Quote:
Originally posted by Τίνα
Χας, μην είσαι τόσο εύθικτος.
>>>>>>Καλό είναι να μην είναι κανείς εύθικτος.
Το θεατρικό δεν το πα για κακό, αλλοι άνθρωποι είναι κλειστοί κι άλλοι χαίρονται να ανοίγονται και να γίνονται κέτνρο της προσοχής των άλλων. Κακή πρόθεση δεν είχα, το λέω μάλιστα, μεγειά σας με χαρά σας.
>>>>>>Πολλοί πάντως θεωρούσαν ότι έδινα παράσταση. Επίκεντρο δεν ξέρω αλλά πολλά λόγια χρειάστηκα για να εξηγήσω τι ένιωθα
Αναφορικά με τη βοηθεια, πίστευα πως υπήρξαν άτομα που σε βοήθησαν,όπως επίσης και το γεγονός ότι ανοίχτηκες στη γυναίκα σου έστω και μέσω ενός φόρουμ, ήταν καλό για τη σχέση σας. Κάνω λάθος?
>>>> Ηδη το έχω αναφέρει τουλάχιστον 3 φορές στις τελευταίες σελιδες
Αυτό που ήθελα να πω είναι πως δίνεις μεγάλη έκταση σε ένα θέμα (την παρατήτηση της ανιτακ) που κανονικά είναι ήσσονος σημασίας και θα πρεπε να το προσπεράσεις πολύ πιο εύκολα. Το θέμα είναι η γυναίκα σου και όχι τι γράφει η ανιτακ.
>>>>>>Αν δεν είμαι κανονικός και κάποια πράγματα με πόνεσαν να μην το πώ? ΚΑι δεν ήταν μόνο η ανιτακ.
Εγώ και να θέλω είναι αδύνατο να ξεχάσω ποιό είναι το θέμα. Το ζώ. Τώρα γιατί τόσο πολύ δύσκολο είναι να πει κανείς \"ναι ρε γμτο ήταν πολύ χαρούμενη εκείνη η στιγμή για να το δεχτώ και να χαρώ και εγώ\" και εκεί να μείνει το θέμα άλλους ρώτα
anyway, εγώ γράφω στο θρεντ αυτό λόγω προσωπικών βιωμάτων, να σε βοηθήσω ήθελα, γι;υτό σου έγραψα. Αλλά μάλλον δεν το πετυχαίνω, οπότε... καλή δύναμη σας εύχομαι και μακάρι να τα βρείτε όπως θέλετε
Φιλικά, Τίνα
>>>>>> Φίλη Τίνα ελπίζω να συνεχίσεις την όποια καλοπροαίρετη κριτική σου και να ξέρεις ότι δεν βοηθάς μόνο αυτόν στον οποίο γράφεις αλλά και όλους όσους σε διαβάζουν κατόπιν ώριμης σκέψης να δεχτεί ο καθείς τα λάθη τουκαι να μη τα επαναλαμβάνει. Κάποιοι ακόμα ακόμα θεωρούν ότι βλέποντας τα γραπτό δικό τους λόγο βοηθίούνται και οι ίδιοι