τανια διαβασα αρκετα απο τα μηνυματα σου, δειχνεις να ταλαιπωρεισαι αρκετα!
ψυχοθεραπεια κανεις καθολου? μου δοθηκε η εντυπωση καθως σε διαβαζα οτι λειτουργεις με τροπους που επιτεινουν παρα πολυ το αγχος!!
πχ αυτο το "συνδρομο του "και αν"
ολο σκεφτεσαι "κ αν γινει αυτο τι θα κανω?", "κ αν γινει το αλλο τι θα κανω?" με αυτον τον τροπο δημιουργεις πολυ αγχος στον εαυτο σου. κατσε να συμβει πρωτα αυτο που φοβασαι οτι θα συμβει, κ μετα βλεπεις τι θα κανεις! γιατι μπορει κ να μη συμβει! νομιζω οτι η ψυχοθεραπεια θα μπορουσε να σε βοηθησει καπως να απαλλαγεις απο ενα κομματι αγχους. ειδικα η γνωσιακη-συμπεριφορικη που εστιαζει στο εδω κ τωρα. επισης μπορεις να μαθεις κ τεχνικες χαλαρωσης, να χαλαρωνεις τους μυς κ το σωμα σου με φυσικο τροπο, χωρις ουσιες, οταν νιωθεις πολυ τσιτωμενη. αλλα θα πρεπει να βρεις ενα καλο ψυχολογο.
επισης η σχεση με τη γιατρο σου δεν μου φαινεται κ ο,τι καλυτερο. ολο δεν την βρισκεις, σε βλεπει στα πεταχτα, της λες οτι υποφερεις κ σε θεωρει απλη περιπτωση κ οτι δεν εχεις τπτ!!! εμενα αυτη η σχεση δε μου φαινεται κ ο,τι καλυτερο! μηπως θα επρεπε να πας κ σε καμια αλλη να παρεις κ αλλη γνωμη, εφοσον μαλιστα λες οτι εδω κ ενα χρονο δε σε εχει βοηθησει κανενα φαρμακο? εχεις δοκιμασει τοσα φαρμακα!
σε διαβαζα ποσο υποφερεις κ σκιστηκε η δικη μου ψυχη, οχι η δικη σου ρε κοριτσι μου!!!
στην καθημερινοτητα σου πώς τα περνας? ασχολεισαι με καποια δραστηριοτητα? η απλα καθεσαι κ κλωθεις κ μυρικαζεις ολη την ωρα τα ψυχολογικα συμπτωματα που εχεις? γιατι αυτο ειναι ο,τι χειροτερο, αν το κανεις!
καλη ιδεα θα ηταν να ασχολεισαι με κατι στο μετρο των δυνατοτητων σου. οσο μπορεις δηλ.