Fleur, τί μου θύμισες...Baudelaire διάβαζα όταν έδινα γαλλικά..Ευχάριστες στιγμές, ήμουν καλά τότε.. Εμένα πάντως μου έκανες για καστανά μαλλιά και μάτια και να ντύνεσαι με γήινα χρώματα.:)
Printable View
Fleur, τί μου θύμισες...Baudelaire διάβαζα όταν έδινα γαλλικά..Ευχάριστες στιγμές, ήμουν καλά τότε.. Εμένα πάντως μου έκανες για καστανά μαλλιά και μάτια και να ντύνεσαι με γήινα χρώματα.:)
με γηινα χρώματα ντύνομαι, αν και τελευταία (πριν με πιασει η διαταραχη μου) προτιμούσα και τα έντονα...
Τι να κάνουμε βρε παιδιά, συγνωμη προεκυψα λίγο πιο σιτεμένη απο 33....:P
Σιγά τη σιτεμένη βρε Fleur!!Μια χαρά!;)
βρε χριστινάκι αν σύμφωνα με το νικ σου εισαι γεννημένη το ΄86...ψάχνω λαγούμι να κρυφτώ... (σε ευχαριστώ πάντως:) )
(είδες που μου έσκασε η διαταραχή στα 38 επάνω;;; κι αν πέρασα δυσκολίες τωρα με βρήκε)
Εσένα σε φαντάζομαι μικροκαμωμένη, καστανή ανοιχτή με μελί μάτια εεε;;
Και μένα η κατάθλιψη μου παρουσιάστηκε όταν η ζωή μου είχε πάρει μία θετική ροή.. Τί να πω? Μάλλον κοπάζει η θύελλα και μετά ξεσπά ο οργανισμός μας. Κοντούλα ναι, απλά έχω βάλει κιλά τώρα (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(), μαλλιά και μάτια καστανά. Ναι το ,86 με το Τσέρνομπιλ και εγώ..:D
Ημουν 10χρ τοτε. αισθανομαι παππους :(
εγώ βρε που ήμουν 14 τι να πω;;; (και άκουγα και Wham...βρεεεε λες απο εκεί να το πιασω με την ψυχολογο την επόμενη φορά;;;;)
Μου φαίνεται όταν γεννήθηκα εγώ άρχισαν όλες οι καταστροφές...μπουαχαχαχα
Εγω παντως ακομα λεω οτι ειμαι 29+3 (εχω ξεχασει 2 χρονια απο την ηλικια μου). Που να ημουν και γυναικα τι θα εκανα :P
καλέ και εγω το λέω γιατι μικροδείχνω αλλιώς.... (ξερεις για να μου λενε όλοι \"καλε σοβαρααααα δεν φαίνεσαι καθοοοοοολου....\" ) εκτός αν εχουν καταλαβει το ψώνιο μου και με δουλευουν ολοι ομαδικώς
Θα αυτοκτονούσες..:P Τί λες βρε Ολα_ειναι_δανεικα? Η καλύτερη δεκαετία είναι αυτή που βρίσκεται η Fleur!! Εγώ ειλικρινά σας το λέω θα ήθελα να έκλεινα τα μάτια μου και να ξυπνούσα σε 5 χρόνια..
εγω χριστινάκι οταν ημουν στην ηλικια σου απο το ενα ροκομπαρο στο αλλο τριγυριζα και μετα κατευθειαν δουλεια...θα περασει και η πενταετια που λες μη βιαζεσαι....:)
Οταν θα εχουν περασει τα 5 χρονια θα λες τι καλα να ημουν 5 χρονια μικροτερη
Ελα να λες 29 και κατι μηνες ;)Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Εγω παντως ακομα λεω οτι ειμαι 29+3 (εχω ξεχασει 2 χρονια απο την ηλικια μου). Που να ημουν και γυναικα τι θα εκανα :P
(γυναικειο tip ;d)
Οχι ρε συ. Ελεγα την αληθεια εως τα 32. Αλλα τα 2 τελευταια χρονια συνηθως τα ξεχναω :P
A ναι, ξερω, η γνωστη αμνησια χρονων που προσβαλει τις πιο πολλες γυναικες μετα τα 27.. ;d
κατα μια διαβολικη συμπτωση ειναι μεσα στα ορια της κρισης-\"ποτε θα γινω μανααα\".
μαλλον πρεπει να παντρευτω για να μην με νοιαζει. janet που εισαιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;; :D:D:D:D
τελικά εσείς οι αντρες είστε χειρότεροι...τι να πω πια
Με αρχηγο εμενα
και υπολογαγο εμενα!
κανεις για την θεση του α\' αξιωματικου?
παιδια νομιζω ότι ειμαστε περισσότερες εδω μέσα (γιατί άραγε, ειναι να αναρωτιέται κανείς)
γιατι οι αντρες το παιζουμε σκληροι και δεν θεωρουμε οτι εχουμε θεση σε τετοια φορουμ
Επειδη οι αντρες ειναι φτιαγμενοι μονο για να σκοτωνουν-σκοτωνονται σε πολεμους, να πινουν μπυρες και να βλεπουν μπαλα. Επισης και για να ανοιγουν το βαζακι της μαρμελαδας στην αγαπημενη τους που δεν εχει την δυναμη.
φορουμ ψυχολογιας/σχεσεων/συναισθηματων θεωρουνται καπως...καπως...καπως....για εμας τους αντρες να \'ουμε! Αγκρ! Μερακλωθηκα τωρα!
Αυτο που περιγραφεις \"φλε-ερ\" συμβαινει σε οσα φορα ασχολουνται με τετοια θεματα \"εσωτερικου κοσμου\" , ναι, και ελληνικα..
Βλεπουμε μπαλα, φορμουλα 1 και πινουμε μπυρα. Δεν το επιασα αυτο που κολλαει
τι που κολαει?
το ειπες και μονος σου.
στο οτι τα στερεοτυπα θελουν τις γυναικες να ασχολουνται με τον \"μεσα\" κοσμο , και τους αντρες με τον απαθη εξω.
Ετσι οπως το εγραψες ηταν σαν να λες πως καποιος που κανει ολα τα παραπανω δεν μπορει να ασχολειται και με ενα φορουμ ψυχολογιας κτλ
ααα οχι οχι , my bad. εχεις δικιο. αλλο εννοουσα τεσπα ναι.
αχ παιδια όντως..ελπίζω όμως καποια στιγμή να αλλάξουν αυτά τα στερεότυπα..
Αυτο ειναι περισσοτερο θεμα των γυναικων. Νομιζω πως οι πιο πολλοι προσαρμοζομαστε συμφωνα με τα δικα σας γουστα που τον θελετε τον αλλον να το παιζει και λιγακι ψευτοαγριος στυλ γκλετσου (ασχετα αν τον θεωρω βλαχο) κτλ. Αυτο θελετε και αυτο παιρνετε στην τελικη
φταινε και καποιες γυναικες για αυτο οπως επισης φταινε και αυτοι που τις υπακουνε και γινονται-πανε να γινουν- κατι που δεν θελουν αλλα απλα \"πρεπει\" ωστε να την κερδισουν.
Οταν ο αλλο ξερεις πως αν δεν το παιξει σκληρος τοτε θα κανει πολυ καιρο να βρεθει με μια κοπελα τοτε θα το παιξει και dirty Harry και οτι αλλο χρειαστει.
Αν περιμενει να πεσει στην 1 απο τις 1000 που σκεφτεται αλλιως τοτε την εχει πατησει
παιδιά εγω πιστεύω οτι \"ο καθένας έχει την κυβέρνηση που του αξίζει\" (σε ολες τις περιπτώσεις)
Υ.Γ. ασχετο, αλλα εδω στη γειτονια μου γινεται χαμος απο πυροσβεστικα και δεν εχω καταλαβει τι γινεται...
Σιγά βρε ολα έκανες στατιστική έρευνα?Quote:
Αν περιμενει να πεσει στην 1 απο τις 1000 που σκεφτεται αλλιως τοτε την εχει πατησει
αλλο σκληρος και \"δε-σηκωνω-πολλα-πολλα\" και αλλο αποφασιστικος και με αυτοπεποιθηση.
Και τα 2 ειδη παραδοξως τραβανε το αλλο φυλο συνηθως σαν μαγνητη αλλα καποιος που θα αποκτησει αυτοπεποιθηση θα ωφεληθει γενικα στην ζωη του περα απο το να βρει κοπελα.
Εξαλου την σκληροτητα και την αγριαδα-hulk-conan-ιλα καποιος μπορει να την προσποιηθει , ασχετα αμα θα τον εξουθενωσει απο την κουραση ολο αυτο,
αλλα αυτοπεποιθηση και αποφασιστηκοτητα πρεπει να τα μαθει , δε μπορει να τα προσποιηθει ευκολα. και ναι, μαθαινονται, οπως σχεδον ολα τα πραγματα στην ζωη.
Quote:
Οταν ο αλλο ξερεις πως αν δεν το παιξει σκληρος τοτε θα κανει πολυ καιρο να βρεθει με μια κοπελα τοτε θα το παιξει και dirty Harry και οτι αλλο χρειαστει.
σιγα μην γινω εγω ντιρτυ χαρυ,
για να ειναι η καθε μια χαλι....
Ωστε θα κανω πολυ καιρο?
μια χαρα, ραν ταν πλαν.....
:cool::cool::cool:
Eγω πάλι πιστεύω πως η αυτοπεποίθηση κ η αποφασιστικότητα τραβάει σα μαγνήτης κι όχι η αγριάδα.Η \'αγριάδα\' τραβάει μόνο όταν έχει υπόβαθρο την αυτοπεποίθηση αλλιώς καταντάει γελοίο το θέαμα όταν κάποιος είναι δήθεν μάγκας.Κ αργά ή γρήγορα φαίνεται.Quote:
Originally posted by Boltseed
αλλο σκληρος και \"δε-σηκωνω-πολλα-πολλα\" και αλλο αποφασιστικος και με αυτοπεποιθηση.
Και τα 2 ειδη παραδοξως τραβανε το αλλο φυλο συνηθως σαν μαγνητη αλλα καποιος που θα αποκτησει αυτοπεποιθηση θα ωφεληθει γενικα στην ζωη του περα απο το να βρει κοπελα.
Εξαλου την σκληροτητα και την αγριαδα-hulk-conan-ιλα καποιος μπορει να την προσποιηθει , ασχετα αμα θα τον εξουθενωσει απο την κουραση ολο αυτο,
αλλα αυτοπεποιθηση και αποφασιστηκοτητα πρεπει να τα μαθει , δε μπορει να τα προσποιηθει ευκολα. και ναι, μαθαινονται, οπως σχεδον ολα τα πραγματα στην ζωη.
Επίσης κ την αυτοπεποίθηση μπορεί να την προσποιηθεί κάποιος-α κ μάλιστα νομίζω πως συμβαίνει κ συχνά αλλά...τις περισσότερες φορές,αργά ή γρήγορα φαίνεται.
Παιδιά με την καμία δεν πιστεύω ότι θα νοσταλγήσω ποτέ τη φάση που είμαι τώρα. Ποτέ δεν ήμουν χειρότερα στη ζωή μου...Δεν ξέρω, νιώθω ότι χάνω την ηλικία μου αλλά όταν δεν είσαι καλά τί να βγαίνεις? Εδώ δε μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι..:( Η αλήθεια είναι ότι την αγριάδα την θέλουμε εμείς οι γυναίκες, αν και εμένα μου αρέσουν οι απόμακροι άνθρωποι, που μιλούν λίγο αλλά είναι εύστροφοι.
Fleur , τί έγινε με τα πυροσβεστικά?
Moυ την ειπες; :(Quote:
Originally posted by Arsi
Ναι σου την είπα γιατί μιλάς εκ μέρους ενός συνόλου...αλλά σου την είπα φιλικά:)Quote:
Moυ την ειπες; :(Quote:
Originally posted by Arsi