κηπ μαθε να εισαι στη ζωη σου να κρινεις ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ! αυτο το συγκεκριμενο "συμφερον" σου δεν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! !
Printable View
α, και ολογος που επιτεθηκα εχει να κανει απο πολυ παλια, σε μια αλλη παρεξηγηση που αδικηθηκα! το τσατ δεν εχει καμια σχεση, ουτε με ΝΟΙΑΖΕΙ! ειλικρινα! αφου εκει μεσα ειστε κλικα.. αν λοξοδρομισει καποιος απο ενα λαθακι, πεφτετε σαν τα ορνια πανω του να τον φατε!
προς ολους τους πικραμενους:
αυτο λεγεται "εκει που μας χρωστουσαν, μας πηραν και το βοδι".....
(ασε ρε ντοριτακι...ασε λεμε......)
"αυτο λεγεται "εκει που μας χρωστουσαν, μας πηραν και το βοδι"....."
σε εσενα αναφερεσαι?ασε ρε rementoula,merentoula,tarantoula!ασε!
Εγω στεναχωριεμαι,
πραγματικα στεναχωριεμαι,
που ξεκινησατε καυγα χωρις να με καλεσετε :(
σέλειε...απαγορεύεται να δημοσιεύσω υ2υ για αυτό δεν θα το κάνω. Ξέρεις, υπάρχουν τουλάχιστον 4 μέλη του φόρουμ που μου έχουν στείλει τα κατορθώματα σου που είναι είτε σεξουαλική απρενόχληση, είτε απειλές.
Σταμάτα λοιπόν να κάνεις τον κινέζο και να λες πως το τσατ είναι κλίκα. Αν εννοείς κλίκα ανθρώπων που δεν γουστάρουν να τους στελνει κάποιος χυδαία μνμ, τότε ναι, είμαστε.
Σταμάτο εδώ το θέμα σε παρακαλώ γιατί δεν θέλω και πολύ να τα βγάλω στη φόρα και να φάμε μπαν και οι δύο από εδώ μέσα, (ευτυχως για διαφορετικούς λόγους)./
Λοιπον , δεν ξερω εαν υπαρχει σαν επιλογη αλλα οποιος δεχεται προσβλητικα u2u , ισως επρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα να προωθουνται στην διαχειρηση.
Φανταζομαι η διαχειρηση δεν θελει μπελαδες στο κεφαλι της...και δεν την παρεξηγω...δεν ξερω κατα ποσο δουλευει το ignore γιατι ουτε αυτο το εχω κανει ακομα.
όχι αγαπητέ μου...δεν θα πεσω στην παγίδα σου.
Ξέρουμε όλοι πως αυτές οι παρενοχλήσεις ήταν που μας αναγκασαν να σε διωξουμε απο το τσατ. Ήταν μπροστά δέκα άτομα όταν παρενοχλούσες μέλος που σε παρακαλούσε να το κόψεις και δεν το έκανες, όπως και άλλη φορά που άλλο μέλος ελεγε επίσης μπροστά σε δέκα άτομα μεταξύ αυτών και ΕΣΥ, πως αν του ξαναστείλεις τετοια υ2υ θα κινηθεί ακόμη και νομικά.
Όχι, δεν θα διακινδυνεύσω την παρουσία μου σε αυτόν τον χώρο για σένα που πολύ σύντομα θα σε χάσουμε έτσι και αλλιώς.
Τώρα το αν είμαι ψεύτρα, το ξέρεις πρώτα απ' όλα ΕΣΥ και μετά όλοι μας.
Για όποιον έχει αμφιβολία, το τσατ είναι ανοιχτό και σας περιμένουμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! (Βλέπεις, εκεί είναι ιδιωτικός χώρος και μπορούμε να δημοσιεύουμε όσα γουστάρουμε).
OXI!!!!!!!!!!!!! MHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MHHHHHHHHHHHHHHHH TAKH!! ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πια παγιδα?? δεν τα αφηνεις αυτα τα "κουφια" λεω εγω?? εγω ξερω :οταν αρχιζουμε κατι πρεπει να το τελιωνουμε. δεν στηνω παγιδες εγω, ουτε και συ, απλα προσπαθεις να ριξεις "αδεια" να πιασεις γεματα. μ,ασαει βνρε ο καβουρας φουντουκια? αει συκτηρ και συ και τα ΑΚΑΡΠΑ επειχηρηματα σου!
(το συκτηρ, αιτση γραφετε ταιλικα?)
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
επισης ασε τις μαναδες κατω σελειε!οπα λεμε!
1000 συγνωμη κηπ.
ΟΚ...απανταω δημοσια δεν χρειαζονται u2u.
Τελειωσε για μενα , στον επομενο γυρο παλι.
Εγω θα χαρω να σκεφτεις καποια πραγματα...δεν στενοχωρηθηκα τοσο για αυτο που μου εγραψες , αλλα για αλλα πραγματα.
ελεοςςςςςςς
αυτοί όμως όπως είπες κι εσύ είναι ειδικοί, είναι η δουλειά τους.
ρε παιδί μου, θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα και να πεις "ξέρετε έχω αυτό το χόμπυ, υπάρχει άλλος με αυτό το χόμπυ για να ανταλλάξουμε απόψεις?"
τώρα το να κάνεις κόπυ/πέιστ κατεβατά από το γκουγκλ...ε... ρε συ... όποιος ενδιαφέρεται για όλα αυτά, μπορεί να τα βρει και μόνος του στο γκουγκλ.
α, τώρα είδα ότι τσακώνεστε....
λολ claire χαχ