το βουητο στα αυτια
Printable View
το βουητο στα αυτια
η μεγαλυτερη φοβια μου ειναι ο θανατος των αγαπημενων μου προσωπων.....
Empneustns τωρα ειδα την ερωτηση σου....φυσικα υπαρχει αυτο το ατομο,,υπηρχαν 2,ο ενας εφυγε απο την ζωη μου...το αλλο ατομο υπαρχει και ειναι η μητερα μου..!!παντα με αποπαιρνε σε οτι κ να ελεγα....κ ποτε δεν μου εδωσε θαρρος για το οτιδηποτε....Τωρα που το λεω παιζει να ειναι κ αντιδραση το οτι δεν τα παω καλα στην σχολη(η απλα ψαχχνω δικαιολογιες???)
το ενα το \"ξεφορτωθηκες\",το αλλο μη του δινεις σημασια η ξεκινησε την μικρη σου επανασταση με το να της λες τα δικα της λαθη.και μη μου πεις πως δεν κανει λαθη.Το πρωτο και μεγαλυτερο ειναι που καταφερε να σου παρει ολη την χαρα που εχει ενας ανθρωπος δημιουργωντας,με το να σε κριτικαρει συνεχεια.Σκεψου το αυτο που λεω και ξεκινα να αντιδρας.Σου αποκαλυπτω τι φταιει,σταματησε να της διχνεις τοση εμπιστοσυνη σε αυτα που σε συμβουλευει,ξεκινησε να χρησιμοποιεις την δικη σου κριτικη ικανοτητα.Βεβαια μη πας στο αλλο ακρο,σιγουρα καποια πραγματα θα ειναι σωστα και αυτα για το δικο σου καλο ακουσε τα,αλλα ζυμωσε τα πρωτα στο μυαλο σου,ελεγξε τα,ΕΣΥ.
Και ποιος παει καλα στη σχολη του,η σχολη ειναι θεμα διαβασματος,τυχης,γνωριμιω ν και sos.ξεκινα απο το τελευταιο :)
:) τοσο ευκολο να το λες λιγο πιο δυσκολο να το κανεις....ευτυχως εχω αντοχες!!!που θα μου παει θα το ξεπερασωωω
να πω τις φοβιες μου: απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω...σχεδον τα παντα! μακαρι να ηταν κατι απομονωμενο, οπως ειχα το ασανσερ στην αρχη ή τα ματια της κουζινας...τωρα ειμαι σε ενα γενικευμενο αγχος και φοβαμαι τη σκια μου καθημερινα..η πλακα ειναι οτι αντιλαμβάνεσαι οτι ο φοβος ειναι που πρεπει να φοβασαι,αλλα το μυαλο δεν ακολουθει..δεν ξερω..τρελες εποχες?τρελοι ρυθμοι? ισως και να εχω κουραστει πια να ψαχνω..αλλα σιγουρα καποτε θα ηθελα να βρω τι πυροδοτησε ολη αυτη την τρελλα που ζω εντεκα χρονια, και το πιο σημαντικο θα ειναι να ζησω ηρεμα χωρις να σκεφτομαι τιποτα αρνητικο...
μαρια καταλαβαινω πως φοβασαι,καταλαβαινεις ομως πως ολα αυτα ειναι πραγματα που ΜΠΟΡΕΙΣ να χρησιμοποιησεις;πχ η κουζινα,καταλαβαινεις πως την χρησιμοποιουν τοσα αλλα ατομα;αν εισαι υπο την επιβλεψη αλλου ατομου μπορεις να την χρησιμοποιησεις;εννοω να σε εχει απο κοντα και βημα βημα να κανει αυτος μια κινηση και μετα να το κανεις και εσυ.υπο την προστασια του.απλα ρωταω μεχρι ποιο σημειο εχει φτασει η φοβια σου αυτη.και κατι αλλο.Αν ζεις με την οικογενεια σου,οταν θελει να αναψει η μαμα σου την κουζινα,ας ανοιγεις εσυ το ματι και μετα φευγε αμεσως στο σαλονι,και αφησε τα υπολοιπα στη μαμα σου.
Φοβαμαι οτι δεν αξιζω αυτα που ζω, φοβαμαι τα υψη, φοβαμαι τους μεγαλους αριθμους (χιλιαδες, εκατομυρια και πανω) φοβαμαι το σκοταδι που κουβαλαω μεσα μου, φοβαμαι το σκοταδι, φοβαμαι να παω σε συνεντευξη για δουλεια, φοβαμαι ενα σωρο πραγματα, μα πιο πολυ φοβαμαι οτι θα παθουν κατι οι ανθρωποι που αγαπαω...
και φοβαμαι οτι για ολα αυτα -οπως και για αλλα- φταιω εγω!
φοβάμαι να κάνω σχέδια γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο....φοβάμαι μη πάθω τίποτα εγώ κ τα αγαπημένα μου πρόσωπα...
η μεγαλύτερη φοβία μου, είναι μήπως τρελαθώ, χάσω την λογική μου και οι πράξεις μου αρχίσουν να τρομάζουν τους γύρω μου. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που αντιμετωπίζω διάφορες κρίσεις πανικού, το σκέφτομαι συνέχεια.
Alpha ακριβως την ιδια φοβια εχω κ εγω. Νομιζω οτι θα τρελαθω και θα κανω κακο σε καποιον. Προσπαθησε οσο γινεται να μη το σκεφτεσαι και να κανεις θετικες σκεψεις. Ισως εχεος αγχωθει πολυ αυτη τη περιοδο και εχεις χασει τον ελεγχο των σκεψεων σου. Προσπαθησε να χαλαρωσεις....
Νομίζω ότι θα πεθάνω απο καρδιακή προσβολή στον ύπνο μου ή αν μένω ακίνητος καμιά φορά. Επίσης φοβάμαι να περνάω κάτω απο μπαλκόνια μήπως με χτυπήσει κάτι που θα πέσει από πάνω-προτιμώ τη μέση του δρόμου αλλά αυτή η φοβία είναι σε μικρό βαθμό.
Φοβάμαι ότι δεν θα ξανακοιμηθώ ποτέ... Δύο στεντόν έχω πάρει και τα μάτια μου δεν κλείνουν.
Τι μου συμβαίνει;
μανία ίσως;
Εγω το μονο που φοβαμαι ειναι το σεξ.
Δεν ξερετε τι κρισεις πανικου παθαινω πριν γινει.
Αλλα οταν γινεται φευγει το αγχος.
φοβιες?? καθε εβδομαδα και καινουρια.. :cool:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΦΟΒΕΙΑΣ...ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ...ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΛ...ΦΟΒΕΙΑ?ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΣΧΗΜΑ?ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΑΧΙ ΕΦΟΣΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΛΕ Ο ΘΕΟΣ..ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΒΑΜΕ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΝΙΩΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ(ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ )ΘΑ ΦΑΝΗ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΕ?ΟΠΩΣ...ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΕΓΩ?ΑΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΥΤΗ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΘΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
AS MOY APANTHSH KAPIOS EIDIKOS PARA POPY..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
θα γελασετε αλλα ειναι σοβαρη φοβια για μενα και με οδηγησε στη καταθλιψη μετριου τυπου .φοβαμαι μη με πουν ασπρη γιατι εγω το παιρνω οτι ειμαι σαν το τοιχο κατασπρη η ασχημη !!!και μπερδευομαι γιατι εγω δε βλεπω κατι ασχημο ουτε οι φιλοι συγγενεις .Ο αλλος που θα το πει που το βλεπει???:(
Τι μου θυμισες τωρα !!!!! :)Quote:
Originally posted by BrainTrance
Εγω το μονο που φοβαμαι ειναι το σεξ.
Δεν ξερετε τι κρισεις πανικου παθαινω πριν γινει.
Αλλα οταν γινεται φευγει το αγχος.
Μια φορα να μην ...με τιποτα !!! Βρε με τιποτα !!!!
Ενω ηθελα παρα πολυ , ειχα αγχωθει τοσο που ημουν νεκρα φυση ...
Ευτυχως ειχα και δευτερη ευκαιρια μετα απο λιγες ημερες κ \"επανορθωσα\"..γιατι φανταζομαι με τι εικονα θα ειχε μεινει η κοπελλα ....xεχεχε..
Να λεμε και καμια αστεια ιστορια εε?
Κατα τα αλλα , μαλλον αυτο που φοβαμαι ειναι το μελλον γενικοτερα , το δικο μου του παιδιου μου .
Αυτο που κυριολεκτικα με τσακιζε ειναι η αδικια ,αλλα δυστυχως ζουμε σε μια χωρα οπου κυριαρχει αυτο το ελλατωμα των ανθρωπων και ειναι δυσκολο να το παραβλεπω ..ισως γιατι πιστευω οτι ειμαι Ανθρωπος και δεν μπορω να αλλαξω σε κατι αλλο.
Ισως τελικα ολοι εμεις που ειμαστε ποιο ευαισθητοι ,εχουμε το μεγαλυτερο αγαθο απο ολους ,την καθαρη ψυχη , η οποια βασανιζεται σε εναν κοσμο γεματο παθη , που δεν τα αποδεχεται και προσπαθει να τα αποτιναξει απο πανω της .
Τοτε ισως αποκτουν αλλο νοημα ολα αυτα που περναμε .Μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ γινονται για καποιον λογο .Οχι μοιρολατρικα , αλλα εξ\'αποτελεσματος των πραξεων μας...
Quote:
Originally posted by afrula
θα γελασετε αλλα ειναι σοβαρη φοβια για μενα και με οδηγησε στη καταθλιψη μετριου τυπου .φοβαμαι μη με πουν ασπρη γιατι εγω το παιρνω οτι ειμαι σαν το τοιχο κατασπρη η ασχημη !!!και μπερδευομαι γιατι εγω δε βλεπω κατι ασχημο ουτε οι φιλοι συγγενεις .Ο αλλος που θα το πει που το βλεπει???:(
Τοτε να σε παιρνω τηλεφωνο καθε πρωι να σου λεω οτι εισαι κουκλα να σου φτιαχνω την ημερα !! ;)
και δεν προκειται να γελασει κανεις με τιποτα ειδικα σε αυτο το φορουμ ..
Χωρις να ειμαι ειδικος , αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εισαι η μονη με αυτο το \"προβλημα\".Quote:
Originally posted by royla
AS MOY APANTHSH KAPIOS EIDIKOS PARA POPY..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Αν και δεν ξερω την ηλικια σου και τι ακριβως ειναι αυτο που εννοεις , πιστευω οτι αυτο το συναισθημα ειναι κατι που ολοι το αισθανομαστε σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο .
Βεβαια αυτο που εννοω εγω δεν εχει σχεση με το αν καποιος ειναι πολυ ομορφος η οχι αλλα με γενικοτερες συνθηκες της καθημερινοτητας του ατομου .
Αν θελεις, μπορεις μας πεις περισσοτερα για το τι ακριβως ειναι αυτο που σε περιοριζει κ που εχει σχεση μαλιστα και με την εμφανιση .
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΗΚΗ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΦΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΕΨΗ ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑΣ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ..ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ..ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΑ ΞΕΦΟΡΤΟΘΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Στο έχει πει ποτέ κανείς?Quote:
Originally posted by afrula
Εμένα πάντως μου το λένε ότι πολύ λευκή, αλλά τιμή μου και καμάρι μου, άσε που έχω 1002 άλλα χαρίσματα:P...
Εδώ στην Κίνα έχουν πλουτίσει οι εταιρείες που παράγουν λευκαντικά προϊόντα και εσύ στεναχωριέσαι?
Οι λευκοί θέλουν να μαυρίσουν, οι μαύροι να ασπρίσουν, μπέρδεμα!!!
τα αεροπλανα και ενω ταξιδευα πολλες φορες με αυτα μετα απο την τραυματικη εμπειρια μιας πτησης αρχισα να τα φοβαμαι. προσπαθω και ταξιδευω αλλα τρεμω ολοκληρη κατα την διαρκεια της πτησης. το παλευω ομως, γιατι μου αρεσουν τα ταξιδια.
Ρούλα καλημέρα, μην φοβηθείς να πας σε έναν ψυχολόγο η ψυχίατρο να συζητήσεις αυτό που σε ταλαιπωρεί.Quote:
Originally posted by royla
Εγώ σαν μια άσχημη ιδέα το βλέπω αυτο που σε βασανίζει..
τώρα γιατί να υπάρχει δεν μπορώ εγώ να σου πω γι αυτό θα έλεγα να πας σε έναν ειδικό.
οι μονοι που την εχουν δει χαλαρα απο οτι φαινεται ειναι οι κιτρινοι....Quote:
Originally posted by lllogan
Οι λευκοί θέλουν να μαυρίσουν, οι μαύροι να ασπρίσουν, μπέρδεμα!!!
ΥΓ..... στο βερολινο που ειχα παει, ειδα μια μαυρη γυναικα, βαμμενη καταξανθη.....
ε απο κει και περα τι να πεις??
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΜΣΝ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ..ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ
στο εστειλα σε μυνημα ρούλα
ΤΙ ΕΝΟΗΣ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΣΝ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΛΕΣ?
δηλαδη οταν καποιος σας λεει οτι δεν ειστε ωραιοι τι καταλαβαινετε πως το παιρνετε?σκεφτεστε οτι ειστε ασχημοι?η ομορφια τελικα ειναι υπκειμενικη ετσι δεν ειναι?και αν καποιος σας πει οτι ειστε ασχημος-η πως αντιδρατε?κλαιτε,μειωνεται η αυτοπεποιθηση σας ,μενετε στο σπιτι 3 μερουλες να ηρεμησετε.Εγω το τελευταιο.Ειμαι πολυ μπερδεμενη βρε παιδια.δεν με εχει πει κανεις ασχημη αλλα μπορει να το ακουσω δημοκρατια εχουμε.Αυτο δε σημαινει οτι αλλαζει καποιο χαρακτηριστικο μου του προσωπου μου και γινεται ασχημο?τι να πω ασχολουμαι με εμφανισεις να καταλαβω ειμαι 25 και ακομα να καταλαβω.
εχω διαβαση οτι ανακαλυψαν των ανιχνευτη φαντασματων...οταν δηλ το μηχανημα αυτο ανακαλυψη περιεργα και ασυνηθιστα μαγνητικα κυμματα υπαρχει λενε εκει φαντασμα?δηλ παιδια εμφανιστηκε καπιο φαντασμα το ανελυσαν και ανακαλυψαν οτι εχουν περιεργα μαγνητικα κυμματα?και βγηκε το αποτελεσμα οτι αν το μηχανημα ανακαλυπτη κατι τετιο ειναι φαντασμα? χρειαζομαι αμεσα καπια απαντηση ..ευχαριστω
τωρα που το ψαξα στο γκουγκλ έβγαλε σχετικά ένα προιόν ..πιο πολύ για γιαπωνέζικο παιχνίδι μοιάζει..
Μην διαβάζεις και μην ασχολείσαι με αυτα βρε Ρούλα..
εσύ τα παιρνεις τοις μετρητοις ενω αυτοί κανουν απλά \'\'πλάκα\'\' και την δουλεια τους...
ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ.
ρουλα αν ηταν τοσο ευκολο να μας καταλαβουν φαντασματα θα ειμασταν ολοι ζομπι αυτη τη στιγμη.κανεις σκεψεις χωρις νοημα.θα μπορουσες να σκεφτεις για το πνευμα του παλιου σου αυτοκινητου που σε καταδιωκει αλλα τετοιο πραγμα δεν υπαρχει.παιζει το μυαλο σου μαζι σου και το ακολουθεις,κακως.θεσε τα ορια,βαλε την λογικη κατω και πορεψου βαση αυτης.αυτα που λες παραπεμπουν σε μυστικισμο κατι που δεν πιστευω πως εχεις ασχοληθει (και μη κανεις το λαθος και ασχοληθεις).ζησε μια φυσιολογικη ζωη,απαιτησε την απο τον εαυτο σου.
PAIDIA EYXARISTO POLY GIA TIS SYMBOYLES SAS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΔΗΛ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΣΑΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ?
αν σκεφτεσαι συνεχεια πως ενα πιανο θα πεσει στο κεφαλι σου ενω περπατας στην αγορα δεν θα στεναχωριοσουν;καπως ετσι ακουγεσαι,βγαλε την εμμονη απο το κεφαλακι σου,απο εσενα εξαρταται,οσο το αφηνεις μεγαλωνει μεσα σου...
ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΡΧΕΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΟΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΔΗΛ...ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΝΕΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ...ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΑΔΕΙΚΑ ΝΙΩΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ...