πράγματα...??